7X Mijn favoriete food Instagram accounts

Ik kan uren op Instagram dwalen. Kijkend naar de prachtigste creaties van vegetarische en vegan gerechten door food instagrammers. Vooral als ik niet weet wat ik moet eten, dan haal ik hier mijn inspiratie uit. Weet jij ook nog niet wat je vanavond gaat eten en/of wil lekker wegkwijlen? Hier mijn favoriete food instagrammers!


LisaGoesVegan

Misschien wel de meest bekende Nederlandse vegan. Daarom niet minder onbelangrijk voor in dit rijtje. Ze heeft het veganisme in Nederland geholpen om op de kaart te zetten. En niet onbelangrijk, ze heeft een geweldige en pure Instagramfeed vol inspiratie en positiviteit. You go girl! 

 

 

Isabellamachine

Fashion and lifestyle meets veganisme. Deze dame combineert het allemaal. Op haar account laat ze zien dat veganisten echt geen bomenknuffelaars hoeven te zijn. Gotta love it!

 

 

Gowiththeglow_nl

Een platform van de zusjes Isabella (ja van hierboven) en LouLou.  Ze willen met dit account de  bewustwording van een plantaardige levensttijl in Nederland stimuleren. Go meiden!

 

 

Nina.theveganstudent

Simpele en overheerlijke veganistische gerechten. Echt een hele mooie feed om bij weg te dromen!

 

 

 Bonnyrebecca

Een nuchtere Australische chick die haar passie voor veganisme deelt met de wereld in prachtige foto’s.

 

 

Compassionandcarbs

Voor de heerlijkste ontbijtjes, lunches en avondeten. En dat allemaal in een bowl!

 

 

 

Myveganbody

Pure vegan gerechten met een vleugje yoga en meditatie.

 

 

 

Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben. En, al is het maar een klein beetje, geïnspireerd worden om nét even wat meer bewust te worden van het eten op je bord. Ik ben ook heel benieuwd wat jullie favoriete instagram-accounts zijn om inspiratie op te doen. Laat het me weten in de reacties. Enjoy!

Liefs,

Eva

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Zelf hummus maken doe je zo boven
Zelf hummus maken doe je zo!

Hummus staat waarschijnlijk op nummer 1 broodbeleg van elke vegan. Niet voor niets! Hummus is veelzijdig, romig en in 1001...

Sluiten