Fitgirl Favourites: Skechers

Wat je krijgt als je (bijna) alle Followfitgirls bij elkaar zet voor een Fitgirl meeting? Eén gezellige bende en eindeloos geklets over al onze fitgirl favourites: over nieuwe workouts, lekkere en gezonde recepten en natuurlijk over de laatste trends op het gebied van sportfashion en over onze all time favourite: schoenen van Skechers.

Followfitgirls meeting

Ana had samen met Marlou een ontzettend leuk programma in Amsterdam voor ons georganiseerd. Na een kop koffie was het tijd voor actie, want een Fitgirl meeting is natuurlijk niet compleet zonder een sportieve activiteit.

Het Gymlokaal: Yin Yoga & fotoshoot

In Het Gymlokaal kregen we een les Yin Yoga zodat we in een ontspannen flow aan de fotoshoot konden beginnen.

Ja, je leest het goed een echte fotoshoot! Dat is voor elke vrouw toch a dream come true?

Oké, een beetje onwennig was het eerst wel, maar toen we eenmaal de smaak te pakken hadden waren alle ‘kiekjes’ zo gemaakt.

Cafe Zurich: lunch en oneindig geklets

Tijd voor lunch! Ana nam ons mee naar Cafe Zurich (dit restaurant staat ook in haar ‘10 favorieten van een fitgirl‘-lijstje) waar ze 5 jaar gewerkt heeft, en nog altijd kind aan huis is. Waarom ze er altijd nog graag komt was meteen duidelijk: er hangt een ontzettend leuke sfeer en het eten is heerlijk.

Tussen al ons geklets door verraste Marlou ons met een super leuke en goedgevulde goodiebag; hoe lief is dat!

Een tas vol leuke spulletjes om ons te bedanken voor onze enthousiaste bijdrage aan Followfitgirls.com. Zat er ook nog een paar van onze all time favourite schoenen in: een paar super leuke Skecher. Super blij mee!

Smaken verschillen

Nu zijn we allemaal dol op alles wat met een healthy lifestyle te maken heeft, toch heeft ieder zijn eigen voorkeur: Ana is een echte hardloopfan, Marlou slaat graag een balletje op de tennisbaan en Laura en ik zijn bijvoorbeeld meer van de krachttraining.

Onze favoriete Skechers

Ook op (sport)kleding en schoenen gebied hebben we allemaal onze eigen smaak en voorkeur. Zo hebben we (bijna) allemaal een ander paar Skechers als favoriet:

skechers sneaker blauwAna: Skechers sneaker blauw
skechers slipper

Ellen: Skechers slipper

skechers instapper

Lianne: Skechers instapper

skechers sneakers zwart

Marlou & Rosa: Skechers sneaker zwart

skechers veterbootie wit

Sofie: Skechers veterbootie wit

skechers sneaker roze

Laura: Skechers sneaker roze

skechers sneaker zwart

Manon: Skechers sneaker zwart

En jij, wat is jouw favoriete paar Skechers?

Van welke Followfitgirl had jij graag de goodiebag met een paar super leuke Skechers willen ontvangen? Ik ben benieuwd! Laat ik ondertussen met mijn nieuwe stappers aan mijn hond nog even uit ;-).

Liefs, Lianne

Ben je nieuwsgierig naar meer van onze favourites? Lees dan onze blogs ‘10 favorieten van een fitgirl‘.

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.