Let’s meet: The Fitgirls!

Afgelopen zondag was het zover: de Followfitgirls meet up! Het team is in korte tijd snel gegroeid en we spraken met z’n allen af in het kantoor van Followfitgirls en Followfashion in Groningen. Het was een super gezellige middag met natuurlijk healthy hapjes, goodiebags, brainstormsessie en een fotoshoot. We hadden zelf wat gezonde snacks gemaakt en daarnaast hebben we de hulp ingeschakeld van Claudia Weis van Hungryforhealthyfood.com. Zij maakte onder andere een gezonde aardbeien cheesecake, heerlijke brownies en een frisse quinoa salade. De receptjes volgen binnenkort! Kijk mee naar een fotoimpressie van de middag:

followfitgirls-meeting1

Goodies voor iedereen!

followfitgirls-meeting2 followfitgirls-meeting3 followfitgirls-meeting4 followfitgirls-meeting5

followfitgirls-meeting6

goodiebag

Goodies: tas van FollowFashion, eiwitshake van Vitaminsports, sportoutfit van Röhnisch, elastiekjes van Invisibobble en diverse make-upjes en shampoo. 

invisibobble

De elastiekjes van Invisibobble zijn super handig voor tijdens het sporten! Zo zakt je staart niet meer uit. Verkrijgbaar in verschillende kleurtjes. 

followfitgirls

Een groepsfoto mocht natuurlijk niet ontbreken! Helaas waren Japke, Manon B en Ursula verhinderd dus het team is nog niet helemaal compleet;)

De meiden van Followfitgirls

marlou volkerink

Marlou Volkerink: Oprichtster en eigenaar van FollowFashion en FollowFitgirls. Hét bewijs dat je busy lady best tijd kunt maken voor sporten en gezond eten. Guilty pleasure: koekies! Is groot fan van thuis sporten, trouwe volger van de Bikini Body Guide van Kayla en in de zomer veel te vinden op de tennisbaan. Bedenkt samen met Rosa alle challenges voor Followfitgirls.com. Volg Marlou ook op Snapchat & Instagram: @marlou_ff. Lees hier alle artikelen van Marlou.

ellen steuten

Ellen Steuten: Als Fitgirl in de omgeving van Eindhoven probeer ik de balans te vinden tussen een kantoorbaan, regelmatig sporten, gezond eten en mijn sociaal leven. Ik vind het leuk om via diverse kanalen kennis op te doen en over te dragen en mezelf uit te blijven dagen. Lees hier alle artikelen van Ellen.

ana lopez swinkels

Ana Lopez Swinkels: Fitgirl to be. Zo lang zij zich kan herinneren is zij al met voeding en sporten bezig maar niet altijd met het gewenste resultaat. Sinds 6 april is Ana bezig met Personal Body Plan. Naast het trainen in de sportschool traint ze voor de Dam tot Damloop (16k) en is zij regelmatig te vinden op de tennisbaan. Lees hier alle artikelen van Ana.

anna van neerven

Anna van Neerven: Van jongs af aan een Vegetarische Fitgirl die niet bang is voor een uitdaging! Onlangs heeft Anna de voordelen van krachttraining ontdekt, en is ze niet bang meer om tussen de grote jongens te trainen. Daarbij is ze ook dol op bootcampen & rennen. Volgens haar is voeding het belangrijkste element voor een goede balans. Ze experimenteert graag met vegetarische gerechten. Naast dat ze voor FollowFitgirls schrijft, heeft ze ook nog haar eigen blog genaamd Love being in shape. Lees hier alle artikelen van Anna. anouk van eldik

Anouk van Eldik: Dol op alles wat met mode en lifestyle te maken heeft. Houdt zich daarnaast bezig met schrijven, de wereld zien, gezond eten en hardlopen en werkt 4 dagen per week voor FollowFashion en Followfitgirls. Lees hier alle artikelen van Anouk.

rosa wouters

Rosa Wouters: Gek op fashion, sports en snoepen! In het dagelijks leven receptioniste en als hobby blogt ze over fashion, sports en lifestyle. Minimaal 3 keer per week in de sportschool te vinden inspireert graag andere mensen om te sporten en fit te worden. Lees hier alle artikelen van Rosa.

mandy nguyen

Mandy Nguyen: Trouwe volger van the ‘Bikini Body Guide’ van Kayla Itsines en is niet bang voor push ups, burpees en pull ups! Ze is een echte foodie die passie heeft voor alles wat met eten te maken heeft en wil laten zien dat een gezonde lifestyle niet duur is en niet veel tijd in beslag hoeft te nemen! Lees hier alle artikelen van Mandy.

Aangenaam kennis te maken:) We hopen dat jullie onze blogs met heel veel plezier zullen lezen. Mochten er vragen zijn, schroom niet om ze te stellen door een reactie achter te laten onder onze blogs.

Liefs,

team Followfitgirls

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

  • Hall o Dames,
    Regelmatig zit ik op de website van de followfitgirls. Dankzij jullie ben ik gezond gaan eten en meer gaan sporten. Inmiddels ben ik heel wat kilootjes kwijt en ben ik bijna blij met mijn nieuwe figuur. Zelf ben ik 29 jaar en mama van twee kindjes, wat ook betekent dat ik niet kan gaan sporten wanneer ik wil en daarnaast moet ik regelmatig apart koken. Ik mis eigenlijk nog een fitgirl mama in jullie team, want zou wel graag tips willen krijgen over hoe een gezonde leefstijl te combineren met kinderen/werk e.d.
    Bedankt voor alle motiverende berichtjes, ik blijf jullie volgen!

    • Inderdaad een goed idee! Het is wel heel even gevallen tijdens onze meeting. Wie weet over een tijdje! Wij hebben allemaal geen kinderen, dus helaas kunnen we daar zelf moeilijker over schrijven.

Reageren

Your email address will not be published.