Over ons

followfitgirls

Followfitgirls is een Nederlands platform met verschillende fitbloggers. Wij zorgen voor je dagelijkse portie fitspiration, gezonde recepten en work-outs. Onze fitgirls geven een kijkje in hun leven en vertellen alles over hun workouts, hoe zij leven en geven handige tips voor een healthy lifestyle. De kracht van Followfitgirls is het feit dat we onze lezers op een persoonlijke manier motiveren. We zijn allemaal op onze eigen manier bezig om de beste versie van onszelf te worden. Hiermee willen we laten zien dat er niet één manier is voor een fitte levensstijl. Iedereen moet en kan z’n eigen weg hierin vinden. ‘Doe wat voor jou werkt’ is ons motto. Door middel van maandelijkse challenges dagen we andere meiden uit om hun lifestyle aan te passen. We dagen je uit om te kijken hoe het zit met jouw discipline en doorzettingsvermogen. De challenges kun je gewoon vanuit huis uitvoeren dus hier is geen dure sportschool voor nodig. In februari hebben we ook ons e-book Hello New You! gelanceerd. Dit boek bevat o.a. een uitgebreid voedingsschema voor 4 weken, workouts voor thuis, gezonde recepten en nog veel meer!

Meet the Fitgirls

marlou volkerink

Marlou Volkerink: Oprichtster en eigenaar van FollowFashion en FollowFitgirls. Hét bewijs dat je busy lady best tijd kunt maken voor sporten en gezond eten. Guilty pleasure: koekies! Is groot fan van thuis sporten, trouwe volger van de Bikini Body Guide van Kayla en in de zomer veel te vinden op de tennisbaan. Bedenkt samen met Rosa alle challenges voor Followfitgirls.com. Volg Marlou ook op Snapchat & Instagram: @marlou_ff. Lees hier alle artikelen van Marlou.

rosa wouters

Rosa Wouters: Gek op fashion, sports en snoepen! In het dagelijks leven receptioniste en als hobby blogt ze over fashion, sports en lifestyle. Minimaal 3 keer per week in de sportschool te vinden inspireert graag andere mensen om te sporten en fit te worden. Lees hier alle artikelen van Rosa.

ellen steuten

Ellen Steuten: Als Fitgirl in de omgeving van Eindhoven probeer ik de balans te vinden tussen een kantoorbaan, regelmatig sporten, gezond eten en mijn sociaal leven. Ik vind het leuk om via diverse kanalen kennis op te doen en over te dragen en mezelf uit te blijven dagen. Lees hier alle artikelen van Ellen.

manon heitkamp

Manon Heitkamp: Een enorme fan van krachttraining en gaat vier keer per week naar de sportschool om spieren te kweken. Wil laten zien dat juist deze training je supervrouwelijk maakt. Is verslaafd aan bananenpannenkoeken met pure chocola. Lees hier alle artikelen van Manon.

ana lopez swinkels

Ana Lopez Swinkels: Zo lang zij zich kan herinneren al – met ups en downs – met voeding en sporten bezig. Doet een poging om gezond te eten. Kan niet meer zonder hardlopen en krachttraining. Zeker niet vies van nieuwe dingen proberen. Traint momenteel voor de halve marathon van Berlijn. Lees hier alle artikelen van Ana.

UPDATE: Ons team is uitgebreid met drie toppers: Sofie van der Brande, Lianne Smid en Laura Hanemaaijer. Hun foto met biografie volgt binnenkort. Klik op hun naam om de blogs te lezen.

 

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur een mail naar info@followfitgirls.com.

Ontvang Marlou’s Beste Billen
workout video voor thuis!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren