Korting op de nieuwe smaken granola van Eezzie

Een half jaar geleden ben ik mijn eigen bedrijf ‘Eezzie’ gestart, hier schreef ik toen ook een blog over. Omdat ik erg druk ben met mijn bedrijf, schrijf ik op het moment geen blogs meer voor followfitgirls. Wel vond ik het leuk om je op de hoogte te houden van de ontwikkelingen, dus vandaar deze blog.

Niet alleen de webshop…

Via mijn webshop kun je bestellingen plaatsen, maar sinds kort kun je de producten ook bij een aantal leuke hotspots en sportscholen kopen: Soep Aalsmeer, Infinity fitness in Asten, Lekkers aan de Lek in Culemborg en er komen er nog meer bij…

Nieuwe smaken granola Eezzie

Nu Eezzie een half jaar bestaat ben ik achter de schermen bezig geweest met het ontwikkelen van nieuwe producten, waaronder ook nieuwe smaken granola. Naast de naturel granola en de granola met rozijnen, kun je nu ook granola met kokos en granola met chocolade bestellen. Om dit te vieren heb ik iets heel leuks voor je: met de kortingscode granola ontvang je tot en met 30 oktober 2019 10% korting op alle granola’s. Hoe leuk (en lekker) is dat?!

Eezzie-2

Eezzie-1

Ben je benieuwd naar de nieuwe smaken?

Plaats dan je bestelling en gebruik de kortingscode: granola 

Ps. volg je Eezzie ook al op insta @eezzie.nl?

Veel liefs,

Bianca

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.