Een perfect body?

Een perfect lichaam is voor iedereen anders. Ik denk dat iedereen wel met zijn/haar onzekerheden rondloopt. Zo vind ik zelf dat mijn billen wel wat strakker mogen.. Al ben ik wel blij dat ik hier wat rondingen heb. Ik was dan ook erg verrast toen ik laatst op Youtube een reactie kreeg op een workout video waarin iemand zei: “Ze heeft wel een platte kont.” Die had ik nog niet eerder gehoord! Haha.. Denk dat dit anoniempje zijn of haar ogen maar eens moet laten nakijken;-)

Ik vind het zelf het belangrijkst dat ik lekker in mijn vel zit. Tijdens mijn reis in Bali ben ik helemaal geïnspireerd geraakt door de lekkerste smoothie bowls. Helemaal tijdens de koude december maanden zorg ik graag extra goed voor mijn lichaam. En Perfectbody helpt me hier een handje bij! Ook ging ik aan de slag met een heerlijk recept voor een nutty smoothie bowl. Lees je mee?

Natuurlijk fitter

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet eerder voedingssuplementen heb gebruikt. Maar ik sta open voor nieuwe dingen en helemaal als het gaat om een fitter gevoel tijdens deze donkere maanden. Afgelopen week heb ik een pakket van Perfectbody ontvangen met een aantal vitamines en groente- en fruitpoeder. Waar zijn al deze supplementen zoal goed voor? Tijd voor wat research.

Multivitamine compleet

Deze multivitamine is een prima basisaanvulling op gezonde voeding. Deze Super Multi kan verschillende processen in het lichaam ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan voldoende vitamine A, B (B6 & B12), C, D en foliumzuur die ondersteunend zijn voor je weerstand. En dat is zeer welkom tijdens de winterse maanden. Maar ook mineralen als ijzer, selenium kunnen hier een positieve bijdrage aan leveren.

Vitamine C

Vitamine C is een krachtige antioxidant en belangrijk voor ons immuunsysteem. Een antioxidant is in staat om vrije radicalen (giftige stoffen) in het lichaam op te sporen en te verwijderen. Als je ziek bent of bijvoorbeeld verkouden, schiet je behoefte aan Vitamine C omhoog, en ook in tijden van stress hebben we verhoogde behoefte aan vitamine C.

Omega 3

Omega 3 (DHA)  is een essentieel vetzuur. Dat wil zeggen dat we deze niet zelf aanmaken, maar via voeding binnen moeten krijgen. Het komt van nature voor in vis en algen. Het is van groot van belang voor de opbouw en werking van het zenuwstelsel en dan vooral voor de hersenen.

De ultieme combinatie van superfoods 

Het pakket wat ik heb ontvangen bevat ook een groente en fruitpoeder. Wat een uitkomst! Het bevat enzymen, vezels en de maagzuurresistente probiotica Lactospore™. Lactospore™ is een bereiding van het melkzuur bacillus die is gebaseerd op de species Lactobacillus Sporogenes.

Ook zit hier het unieke Fruits & Greens 100:1 in. Eén gram Fruits & Greens extract bevat evenveel voedingsstoffen als 100 gram verse groenten en fruit. En alsof dit nog niet genoeg is bevat de poeder ook nog tarwegras in spirulina.

perfectbody

Nutty green smoothie bowl met groente- en fruitpoeder

Ik maakte een heerlijke smoothie bowl als ontbijt en voegde hier een schepje van de poeder aan toe.

Ingrediënten:

  • 1 banaan (100 gram)
  • 1 kiwi (100 gram)
  • 1 perssinaasappel (150 ml)
  • 50 gram romaine sla
  • 150 gram komkommer
  • 20 gram homemade noten granola
  • 1 schepje groente- en fruitpoeder

Bereiding:

Pers de sinaasappel uit en doe in een blender. Voeg de kiwi, banaan, romaine sla, komkommer, groente- en fruitpoeder toe. Mix tot een glad mengsel. Wil je de smoothie nog wat dunner hebben, voeg dan nog wat extra water toe. Doe de smoothie in een kom en strooi de noten granola erover.

smoothie bowl

Bestel met korting!

De feestdagen komen eraan en dat betekent onregelmatige voeding. Het is dan wel zo lekker om de dag gezond te beginnen! Neem in de ochtend een smoothie, fruitsap, of smoothiebowl met groente en fruitpoeder en je weet zeker dat je voldoende voedingsstoffen binnen hebt gekregen uit groente en fruit. Ook leuk om cadeau te doen!

De hele maand december ontvang je 15 % korting op alle voedingssuplementen van Perfectbody! Gebruik de kortingscode FITGIRLS tijdens het afrekenen.

Klik hier om naar de webshop te gaan.

 

Dit is een gesponsorde blogpost.

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.