Zo houd ik mijn huid mooi door weer en wind

Huidverzorging is een must voor de fitgirls die veel buiten te vinden zijn. Wie mijn Instastories vorige week heeft gezien weet intussen dat ik er heel wat voor over heb om de fiets te pakken in plaats van de auto. Ik woon net buiten het centrum van Groningen en dan is het verleidelijk om de auto te pakken als je ergens wilt komen. Maar toch, voor mij gaat niets boven een lekker stuk fietsen (en niets boven Groningen, haha)!

Veel buiten zijn is slecht voor mijn huid

Even buiten zijn, lekker met de wind door mijn haar. Oké, die regenbui die ik onderweg meepikte was iets minder fijn maar 9 van de 10 keer is het toch echt droog én zonnig buiten.  Er kleeft helaas wel één groot nadeel aan het veel buiten zijn en dat is dat mijn huid het zwaar te verduren heeft.

Huidverzorging

Ik verzorg mijn huid daarom goed. Goede producten worden niet gekenmerkt door de prijs, maar door de kwaliteit van de hoogwaardige ingrediënten en eigenschappen van het product. Wil je weten wat ik doe om mijn huid mooi te houden?

Lees hier verder!

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!
[activecampaign form=7]

Reageren

Your email address will not be published.