Is Nakd een gezond tussendoortje? Review + kortingscode

Een gezond tussendoortje zit standaard in mijn (sport)tas. Super handig voor onderweg, op m’n werk of als pre-workout snack. Is een reep van Nãkd een gezond tussendoortje? Yay of Nay? Daar ben ik wel benieuwd naar. Tijd voor een Nakd repen review!

Een challenge

Voordat ik verder schrijf, wil ik nog even iets aan je kwijt. In deze blog vertelde ik je over mijn herstel van anorexia. Voor mij is dit artikel ietsje meer dan ‘ik schrijf leuk een review over Nãkd’. Het is een challenge én een stap dichterbij mijn doel. Zeg maar een ‘Nay anorexia’. En nu; let’s review Nãkd.
Nakd een gezond tussendoortje

Wie is Nakd?

Met wie hebben mijn smaakpapillen eigenlijk te maken? Wie en wat is Nãkd? Dit zeggen ze over zichzelf:

‘Wij respecteren de wet van de natuur en de repen bestaan alleen uit natuurlijke, onbewerkte en het liefst zo min mogelijk ingrediënten. Kortom, puur en alleen makkelijk herkenbare ingrediënten die je waarschijnlijk ook in je keukenkastje thuis hebt staan.’

Dat klinkt veelbelovend.

‘Al deze producten zijn geschikt voor mensen met een gluten- en lactose tolerantie, en voor mensen die graag weten wat voor voedsel ze in hun mond stoppen. Daarnaast zijn al onze producten natuurlijk geschikt voor vegetariërs en veganisten!’

Deze vegangirl krijgt trek!
Nakd een gezond tussendoortje

Nakd repen review: de smaaktest

In de Nãkd webshop bestel ik de doos ‘Ontdek assortiment’ met 11 verschillende smaken fruitrepen. Vanuit een fris gekleurde groene doos kijken 11 vrolijk verpakte fruitrepen me verleidelijk aan. De namen Cashew Cookie, Berry Delight, Bakewell Tart, Pecan Pie, Peanut Delight, Rhubarb & Custard, Caffé Mocha, Cocoa Delight, Cocoa Mint, Cocoa Orange en Ginger Bread, maken me nog enthousiaster. Dit ziet er aantrekkelijk lekker en gezond uit. Tijd om te proeven.

Smaken verschillen, maar dit is mijn top 3:

Berry Delight

Fris en fruitig! Als je van berry’s houdt, kan het bijna niet anders dat je deze reep met frambozen lekker vindt.

Ingrediënten: dadels (49%), cashewnoten (31%), rozijnen (17%), frambozen (3%) & een vleugje natuurlijke aroma’s
Calorieën: 135 per reep (35 gram)

Peanut Delight

Echt een delight. Heerlijk crunchy door de stukjes noot. De smaak deed me denken aan een Nuts, alleen dan lekkerder (en gezonder).

Ingrediënten: dadels (53%), noten (46%), zeezout & een vleugje natuurlijke aroma’s
Calorieën: 149 per reep (35 gram)

Caffé Mocha

Een combinatie van koffie, cacao, fruit en noten; nomnomnom!

Ingrediënten: dadels (55%), cashewnoten (26%), rozijnen (12%), cacao (6%) & een vleugje natuurlijke aroma’s
Calorieën: 135 per reep (35 gram)

Conclusie: Is Nãkd een gezond tussendoortje?

De tussendoortjes van Nãkd zijn natuurlijk, veganistisch, glutenvrij, zonder toegevoegde suikers en gemaakt van fruit en noten en niks anders. Dus ik zeg: Yay Nãkd is een gezond tussendoortje. Omdat de repen verpakt zijn gooi je ze zo in je tas en neem je ze overal mee naar toe. Super handig. Ze zijn gezond, puur, smaakvol en geven je genoeg energie zodat je weer even vooruit kunt. Ideaal.

Nãkd kortingscode

Heb je trek gekregen in een fris en fruitig tussendoortje van Nãkd? Dat heb ik iets leuks voor je: met de kortingscode FOLLOWFITGIRLS10 krijg jij 10% korting* in de webshop van Nãkd. Hoe leuk is dat?

Is er een product wat je graag geproefd wilt zien? Challenge me & laat het me weten in de comments!

Liefs, Lianne

Nakd een gezond tussendoortje* De kortingscode is geldig tot 16 april 2017.

Lees ook: Doe je mee met de March Madness Challenge?

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.