De Fitgirl Challenge Guide + schema’s

Het is zover: er staat weer een challenge klaar! De ABSolutely April Challenge is all about abs, oftewel buikspieren. De zomer komt eraan en dat betekent crop tops en bikini’s en dan willen we natuurlijk wel met een strakke buik voor de dag komen. De Fitgirls hebben hun favoriete buikspieroefeningen in een challenge gegoten en helpen jou met het creëren van die killer abs. Er zijn twee versies: één voor beginners en één voor gevorderden. We hebben een schema samengesteld waarbij je vier weken lang verschillende buikspieroefeningen doet. Het is de bedoeling dat je alle oefeningen in minimaal 2 sets uitvoert. Meer mag ook natuurlijk! De oefeningen kun je gewoon vanuit huis doen en het kost slechts een paar minuutjes per dag.

BESTEL

Get the Fitgirl Challenge Guide!

Heb jij de Fitgirl Challenge Guide al?! In deze e-guide vind je naast alle schema’s en uitleg van de oefeningen voor de ABSolutely April Challenge allerlei extra’s. Healthy recepten, tips van onze Fitgirls, een interview met personal trainer Barbara den Bak en nog véél meer. Wil jij alles uit de Challenge halen en naast buikspieren ook nog meer workout tips?

Dan is deze Guide een musthave! Naast het regular schema bevat deze guide ook de extended version met nog meer oefeningen en variaties. Deze versie is voor meiden die al wat meer gevorderd zijn of nog meer resultaat willen. De Fitgirls leggen alle oefeningen uit en je ontvangt naast deze e-guide de printable versies van de schema’s voor deze Challenge én een link naar de video waarin alle oefeningen worden uitgelegd. Bestel hier de Fitgirl Challenge Guide.

followfitgirls guide

 

 

CHALLENGEGUIDE

 

 

Oefeningen voor de ABSolutely April Challenge – Regular Version

abs-challenge-1 abs-challenge-2

 

Video: de oefeningen voor de Regular Version

En? Ga jij voor de Regular Versie of wil je wat meer uitdaging? Wanneer je de Fitgirl Challenge Guide bestelt ontvang je beide schema’s, een extra video en natuurlijk de Challenge guide zelf met super veel leuke artikelen, tips, behind the scenes beelden en workouts!

BewarenBewaren

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

 • Hoii,
  Heb ‘m besteld hoor! Komt er ook een papieren versie per post? Aangezien er bij bezorgadres mijn adres staat.. zou wel leuk zijn!

 • Hi Kim,

  Leuk dat je de Fitgirl Challenge Guide hebt bestelde! Dit is alleen een e-guide en dus geen gedrukte versie. Dat kan helaas nog niet uit voor dit bedrag maar wellicht dat er in de toekomst wel een gedrukte versie komt :)

  Heel veel leesplezier en succes met de challenge!

  • Mirjam schreef:

   Hoi ik heb een tijdje terug ook de guide besteld. Kom er nu pas achter dat het een digitale versie is:-)
   dat maakt niet uit alleen ik krijg een foutmelding als ik de link open. Dan word ik weer doorverwezen naar de homepage.
   Waar kan dat aan liggen?
   Ik hoor graag groetjes Mirjam

   • Hoi Mirjam,

    Ik zag dat je ook al gemaild had dus we hebben de guide nogmaals toegestuurd:) Veel succes en leesplezier,

    Groetjes Marlou

 • Hai, moet je die sets achter elkaar doen ? of bijv. 1 set ’s morgens en de andere set ’s avonds?

 • Hi Eva,

  Je kunt het beste wel de sets achter elkaar doen anders gaat de kracht van herhaling wat minder op. Succes!

 • nienke schreef:

  Hi,

  Ik heb de fit guide gisteravond besteld en heb wel een mailtje ontvangen alleen als ik op die link klik en naar het schema kijk staat er een grote zwarte stip in het midden van het schema en die gaat niet weg.
  Hoe kan dit? En wat doe ik verkeerd?

  Groetjes nienke

 • Hi,
  In die april challenge stond dat je je kon aanmelden via email etc en dat je dan later in je mailbox de schema’s kreeg. Ik heb het toen ook bevestigt maar verder niks ontvangen. Klopt dit? Is er ook een gevorderd schema?

  Groetjes Floor

 • Hoi,

  Ik kom er helaas achter day de fitgirls guide digitaal is. Beetje stom en beter lezen. Maar na betaling heb ik nog niks ontvangen. Komt de guide nog in mijn mailbox? HIj zat ook niet bij spam enz.

  met vriendelijke groet,
  Tous

  • Hoi Tous,

   Ik zie dat de bestelling wel binnen is gekomen. In de mail met orderbevestiging zitten 2 linkjes naar de downloads. Mocht je deze niet hebben gehad, stuur dan even een mail naar info@followfitgirls.com.

   Groetjes Marlou

 • Hey hey!

  Is de challenge guide van hierboven alleen voor de absolutely april challenge of ook voor alle andere challanges?

  xx Vera

 • Nadine schreef:

  Hoi hoi,

  Ik heb eergisteren de abs challans gekocht. Maar vandaag ging ik aan de slag en ik kwam er achter dat jullie mij de bikini challens hebben toegestuurd…

  Hoe kan dit? Of heb ik iets verkeerd gedaan?

  Groetjes Nadine

Reageren

Your email address will not be published.