Shoplog: Onze nieuwe sportkleding

De goede voornemens vliegen je om de oren en in bijna ieders lijstje staat ‘sporten’, ‘fit worden’, ‘afvallen’ of iets anders binnen deze trant. Wat ons betreft is er een ding waardoor je bijna zeker weet dat je het vol gaat houden. De grootste stok achter de deur en waardoor sporten meteen een stuk leuker wordt: nieuwe sportkleding!

Motivatie tot de max

Wanneer er een nieuw setje op je ligt te wachten wil je deze zo snel mogelijk dragen. Vroeger had ik dat al met schoenen, de winkel verlaten zonder de doos en op je nieuwe patta’s want wachten tot je thuis was duurde véél te lang, en tegenwoordig moeten nieuwe items nog steeds zo snel mogelijk worden gedragen. Een nieuwe sportoutfit maakt je vrolijk en het doet heel veel goeds voor je motivatie.

Ik ging zelf los in de sale op Wehkamp.nl en Marlou viel als een blok voor de nieuwe collectie. Benieuwd naar onze aankopen? Bekijk de video hier:

Shop de items van Anouk:

Joggingbroek Stella by Adidas – van € 64.95 voor € 44.95

Reebok sneakers – van € 79.95 voor € 32.95

Nike sportbh – van € 30.- voor € 14.95

Hunkemöller sportjack – van € 39.99 voor € 12.-

Shop de items van Marlou:

Hunkemöller sportbh – € 34,99

Hunkemöller sportjack – € 49,99

Hunkemöller sportlegging – € 34,99

Protest winterjas – € 229,99

En? Wat vinden jullie van onze nieuwe aankopen! We horen het graag. :)

Lees ook: Drie belangrijke aspecten voor je training die vaak vergeten worden

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.