Over Followfitgirls

 

Followfitgirls is een Nederlands platform met verschillende fitbloggers. Wij zorgen voor je dagelijkse portie fitspiration, gezonde recepten en workouts. Onze fitgirls geven een kijkje in hun leven en vertellen alles over hoe zij leven, welke struggles zij ervaren en geven handige tips voor een healthy lifestyle. De kracht van Followfitgirls is het feit dat we onze lezers op een persoonlijke manier motiveren. We zijn allemaal op onze eigen manier bezig om de beste versie van onszelf te worden. Hiermee willen we laten zien dat er niet één manier is voor een fitte levensstijl. Iedereen moet en kan z’n eigen weg hierin vinden. ‘Doe wat voor jou werkt’ is ons motto. Door middel ons online programma Hello New You dagen we andere meiden uit om hun lifestyle aan te passen. De challenges kun je gewoon vanuit huis uitvoeren dus hier is geen dure sportschool voor nodig. Hoe zit het met jouw discipline en doorzettingsvermogen?

Meet the Fitgirls

Marlou: Oprichtster en eigenaar van FollowFashion en FollowFitgirls. Hét bewijs dat je busy lady best tijd kunt maken voor sporten en gezond eten. Guilty pleasure: koekies! Is groot fan van thuis sporten, trouwe volger van de Bikini Body Guide van Kayla en in de zomer veel te vinden op de tennisbaan. Bedenkt alle challenges voor Followfitgirls.com. Volg Marlou ook op Instagram voor live workouts: @marlouvolkerink. Lees hier alle artikelen van Marlou.

Manon: Een enorme fan van krachttraining en gaat vier keer per week naar de sportschool om spieren te kweken. Wil laten zien dat juist deze training je super vrouwelijk maakt. Is verslaafd aan bananenpannenkoeken met pure chocola. Lees hier alle artikelen van Manon.

Mandy: Is dol op koken, wandelen en schrijven. Rowy heet haar roeiapparaat, haar allergrootste vriend. Je kunt haar altijd verleiden met een stuk cheesecake. In de keuken kan zij zich uren vermaken, want Mandy vindt het een uitdaging om verantwoorde recepten te verzinnen en deze aan iedereen te laten proeven! Haar doel is een gezonde balans houden tussen beweging en voeding en toch optimaal kunnen genieten. Lees hier alle artikelen van Mandy.

Bianca: Traint 3 tot 4 x in de week, krijgt energie van cardio en krachttraining. Om de 4 weken maakt ze zelf nieuwe trainingsschema’s en op vakantie traint ze ook. Snowboarden, golfsurfen en skeeleren zijn andere sporten waar ze ook een passie voor heeft. Koken is voor haar een vorm van ontspanning, ze kan ervan genieten om in de keuken te staan en iets lekkers én gezonds te maken! Lees hier alle artikelen van Bianca.

Berber

Berber: Een Friese fitgirl. Al zes jaar ligt haar passie bij sporten en zo gezond mogelijk eten (natuurlijk met de nodige ups en downs). Sinds anderhalf jaar eet zij plantaardig en dit bevalt haar prima! Je kan dan ook heerlijke gerechten van haar verwachten. Lees hier alle artikelen van Berber.

 

Lianne: Is dol op fitness, fashion, beauty & interieur. Mag je ’s nachts wakker maken voor een vers stuk ananas, heeft nooit genoeg gympen in de kast staan en wil altijd nog eens een marathon (het liefst die van New York) lopen. Grootste valkuil? Een gezonde balans vinden in sporten en eten. Lees hier alle artikelen van Lianne.

Nienke: Gek op lekker en gezond eten, wijn en chocolade! Om al dat eten er weer af te krijgen is zij een fanatieke hardloper en staat ze ongeveer 3x per week in de sportschool. In het dagelijkse leven ben werkt zij binnen de hotellerie en maakt naast werk en sporten graag tijd vrij voor haar mopshondje Bibi. Lees hier alle artikelen van Nienke.

Demi: Heeft van haar hobby haar werk gemaakt en is hierdoor 24/7 bezig met sport en voeding. Mensen helpen, motiveren en uitdagen vind ze het leukst! Een goede balans tussen sporten en gezond eten staat tegenover af en toe een Gin Tonic met een portie olijven! Lees hier alle artikelen van Demi.

Iris: Is moeder van drie kinderen en groot fan van krachttraining en spinning. Is bezig met het creëren van de beste versie van zichzelf. Een ontdekkingstocht met ups en downs! Met haar blogs wil zij je laten zien dat een gezonde leefstijl en sporten gecombineerd met werken en opvoeden niet onmogelijk is! Lees hier alle artikelen van Iris.

Lees hier alle artikelen van Iris.

Dianne: Danst op paarden en houdt van sporten, maar heeft een haat-liefdeverhouding met eten. Onderneemster en weddingplanner met een passie voor voltige, reizen en dromen en wil laten zien dat de standaard fitgirl term over meer gaat dan alleen je lichaam. Lees hier alle artikelen van Dianne.

 

followfitgirls

 

 

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur een mail naar info@followfitgirls.com.