Over ons

followfitgirls team

Followfitgirls is een Nederlands platform met verschillende fitbloggers. Wij zorgen voor je dagelijkse portie fitspiration, gezonde recepten en work-outs. Onze fitgirls geven een kijkje in hun leven en vertellen alles over hun workouts, hoe zij leven en geven handige tips voor een healthy lifestyle. De kracht van Followfitgirls is het feit dat we onze lezers op een persoonlijke manier motiveren. We zijn allemaal op onze eigen manier bezig om de beste versie van onszelf te worden. Hiermee willen we laten zien dat er niet één manier is voor een fitte levensstijl. Iedereen moet en kan z’n eigen weg hierin vinden. ‘Doe wat voor jou werkt’ is ons motto. Door middel van maandelijkse challenges dagen we andere meiden uit om hun lifestyle aan te passen. We dagen je uit om te kijken hoe het zit met jouw discipline en doorzettingsvermogen. De challenges kun je gewoon vanuit huis uitvoeren dus hier is geen dure sportschool voor nodig. In februari hebben we ook ons e-book Hello New You! gelanceerd. Dit boek bevat o.a. een uitgebreid voedingsschema voor 4 weken, workouts voor thuis, gezonde recepten en nog veel meer!

Meet the Fitgirls

marlou volkerink

Marlou Volkerink: Oprichtster en eigenaar van FollowFashion en FollowFitgirls. Hét bewijs dat je busy lady best tijd kunt maken voor sporten en gezond eten. Guilty pleasure: koekies! Is groot fan van thuis sporten, trouwe volger van de Bikini Body Guide van Kayla en in de zomer veel te vinden op de tennisbaan. Bedenkt samen met Rosa alle challenges voor Followfitgirls.com. Volg Marlou ook op Snapchat & Instagram: @marlou_ff. Lees hier alle artikelen van Marlou.

rosa wouters

Rosa Wouters: Gek op fashion, sports en snoepen! In het dagelijks leven receptioniste en als hobby blogt ze over fashion, sports en lifestyle. Minimaal 3 keer per week in de sportschool te vinden inspireert graag andere mensen om te sporten en fit te worden. Lees hier alle artikelen van Rosa.

ellen steuten

Ellen Steuten: Als Fitgirl in de omgeving van Eindhoven probeer ik de balans te vinden tussen een kantoorbaan, regelmatig sporten, gezond eten en mijn sociaal leven. Ik vind het leuk om via diverse kanalen kennis op te doen en over te dragen en mezelf uit te blijven dagen. Lees hier alle artikelen van Ellen.

mandy nguyen

Mandy Nguyen: Trouwe volger van the ‘Bikini Body Guide’ van Kayla Itsines en is niet bang voor push ups, burpees en pull ups! Ze is een echte foodie die passie heeft voor alles wat met eten te maken heeft en wil laten zien dat een gezonde lifestyle niet duur is en niet veel tijd in beslag hoeft te nemen! Lees hier alle artikelen van Mandy.

Anouk van Eldik

Anouk van Eldik: Dol op alles wat met mode en lifestyle te maken heeft. Houdt zich daarnaast bezig met schrijven, de wereld zien, gezond eten en hardlopen en werkt 4 dagen per week voor FollowFashion en Followfitgirls. Lees hier alle artikelen van Anouk.

manon heitkamp

Manon Heitkamp: Een enorme fan van krachttraining en gaat vier keer per week naar de sportschool om spieren te kweken. Wil laten zien dat juist deze training je supervrouwelijk maakt. Is verslaafd aan bananenpannenkoeken met pure chocola. Lees hier alle artikelen van Manon.

anna van neerven

Anna van Neerven: Van jongs af aan een Vegetarische Fitgirl die niet bang is voor een uitdaging! Onlangs heeft Anna de voordelen van krachttraining ontdekt, en is ze niet bang meer om tussen de grote jongens te trainen. Daarbij is ze ook dol op bootcampen & rennen. Volgens haar is voeding het belangrijkste element voor een goede balans. Ze experimenteert graag met vegetarische gerechten. Naast dat ze voor FollowFitgirls schrijft, heeft ze ook nog haar eigen blog genaamd Love being in shape. Lees hier alle artikelen van Anna.

ana lopez swinkels

Ana Lopez Swinkels: Zo lang zij zich kan herinneren al – met ups en downs – met voeding en sporten bezig. Doet een poging om gezond te eten. Kan niet meer zonder hardlopen en krachttraining. Zeker niet vies van nieuwe dingen proberen. Traint momenteel voor de halve marathon van Berlijn. Lees hier alle artikelen van Ana.

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur een mail naar info@followfitgirls.com.