Live training op Facebook met Marlou & groot nieuws!

Heb je mijn vorige live workout op Facebook gemist? Dan heb ik goed nieuws voor je: 27 februari geef ik om 20:00 uur weer een live training op Facebook. Ik verheug me er nu al op en het lijkt me ontzettend leuk om samen met je te trainen. Doe je mee?

Tussentijds afhaken zou ik zeker niet doen want na de cooling down heb ik ontzettend leuk (en groot) nieuws te vertellen!

Zet in je agenda:

Dinsdag 27 februari

om 20:00 live training met Marlou

Klik hier om naar de Facebook groep te gaan waar de live training wordt uitgezonden! Ben je nog geen lid van deze groep? Vergeet dan niet om je voor 20:00 aan te melden.

buikspieroefeningen voor thuis

Vlog Marlou #6: Fitgirl meetup

Heb je mijn vorige vlog al gezien? Afgelopen week had ik met het Followfitgirls-team een hele gezellige Fitgirl meetup en daar mocht een goed gevulde goodiebag natuurlijk niet bij ontbreken. O.a. Under Armour, Hunkemöller en Decathlon sponsorde een goodiebag vol super toffe items. Verder ging ik op bezoek bij mijn vriendinnetje Gemma, zij heeft net een newborn, en of dit nog niet genoeg is, laat ik je ook nog zien hoe ik mijn Instagram foto’s bewerk. Kijk je gezellig mee?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.