OneFit: always a great workout!

OneFit is het grootste health- en fitnessnetwerk van Nederland. Eén systeem waarmee je op verschillende locaties kunt sporten. Als je wilt kun je elke dag een andere workout of les volgen, die je heel makkelijk zelf online kunt regelen. Hoe cool is dat? Ik ben exited, jij ook?

De funfactor

De reden waarom ik sporten leuk vind is gewoon omdat ik er ontzettend blij van word. Oké, het is natuurlijk goed voor je gezondheid en een healthy body, maar de funfactor is voor mij net zo belangrijk.

Krachttraining is en blijft mijn favoriet, maar na mijn boks- en squash avontuur, vind ik het heel leuk om nieuwe sporten te ontdekken.

Aan deze ontdekkingsavontuurtjes hangt (helaas) wel een extra prijskaartje naast mijn gymabonnement. En juist daarom ben ik zo exited over het concept van OneFit.

OneFit: het concept

Met maar één abonnement op zak heb je toegang tot heel veel verschillende workouts bij de beste sportscholen en (yoga)studio’s. Het abonnement is ook nog eens heel flexibel omdat je:

a. Geen inschrijfkosten betaalt
b. Je regelt alles zelf online via de OneFit app of de website
c. Niet vastzit aan een verplicht contract

Met de OneFit app heb je letterlijk de sportschatkaart van jouw stad in je broekzak waarmee je op verschillende locaties allerlei workouts en lessen kunt volgen.

onefit

Samen sporten

Sport je vriend, vriendin, kennis of buurvrouw bij een andere sportschool en wil je graag samen een workout doen? Bij OneFit is dat geen probleem: je reserveert een leuke les en nodigt je sportbuddy uit via de app. Zo simpel is het.

Workouts & lessen

Oké, dan heb je een OneFit abonnement op zak maar wat kun je er dan allemaal mee doen?

Van de bekende lessen van Less Mills tot trendy en nieuwe lessen als surf yoga, barre, essentrics en reformer pilates.

Maar ook (hot) yoga, boksen, circuit training, bootcamp en HIIT workouts staan bijvoorbeeld op het rooster. Wow, van al deze verschillende workouts en lessen maakt mijn hart enthousiast een sprongetje van blijdschap!

OneFit locaties

Op de meest verrassende locaties in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht kun je terecht. Echt, je kunt het zo gek niet bedenken! Van gyms op hidden places, zwembaden tot lokale sportscholen en van knusse yogastudio’s tot hippe gyms op unieke plekken.

In Amsterdam kun je golfen bij Golfschool Fairway, in Den Haag leer je trampoline springen bij Planet Jump en wat dacht je van Hoolahoop bij Jules Hoop in Rotterdam of ga gezellig apenkooien bij ApenkooiGym in Utrecht.

En er is nog veel meer!

onefit

Quanta costa?

Nu ben ik enthousiast, maar nuchter als ik ben vraag ik me wel af wat voor prijskaartje er aan een membership hangt? In Amsterdam zijn de kosten €59 per maand en in Rotterdam, Utrecht en Den Haag betaal je €49. De kosten in Amsterdam zijn hoger omdat de keuze niet reuze maar gigantisch is. Klinkt logisch als je het mij vraagt.

Enthousiast?

Ben jij net zo enthousiast als ik over het unieke concept van OneFit en/of wil je meer informatie? Kijk dan op OneFit.nl. Daar vind je alle informatie en als je meer wilt weten kun je je vragen heel makkelijk via de chat stellen. Nieuwsgierig als ik ben heb ik zelf al even gezellig gechat met een medewerker om te vragen of er in Groningen een OneFit komt. Helaas mocht hij daar nog niets over zeggen. Dus wie weet welke steden er nog meer op de planning staan.

Confession: ik ben een beetje jaloers

Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel een beetje jaloers ben (en misschien wel ietsje meer dan een beetje) omdat er in mijn hometown Groningen (nog) geen OneFit is. Echt super jammer! Dus ik denk dat ik Followfitgirl Ana, zij woont in Amsterdam, binnenkort maar eens lief aankijk en vraag of ik een weekendje mag komen logeren….

Korting voor Followfitgirls lezeressen

Ben jij ook enthousiast geworden? Met de code FOLLOWONEFIT ontvang je nu € 20,- korting op de eerste maand bij OneFit zodat je vanzelf fan wordt!

Klik hier om naar de website van OneFit te gaan en de kortingscode te gebruiken.

Trouwens, heb je mijn nieuwe Sport-en eetdagboek al op Followfitgirls.com gespot?

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.