Ons e-book: Hello New You! In 4 weken fit, happy & healthy

Wow, na wekenlang zwoegen is het moment daar: ik mag ons allereerste e-book onthullen! Na de verschillende guides (die erg goed in de smaak vielen) is het nu tijd voor een heus e-book met de naam: Hello New You! Want wat hebben we veel vragen gekregen voor een voedingsplan.. Zo veel, dat we besloten om een samenwerking aan te gaan met een personal trainer en om de schema’s te gaan ontwikkelen. Naast sporten is voeding super belangrijk maar hoe kun je nou verantwoord en gezond eten zonder al te veel poespas? Danny stelde voor 4 weken een compleet eetschema op met simpele recepten. Urenlang in de keuken staan is niet nodig en alle ingrediënten voor ons schema vind je gewoon in de supermarkt. Wel zo fijn!

Marlou: “Een jaar geleden startte ik samen met een aantal enthousiaste Fitgirls het online platform Followfitgirls.com. Eerlijk gezegd had ik niet durven dromen dat het zo’n succes zou worden. De maandelijkse challenges bleken een groot succes en we kregen veel blije mailtjes van meiden die door het volgen van onze schema’s echt progressie hadden geboekt. Maar daarnaast kregen we veel vragen over voeding. Het bleek dat er vooral veel behoefte is naar kant en klare voedingsschema’s. Ik besloot om de hulp in te schakelen van Personal Trainer Danny Hut. Hij maakt voor zijn klanten regelmatig voedingsschema’s en helpt hen om af te vallen. Speciaal voor dit boek heeft hij schema’s gemaakt voor vier weken lang.” hello new you

In samenwerking met personal trainer Danny Hut presenteert Followfitgirls Hello New You – In 4 weken fit, happy & healthy. Naast een compleet voedingsplan voor 4 weken bevat dit boek een uitgebreid workout schema gericht op het ontwikkelen van een strak lichaam. Deze circuit trainingen kun je gewoon vanuit huis mee doen en duren slechts 30 minuten. Ook delen de fitgirls hun persoonlijke motivatietips en hun do’s en dont’s op het gebied van sport, voeding en afvallen. Bestel het e-book Hello new You! en ga direct aan de slag!

hello new you

testi

 

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.