5 X Voor op je Sinterklaas verlanglijstje

Yes guys! Het is weer tijd voor pepernoten, marsepein, chocoladeletters, banketstaven, taai taai, warme chocolademelk, vieze muisjes en vooral: verlanglijstjes! Ik mag dan 23 jaar oud zijn, Sinterklaas vind ik nog steeds een reuze gezellige tijd. Misschien deels door al het lekkers wat erbij hoort, maar ook omdat we ‘pakjesavond’ nog ieder jaar vieren met de familie. Helaas klopt er geen zwarte piet meer op de deur met een zak vol moois, maar het is minstens zo gezellig.

Lekker eten samen en daarna surprise, gedichten en cadeaus uitpakken. We zijn er een hele avond zoet mee en iedereen doet ieder jaar weer enorm zijn best. Voordat dit feest kan beginnen, is daar altijd weer de grote vraag: Wat staat er dit jaar op je Sinterklaas verlanglijstje? Ik help je een handje en geef je 5 tips!

Nieuwe motivatie

Wij fitgirls worden niet alleen blij van eten, maar ook van nieuwe sportkleding. Een extra motivatie om weer lekker te gaan sporten en sowieso is het leuk om een outfit aan te hebben die gezien mag worden. Naast dat ie heel erg lekker zit natuurlijk. Deze drie items shop je nu met korting, dat is wel zo leuk voor cadeaupiet:

verlanglijstje sinterklaas

Hardloopsweater 55.- 39.- | Sportbh 25.- 19.- | Sportbroek 34.95 29.71

Maar er is meer…

Waar ik zelf altijd heel blij van word, zijn fijne boeken/tijdschriften. De wintermaanden zijn perfect om je op te sluiten in huis met thee, kaarsen, een dekentje en een goed boek. Ook fijn om met een leuk tijdschrift op tijd je bed in te duiken of nog beter: opwarmen in bad.

Ook leuk in deze tijd: gezelschapsspellen. Kun je meteen je cadeau gebruiken, want sinterklaasavond is bij uitstek geschikt voor een leuk spel. Denk aan Party & Co, 30 Seconds, Risk of Kolonisten van Catan.

Heb jij nog inspiratie nodig voor lekkere voedzame ontbijtjes in de winter? Je vindt ze hier!

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.