Ons grote detox sapkuur avontuur + WIN!

Marlou en Anouk gingen onlangs het grote detox sapkuur avontuur aan. Drie dagen lang sapjes drinken tot het diner, want dan werden we voor even verlost. ’s Avonds stond er namelijk een vegetarische maaltijd op het programma. Inmiddels weet iedereen hier op kantoor dat de detox overdag een uitdaging was, want helemaal geen eten bleek voor ons, toch wel twee food liefhebbersbest pittig. En dus klonk er zo nu en dan een wanhopige kreet naar voedsel.

Over de kuur

Oké, even terug naar het begin: de sapkuur. Wij waagden ons aan de drie-daagse till diner detox sapkuur van Juiz~S. Bij deze kuur drink je ’s ochtends bij het opstaan een glas lauwwarm water met citroen en himalayazout. Voor de rest van de dag staan er vier sapjes op het menu. Om 9:00u ’s ochtends begin je met spinazie, om 11:00u is het tijd voor basilicum, om 13:00u ga je aan de rode bieten en om 15.30u zijn de wortels aan de beurt. Sapjes van elk 240 ml, en koud geperst, want zo blijven vitaminen, mineralen en enzymen beter bewaard. En tot slot; om 18.30u eet je een vegetarische maaltijd uit het receptenboek. De hele dag door drinken we zo’n 2 liter water, onder andere het detox water van Juiz~S voor de afwisseling.

juizs-detox-kuur-review

Tijdens de kuur

De eerste dag was, zoals ons ook was verteld, het zwaarst en dan met name vanwege hoofdpijn, kou en een redelijk futloos gevoel. Dit bleek echter juist goed te zijn, omdat het aangeeft dat je lichaam aan het werk is met de gifstoffen. Het hongergevoel trad de eerste dag nog wel op in de vorm van een korrende maag, maar dit was de tweede dag verdwenen. Kennelijk vullen de liquid salads (zoals de sapjes ook wel worden genoemd) goed. Ze smaakten gelukkig over het algemeen prima waardoor we wel konden uitkijken naar het ‘voedermoment’. Zolang we maar niet te lang keken naar de broodjes van collega’s.

sapkuur-detox

 

“Ik voelde me na de sapkuur echt energiek. Ik merkte dat ik vrijdagavond met nog tot in de late uurtjes fit voelde. Ook het hele weekend voelde het alsof ik de wereld aan kon. Heerlijk!”

Na de kuur

En dan nu het belangrijkste: het resultaat. Voelen we ons daadwerkelijk fitter, energieker en herboren? Eerlijk is eerlijk; ik keek tijdens de detox best wel uit naar het moment dat ik vrijdag weer mocht eten. Toen het echter eenmaal vrijdagochtend was, was die behoefte gek genoeg amper meer aanwezig. En tot de dag van vandaag is mijn eetlust aanzienlijk minder. Ik ben sneller verzadigd en lijk het eten meer te waarderen dan voorheen. Komt nog eens bij dat ik van mijn lichte koffieverslaving af ben en dat zonder moeite. Ik voel me dus zeker fit en energiek. En dat met een strakkere buik in drie dagen tijd!

WIN!

En het allerleukste moet nog komen: ben jij enthousiast geworden na ons avontuur? Dan hebben wij goed nieuws voor je, want we mogen twee pakketten weggeven. Laat hieronder in een reactie weten waarom jij graag zou willen detoxen en maak kans op een Juiz~S sapkuur! De winnaar wordt over twee weken bekend gemaakt. Voor degene die niet kunnen wachten óf niet tot de gelukkige winnaars behoren, hebben we een code geregeld waarmee je 10% korting krijgt op alle detox sapkuren bij Juiz~S: #followfitgirls.

De winactie is gesloten! Robin en Deborah zijn de gelukkige winnaars en er wordt contact met hen opgenomen. 

juizs-detox

review-juizs

review-detoxkuur-juizs

Klik hier voor meer info over JuizS.

 

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

 • Jorinde schreef:

  Na verschillende verhalen te hebben gelezen over detoxen, ben ik heel benieuwd wat het met mijn lichaam zou doen? Zou ik het kunnen volhouden? Hoe zou ik me voelen? Krijg ik hoofdpijn of juist meer energie? Wat doe ik op de moeilijke momenten? Daarom zou ik het heel graag willen uitproberen!

 • Al een tijdje ben ik mij aan het verdiepen in detox kuren. Ik ben erg benieuwd wat dit met mijn lichaam zou doen en daarom zou ik het graag willen winnen!!! Ook is het een hele uitdaging omdat de mensen om mij heen wel gewoon eten volgens hun vaste patroon en ik wil weleens weten hoe ik daarop ga reageren.

 • Ik zou het heel leuk vinden om dit te winnen.
  Ik ben al een tijdje aan het twijfelen over een detox kuur en dit zou het extra zetje geven om het ook echt te doen!
  Hopelijk helpt dit als stok achter de deur en heeft het een positief effect op de stiekeme snoep momentjes. (vooral op kantoor heb ik nog wel is last van alle snoepjes en koekjes die voorbij komen)

 • Ik zou dit graag willen winnen voor mijn moeder. Een aantal jaar geleden is bij haar de ziekte van Lyme geconstateerd. Ze heeft hier heel veel last van gehad. Mijn moeder wilde het graag op een natuurlijke manier aanpakken en kwam na lang zoeken erachter dat een sapkuur kan zorgen voor vermindering van klachten. Mijn vader heeft toen als verrassing een sapkuur voor hen beide in Turkije geboekt. Een week lang (eigenlijk iets langer, want ze kwamen vast te zitten in Turkije door de aswolk van de vulkaan in IJsland) hebben ze genoten (ja ja, genoten!) in Turkije van hun sapjes. Dit heeft mijn moeders klachten echt doen verminderen. Inmiddels spelen er weer klachten op en eigenlijk zou ze graag weer een sapkuur in Turkije willen doen. Om financiële redenen gaat dit niet lukken, dus toen ik deze winactie las dacht ik meteen aan haar! :)

 • Graag doe ik mee. Ik heb al ruim 3 jaar de ziekte van lyme en wil daarom hek gezind leven. Een detox kuur, lijkt mij geweldig om te doen, zodat mijn lichaam van binnen helemaal schoon wordt en ik kan beginnen met een gezond herstel. Dat ik ook weer kan deelnemen aan de maatschappij en mijn leven weer terug kan krijgen zoals voorheen. Ik wil me ook weer energiek voelen. Ik eet gezind, maar heb het idee dat ik ge-reset moet worden. Dit zou mijn lichaam kunnen helpen om te herstellen.
  Fantastisch! Nu maar duimen

 • Ik heb al regelmatig op het punt gestaan om een sapkuur te volgen, maar vind het toch een beetje spannend! Heb er al veel goede verhalen over gehoord en begin steeds meer te geloven dat ik dit ook eens moet proberen! Leuk ook om jullie ervaringen te lezen, dat scheelt toch weer in de uiteindelijke beslissing :)

 • Ik zou me graag fitter willen voelen. Ik heb het vaak druk en sport daarnaast regelmatig. Het lijkt me goed om zo’n sapkuur te proberen en ik ben nieuwsgierig wat het met me zal gaan doen.

 • Noëlle schreef:

  Ik wil dit zo graag winnen!! Ik heb vaak diëten uitgeprobeerd, omdat ik het interessant vind hoe je lichaam er op reageert, maar ik heb nog nooit een sapkuur gedaan. Ik heb er veel over gelezen, maar ik vind het vaak aan de dure kant. Je kan de sapjes ook zelf maken, maar dat is super veel werk waar ik echt geen tijd voor heb. Ook lijkt jullie kuur een van de betere te zijn, dus ik wil het heel graag uittesten!

 • Amber Brobbel schreef:

  Na een weekje Ibiza vol feesten en minder goed letten op het voedsel wat er wel niet op een dag naar binnen gaat is het de hoogste tijd om dit recht te trekken.

 • Wat een enthousiast verhaal! De zomer krijg je energie door het weer het buiten zijn, in de zomer zit energie en een goed gevoel. De herfst/winter is altijd een beetje somberder, ik heb minder energie en voel me sneller futloos. Ik ben benieuwd of deze kuur zal werken. Het lijkt me tof om dit te proberen. Jullie verhaal heeft me zeker enthousiast gemaakt. Ik hoop dat ik dit kan gaan proberen, duimen dus!

 • Ik zou heel graag de sapkuur willen proberen! Ik ben al een tijdje opzoek naar zo iets omdat ik vaak futloos ben en vaak hoofdpijn heb. Er is me aangeraden om een detox kuur te proberen om hier vanaf te komen, dus zou het dolgraag willen proberen! Ik ben heel benieuwd of het wat voor de vage klachten doet en hoe ik me erna zou voelen! :)

 • Ik zou heel heel graag willen winnen omdat ik altijd voor anderen klaar sta met mijn online email diatisten en sport adviezen, ik ben zelf druk bezig met mijn droom lijf zou graag lekker gedetoxst worden. Ik ben helemaal fan van deze detox producten alleen ze zijn een beetje prijzig. Het lijkt me zo leuk wil dit al zo lang en graag.

 • Ik heb altijd al een detox sapkuur uit willen proberen. Door deze leuke actie zou ik het kunnen proberen en zelf bestellen! :-) ook zou ik hierdoor nóg meer motivatie krijgen om de challenges af te maken!

 • Jaaa dit wil ik zo graag proberen! Als model moet ik een strak en gezond lichaam hebben, maar in de vakantie kon ik toch wat verleidingen niet weerstaan. Don’t blame me, ijsjes zijn gewoon te lekker. Nu moet ik weer volop aan de slag en dat kost natuurlijk wel wat moeite. Ik denk dat een sapkuur die me fitter en energieker maakt daar heel erg bij helpt. Oh en ik houd gewoon heel erg van sapjes :)

 • bregje schreef:

  Na een 2 jaar in de wondere werled van een kindje krijgen te zitten van zwanger zijn tot bevallen nu eidelijk alles weer op de rit. Het krijg en van een kindje is super mooi maar voor mij was het ook supper ingrijpend mij binky wordt bijna een en nu pas voel ik me pas een kleine beetje de oude. Dus de detox zou supper van pas komen om even weer de beginnen met een schonen lei.!!!!

 • Ik zou graag de detox sapkuur willen winnen omdat ik sindskort ben begonnen om mijn (slechte) gewoontes te veranderen met als doel sterker te worden en kilo’s kwijt te raken. Inmiddels doe ik twee keer per week pilates, twee keer per week bootcamp, tafeltennis ik twee keer per week en volg ik jullie challenges en workouts. Het zou mooi zijn als ik hiervoor nog meer energie krijg door middel van detoxen!

 • nicole schreef:

  Hi!
  Naast dat ik het na vele reviews al een x heb willen proberen, zit ik ook al een enige tijd met een opgeblazen buik. Heb het één en ander al geprobeerd, maar niks helpt. Hopelijk deze detox kuur wel!
  xx

 • Ohh wat een gave actie. Zou ik heel graag willen doen. Wat een uitdaging!! Ben heel benieuwd wat het met je lichaam doet. Vol energie de winter in!!!!

 • Heel heel graag!!
  Ben zelf een bezig bijtje net als jullie.
  Druk met school werken sporten geen moment rust. En nu het mindere weer er weer aankomt kan ik wel een lekkere boost gebruiken. De herst en wintertijd zijn helaas zware periodes voor mij door mijn aandoening. Dus dit zou echt op het juist moment komen!! Heb er al veel over lezen maar nooit echt de stap durven zetten. Dus wil het heel graag proberen!! #gezondheid #energie #boost

 • Mirjam schreef:

  Na 2 weken heerlijk genieten van vakantie in zuid Frankrijk met alle bijbehorende lekkernijen kan mijn lichaam wel een detox en dus reset gebruiken!! Zou de detox kuur graag willen winnen!!

 • Jantine schreef:

  Dat wil ik ook probeten. Ben op de goede weg om weer fit te worden voor mijn hardloopwedstrijden na 2 zwangerschappen. Dit zou me hierbij heel goed helpen.

 • Louise schreef:

  Na jááárenlang problemen met mijn buik, veel buikpijn en daardoor weer afspraken met mijn vriendinnen afzeggen, is er nu eindelijk uitzicht op een oplossing en denken de dokters eindelijk te weten wat er met mijn buik aan de hand is! Naast dat ik altijd buikpijn heb, ben ik ook aangekomen door tekorten die ik kreeg door de absorptieproblemen, ondanks dat ik altijd intensief gesport heb en gezond eet :( Dussss, daarom wil ik ook graag met een frisse start beginnen en een detox lijkt me de ideale oplossing daarvoor! En dan eindelijk weer door met mijn leven!

 • JAAA! Heel graag! Dit kunnen mijn darmen wel gebruiken:) Na al jaren zoeken voor een goed voedingspatroon voor mijn darmen, ben ik nu op een goede weg. Maar ik zou ze heel graag deze boost mee willen geven en uit willen proberen:) zodat ik met een goed gevoel aan mijn vakantie kan beginnen!!

 • Marion schreef:

  Ik ben bezig om m’n lichaam in shape te krijgen en wil me fitter voelen. Het enige wat dus nog ontbreekt is deze detox! Ik snak naar een detox. oh zei ik dat echt?!?!

 • Heb er al eerder wat over gelezen en wat dingen over opgezocht maar door jullie verhaal wordt ik echt enthousiast en ben ik echt super benieuwd hoe ik erop zou reageren! Ook ben ik nu al ruim een half jaar bezig met een gezondere levensstijl en ben ik door het sporten ook energieker geworden! Ook ben ik wat afgevallen n zekerder over m’n lichaam! Dus het lijkt mij echt super om te proberen en om door te zetten en het vol te houden en ik denk dat dit mij echt weer een boost gaat geven!

 • Simone schreef:

  Het lijkt me erg leuk om dit te winnen. Ik voel me de laatste tijd er moe en heb al vanalles geprobeerd. Ik ben nu wel over gegaan op smoothies als tussendoortjes en merk wel dat het iets beter gaat. Misschien dat ik met deze detox sapkuur nog net even die extra energie zou kunnen krijgen!!!

 • Het lijkt mij een super uitdaging! Ook ik ben gek op eten maar probeer d.m.v. challenges mijn kennis van voeding en wat het met je lichaam doet enorm te vebreden! Uiteraard staat de sapdetox ook op mijn lijstje! Ook ben ik benieuwd of het misschien een positieve uitwerking heeft op mijn onrustige huid!! Owja en een strakkere buik is natuurlijk ook nooit mis haha!

 • Steffi schreef:

  Ik kan wel een mooi verhaal ophangen maar bottom line is dat ik gewoon een kick start nodig heb om mijn levensstijl weer om te gooien en een fitgirl te worden!

 • Ik zou dit graag willen winnen en willen detoxen, omdat ik al een tijdje moe ben en zou willen weten of het detoxen me fitter en energieker maakt en ik me beter ga voelen. Dit is een mooie manier om erachter te kunnen komen. Door jullie ben ik ook echt enthousiast geworden om ervoor te gaan!

 • Ingrid schreef:

  Na (ruim) 10 uur slaap nog steeds een middagdutje nodig! Laat die energie maar komen!!!

 • Ik ben vorig jaar 10 kilo afgevallen en er zitten er nu helaas weer een paar daarvan aan, ik zou graag weer op dezelfde verantwoorde manier willen afvallen door gezond te eten en te bewegen maar dan nu met zo’n detoxkuur eraan vooraf zodat ik schoon maar vooral met minder trek naar snoep en andere (vr)eetlust de draad weer kan oppakken

 • Hé wat super leuk dat jullie ook een kuur weggeven! Het lijkt me erg leuk om een keer te proberen. Ik heb al heel veel artikelen over detoxen gelezen en ben erg benieuwd hoe mijn lichaam hier op zou reageren. Ik hou van gezond eten en sporten maar zou dit nog wel een stapje verder willen nemen, een detoxkuur lijkt me een goede stap!

  Ik ben benieuwd!!..

 • Nicole schreef:

  Ik ben bewust bezig met gezond leven. Ik let op mijn voeding en sport bijna elke dag. Toch blijf ik problemen houden met mij buik en mijn huid. Tevens wil het slapen niet zo goed lukken waardoor ik mij niet heel energiek voel overdag. Ik ben erg benieuwd of een detox hier verschil in kan geven. Dat ik beter ga slapen, lekkerder in mijn vel zit en ik weer meer energie heb. Jullie ervaring spreekt mij erg aan omdat jullie aangeven veel energieker te zijn. Dus ik hoop het te mogen uitproberen en zelf te kunnen ervaren! :)

 • desiree schreef:

  Ben al een geruime tijd aan het denken om detox te poberen. Maar de stap nog niet durven nemen. Hopelijk dat ik dan eens af kom van die dagelijkse hoofdpijn en lusteloze gevoel. Sinds m’n galblaas operatie is het sporten blijven liggen en gezonde voeding blijft een uitdaging. Hopelijk krijg ik hierdoor even weer de nodige trap onder de kont om met 100% motivatie Door het leven te gaan ! :)

 • Milou Wijnsma schreef:

  Vandaag ben ik 22 jaar geworden & mijn goede voornemen is om gezond te leven. Afgelopen jaar een pittig jaar gehad wat mij opgebroken heeft, in juni heb ik in een coma gelegen & ik wil er alles aan doen om weer de oude te worden! Mijn lichaam goed reinigen & geven wat het nodig heeft. Dit zou een goede start zijn!!

 • klinkt goed! Zou dit dan DE manier zijn om eindelijk eens van mijn suikerverslaving af te komen?

 • Myrthe schreef:

  Ik wil al heel lang n detox met sappen doen. Maar iets houdt me tegen. Toch blijft het kriebelen, zeker nu ik mijn lichaam extra aan t cleanen ben ter voorbereiding op een operatie. In de hoop op n beter herstel daarna. Een gezonder lichaam herstelt sneller denk Ik. :-)

 • Hélène schreef:

  Zoals veel mensen hier al zeggen wil ik ook al een tijdje een detox kuur doen, maar heb nog niet de stap durven zetten. Na in vrij korte tijd veel aangekomen te zijn kan mijn lichaam wel een nieuwe start gebruiken. Zo’n kuur winnen zou natuurlijk fantastisch zijn!

 • Leontine schreef:

  Ik ben zo benieuwd naar wat het gaat doen voor me lichaam. Ik werk onregelmatige diensten en kan wel wat energie gebruiken.ben weg benieuwd en zou het graag willen proberen fingers crossed

 • Lianne schreef:

  Wat is nu een goede reden om dit te willen winnen? Mijn eerste reden is eigenlijk omdat ik vind dat ik het waard ben, waard om aandacht aan mijzelf te geven in de vorm van voeding en sport. Iets wat ik best wel lastig vind, vooral om de vaak redelijk hoge bedragen aan mezelf cadeau te doen. Ik ben al een paar weken aan het kijken naar detox vormen. Ik voel dat ik wat op mag ruimen en gifstoffen uit mijn systeem moeten nu ik steeds bewuster aan het leven ben. Ik ben onlangs gestopt met roken en ook probeer ik weinig tot niet meer te drinken. Het is dus tijd voor een grote schoonmaak. Ik zou de kuur ook graag willen gebruiken als motivator, om lekkere en fitter in mijn lijf te zitten en als boost voor de missie om 10 kg af te vallen. Ik wil graag weer met plezier in mijn lichaam wonen en mijzelf ook van buiten lief hebben. Ik vetrek binnenkort naar het buitenland voor een paar maanden. Hoe fijn zou het zijn als ik schaamteloos in een shortje durf te rennen. Ik ben voor! Ik hoop dat jullie mij dit cadeau gunnen, het cadeau wat ik mezelf zou willen geven, maar dan van jullie. Ik zal lekker spammen om jullie te bedanken maar jullie vooral veel liefde sturen!

 • Ik ben nu een tijdje bezig met gezonder leven en meer bewegen. Al langer heb ik het idee om een keer een detoxkuurtje te doen, maar ik ben er nog niet aan toe gekomen. Ben wel erg benieuwd hoe mijn lichaam erop zal reageren!

 • Een detox sapkuur staat al een tijdje heel hoog op m’n wishlist om te doen!! M’n vriend noemt me een foodie, ik praat graag over eten, kook graag en hou van alle soorten eten en het uitproberen ervan. Een uitdaging dus als ik het eten tijdens een sapkuur moet laten maar als ik win zou t echt een supergoede stok achter de deur zijn om dit een keer echt echt echt te gaan doen!! Ben ook superbenieuwd wat mijn ervaringen zijn en hoe ik zo’n kuur beleef… Ik ben enthousiast, nu nog doen!!

 • Ik wil al een tijdje een detox doen. Sinds twee maanden ben ik heel weg met mezelf bezig; relatie uit, verhuisd, gezond eten, sporten en ik ben al een paar kilo afgevallen. Maar ik ben er nog niet!! En detox zou ik graag eens proberen en lijkt me een mooie volgende stap. Helaas is het wel duur en veel werk om dit zelf iedere dag voor te bereiden. Zon pakket is dus echt heel erg welkom. En als ik enthousiast ben ga ik het misschien nog wel eens vaker doen! PLEASE let me win and detox haha. Thanks :-)

 • Nienke schreef:

  1 september ben ik met een nieuwe baan begonnen. Wat zou ik dit graag winnen om fit en energiek daar te starten. En daarnaast hopelijk nade detox met een plattere buik in m’n nieuw geshopte outfits te kunnen. Kan ik helemaal de blits maken bij mijn nieuwe werkgever!

 • Ernesta schreef:

  Na 5 jaar en 2 pracht kindjes verder wil ik ontzettend graag me lijf weer slank & gezond terug hebben. Deze detox sapkuur zou mij hier een goede gezonde start bij kunnen geven.

 • Jaaaa! Lijkt me echt super! Ik ben nou al 15kg afgevallen, en om deze fit journey compleet te maken zou ik graag een detox kuur willen proberen!! Wil heel graag ervaren hoe dit is!

 • Ik zou deze detox kuur graag willen proberen. Dit omdat ik me de laatste tijd erg moe en futloos voel. Dit zorgt er bij mij voor dat ik ga eten en dit gaat alle gezonden gerechten tegen.
  Ik ben nieuwsgierig of de detox kuur mij mijn energie terug geeft en zoals bij jullie mijn overmatig eten remt.
  X

 • Anita H. schreef:

  Na het lezen van de koptekst was ik al enthousiast. ;o) Detoxen staat al heel lang op mijn to-do- c.q. wensenlijst. Eigenlijk in de vorm van verblijf in een kuurcentrum. Helaas op het moment financieel onhaalbaar en ook lastig in te passen in mijn agenda (net een nieuwe baan). Ik leef best wel gezond, maar ik denk dat zo’n reset wel heel zou zijn om eens alle troep uit het lichaam weg te ruimen. Pukkels in mijn gezicht en eczeem aan mijn handen geven volgens mij toch wel het signaal dat mijn lijf nog wat kwijt moet. Wellicht kan Juiz~S mij weer een stuk verder kunnen brengen. Gezondheid vind ik toch wel heel belangrijk.

 • Dit lijkt me een super goede verfrissende manier om mijn healthy life weer een nieuwe impuls te geven! Ik zit echt even in een dipje en kan een energie boost goed gebruiken want de wedstrijdtrainingen gaan gewoon door of ik nu energie heb of niet.. Ik ben een enthousiast vechtsporter trouwens ;-) Daarnaast ben ik altijd in voor nieuwe dingen en ben ik heel benieuwd of mijn lichaam dit leuk gaat vinden! Kom maar op :) x

 • Ik wil het al lang proberen, maar ik durf het niet zo goed dus ik zou het heeeel hraag eens willen proberen, om mn lichaam te reinigen en me energieker te voelen! Kan ik wel gebruiken, aangezien ik over 3 weken een kustmarathon ga lopen! Haha

 • Daisy van lankveld schreef:

  Just because…… I love the energy!

 • Ik zag het nooit echt zitten, zo’n sapkuur.. Maaaaar moet zeggen dat ik nu toch wel erg benieuwd ben naar de sapkuur! Mijn leven kan op dit moment bijna niet drukker zijn vanwege school en 2 baantjes, dus ik kan wel wat meer energie en minder futloosheid gebruiken + die extra vitamientjes zijn vooral nu van harte welkom! :-)

 • Ik ben al een tijdje flink bezig met sporten. In de vakantie heb ik genoten van de lekkere drankjes en het ongezonde eten. Nu de scholen weer zijn begonnen, ben ik ook weer beter op mijn voeding aan het letten, maar soms is dit best lastig. Ik wil graag wat strakker worden en misschien helpt deze detox sapkuur mij hier wel bij. Ik ben namelijk erg benieuwd hoe dit bij mij zal aanslaan en of het dan ook de moeite waard is om het wat vaker te doen.

 • Carmen schreef:

  Ik zou het heel graag willen proberen omdat ik nieuwsgierig ben naar het resultaat. Ook ben ik benieuwd of ik het kan volhouden maar als ik het win ga ik het hoe dan ook volhouden. Ik ben benieuwd of het resultaat echt zo geweldig is als dat ik van meerdere mensen heb gelezen. Als het positief bevalt zal ik ook zeker meerdere sapkuren proberen.

 • Cool! Merk dat ik de laatste tijd mijn gezonde ritme niet meer disciplinair vast houd en dit uit zich in flink wat buikpijn na alles wat ik eet. Om deze 2 dingen op te lossen: detoxen!!! Geen eten waardoor ik geen buikpijn meer kan krijgen (HA! Misleid ik mooi moeder natuur) En even helemaal back to basic. Ik heb er al zin in!

 • Hii mede Fitgirls!

  Sinds twee weken ben ik verhuisd naar Spanje. En om eerlijk te zijn, is het hier enorm lastig om me nog steeds aan mijn healthy gewoontes te houden. Sowieso kan ik op elk product de achterkant niet echt lezen, om in het spaans te detecteren wat er allemaal inzit… En bijna overal zit hier ‘azucar’ in… Zelfs in al mijn geliefde griekse yochurtjes.
  Dus daarom is het tijd voor een paket met lekkere NLse sapjes. Even weg van alle tortilla, paella en tinto de verano. ME GUSTA!

 • Marion schreef:

  Het zou super zijn als ik een detox kuur zou winnen! Ik praat vaak met mijn vriendinnen over hoe een detox kuur zou zijn en hoe we dat zouden aanpakken. We hebben het alleen nog nooit geprobeerd! Dit zou het juiste moment zijn!

 • Michelle schreef:

  Wow, goed verhaal! Wil ik zeker zelf ook meemaken dus zou deze prijs graag willen winnen! Een beetje meer energie en fitter worden voor de donkere maanden aanbreken kan in mijn leven zeker geen kwaad!

 • Ik kan een heel verhaal ophangen maar dat doe ik niet. Ik sport al jaren om een beetje fit te blijven maar ik vind het ongezonde eten wel te lekker om te laten staan. Ik ben benieuwd of deze kuur mij kan helpen om ook mijn voedingspatroon te laten veranderen. En of ik hierdoor minder moe ben en minder tintelingen overal krijg!

 • Na jaren van tegenslag op tegenslag (sinds 01-01-2012 werkloos thuis/ziektewet/schuldhulpverlening/enz) zit mijn leven nu eindelijk weer in de lift. Ik ben bezig met het afbouwen van alle medicatie en wil mijn lichaam eens goed reinigen. Daar lijkt me deze sapkuur ideaal voor! Ik zou dus erg graag willen winnen!

 • Ik zou heel graag een detox sapkuur willen proberen.. Ik heb namelijk altijd last van een opgeblazen buik en vermoeidheid terwijl ik mijn best doe om gezond te eten en ik sport veel. Als dit voor mij goed zou werken dan wil ik het zeker vaker doen en heb ik genoeg geïnteresseerden om me heen die er ook aan zouden gaan beginnen!
  Ik wil dit dan samen op mn werk doen met mijn baas.. we hebben het er al vaker over gehad :)!

 • liesbeth schreef:

  Aangezien ik nog nooit van mn leven zoiets heb geprobeert maar wel heel hard met men gewicht sukkel . Wil ik al lang zo eens iets proberen .. Dit is de uitgelezen kans om eindelijk terug eens te beginnen met een schone lei ! Ik wil graag weten wat dit doet met mn lichaam !

 • Ik speel al langer met het idee om een detoxkuurtje te gaan doen. Dit is puur vanwege het feit omdat ik denk dat mijn lichaam dat nodig heeft. Ik leef gezond, ik eet zoveel mogelijk gezond maar ik heb het gevoel dat ik eerst volledig gereset moet worden. Daarnaast ben ik onlangs begonnen met stage. Ineens werk ik 36 uur per week en ik ben dat niet gewend. Als ik me fitter kan gaan voelen, dan zou ik dat geweldig vinden. Alles zou dan net wat makkelijker worden en dan zou ik van alles ook meer gaan waarderen. Kortom: ik hoop dat jullie me over die drempel kunnen zetten. Liefs!

 • Esther van Ham schreef:

  Eigenlijk wil ik dit stiekem al jaren maar nog altijd heb ik het niet gedaan. Ik ben nu enorm hard aan het trainen voor de Kustmarathon en daarna lijkt het me een mooie uitdaging om dit te gaan doen, om mijn lichaam nu dan toch eindelijk eens te zuiveren. Ben erg benieuwd, de discipline heb ik er wel voor…

 • Kim van den Berg schreef:

  Lieve fitgirls,
  Wat goed dat de detox sapkuur jullie zo goed is bevallen!
  Ik zou graag deze actie winnen voor een vriendin. Een half jaar geleden is haar opa overleden. Ze is hier erg gestresst door geraakt en ze is gaan emotie eten, ze zat totaal niet lekker in haar vel. Hierdoor is ze een paar kilo aangekomen en daar wilde ze graag vanaf. Een maand geleden leek het weer wat bter gaan en zat er af en toe weer een lach op haar gezicht. Doordat het sinds kort uit is met haar vriend, is ze zichzelf niet meer. Ze ligt hele dagen in bed, heeft geen energie en eet te veel. Toen ik het net haar had over een detox sapkuur, zag ik aan haar gezicht dat ze het een goed idee vond. Dit veranderde vrijwel gelijk in ‘maar dat is zo duur’, ‘ik houd dat niet vol’ en ‘watnou als ik het niet lekker vind?!’
  Dit is de reden dat ik graag deze kuur voor haar wil winnen, ik wil m’n lieve, vrolijke vriendin weer terug!

 • Lisanne Holwerda schreef:

  Om een kickstart te geven aan mijn gezondere levenstijl! Sinds deze week sport ik weer veel meer en ik wil mn voedingspatroon ook graag aanpassen. Een detoxkuur zou een goed duwtje in de juiste richting zijn:)

 • Nicole schreef:

  Ik ben tot de verstandige keuze gekomen om gezonder te gaan leven. Ik ben net iets meer dan 3 weken geleden gestopt met roken, alleen heb ik daardoor regelmatig van die vreetbuien waarbij ik alles naar binnen werk. Hier door ben ik ook een paar kilo weer aangekomen en zou ik willen beginnen met afvallen(wat echt nodig is) door eerst te detoxen met de sapjes van Juiz~s!

 • Charlotte schreef:

  Wat een ontzettend inspirerend artikel. Goed om te horen dat jullie je zo veel energieker voelde. Voor mij is dat ook de reden om het een keer te proberen. Ik heb een vrij druk leven en ben vaak aan het einde van de dag uitgeblust. Als je schrijft dat je tot de late uurtjes op vrijdag je fit voelde, begint er bij mij toch wel iets te kriebelen.
  Daarnaast heb ik gister de FF Guide aangeschaft. Ik ben al een tijdje bezig met sporten en mijn inspiratie raakte op. Vandaar dat ik heb besloten op mee te doen met jullie challange. Ik ben gister dus vol enthousiasme begonnen aan circuit 1, en dat bleek toch echt even pittig te zijn nog! een sapkuur lijkt me een mooie toevoeging om mijn nieuwe start met de guide. Ik zou het ontzettend leuk vinden om dit te mogen winnen!
  Liefs Charlotte

 • Zou heel graag dit eens willen proberen! Ken daarbij zielig verhaal vertellen of erge gebeurtenissen. Maar wil graag beginnen met gezond leven!

 • Ik zou dit graag eens willen proberen, omdat je hierbij in de avond toch wat kleins mag eten. Ik zie een detoxkuur met alleen sapjes namelijk niet zitten, maar dit lijkt me wel wat!

 • Nadine schreef:

  Na trouw deze inspirerende site gevolgd te hebben, en nog steeds te volgen, ben ik langzamerhand steeds meer mijn voedingspatroon gaan aanpassen. Minder suiker, minder slechte vetten, meer groente, meer water etc. Echter blijf ik last hebben van mijn maag en darmen. Na een extreem vitamine b12 tekort, lactose intolerantie, PDS en spastische darmen ben ik heel wat ziekenhuisbezoeken en onderzoeken verder en ik zou maar wat graag mijn maag en darmen een keer compleet cleanen en kijken hoe ik hier op reageer!

 • Esther schreef:

  Ik zou heeeeeel erg graag een detox willen doen van 3 dagen omdat ik inmiddels 19 kg ben afgevallen, nog 6 kg te gaan heb, maar dit erg lang duurt en ik stil blijf staan op gewicht. Ik eet supergezond (zoveel mogelijk clean), sport 4 keer per week maar blijf me maar zo moe en lusteloos voelen en heb met regelmaat last van mijn darmen. Ik heb het idee dat er echt eea schoongespoeld dient te worden. Hopelijk kan ik dan ook weer met een schone lei verder om de laatste kilo’s eraf te krijgen. Ik vind het ook best prijzig, vandaar dat ik het via deze winactie wil proberen ;)

 • Marjolein schreef:

  Heel erg benieuwd hoe mijn lichaam hierop reageert. Ben sinds een half jaartje nu actief bezig mijn eet en sport patroon helemaal om te gooien en te optimaliseren. Tot nu toe al veel vooruitgang geboekt en toe aan een nieuwe uitdaging. Erg benieuwd of dit mij ook meer energie geeft achteraf, heb wel behoefte aan een extra boost! Maar sowieso leuk om jullie ervaringen hiermee te lezen.

 • Misjah schreef:

  Ik heb al eens een sapjeskuur van drie dagen gedaan en de eerste dag was inderdaad even op de tanden bijten! Na 3 dagen voelde ik me echter een heel ander persoon. Veel meer energie, beter kunnen concentreren, meer dorst en ook de wallen onder mn ogen waren minder! Het helpt echt om even je lichaam op een korte en krachtige manier wakker te schudden en de behoefte om te snoepen weg te nemen.

  Het enige negatieve aan mijn ervaring met de sapjeskuur, is dat de sapjes zelf niet echt lekker waren. Ik ben nog alitjd op zoek naar nieuwe verdeler waar ik af en toe een aankoop kan doen om op een verantwoorde manier te detoxen. Juis~z ziet er een interessant merk uit dat ik dolgraag wil uitproberen.

  Groetjes,
  Misjah

 • Mijn lieftallige huisgenootje volgt al enige tijd de site en heeft al aan vele fit-challenges meegedaan. Deze challenges werden dan geprint en prominent opgeplakt in huis en zij motiveerde de rest van het huis om ook mee te doen. ’s Ochtends vroeg of ’s avonds laat, het maakte niet uit. We moesten de challenge volbrengen. Nu zitten we al enige tijd te denken aan het doen van een detoxkuur, maar we komen er niet helemaal uit wat voor kuur goed zou zijn, omdat we zijn blijven sporten. Daarom zou ik het mijn huisgenootje van harte gunnen om deze kuur te proberen!!

  • Jaa lijkt me super tof om te proberen, kunnen we het eindelijk een keer echt gewoon doen Loes!

 • De laatste tijd zie ik steeds vaker detox kuren voorbij komen en de verschillende ervaringen en maken mij erg nieuwsgierig naar het effect op mijn lichaam. Ik probeer regelmatig te sporten en gezond te eten maar merk toch dat ik vaak na een lange dag studeren weinig energie meer heb en het sporten laat schieten. Een detoxkuur lijkt me een fijne boost voor mijn lichaam en een extra kickstart voor een gezonde en actieve leefstijl :)

 • Heee fitgirls!
  Een aantal maanden heb ik mijn leefstijl erg veranderd door veel te gaan sporten en gezond eten! Ik merk erg veel verschil, zit lekkerder in me fel en voel me veel fitter! Nu heb ik alleen de laatste tijd erg veel last van mn darmen, veel last van buikpijn enz. Ik zou super graag een detoxkuur willen doen omdat ik denk dat ik wel een cleaning kan gebruiken! :)

 • Kirsten schreef:

  Zelf heb ik al superveel gehad aan jullie site, ik was altijd gemakzuchtig maar jullie filmpjes en workouts laten me weer heerlijk bezig zijn! Ik ben ook op mijn voeding gaan letten maarja die stukjes chocola, dropjes en hier en daar een chipje mee pikken kan ik toch echt niet laten.. na jullie verhaal hierboven heb ik een hele andere kijk op ‘detox’ gekregen en ik hoop dat ook ik de kans mag hebben om dit uit te mogen proberen, duimennn duss!

 • Super leuk deze actie! Mij lijkt het dan ook erg leuk om deze kuur te winnen. Ik heb niet echt een speciale reden om dit te winnen, maar vind het vooral leuk om eens een keer iets nieuws te proberen. En dat je binnen 3 dagen een strakke buik krijgt klinkt natuurlijk helemaal super fijn! We gaan duimen!!

 • Charlotte schreef:

  Wat een superleuke actie! Ik wil al heel lang de sapjes proberen en nu heb ik zelfs de kans om ze te winnen! Wegens een enorme pijnlijke schouderblessure lig ik er nu een tijdje uit met sporten en door alle pijnstillers en pijn gaat m’n voeding ook niet zo best. En zo gaat het eigenlijk vanaf de vakantie al met ups and downs en met blessures. Ik hoop na dit herstel er weer volledig tegenaan te kunnen en deze detox zou een geweldige start zijn om weer fris te kunnen beginnen! Ik hoop, ik duim op dit pakket! Liefs Charlotte ( @Fitmetcharlotte )

 • Super handig artikel, ik vond het detoxen altijd maar een beetje eng om te doen, omdat ik dacht dat je dan je lichaam uithongerde. Ik probeer nu zelf gezonder te eten en meer te sporten, alleen merk ik vaak nog dat ik hierdoor juist meer honger krijg en dan juist weer veel ga eten. Vaak ben ik ook nog eens moe door school/andere dingen waardoor je eerder naar slecht eten bent geneigd. Ik denk dat detoxen voor mij goed zal zijn en dat ik me daardoor energieker en gemotiveerder voel om mijn doelen te voltooien! (namelijk nog 7 kg afvallen, er is al 5 kg af wat ik geweldig vind, mede dankzij jullie tips en schema’s!)
  Groetjes,
  Imke

 • Babette schreef:

  Haii Fitgirls!
  Wat een ontzettende leuke actie! Ik ben al een tijdje aan het overwegen om een sapkuur te doen, maar heb nog nooit echt de stap gezet (ok ik geef toe, vooral vanwege de kosten).
  Dik een jaar geleden heb ik de knop omgezet en dacht nu is het klaar! Ik voelde me niet lekker in mijn vel en was verre van gezond bezig. Ik begon met mijn laatste jaar studie Verpleegkunde, wat veel stres en weinig slaap omhanden had. Gelukkig ben ik inmiddels afgestudeerd en begin ik volgende week met mijn nieuwe baan! In het afgelopen jaar begon ik met super goeie voornemens, ik at gezond en zo regelmatig mogelijk en daarnaast sportte ik drie keer per week. Het was zwaar om deze lifestyle vol te houden met mijn stages en studie, maar ik merkte dat ik me er gezonder door voelde! Natuurlijk had ik ook wel eens cheatdays, maar ik kon me altijd herpakken. Maar tegen het einde van mijn studiejaar haalde de stress en vermoeidheid me toch langzaam in. Ik was té moe nog naar de sportschool te gaan na een dag stage lopen en ik greep savonds steeds vaker naar de noodles. In de zomer was ik dan ook echt kapot, en had veel tijd nodig om bij te komen. Daarnaast speelde een medisch probleem er voor dat ik geopereerd moest worden en zes weken met mijn voet in het gips zat. Van sporten was al lang geen sprake meer, en ik viel terug in oude snackgewoontes.

 • Ik wil dit echt zoooooo graag! Na mijn zwangerschap raak ik die laatste paar kilo’s maar niet kwijt. Bovendien voel ik me na een operatie onder narcose verre van fit, dus deze kuur zou fantastisch welkom zijn!
  Duim, duim, duim! Heel hard!

 • Ik ben een koekiemonster.. En dat wil ik eigenlijk niet meer zijn. Daarom lijkt mij een sapjes detox een goede manier om het koekiemonster uit mij te drijven en op gezonde tour verder te gaan op het gebied van eten!

 • Babette schreef:

  Oeps! volgens mij was mijn bovenstaand bericht wat te lang. En heeft het zichzelf al geplaatst voordat ik het in kon korten. Komt er in ieder geval op neer dat ik een nieuw zetje in mijn rug nodig heb om weer gemotiveerd te zijn om gezonde eet en sport gewoontes op te pakken. Eindelijk afgestudeerd, en een nieuwe baan, het voelt echt als een nieuw begin! Met de detox kan laatste stukje negatieve studie-ervaringen achter me laten, en fit beginnen met mijn nieuwe start!

 • Starten met een nieuwe levenstijl is iets waar je zelf voor moet kiezen en wat je zelf moet doen, maar een beetje hulp is altijd welkom! :-)

 • Oh dat lijkt me super! Ik ben nu mijn studie pedagogisch medewerker jeugdzorg aan het afronden en ik heb heel veel stress van alle profielwerkstukken en examens en ik ga ook nog over 4 weken verhuizen! Ik ben erg benieuwd of ik van deze sapkuur wat meer energie krijg en wat rustiger in mijn lijf wordt. Ik ben al heel lang bezig geweest met afvallen en er zijn al heel wat kilo’s af! Nu willen de laatste 3 kilo’s er op geen enkele manier af en daarom zou ik deze kuur ook heel erg graag willen winnen!
  Op hoop van zegen!

 • Er zijn zo veel redenen waarom ik dit zou willen winnen dat ik niet weet waar ik moet beginnen. Al mijn hele leven heb ik last van mijn darmen. Een opgeblazen gevoel, het geluid van een kettingzaag op precies het verkeerde moment en elke ochtend diarree (I know, erg smakelijk sorry!) Daarbij komt dat ik steeds zo moe was. Precies, was, de laatste tijd ben ik flink aan het sporten en dat helpt enorm. Ik denk ook al een tijdje aan detoxen maar de stap om dat ook echt te doen is nog steeds niet genomen. Het zou zo gaaf zijn om dit te winnen zodat ik mijn darmen en daarmee mijzelf blij kan maken

 • Mireille Slegers schreef:

  Lijkt me erg fijn deze sapkuur, omdat je toch ’s avonds nog een warme maaltijd mag nuttigen.. wel vegetarisch dan maar daar zet ik me maar overheen ;)
  Ik wil graag een nieuwe start maken wat eten betreft. Ik probeer namelijk minder koolhydraten te eten. Aangezien koolhydraten tumoren voeden en ik de diagnose brughoektumor kreeg begin april. Baat het niet schaad het niet dacht ik zo.. Maar ik moet toch echt even die ‘lekkere koekjes koolhydraten’ de nek omdraaien.. soms nog te lekker hihi. Wie weet is deze sapkuur de perfecte echte start!

 • Mariella schreef:

  Ik ben erg nieuwsgierig naar deze detox, het is lkkr overzichtelijk, nuet te lang en blijkbaar met resultaat! Heb wel eens eerder een detox gedaan maar dat was met accupunctuur en veel groente en fruit eten. Dat duurde 3 week.
  3 dagen met zelfde effect zou geweldig zijn! Ik ben erg benieuwd!

 • Elles Storteboom schreef:

  Wauww echt super gaaf. Lijkt mij echt super, omdat ik al een tijdje opzoek ben naar iets wat hopelijk lekker en gezond is lijkt mij dit echt heel leuk om te proberen. Voor mij zou indd de tussendoortjes laten staan even wennen zin maar ook dat zal wel goed komen.

 • selima a. schreef:

  Ik zou dit HEEEEL graag willen proberen, omdat:

  Ik mijzelf wil verwennen! Ik ben op eigen kracht 50kg afgevallen maar moet nog een aantal kilos. Ik zit er even doorheen en ben opzoek naar een andere manier om gezond te detoxen om even weer te resetten.

  Op mijn fb zal ik dat een aanral mensen dit hebben geprobeerd en zijn allemaal dol enthousiast! Dat wil ik oook!

  Helaas heb ik het geld niet om dit zelf aan te schaffen om het uit te proberen, op deze manier kan ik het toch proberen en hopelijk bevalt het dan zo goed dat ik het wel MOET aanschaffen hihi.

  Im dying for a healty chan(g)e!

  Xoxo

 • Frederieke Morrenhof schreef:

  Hi Girls, wat leuk te lezen dat jullie de detox sapkuur zo goed doorstaan hebben & afgekickt zijn van de koffie ;-).
  Zelf ben ik sinds een aantal weken weer vol op aan het sporten en merk dat mijn lichaam veranderd. Deze detox sapkuur zou het extra zetje geven & mijn met een goed gevoel er weer tegen aan te kunnen laten gaan. Want we zijn er nog lang niet! Fingers crossed # XX

 • ik ben al een tijdje bezig met afvallen en tot nu toe gaat het prima. Omdat ik nu op een punt ben beland dat school en stage weer zijn begonnen zit ik even in een dipje en ook met het sporten. Daarom lijkt het me super fijn om een detox kuur te doen zodat ik me lichaam helemaal kan zuiveren om vervolgens weer te knallen met mijn gezonde levenstijl.

  Liefs Daphne

 • Dee meeste detoxkuren zijn vaak een week of langer. Zo’n 3 daagse detox zou ik super graag eens willen proberen!! Om te zien wat het bij mij voor een resultaat geeft en omdat het ook goed te combineren is met een drukke agenda.
  Gewoon het gevoel hebben dat je je lichaam eens goed reinigt zou iedereen toch willen?!

 • Deborah schreef:

  Om geen heel lang verhaal ervan te maken. Ik wil heel graag detoxen, omdat ik gezien hebt dat dit een enorm positief effect heeft op je lichaam (Joe Cross, Fat, Sick and Nearly dead) Mijn lichaam kan die boost ook zeker gebruiken. Een reset :) Ik ben klaar met me vaak niet fit voelen! Om eindelijk die energie te hebben om nog harder te trainen om in shape te komen. Samen met de followfitgirls challenge uiteraard ;)

 • Omdat ik wel benieuwd ben naar de effecten op mijn lichaam! Even resetten en dan met een frisse start er weer tegenaan! Ik ga duimen dus!

 • Ik zou het super graag eens willen proberen! En aangezien ik 1 oktober voor de 3e keer aan me knie wordt geopereerd en ook daarna ongeveer 6 maand herstel heb zou het super zijn km vooraf even lekker te detoxen. En dan na de tijd knallen in de sportschool aangezien ik pas volgend jaar met me studie begin door de operatie!

 • Sophia Thissen schreef:

  Na een lange tijd verschrikkelijk moe te zijn geweest door de ziekte van pfeiffer, kwam ik er achter dat ik mezelf een beetje verwaarloosd had. Ik kon niet sporten en richtte me alleen op mijn studie. Nu ik eindelijk meer energie heb wil ik me lichamelijk ook weer lekker in mijn vel voelen. Ik ga bijna samenwonen en ben net aan mijn master begonnen. Het perfecte moment dus om te zorgen dat lichaam en geest weer in balans zijn en ik me energieker voel!

 • Na een buitenland semester kom ik over iets meer dan een week naar huis. Het was fanatastisch, maar mijn gezonde eetpatroon is totaal zoek en ik heb ook wel eens een biertje of wijntje gedronken want dat hoort er toch wel bij . Daarnaast was er de stress van zelf alles regelen en in een totaal onbekend vak opeens in het 2de jaar instromen, het is gelukt maar mijn lichaam heeft een flinke aanslag maar net overleeft. Als ik jullie revieuw over deze detoxkuur lees denk ik dat dit precies is waar mijn lichaam op dit moment naar schreeuwt! Ik zou graag winnen, ik kom naar huis en ga weer gezellig op de universiteit meteen verder zonder vakantie dus meer energie, minder eetlust (vooral die lekkere trek) en afkomen van mijn koffieverslaving klinken als muziek in mijn oren!

 • Ben in een jaar tijd 23kilo afgevallen,wil nog meer afvallen maar kom niet echt goed terug na de zomer. Ik zou me lichaam door een sap detox een extra boost willen geven en hopen dat ik daarna weer goed ontrek kom en nog meer kilo’s verlies want ben er nog lang niet.

 • Door de gezonde leefstijl waar ik sinds een half jaar mee ben begonnen, zorgt er voor dat ik een stuk lekkerder in mijn vel zit. Maar het probleem is dat chocolade, snoep en de lekkere zelfgemaakte speculaaskoek nog wel erg lekker zijn en elke keer weer voor verleiding zorgen. Toch gaat het steeds beter om er van af te blijven. Ik hoop dat de detox kuur juist dat extra zetje wil geven om nog meer balans te krijgen in mijn gezondere leefstijl. :)

 • Anniek schreef:

  Heb een superchille broek gekocht was er alleen nog in 1 maat kleiner. Dus try me en ik maak een coole foto als ik m pas na de sappies!!

 • Tricia schreef:

  Óók ik wil (dol)graag het detox sap avontuur gaan beleven en het gevoel alsof ik de reset-knop van mijn lichaam heb ingedrukt ervaren!
  Met de herfst in aantocht voel ik mijn energiepeil met de dag steeds lager worden. Helaas dragen de bijgekomen zomerkilo’s daar tevens niet positief aan bij. Hoogtijd dus om hier iets aan te doen! Deze win-actie komt daarom als geroepen!
  In het verleden heb ik ooit eens gedetoxt door 3 dagen lang zelf allemaal sapjes te maken, maar dit vond ik best wel een ‘gedoe’. Het gemak van de Juiz-S kuur lijkt me heerlijk, maar de prijzen van kant en klare detoxkuren houden mij eerlijk gezegd vaak tegen om tot aanschaf over te gaan. Ik ben dan ook erg benieuwd of de voordelen opwegen tegen de prijs, want dat zal mij zeker overtuigen om in de toekomst vaker een detoxkuur te gaan volgen!

 • Lorett schreef:

  Voor de zomervakantie was ik super fanatiek bezig met sporten en lukte het heel goed om op mijn eten te letten, maar zo goed als het toen ging, zo slecht gaat het nu.. Een sapkuur zou me heel goed helpen om mijn systeem even te ‘resetten’ zodat het me daarna eigenlijk weer lukt om goede keuzes te maken wat betreft eten. Het zou zonde zijn als al mijn vooruitgang en harde werken voor niets is geweest..

 • Hannah schreef:

  Het lijkt me echt mega interessant om eens een keer zo’n sapkuur te proberen, aangezien ik erg vaak ziek ben en denk dat ik hiermee me goed kan ontgiften. Tevens hoop ik er minder trek van te krijgen. De sapjes van Juiz zien er echt heerlijk uit!!!

  Groetjes Hannah

 • Carlie schreef:

  Wauw, wat lijkt mij dit fijn om ook eens van binnen ‘gereinigd’ te worden. Ik heb de laatste tijd steeds vaker last van mijn darmen en dat terwijl ik zo gezond mogelijk probeer te leven en eten.

 • Het klinkt zooooooveel belovend, dat ik echt heel nieuwsgierig ben geworden naar de detox sapjes kuur!
  Een goed en gezond begin van een nieuw leefstijl.. Ik zou dit graag met een vriendin van mij doen, maar gezien de kosten die er aan verbonden zijn weerhoudt het ons wel om het aan te schaffen helaas, zo jammer! Dus ik hoop zo graag dat ik een keer geluk heb en de detox sapkuur ga winnen!

  Liefs Anne

 • TARWEALLERGIE; Dit is wat ik nodIg heb! Sinds januari is er een tarwe allergie bij me vastgesteld. Erg ingewikkeld om m’n dieet daar aan aan te passen, maar inmiddels is dat aardig goed gelukt!
  Het lastige? Om m’n huid volledig te laten herstellen.. Zo’n detox als deze lijkt me een hele goede reset van m’n lijf en huid wat betreft m’n allergieën. Hierna kan ik mijn dieet weer rustig aan gaan uitbreiden! Een happy lijf en huid krijg io er denk ik voor terug!!

 • Sandria schreef:

  Waaaat?!? Winnen??? Een detox sapkuur??? Are you kidding me?! NO? Dan maak ik HEEL GRAAG KANS!
  Waarom, omdat ik na een zomer vol met hapjes, drankjes, nog meer hapjes, nog meer drankjes, tussen sporten en heel veel zon en energie TOTAAL op ben! Ik moet weer even gereset worden, tijd voor een innerlijke schoonmaakbeurt.
  Want ook in het najaar wil ik fit en healthy blijven!

  Liefs Sandria

 • Ik zou dit graag willen winnen omdat ik nu al een aantal jaar druk bezig ben met sporten maar het gezondere eten wil nog niet lukken.
  Na een detoxkuur gaat dit vast beter omdat ik dan ook een reden heb om mijn lichaam ook gezond van binnen te houden.

 • Ik zou dit heel graag samen met mijn vriend willen doen. Lange verbouwing achter de rug en kunnen wel wat nieuwe energie gebruiken! En samen sta je sterk!

 • Gabriela Soto Quinteros schreef:

  Hallo Followfitgirls crew, Ik kan jullie duizend-en-een redenen geven waarom ik graag die detox kuur zou willen winnen. Omdat ik gezond probeer te leven en dit een geweldige aanvulling op mijn eetpatroon zou zijn. Omdat het een mentale en lichamelijke uitdaging zou zijn voor mij, omdat ik na al die reviews het nu ook zelf wil ervaren. Omdat het herfst weer ons kikkerlandje heeft bereikt en ik dus een inwendige cleansing kan gebruiken. Want ben zo gevoelig voor die weersveranderingen.

  Hoop dat ik de gelukkige ben. Lijkt me zo leuk om mijn ervaringen op jullie directe delen/ Instagram. Maar gun het ieder ander ook. Hoe dan ook bedankt voor de mogelijkheid om überhaupt kans te kunnen op dit gezonde pretpakket.

  Healthy greetz Gabriela Amanda

 • Marlon Lubbers schreef:

  Ik zou graag willen winnen om te ontdekken of het ook daadwerkelijk verandering in je lichaam teweeg brengt. Want daar kan ik mezelf niet “hard” in maken maken.

  Ben erg benieuwd!

  Groetjes en succes met alles

 • Sandra schreef:

  Vanaf juni ben ik bezig met een andere leefstijl, gezond eten en sporten. En dit gaat me erg goed af. Het smaakt me zelfs beter. Maar de detox staat nog op mijn bucketlist. Het lijkt me een enorme uitdaging en ik ben heel benieuwd of ik mijn stoelgang weer een boost kan geven. Sandra 2.0 laat maar komen dankzij de detox.
  Fingers crossed

 • De afgelopen twee maanden heb ik aardig geleefd: elke dag stappen, bier en ongezond vet eten (zoals een student dat doet). Nu de colleges weer begonnen zijn merk ik wst ongezond leven met je lichaam kan doen. Ik ben weer begonnen met salades, hardlopen en een anti-bier-beleid. Zo’n detox kuur is natuurlijk wel een uitkomst om weer verder te gaan waar ik voor de vakantie gebleven was en weer helemaal lekker het college jaar in te kunnen gaan!

 • Florence schreef:

  Hi meiden,
  Voor de zomer was is erg goed bezig om mijn lichaam fit te krijgen.
  Ik ben wel 8 kg afgevallen! Trots op :)
  Helaas is dit in de zomervakantie een beetje terug gevallen in het oude patroon..
  Maar gelukkig nog niet op mijn oude gewicht beland!
  Ik wil graag deze sapkuur proberen om mezelf nog dat laatste zetje te kunnen geven, om weer lekker fit te worden.
  Ik hoop dat jullie mij daarbij kunnen helpen met deze winactie.
  Alvast bedankt! Liefs Florence

 • Sandra schreef:

  Super leuk artikel en ik zou de kuur graag willen winnen!
  Al een tijdje gezond en healthy aan het eten, volop aan t bewegen en heerlijk aan t sporten. Change of Life, en ik voel mij er elke dag beter bij.
  Deze sapkuur is de kers op mijn gezonde taart,

 • Zoals de meeste op deze pagina ben ik ook al een poos bezig met mijn levensstijl en hoe ik deze beter en gezonder kan maken. Een detox sapkuur lijkt me een hele leuke en interessante ervaring om toe te kunnen voegen! Ik ben vooral benieuwd naar de reactie van mijn lichaam op het totaal andere voedingsschema dat je volgt voor een aantal dagen. En natuurlijk is hef als student nooit vervelend om eten te winnen in plaats van te kopen haha. Ben benieuwd naar de winnaars en wat hun ervaringen gaan zijn!

 • Na alle mooie en fijne feestjes deze zomer (gisteren nog draaimolen, jihaaa) is mijn lichaampje toe aan een grondige schoonmaakbeurt! Al een paar weekjes klop ik zo nu en dan aan bij de site van Juiz-S, maar steeds komt er weer een financieel puntje tussen (autosector in vorm apk, paspoortdetox in vorm nieuwe foto en nieuw papiertje, boekenkastdetox in vorm nieuwe boeken opleiding) en heb ik niks nakkes nada in het laagje voor een Ell-detox, waardoormijn leerlingen een iets minder fitte, niet gedetoxte bijna dertiger voor de klas aantreffen, wat haast nietzou mogen gebeuren ;)
  JA IK WIL! Niet trouwen, maar een fijne detox!

  Suuk6 met kiezen lieve meiden!

 • Judith termaten schreef:

  Steeds last van opgeblazen gevoel /buik zou het erg graag willen proberen en me fitter en energieker willen voelen

 • Romy Blenckers schreef:

  Van een aantal mensen in mijn vrienden kring heb ik gehoord dat zij aan detox hebben gedaan. Hun was het goed bevallen. Ik ben er al een tijdje over aan het denken dat ik het ook wil gaan doen. Heb al enkele sites bezocht, maar een detox van Juiz~s lijkt me het best! Nu zou het goed uitkomen als ik het pakket win, dan kan ik er ook echt aan beginnen, want ik vind de eerste stap ook een beetje lastig. Ik hoop dat ik dan ook de verandering in mijn lichaam zie die ik wil, ben namelijk ook al flink bezig met sporten en op mijn voeding te letten. Deze detox kuur zal me een beloning geven en daarna zal ik er alleen maar sterker door worden!

 • Sophie Volkerink schreef:

  Ik zou het dolgraag willen proberen omdat ik al lange tijd last heb van mijn buik. Ik ben vaak erg opgeblazen (echt een 5maandzwanger buik) en heb hier veel hinder van. Ben erg benieuwd of dat door detoxen kan verminderen of zelfs weg kan gaan. Ik zit al lange tijd te denken om zoiets te gaan proberen. En ik heb een paar kilootjes teveel aan mijn lijf zitten dus bring it on!

 • Hi, ik ben al een tijdje aan het rondkijken naar mogelijke detoxkuren om te volgen. Het lijkt me een super goed begin van een nieuwe, gezondere levensstijl, maar het feit dat de meeste kuren vrij prijzig zijn houdt me nog tegen. Als ik dit pakket zou winnen, kan ik vol gas een nieuw begin maken! :-) Liefs, Kiki

 • Sanneke schreef:

  Wauuw dat lijkt me wel wat! Ik denk dat ik met een sapkuur toch wel wat eenvoudiger van mijn cafeïne en suiker verslaving af kom. Sinds januari ben ik sl 15 kilo kwijt en leef ik al veel gezonder. Dit zou wel eens het laatste duwtje in de rug kunnen zijn om ook die laatste kilo’s te verkiezen!

 • Marieke schreef:

  ik zou zo onwijs graag willen winnen! Heb altijd al willen beginnen met een detox maar mijn budget laat het niet toe. Daarnaast ben ik de hele dag met eten bezig en merk ik dat ik té veel met eten bezig ben. Ik zou daarom wel willen zien wat een detox met m’n lichaam maar vooral ook hoofd doet!

 • Fleur Van Oosterom schreef:

  na een mislukte poging thuis zou ik het heel tof vinden nu professioneel te kunnen aanpakken. M’n energie is momenteel wat lager dan ik gewend ben, maar ik krabbel gestaag op en een kuur zoals deze kan mij weer een extra duwtje in de goede richting geven! Super leuk initiatief..

 • Marjan schreef:

  Omdat ik anti depressiva slik, en nergens mee afval. Ook niet ondanks 3 keer per week 7,5 km hardlopen. Wil dit wel graag testen

 • Hanneke schreef:

  Die kuur gaat mij de motivatieboost geven om nu eindelijk eens een echte fitgirl te worden dan een halve! En stiekem ben ik ook erg nieuwsschierig ;-)

 • Nikisha schreef:

  De afgelopen 3 maanden 2 x in het ziekenhuis gelegen.. 1x voor een borstverkleining en een blinde darm ontsteking! Weinig bewogen want ja, je moet toch rust houden. Helaas ben ik hierdoor echt futloos geworden..
  Zon detox kuur lijkt, na wat ik heb gelezen, echt te werken, alleen heb ik zelf het geld niet om dit te kopen hahaha. En ja wie niet waagt, wie niet wint :p!

 • Ik zou het heel graag willen..sinds een klein jaar het “knopje om” en dat voelt heerlijk! Met nog een paar kilo te gaan zou ik met deze kuur een mooie/gezonde afsluiter hebben van mijn ‘omslagjaar’ ook om mijn gevoelige darmen eens goed schoon te krijgen ipv met “ziekenhuisspul”… Ik volg jullie graag en kijk telkens uit naar nieuwe challanges!

 • jeanine schreef:

  De laatste kilo’s willen er maar niet af. Nu totaal 12 kg kwijt (tussendoor een zoontje gehad ♡) en de sapkuur lijkt me echt een uitdaging en avontuur. Wat ik graag aan zou gaan voor meer energie en een kickstart in de goede richting!!!!

 • Marcella schreef:

  Wat een leuke winactie! Ik ben altijd al een goede (soms grote) eter geweest, maar vraag me altijd al af wat een sapkuur met mijn lichaam zal doen. En een iets strakkere buik is nooit verkeerd! ☺️ Fingers crossed!

 • Leonie schreef:

  Altijd al last van mijn darmen gehad, slecht naar de wc kunnen enzovoort.
  Zou graag eens z’n kuur uitproberen om te zien of het helpt om mijn darmen schoon te krijgen. Met deze kuur kan ik dan ook een klein beetje afvallen en zo langzaam mijn levensstijl veranderen.
  Voel me altijd futloos en grijp daardoor naar het verkeerde voedsel, wanneer deze kuur werkt kan ik daarna verder op de gezonde tour, het kleine stapje in de juiste richting.!!

 • Denise schreef:

  In de categorie try before you die voeg ik een sapkuur graag toe aan mijn steeds langer wordende health lijstje! Met gevoelige darmen ben ik zeer benieuwd hoe goed een sapkuur hiervoor gaat zijn!

 • Marieke schreef:

  Mijn buik is al ongeveer twee weken overstuur, continu merk ik dat hij aan het werk is en voel ik steken.
  Daarnaast heb ik maar weinig energie, wat ik met mijn drukke baan en sporten niet kan gebruiken.
  Helaas is zelf kopen geen optie, aangezien ik bij mijn ouders woon, verdwijnt de helft van de kuur dan naar een van de andere gezinsleden…

 • JAAAA ik wil dit al zo graag een keer proberen: sapkuur! Het is alleen zon duur op zon heel pakket te kopen. Ik ben de laatste drie maanden helemaal met mezelf bezig en ben al bijna 5kilo kwijt (wat hard nodig was). Dit zou voor mij de perfecte volgende stap zijn naar een fitter, blijer, mooier ik. Ik volg jullie op Instagram en Facebook en jullie tips en tricks zijn altijd erg welkom. Aangezien jullie zelf deze sapkuur hebben getest móet dit dus goed zijn. Mag ik please winnen???!!! :-D Ik zal een uitgebreid verslag schrijven van mijn ervaringen, als jullie dat leuk vinden :)

 • Nu ik bezig ben met 1 maand niet drinken en mij focus op de halve marathon, zou ik ook wel willen weten wat een detoxkuur mij kan brengen. Ik hoop meer energie, betere nachtrust en nog beter in mijn vel zitten

 • De laatste tijd zie ik het vaak voorbij komen, de detox sapkuur. Omdat ik de laatste maanden bezig ben met gezond eten en sporten zal dit mij erg helpen in het proces van gezond eten en afvallen. Omdat ik ook diabetespatient ben, ben ik ook vooral benieuwd of dit mijn diabetes positief kan beïnvloeden! Ik hoop natuurlijk dat ik win en dat ik het kan proberen!

 • Ik ben vooral benieuwd of z’n sap kuur je ook kan helpen tegen het op geblazen gevoel. Je kent het wel, je hebt een lekker feest avondje achter de rug en vervolgens duurt het soms wel dagen voor je weer dat gevoel kwijt hebt!

 • Ik zou graag de sapjes van deze detox kuur willen proberen. Met al meerdere detox kuren geprobeerd meer energie te krijgen en een sneller voller gevoel te creëren. Maar helaas, nog steeds niets gevonden wat bij mij helpt. Ben dus heel erg benieuwd of deze sapjes uit deze kuur wel zouden aanslaan voor mijn lichaam!

 • Ik wil graag het sapkuur avontuur aan gaan. Omdat ik heel erg nieuwsgierig ben hoe mijn lichaam er op zal reageren en de energie en motivatie er uit halen om mijn hardloopschema weer op te pakken. Met dit gave win pakket hoop ik weer wat fitter te worden, gezonder te gaan leven en wat kilo’s af te vallen!

 • Marieke schreef:

  Ik zou heel graag eens een detox kuur willen proberen als een reboot van mijn lichaam met daarbij de stille hoop dat mijn allergie (koude urticaria) minder wordt.

 • Esther schreef:

  Ik ben ontzettend benieuwd naar deze kuur! Ik volg jullie al een tijdje en jullie inspireren me om gezonder te eten en meer te sporten. Het effect is al zichtbaar! Deze kuur geeft mij een extra boost om nog net wat fitter te worden en meer in shape te komen. Dit laatste kilootjes blijven toch lastig en deze detox geeft me net dat extra zetje naar een helemaal fit lijf! Na het lezen van jullie blog ben ik erg nieuwsgierig welk effect de kuur zal hebben bij mij. Lijkt me heel erg tof!

 • Nicole Martin schreef:

  Hallo,
  Waarom ik dit detox sapkuur pakket wil winnen? Nou 4 maanden geleden ben ik begonnen met shakes alleen mijn lichaam kon het niet tegen en moest absoluut meteen stoppen van de dokter. Doordat ik niet lekker in mijn vel zit is mijn lichaam zwak en heb niet veel nodig om ziek te worden. Na dit gelezen te hebben lijkt me dit super om te proberen, het is gezond, geen kunstmatige stoffen en noem maar op!! Zelf ben ik heel erg benieuwd erna..

  Groetjes

 • Daisy van lankveld schreef:

  Ik zou het heerlijk vinden. Net dat laatste zetje om nog wat gezonder te leven en me weer herboren te voelen! I say yes to the detox challange

 • Rachel schreef:

  Ik heb altijd al een keer een detox sapkuur altijd al een keer willen proberen. Met julie onderzoek en verhaal hebben me over de streep getrokken om dit binnenkort te proberen! Het zou natuurlijk helemaal leuk zijn als ik mijn eerste detox sapkuur bij jullie win!

 • Ik ben zelf sinds begin deze maand begonnen om fit te worden, gezonder te gaan leven en wat kilo’s kwijt te geraken o.a. door het volgen van jullie followfitgirls Facebook en site. Ik denk dat met een detox sapkuur ik net wat sneller en op een verantwoorde manier mijn gewenste gewicht kan bereiken. Zou super tof zijn om het te proberen!

 • Na vijf kilo te zijn afgevallen in vet, heb ik nu een tegenslag. Ik krijg weer vaker last van eetbuien en weet met niet meer goed te focussen. Ik hoop door drie dagen een sapkuur te hebben, daarna weer met frisse moed en focus mijn gezonde levensstijl weer op te pakken.

 • Carlijn schreef:

  Interessant artikel! Ik ben al heel lang erg benieuwd naar detoxen, ik heb al een tijd lang allerlei vage klachten en kwaaltjes, waar ik maar niet achter kom wat het is. Door de positieve resultaten die jullie hebben geboekt ben ik erg nieuwsgierig geworden! Ik hoop dat het mij ook veel goeds brengt.

 • Kayleigh schreef:

  Jaaaa heel graag.
  5 oktober begin ik aan mijn pbp. Daarvoor zou ik super graag een detox willen doen.

  Begin dit jaar heb ik er 1 gedaan en indd had ook last van kou en rillerig etcetera.
  Goed om jullie verhaal te lezen. Geeft me gelijk weer de zin om een body reset te doen voor m’n personal body plan.

 • Einde van de opleiding en het schrijven van een Verbeterplan, werken -stress!! Maakt dat lichaam en geest wel weer mag ontstreden en volgens mij helpt deze sapkuur daar uitstekend bij! Hopelijk geneest dat ook de hardnekkige verkoudheid en keelpijnklachten.

 • Het lijkt me heel fijn om mij lichaam eens even lekker op te frissen!
  Het zal even pittig zijn in het begin, maar als ik aan iets begin, dan hou ik het ook val!
  Zou dus helemaal top zijn!
  Liefs Nikki

 • Het lijkt me heel fijn om mij lichaam eens even lekker op te frissen!
  Het zal even pittig zijn in het begin, maar als ik aan iets begin, dan hou ik het ook vast!
  Zou dus helemaal top zijn!
  Liefs Nikki

 • Judith schreef:

  Ben hier erg benieuwd naar! Ik heb ’t er al een tijdje over, maar vond ’t nogal een opgave om de sapjes voor te bereiden. Hoeveel moet je maken, wat kun je wel en niet eten/drinken, etc. Je kunt ze dus ook gewoon kant en klaar kopen! Dat is super! Ik hoor zo veel goede berichten over een detox, maar de reacties van mijn omgeving schrikken me altijd een beetje af, nuchtere Zeeuwen he ;-)

 • Anoniem schreef:

  Ik ben sinds het begin van het jaar al 7 kg afgevallen. Dat is natuurlijk erg fijn maar de laatste 3 kilo’s (10kg afvallen is mijn doel) lukken maar niet. Ben al maanden op dit gewicht. Ik hoop dat ik met een detoxkuur mijn spijsverteringsstelsel een boost kan geven zonder dat ik last krijg van een futloos gevoel!

 • Aaaah wat een onwijs leuke win actie!

  De reden dat ik deze kuur zou willen winnen is omdat de winter er weer aan komt.
  Vaak heb ik in de herfst en winter toch wel een beetje last van een dipje, dus zou het geweldig zijn om mijn lichaam even te reinigen vanbinnen om vervolgens vol te zitten met energie!

  Nu volg ik een studie om stewardess te worden en daar horen onregelmatige werktijden bij,
  Uiteraard kan een beetje extra energie dan geen kwaad!

 • marijksels schreef:

  Owh wat klinkt dit goed en wat ben ik hier stiekem erg aan toe. Ik voel gewoon dat mn lichaam toe is aan een innerlijke schoonmaak, maar alleen lukt het me niet. ‘k Zou graag weer wat energieker rondspringen en fit het najaar ingaan!…duimen draaien maar!

 • Petra Anna schreef:

  Uitdaging voor een suikerverslaafde!! Red Bull, Monster, drop en chocolade is waarop ik leef..Dit moet echt anders! Gaan jullie mij helpen?

 • marianne schreef:

  Lijkt me een goede uitdaging om samen met mn vriend te doen. Zo lukt het misschien om op 1 lijn te zitten en door te zetten naar een healthy life

 • Why detox? Ik wil graag mijn lichaam reseten!
  Ja, ik denk dat kun je zo zeggen. Ik wil hem graag een nieuwe booth geven en op een bepaalde manier weer bij nul beginnen. Daarmee bedoel ik dat ik hem graag wil opschonen om weer een nieuwe kik te kunnen beleven wat mij ongelofelijk veel energie zal geven, daar ben ik van overtuigd! Ik heb het sporten sinds een paar maanden helemaal weer opnieuw opgepakt. Ik voel mij daardoor erg goed en het voelt erg lekker. Voor de ultimatieme kick om zo door te kunnen gaan, mis ik alleen nog maar een detox kuur! Daarvan ben ik overtuigd :).

 • Ik zou graag willen winnen omdat ik een detox goed kan gebruiken. Ik voel me al tijden futloos en zit niet goed in mijn vel. Ben regelmatig niet lekker en ik denk dat het radicaal omgooien zou kunnen helpen. Ik zou het wel graag “veilig” met een kuur willen doen omdat ik zelf niet goed weet hoe en wat. Daarom zou ik graag willen winnen. Ik wil me graag beter voelen ik wil geestelijk beter in mijn vel zitten en daardoor lichamelijk ook beter worden en visa versa.

 • Hee fitgirls!

  Ik heb mijn eigen blog sinds kort en ik ben al een tijdje opzoek naar iets waar ik nog over kan schrijven, deze detox kuur zou dus perfect zijn! Het lijkt me zo leuk om eens te proberen en daar een review over te schrijven. Het is ook nog eens super gezond en heel goed om je lichaam te reinigen! Ik zou het dus super leuk vinden om dit pakket te winnen en samen met jullie deze challenge aan te gaan!
  Liefs,
  Maartje

 • Ik zou heel graag een detox sapkuur willen proberen om te zien wat het voor mij doet. De afgelopen twee weken heb ik jet elke dag steenkoud gehad en erg moe. Dat doet mijn motivatie om te sporten niet heel goeds. Met de sapkuur hoop ik weer meer energie te krijgen.

 • Stephanie schreef:

  Met mijn nieuwe baan, nieuwe studie, nieuwe date leven heb ik het de afgelopen weken super druk gehad. Zo een detox kuur kan me helpen om weer even een juiste balans te vinden in het leven. Dus daarom zou ik het graag willen winnen!

Reageren

Your email address will not be published.

Read previous post:
Intervaltraining: hoe & waarom?

Intervaltrainingen en ik hebben een haat- en liefde verhouding. Je kunt tijdens zo’n training jezelf helemaal leeg rennen (of fietsen,...

Close