Ik heb GROOT nieuws..

Ik heb goed nieuws, en ik heb slecht nieuws. Laat ik beginnen met het slechte nieuws. Afgelopen week heb ik een bijzondere LIVE sessie gegeven. Mocht je hem gemist hebben, dan kun je de replay hier terugkijken. Na vier jaar is het tijd om te stoppen met Followfitgirls. Ik ben inmiddels geen ‘girl’ meer. Ik ben een vrouw, een moeder en ben sinds de bevalling en het verlies van mijn dochter door de meest zware periode van mijn leven gegaan.

Bijzondere inzichten

Maar ik heb ook veel inzichten gekregen. Eén daarvan is dat je dankbaar moet zijn voor je lichaam. En dat ik niet zo hard voor mezelf hoef te zijn. Jarenlang heb ik zoveel ballen in de lucht willen houden.. Nu is het tijd om daar wat aan te gaan veranderen. Vier jaar lang heb ik Followfitgirls gerund en ik heb een prachtig team van bloggers om me heen verzameld. Ik heb ervan genoten om dagelijks inspiratie en motivatie te delen op het gebied van een happy & healthy lifestyle.

Tijd voor een nieuw hoofdstuk

Ik heb zoveel meiden en vrouwen in beweging gekregen met mijn challenges en home workouts. Dankbaar ben ik voor alle berichtjes die ik ontving om me te bedanken. Maar het is tijd dat iemand het stokje over gaat nemen. Of.. niet. Ik ben er nog niet over uit hoe ik wil dat Followfitgirls verder gaat. Maar ik heb vertrouwen dat de tijd dit uit zal wijzen.

Don’t worry, de site gaat voorlopig (nog) niet uit de lucht. Maar ik zal geen nieuwe content meer maken.

En het goede nieuws is… *trommelgeroffel*

En dan is het nu tijd voor het goede nieuws! Want mijn missie is nog steeds: vrouwen in beweging krijgen en helpen te groeien op persoonlijk en zakelijk vlak. Daarom heb ik vorige week mijn nieuwe een online programma gelanceerd: HELLO NEW YOU! Mocht je nu denken; die naam ken ik.. Dat klopt. Zo heet mijn e-book namelijk ook. Maar mijn Hello New You programma is veel meer dan een e-book.

The real deal

Hello New You

Het is een half jaar programma om meer energie te krijgen en stress te verminderen! Bijkomend voordeel: je wordt fitter en gaat beter in je vel zitten.

Je krijgt van mij:

  • wekelijks 3 workout video’s van mij om lekker vanuit huis te gaan sporten!
  • al mijn e-books t.w.v. 75,- euro met daarin voedingsschema’s, trainingsschema’s en healthy recepten.
  • als extra bonus krijg je mijn meditatievideo. Zodat je naast de fijne workouts ook even tot rust kan komen.

ebooks

Het programma kost 75 euro.

Ben jij klaar voor een nieuwe, fitte levensstijl waarbij je nu écht vanuit huis gaat trainen zodat je meer energie krijgt?

YES, IK DOE MEE!!

Klik hier voor alle informatie en om je aan te melden! Je kunt elk moment starten en wees er snel bij zodat je alle bonussen erbij krijgt!

Voor nu wil ik jou als trouwe lezer van Followfitgirls ontzettend bedanken en ik hoop je te mogen ontvangen in mijn Hello New You programma.

Liefs, Marlou

 

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.