Fotodagboek: Rondreis Bali

Dinsdag ben ik teruggekomen van drie weken rondreizen door Bali en een aantal eilandjes eromheen. Wat was het heerlijk! Het was voor mij en mijn vriend de eerste keer dat we gingen rondreizen en het is super goed bevallen. Ik heb mijn camera meegenomen en ook gefilmd dus er komt nog een uitgebreide vlog. Daarnaast ben ik van plan om per stad / deel een blog te schrijven met mijn tips.

Maar om jullie alvast een sneak peek te geven van onze rondreis Bali deel ik hierbij alvast een aantal kiekjes!

Start van de reis: Seminyak

Onze reis begon in Seminyak waar we vier nachten verbleven. We hebben hier onder andere leren surfen, geshopt, gerelaxed bij het W Hotel en natuurlijk lekker gegeten en gedronken.

 

bali rondreis bali2 bali3 bali4

Chillen bij W Hotel

bali5

Seminyak Beach

 

Ubud: mooie rijsvelden en aapjes kijken

Daarna zijn we verder gereisd naar Ubud wat bekend staat om haar prachtige rijstvelden, mooie tempels, watervallen en het apenbos. We zijn hier ook nog een ochtend wezen raften wat echt super leuk was!

bali

bali ubud

bali

bali40

tel1

bali17

Gili Trawangan en Gili Air

Toen waren de Gili eilanden aan de beurt! Prachtige witte stranden en lichtblauw water. Pretty pretty! Hier stonden ook weer een aantal leuke dingen op het programma: duiken, snorkelen, de mooiste sunsets en het eiland verkennen per fiets. Gili Trawangan is echt een party eiland dus hier hebben we ook de nodige alcoholische versnaperingen gedronken en belandden we bijna elke avond bij onze favoriete Reggea bar.

bali7 bali9 bali10

bali14

bali

bali29

balibali11

bali16

Nusa Lembongan

Nog zo’n pareltje: Nusa Lembongan. Nou  moet ik wel eerlijk zeggen dat met name de stranden hier geweldig zijn. Het eiland zelf is best een bende want ze weten niet wat ze met al het afval aan moeten. We hebben hier heerlijk rondgereden op een scooter en kwamen zo op de mooiste plekjes terecht. Hoogtepunt was snorkelen met een enorme Manta rog. Hier zijn we ook nog wezen surfen maar dat was vrij pittig in vergelijking met Seminyak waar we het hadden geleerd.

bali infintiy pool

dream beach nusa

Dream beach

bali23

Sunset beach

bali

Mijn favoriete snack: edamame boontjes met zeezout!bali19

bali devil's tear

Devil’s Tear

bali37

Overal in Bali vind je offers vanwege het Hindoeisme.

Hotspots en surfen in Canggu

Onze trip eindigde in het leuke Canggu waar de mooiste hotspots te vinden zijn. Echt een surfersplekje met healthy food, leuke shops en gezellige bars. We hadden hier een hele chille villa met prive zwembad en hier heb ik uiteraard ook weer wat workout video’s opgenomen die binnenkort online komen!

bali20

bali26

bali

bali hotel

bali25

Wat was het een fijne vakantie en ik kijk echt met heel veel plezier terug op deze foto’s van onze rondreis door Bali. Ook fijn dat het eten hier zo goed is en dat je zoveel gezonde hotspots hebt. Ik kan niet wachten om de video’s die ik heb opgenomen te gaan monteren dus daar ga ik snel mee aan de slag!

Wil je nog meer foto’s van onze reis zien? Check ook mijn Instagram @marlouvolkerink.

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!
[activecampaign form=7]

Reageren

Your email address will not be published.