Meet Lianne: Onze nieuwe fitte aanwinst!

Het opsturen van mijn blogs naar Marlou vond ik super spannend, maar het wachten op een reactie viel hier compleet bij in het niet. En daar was dan opeens hét mailtje: ‘Bedankt voor je leuke artikelen en wat mij betreft kun je aan de slag als gastblogger voor Followfitgirls!’. Hoe blij ik was? Springend en dansend stond ik achter mijn laptop. Blijer kon ze me niet maken. ‘A dream come true’, zo voelde het (en voelt het nog steeds).

Passie voor health

Alles wat met een healthy lifestyle te maken heeft, maakt me enthousiast, vrolijk en blij. En vooral ook heel nieuwsgierig. Een leuke challenge, handige sportgadgets, healthy recepten, de beste trainingsmethodes, de nieuwste foodtrends, de hipste gympen, de coolste sportfashion, de beste pré- en postworkoutmeals en handige tips hoe ik mijn eten kan preppen; ik wil het allemaal weten. Kan ik het antwoord niet op het web vinden? Ik laat het er niet bij zitten; dan ga ik zelf op onderzoek.

Fitgirl Lianne

Fit & food struggles

Mijn health passie heeft ook een valkuil: tegenover alle uren die ik lekker actief bezig ben moet wel de juiste hoeveelheid energie staan. En juist dat is voor mij een kuil waar ik regelmatig met mijn snufferd in val. Misschien herken je het. Niet té veel trainen, niet té gezond eten en vooral niet vergeten te genieten. Maar hoe doe ik dat? Hoe vind ik die balans? Ik neem je graag mee in mijn zoektocht naar een gezonde ‘fit & food-balans’. Get fit, enjoy food & be happy; dat is mijn doel.

Huisje, boompje, beestje

Maar er is meer onder de zon dan (in hart en nieren) een fitgirl zijn. Waar mijn hart nog meer sneller van gaat kloppen? Mijn lieve familie, trouwe hondje, knusse huisje, groene stadstuintje (inclusief AH-moestuintje), enthousiaste collega’s, leuke marketingjob; zeg maar die gewone ‘huisje, boompje, beestje-dingen’. Die kleine, en tegelijkertijd, grote dingen. Geluk zit in een klein hoekje, toch?!

Healthy food - fit girl Lianne

Lees je mee?

Zoals ik je vertelde is mijn grote wens een balans te vinden in een healthy lifestyle. Get fit, enjoy food & be happy; dat is het doel dat ik voor ogen heb. Wat je in mijn artikelen op Followfitgirls.com te wachten staat? Tips, trics, soms iets over een van mijn struggles, maar zeker ook lekker luchtig over van alles en nog wat waar elke fitgirl blij van wordt.

Tot snel!

Liefs Lianne

PS. Wil je dat ik over een bepaald onderwerp iets schrijf, heb je een vraag aan me of wil je graag dat ik iets voor je uittest of voor je op onderzoek ga? Laat al je wensen, vragen en opmerkingen voor me achter in een reactie. Super leuk!

Lees ook: Zo herken je verschillende soorten honger

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.