Mijn guilty pleasures

“Jij eet zeker alleen maar wortels?”, “Huh?? Mag jij wel wijn drinken?”, “Nooit gedacht dat jullie ook chips zouden eten!”, “Dit mag jij zeker niet?” Zomaar wat opmerkingen die ik kreeg toen ik nog fulltime op een sportschool werkte. Blijkbaar hebben mensen dan toch een bepaald beeld bij je. Omdat je in de sportbranche werkt, of zoals tegenwoordig helemaal in is; een fitgirl bent, zou je opeens alleen nog maar supergezond eten en de hele dag bewegen.

Nou, niks is minder waar hoor! Gelukkig hebben wij fitgirls ook onze guilty pleasures. Wij eten ook echt wel eens ongezonde dingen, en we staan echt niet elke dag als een malloot te sporten. Tenminste, ik niet.

Daarom deel ik 5 van mijn guilty pleasures met jullie.

Chocola!!
Ja, met stip op 1 staat chocola. Ik heb echt altijd een reep in mijn bureaula liggen en ik eet het ook echt elke dag. Mijn favoriet is Tony Chocolonely in puur met pecan en kokos. Ik werk 4 dagen per week en doe ongeveer een werkweek met een reep.

guilty_pleasures_1

Friet
Heerlijk op zijn tijd! Mijn vriend en ik halen altijd op zondag friet en dan duiken we lekker op de bank en gaan we tv kijken met heel veel friet en nog meer mayonaise en wat snacks erbij. Om vervolgens anderhalve dag buikpijn te hebben, maar dat hebben we er dan wel voor over. Er zijn periodes dat we dit elke week doen, vooral in de winter. Lekker als het donker is de gordijnen dicht en de hele avond op de bank.

guilty_pleasures_2

Bankhangen
Soms heb ik echt geen zin om te gaan sporten. Het lukt me steeds beter om bijvoorbeeld 1 avond in de week lekker te niksen. Allerlei programma’s kijken die ik heb opgenomen, een boek lezen of met een vriendin thee drinken. Vroeger voelde ik me schuldig als ik niet ging sporten, maar nu ik nog maar 1 avond lesgeef en meestal nog 1 avond ga sporten en 1 keer per week ga hardlopen, is de verslaving wat afgezakt en voel ik me niet meer zo hyper als ik een keer niks doen. Ik zorg meestal dan wel dat ik die dag mijn stappendoel van 12.000 stappen heb gehaald.

guilty_pleasures_3

Chips
Ik hou heel erg van zout. En dus ook van chips, het liefst naturel. Ik kan het elke dag wel eten. En ik moet eerlijk toegeven dat dat ook bijna zo is. Ik koop op zaterdag een zak chips, en daar eet ik elke dag een bakje van. Meestal voor het koken, omdat ik dan altijd honger heb. Vaak ook na het sporten, want meestal heb ik dan ook honger.

guilty_pleasures_4

Cola light
Ik drink vrijwel alleen groene thee en water, maar soms vind ik cola light zo lekker! En dan bij voorkeur Pepsi. Ik bestel het altijd als we uit eten gaan. Ik probeer het zo weinig mogelijk in huis te halen, maar als ik het heb kan ik er ook wel echt van genieten. Ik koop dan losse blikjes en mag ook niet meer dan 1 blikje per dag van mezelf. Ik merk wel dat hoe vaker ik het drink, hoe meer behoefte ik er aan heb. En het lekkerst vind ik het toch uit een glas met ijs, ik vind het echt een stuk minder lekker uit een plastic flesje.

guilty_pleasures_5

Ik heb alweer honger gekregen… Wat zijn jullie guilty pleasures?

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!
[activecampaign form=7]

Reageren

Your email address will not be published.