Nieuwe uitdaging: Miracle Morning

Het is weer eens tijd voor een nieuwe uitdaging: mijn Miracle Morning! Ik heb het boek inmiddels bijna uit en stiekem ben ik al een tijdje bezig met vroeg opstaan om de dag te beginnen met sporten. Benieuwd wat Miracle Morning inhoudt? Lees snel verder.

Ik word een ochtendmens

Wie had het ooit gedacht.. ik een ochtendmens? Ik stond altijd bekend als ‘Miss Snooze’ en ochtenden waren niet bepaald mijn ding. Sinds vier weken is hier wat verandering in gekomen. Dit heeft deels te maken met mijn Helweek waar ik elke dag om 5 uur moest opstaan. Mijn vriend deed dit jaar mee en we begonnen de dag met een Insanity training. Dit is een High Intensity Interval training waarbij we een uitgebreid schema hebben met 6 dagen per week een workout. Het in de ochtend sporten beviel zo goed dat we besloten dit vast te houden. Dit betekent dat we nu al ruim een maand elke dag de wekker om 05:30 zetten om vervolgens ong. 45 minuten te gaan sporten. Mijn vriend springt vervolgens onder de douche, ik maak ontbijt en daarna gaan we in alle rust samen ontbijten. Als hij naar zijn werk vertrekt ga ik douchen en meestal heb ik dan nog een half uurtje voor mezelf. Zo relaxed!

En het meest fijne vind ik dat je ’s avonds niet meer hoeft te sporten. Ik voel me gedurende de dag ook een stuk fitter als ik ’s ochtends het zweet al goed los heb gehad en al mijn spieren weer even goed zijn opgerekt.

miracle-morning-boek

Het boek: Miracle Morning

Miracle Morning is bedacht door Hal Elrod. Hij schrijft dat 95 % van de mensen genoegen nemen met een middelmatig leven. Dat veel mensen last hebben van het achteruitkijkspiegel-syndroom. Altijd maar terug kijken naar wat fout ging of wat ze anders hadden kunnen doen.. In plaats van met een blik vooruit waarbij je doelstellingen formuleert en hier vol voor gaat. Ik kan me hier wel in vinden. Mede door de Helweek ben ik veel bewuster bezig met wat ik wil in het leven en ik doe er alles aan om dit te bereiken. De Miracle Morning helpt hier een handje bij. Het gaat om 6 nieuwe gewoontes waardoor je kan werken aan meer focus, positiviteit, regelmaat en bewust zijn. En dat allemaal voor 8 uur ’s ochtends.

marlou-nike

Goodmorning Mila! Ook fijn: ’s ochtends extra tijd hebben om lekker met haar te knuffelen in m’n chilltrui.

adidas superstar

Mijn nieuwe Adidas Superstar sneakers via Defshop! 

Het boek is bijna uit en dan ga ik écht met mijn Miracle Morning starten. Want dit is natuurlijk meer dan alleen sporten in de ochtend. Ik ben heel benieuwd wat het mij gaat brengen en houd jullie natuurlijk op de hoogte!

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.