De Smoothie Bootie Challenge guide: voor strakke billen, benen en buik!

Voel jij je nog een tikkie onzeker in je bikini? No worries! Doe mee met de Smoothie Bootie Challenge en train samen met ons voor strakke benen, billen en buik. Zo kom jij fit & zelfverzekerd de zomer door!

Strakke benen, billen en buik

Tijdens de Smoothie Bootie Challenge trainen we samen voor strakke benen, billen en buik. Ik heb twee schema’s samengesteld: een beginners schema en een extended schema, voor gevorderden of meiden die wat meer uitdaging willen. En weet je wat het leuke is? Je kunt op elke moment starten en de challenge kun je gewoon vanuit huis en/of op vakantie doen!smoothie bootie challenge

De Smoothie Bootie Challenge Guide

Wat is een challenge zonder een guide? Juist. Niks! Daarom horen bij deze challenge maar liefst twee e-guides die uit meer dan 50 pagina’s bestaan.

In deze e-guides vind je:

  • uitleg van alle oefeningen
  • printbare versies van de challenge schema’s (zowel beginners als gevorderden)
  • printbare versie van de workout calender waarop je kunt bijhouden hoe ver je bent
  • het schema voor de challenge
  • linkjes naar de 9 workout video’s
  • healthy smoothie recepten en nog véél meer.

YES IK DOE MEE & BESTEL DE GUIDE

guide

Doe jij mee met de challenge? Meld je dan ook gratis aan voor de Happy New You Facebook-groep voor extra tips & motivatie!

Sport Buddy

Het is natuurlijk nóg leuker als ook al je vriendinnen mee doen! Nodig ze uit en motiveer jezelf en elkaar door foto’s van je workout, je sportoutfit, je smoothie of een sport-selfie te delen op Facebook of op ons Instagram account.

BESTEL DE GUIDE & DOE MEE!

BewarenBewaren

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!
[activecampaign form=7]

Reageren

Your email address will not be published.