Piet is klaas niet

Deze blogpost is van hele andere aard dan jullie normaal van mij gewend zijn, maar ik wilde het toch even bespreekbaar maken. In het hele fit, sport en gezondheid gebeuren is het naar mijn idee van groot belang dat iedereen zich realiseert dat wat voor de een werkt, niet per se voor de ander ook hoeft te werken.

Regelmatig lees of hoor ik berichten van mensen die het niet eens zijn en/of hun vraagtekens hebben over een bepaalde levensstijl. Zowel over sporten als eten. Natuurlijk mag je hierover je mening hebben en alles wat online wordt gezet, is ook bedoeld om te lezen en om over na te denken. Belangrijk hierbij is wel dat dit alles ter inspiratie is en vanuit ieder zijn eigen denkwijze.

Klaas is ook piet niet

De een houdt van krachttraining, de ander van veganistisch eten of marathons lopen, weer een ander telt calorieën terwijl pietje daar een hekel aan heeft. Ik denk dat het het belangrijkst is dat je voor jezelf een manier vindt die bij jou past. Een manier waar jíj je goed bij voelt en dat dat een levensstijl is waar je gelukkig van wordt en waarin je een goede balans weet te vinden. Alleen dan denk ik dat je het vol kunt houden en dat je resultaat zult zien waar je trots op bent. En dat resultaat is tevens voor iedereen anders; de een wil kilo’s kwijtraken, de ander wil juist wat aankomen, meer spieren of beter in zijn vel zitten.

Besef dat ieder lichaam en iedere persoon anders is en dat de levensstijl van persoon A (en ook die van B, C en D) niet ook die van jou hoeft te zijn. Vind je eigen weg, een weg die bij jou past, of die nu recht of krom is.

Vraag jij je ook altijd af wat die stickertjes op je fruit doen? Lees hier het antwoord!

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.