De Fitgirl Challenge Guide + schema’s

Het is zover: er staat weer een challenge klaar! De ABSolutely April Challenge is all about abs, oftewel buikspieren. De zomer komt eraan en dat betekent crop tops en bikini’s en dan willen we natuurlijk wel met een strakke buik voor de dag komen. De Fitgirls hebben hun favoriete buikspieroefeningen in een challenge gegoten en helpen jou met het creëren van die killer abs. Er zijn twee versies: één voor beginners en één voor gevorderden. We hebben een schema samengesteld waarbij je vier weken lang verschillende buikspieroefeningen doet. Het is de bedoeling dat je alle oefeningen in minimaal 2 sets uitvoert. Meer mag ook natuurlijk! De oefeningen kun je gewoon vanuit huis doen en het kost slechts een paar minuutjes per dag.

BESTEL

Get the Fitgirl Challenge Guide!

Heb jij de Fitgirl Challenge Guide al?! In deze e-guide vind je naast alle schema’s en uitleg van de oefeningen voor de ABSolutely April Challenge allerlei extra’s. Healthy recepten, tips van onze Fitgirls, een interview met personal trainer Barbara den Bak en nog véél meer. Wil jij alles uit de Challenge halen en naast buikspieren ook nog meer workout tips?

Dan is deze Guide een musthave! Naast het regular schema bevat deze guide ook de extended version met nog meer oefeningen en variaties. Deze versie is voor meiden die al wat meer gevorderd zijn of nog meer resultaat willen. De Fitgirls leggen alle oefeningen uit en je ontvangt naast deze e-guide de printable versies van de schema’s voor deze Challenge én een link naar de video waarin alle oefeningen worden uitgelegd. Bestel hier de Fitgirl Challenge Guide.

followfitgirls guide

 

 

CHALLENGEGUIDE

 

 

Oefeningen voor de ABSolutely April Challenge – Regular Version

abs-challenge-1 abs-challenge-2

 

Video: de oefeningen voor de Regular Version

En? Ga jij voor de Regular Versie of wil je wat meer uitdaging? Wanneer je de Fitgirl Challenge Guide bestelt ontvang je beide schema’s, een extra video en natuurlijk de Challenge guide zelf met super veel leuke artikelen, tips, behind the scenes beelden en workouts!

BewarenBewaren

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
bloemkoolrijst maken
Tip: zelf bloemkoolrijst maken

Confession: ik ben bloemkoolfan. Bloemkool is gezond, koolhydraatarm, je kunt er eindeloos mee variëren en het is superlekker. Rauw, gekookt,...

Sluiten