Review: 8 weken bootcampen met Breaker

Advertorial

Een aantal weken geleden hadden we een super leuke actie met Breaker waarbij we een deelname voor de 8-weken lange Bootcamp van Breaker verlootten. Hier konden jullie al lezen hoe Fitgirl Mandy deze bootcamp heeft ervaren en vandaag blikken we nog even terug met winnares Michelle. Ongeveer 3 jaar geleden is ze 11 kg afgevallen. “Ik was het zat om niet lekker in mijn vel te zitten en besloot gezond te gaan eten en te gaan sporten. Dat heb ik goed weten vol te houden tot december 2014. Schoolstress, winterdip, sporten schiet er een beetje bij in en ik hou van lekker uiteten (lees: te vaak) etc. jullie kennen het vast wel…en mijn motivatie was ver te zoeken. Nu ik 2 kg aangekomen ben en merk dat mijn energie ver te zoeken is heb ik er weer genoeg van en wil ik er heel graag iets aan doen!” De Breaker Bootcamp was een te gekke ervaring en een perfecte motivatie om me weer fitter en strakker te voelen. Het was heerlijk om zo in de buitenlucht te trainen en stiekem vond ik het af en toe ook best zwaar. Maar dat was het meer dan waard. Ik voel me niet alleen fitter na deze 8-weekse bootcamp, ik ben ook echt weer wat strakker geworden. En dat is helemaal mooi meegenomen natuurlijk;)

Om jullie een beeld te geven, hieronder een video van de Bootcamp:

 

Het was een super leuke ervaring en ik kan iedereen aanraden om te gaan bootcampen, helemaal nu het nog zo’n mooi weer is. Heb ik je aangestoken met mijn enthousiasme? Dan heb ik goed nieuws! Bij aankoop van een Breaker High Protein, nu sugar added verpakking kun je gratis een maand lang bootcampen met The Bootcamp Club! Voor meer informatie check www.breaker.nl. Ik kan trouwens de Kokos en Bosbes Banaan smaken aanraden van deze Breakers, zo lekker! En ook nog eens verantwoord:) De actie loopt t/m 30 augustus.

breaker

#breakerbootcamp

7Q4A3313_b

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.