Marlou’s Home tour + favorieten van deze maand

Ik heb een nieuwtje voor jullie! Zoals jullie weten maak ik wekelijks workout video’s voor jullie maar ik heb besloten om meer met video te gaan doen! Ik heb het Youtube kanaal Followfitgirls omgedoopt tot mijn persoonlijke Youtube kanaal: Marlou Volkerink.

Het leek me makkelijker om één Youtube kanaal aan te houden waar ik al mijn video’s ga plaatsen. Dus niet meer de losse accounts van Followfitgirls en Follow Fashion. Ik zal hier wekelijks video’s gaan plaatsen en ik ga ook samen met andere bloggers leuke video’s opnemen.

Home tour!

Een paar maanden geleden gaf ik jullie al een rondleiding door ons huis en inmiddels heb ik alweer het een en ander aangepast. Naast mode en sport is interieur een grote passie van mij en ik vind het heerlijk om regelmatig hoekjes opnieuw te stylen en dingen in huis te veranderen.

Deze video gaat niet alleen over mijn huis maar ik laat ook mijn favoriete items van deze maand zien die ik nieuw heb gekocht of heb gekregen. Zo kreeg ik o.a. een hele toffe sportbroek opgestuurd en heb ik de leukste waterkoker ever gevonden!

Benieuwd? Kijk mee in onderstaande video en ik zou het ook super leuk vinden als je je abonneert op mijn Youtube kanaal!

russel hobbs

Mijn nieuwe waterkoker uit de retro collectie van Russell Hobbs!

youtube

Meer video’s van mij zien? Klik hier en volg mij ook op Instagram: @marlouvolkerink. 

 

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.