Hoepel je slank + WIN!

Bij hoepelen denk je waarschijnlijk meteen terug aan vroeger, toen je nog op het schoolplein je moves showde aan klasgenootjes. Helemaal trots met je nieuwe glitter hoelahoop en niet wetende dat je dit twintig jaar later weer op zou pakken. Doen we dus lekker wel want hoepelen is al een tijdje een hit in fitwereld. Het is een hele goede workout om je buikspieren te trainen, conditie te verbeteren en gericht af te vallen. Daarnaast zorgt het ook nog eens voor een soepele rug en heupen, een goede doorbloeding én het bevordert je spijsvertering.

Waarom hoepelen?

De sporthoepel is ideaal voor deze tijd van het jaar waarin je ’s avonds liever niet meer de deur uit gaat vanwege de kou en thuis sporten dus heel verleidelijk is. Zelf zet ik de muziek hard aan óf ik kijk een foute serie (GTST! Modern Family!) en je bent zo een half uur verder. En 200 calorieën kwijt terwijl je televisie kijkt, hoe leuk is dat? Sportbay heeft verschillende soorten hoepels in het assortiment.  Zo heb je bijvoorbeeld soft hoelahoeps en massage hoepels die weer verkrijgbaar zijn in verschillende diameters en gewichtklassen.

Onze ervaring met de sporthoepel

We hadden al eerder een hoepel op kantoor gehad, maar doordat deze heel licht was hadden we niet echt het idee dat we hier een stevige workout uit konden halen. Dat is met deze hoepel wel anders! Inmiddels is ze behoorlijk geliefd op kantoor en wordt er wat af gehoepeld. Voor sommigen (Lisanne) was het even oefenen, maar we zijn inmiddels allemaal om. Tijdens het hoepelen proberen we tegenwoordig squats te doen voor een extra uitdaging. Doordat de hoepel soft is, is ze heel prettig in gebruik.

WIN!

Nu willen jullie natuurlijk allemaal dolgraag aan de slag met een sporthoepel en dat komt goed uit, want wij mogen in samenwerking met Sportbay drie soft hoops level II weggeven. Abonneer je op de nieuwsbrief van Sportbay en Followfitgirls.com en laat hieronder weten waarom jij graag aan de slag wilt met de fitness hoelahoep.

Deze actie is gesloten. De winnaars (Malou, Maayke en Lien) hebben inmiddels persoonlijk bericht ontvangen.

Schrijf je in!
 

win

Foto’s: Followfitgirls.com (kleding: Röhnisch)

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

 • Dit zou fantastisch zijn. Doordat ik ziek ben geweest en 3 jaar lang alleen maar heb kunnen lichaam is mijn lichaam er niet mooier op geworden. Hij is nog wel oké; maar het zou een stuk strakker kunnen. Met name mijn buik en kippendijen kunnen nog beter. Om dit hoepelend staker te krijgen zou fantastisch zijn. Het is ook nog eens goed voor je conditie, waar ik hard aan wel om die weer terug te krijgen op het oude pijl. Het gaat helaas naar mijn idee te langzaam, dus als ik thuis dan dagelijks extra kan trainen met de hoepel zou voor mij een droom zijn!

 • Cindy van Rooijen schreef:

  Oh wat leuk! Die wil ik super graag winnen. Ik hou vooral van sporten die leuk zijn om te doen, die spelletjes zijn. Hoepelen is leuk om te doen en je hoeft nirt ergens lid te worden. Perfect dus! Jezelf fit maken door lekker te Hoepelen. Graaaaaag!

 • Ik heb hier al veel positieve verhalen over gehoord! Wil het graag zelf ervaren! Mijn plan is om deze winter bikiniproof te worden. Om dit vol te houden moet ik het zo leuk mogelijk maken. Hoepelen vond ik als kleine meid al leuk, ben benieuwd naar deze hoepel!

 • Wendy86 schreef:

  Goed voor de buikspieren, soepele rug en heupen, bevordert de spijsvertering…Ik zie alleen maar plus punten. Oké, ik zal nog wel heeeel erg moeten oefenen met de hoepel hoog houden want ben nu nog zo stijf als een plank ;-) maar deze uitdaging ga ik graag aan.

 • door mijn gezondheid kan ik niet fitnessen en sporten. Daarom zou deze hoela hoep een oplossing zijn. Dit kan ik thuis doen en ben ik toch sportief bezig! Zou echt fantastisch zijn!

 • Wat zou ik de hoepel graag winnen. Ik probeer mijn leven wat meer in het teken te zetten van sporten, nu 2-3 keer in de week bezig, maar merk dat dit nog niet voldoende is. Hardlopen is niet echt mijn ding, maar hoelahoepen heb ik als klein meisje erg graag gedaan. Als dit echt zulke goede resultaten geeft, dan zou dit voor mij de perfecte en leukste workout zijn!

 • Hoepel Hoper schreef:

  Op festivals vind ik het super leuk om met een hoepel in de weer te zijn, maar heb nog geen goeie gevonden die ik thuis zou kunnen gebruiken! #dievandeintertoysisnietzoeffectief
  Na een stressvolle periode is het daarbij ook thuis om die buikspieren weer even wakker te maken…! #hoepeljeslank

 • Esther schreef:

  Ja ,graag!!!
  Ik wil inderdaad naast het hardlopen in de kou,me daarna heerlijk kunnen warm hoepelen met deze gave hoepel!! En zo nog beter in vorm te komen!!

 • Natuurlijk wil ik die winnen maar wat is mijn goede reden. Op dit moment ben ik aan het herstellen van een operatie aan me buik en wil daarna weer snel in vorm zijn.
  Daarbij kan deze hoepel een goede hulp zijn en dat zal de resultaten natuurlijk ook enorm bevorderen.

  Liefs Carin

 • Sascha schreef:

  Jaaaaa! Ooit had ik zo’n hoepel en hoepelde ik me elke dag gelukkig. Helaas heb ik de hoepel ooit uitgeleend en niet meer heel terug gekregen… ik mis het heel erg! Zou dus heeeeeeeeel erg uitkomen. Kan ik mijn verslaving weer oppikken.

 • Marjan schreef:

  Ik wil graag winnen omdat ik dan samen met mijn dochter van 6 kan hoepelen. “ik leer het je wel mam, ik kan het veel beter!”

 • 35, de boel is wat gaan hangen ;-)
  En ivm mijn nek kan en mag ik maar weinig core oefeningen doen, wie weet is dit wel de oplossing voor mij!

 • Het zou echt super zijn om deze te winnen! Lekker voor de televisie of op de muziek hoelahoepen, en terug denkend aan je kindertijd over hoelang je wel niet kon hoepelen! Ik zou hem graag willen winnen!!

 • Doordat ik al enige tijd geabonneerd ben op jullie nieuwsbrief, heb ik na het lezen van een artikel, hier op de website, de Fitbit aangeschaft. Daar ben ik heel blij mee en ik ben daardoor zeker fanatieker en bewuster gaan sporten. Ook verschillende recepten heb ik van jullie overgenomen. Om deze reden denk ik dat jullie voor mij de juiste adviezen hebben. Naast alle challenges waar ik aan mee heb gedaan, lijkt het mij super gaaf om nu de moves van het hoelahoopen op te pakken. Wie weet komt er in de toekomst een challenge waarbij je een sporthoelahoop nodig hebt! I’m in! :)

  • Hee leuk! Ik heb een artikel over de Fitbit geschreven! Ik draag hem denk ik al zeker 2 jaar en aangezien hij nu mankementjes begint te vertonen (hij laadt niet meer zo goed op) wil ik een nieuwe, met hartslagmeter deze keer. Dan komt daar ook wel weer een review over!

   Hoelahoepen is zo leuk! Ik heb ooit heel enthousiast een heel zware bested. Dat was geen success. Er zaten enorme noppen aan de binnenkant en een rondje deed al zo pijn aan mijn lichaam, dat dat ding op zolder is beland (vooral als ie op mijn voeten viel deed het pijn…). Nu heb ik een lichte van hoopityourself en dat gaat echt super. Heb op Solar Festival ook lekker staan hoelahoepen. Zo’n sporthoelahoep zou ik nu ook wel willen! De lichte voor de trucjes (die ik overigens nog niet ken hoor) en een zwaardere voor de core training.

   • Oh wat goed om te lezen dat je zelfs na twee jaar nog een FitBit omhebt. Ik heb ondertussen al een nieuwe, bij mijn eerste ging het bandje kapot. Gelukkig viel het onder de garantie en kreeg ik een nieuwe. Deze voelt veel stabieler.

    Ik las een hele tijd terug al op deze website iets over hoelahoopen. Ik ben toen op websites gaan kijken en las inderdaad dat sommige hoepels pijn doen. Ik heb toen ook niets gekocht omdat ik niet wist welke zwaarte ik zou moeten nemen en ik vond ze best prijzig. Maar welke zwaarte adviseer jij om mee te beginnen?

 • Jeanet schreef:

  Een soft hoop level || van Sportbay, daar beleef ik vast veel plezier mee! Sporten, fit worden en je heupen soepel, en dat allemaal dankzij een hoepel! Dankzij Followfitgirls al meer dan 10 kilo kwijt, wat een goed gevoel! Maar ik ben nog niet klaar, misschien helpt deze hoepel mij met het halen van mijn doel!

 • Ik zou hem zo ontzettend graag willen winnen! Het lijkt me echt iets om thuis nog even lekker te sporten na een lange werkdag op dagen dat ik niet sport. Zo ben ik toch nog even intensief bezig maar kan ik dit wel lekker thuis doen omdat thuis zijn soms ook wel heel prettig is. Dit is ook nog eens ontzettend goed voor je core en rug. Iets wat ik goed kan gebruiken! Hopelijk win ik hem, dat zou echt tof zijn!

 • Estelle schreef:

  Super gaaf! Hoepelen was vroeger al leuk en nu zeker ook nog! En het verbrand ook nog is de extra calorieën!

 • Jaa deze zou ik heel graag willen, jeugdherinneringen ophalen en een workout in een, top combinatie!

 • Jessica schreef:

  Brings back memories! Ik liep vroeger uuuuuuren te hoela hoepen buiten. Waar je mij ook zag, je vond mij met m’n roze hoepel. Heel gaaf om dit nu als workout te kunnen doen, mocht ik winnen. Ik ben het vast niet verleerd. Fingers crossed….

 • Super leeeeuk dat jullie er 3 weggeven!! Mij zou je er heeeel erg blij mee maken! Er vallen veel cardio oefeningen af voor mij maar hoepelen kan ik nog wel! :) Ik ga flink duimen hahah. X

 • Annelies schreef:

  Het lijkt me super leuk om deze sport hoepel te winnen!
  Jeugdsentiment en goede beweging in één keer.
  Dit zal het sporten deze winter veel leuker maken.
  Ik doe graag mee!

 • Super lekker om is een keer een avond thuis te blijven inplaats van naar de sportschool te gaan! Zo kan ik mijn serie ook nog eens zien en val ik ook af! Ik zeg een perfect idee!
  Ik ga hem zeker gebruiken omdat je het zo kan pakken en niet helemaal weg moet naar de sportschool. Ik heb wel eens van die dagen dat ik echt geen zin heb in de sportschool en dan komt doe hoepel heel goed van pas!

  Fingers crossed!

 • Bring it on! Met twee kindjes en over de dertig is het best lastig om yummie mommie te zijn, dit lijkt mij dé oplossing! En de kinderen doen vast lekker met me mee, met glitterhoepeltje :)

 • Ah, ik heb een hele oude hoepel van vroeger nog en ik wil echt heel graag een nieuwe hoepel, ik vind het hoela hoepelen zo leuk maar die oude hoepel gaat gewoon niet meer mee.. :( Ik ben FAN!!

 • Nicole schreef:

  Omdat sporten niet altijd uitkomt en met de hoepel kan ik sporten en met de kinderen spelen tegelijk! Vinden zij leuk maar ik ook! (En zodat ik ze dan eindelijk weer kan verslaan met hoepelen).

 • Deze hoepel deed me gelijk weer denken aan vroeger! Iedereen had zo’n mooie hoepel met heel veel glitters en nam hem mee naar school. Ik vond hoepelen onwijs leuk, en wilde ook vooral als langste doorgaan. Als iemand langer kon hoepelen dan ik, oefende ik net zo lang totdat ik het langer kon. En nu zou ik dat heel graag weer willen oppakken! En net zolang kunnen hoepelen als toen ik een klein meisje was. En het is een super manier om slank te worden zonder dat mijn enkel (intensief sproten gaat altijd met pijn) intensief belast wordt!

 • Jaa dat zou echt heel erg gaaf zijn, zo’n sporthoepel staat al een tijdje op mijn verlanglijstje! Hoewel ik inmiddels al vaker sport, voel ik mezelf soms toch nog een beetje schuldig als ik languit voor de tv zit. De combi hoepelen en tv kijken zou dan ook perfect zijn.

 • Tatiana schreef:

  Geen lang verhaal, gewoon omdat ik hem heel graag wil winnen! :) De hoepel zou een bijdrage zijn aan mijn gezonde, sportieve leefstijl

 • Tiffanny schreef:

  Waarom ik zo graag winnen! Zoals jullie als in het verhaal vertellen met hoelahoepen denk je gelijk aan vroeger, vroeger stond ik uren te hoelahoepen. Ik vond het zo onwijs leuk en wil dit graag gewoon weer ervaren. Uren hoelahoepen en me abs& strakke billen creëren, dat zou toch geweldig zijn!!

 • Marloes Anema schreef:

  Ik zou deze hoepel heel graag willen winnen, omdat ik de afgelopen twee maanden plat heb gelegen en geopereerd ben. Dit is voor mijn shape niet bepaald goed geweest… Nu ik weer wat mag gaan doen, wil ik natuurlijk ook alles doen! En zo’n hoepel helpt enorm goed Bin het verbeteren van mijn core!

 • Eva Narcisz schreef:

  Een slanke taille, wie wil dat nou niet ? Ik wil graag aan mijn lichaam werken dus deze hoelahoep zal echt goed van pas komen. Ik hoef niet eens naar de sportschool , ik kan gemakkelijk thuis de work out doen terwijl ik geniet van mijn favoriete tv show. Ik wil zoals elke vrouw een dunne taille, heup, sterke buik en bilspieren en dat zal zeker lukken met hoelahoepen . Dus ik doe graag mee met deze actie en hopelijk kan ik snel beginnen met een goede work out voor een slanker lichaam :) Bedankt voor de kans .

 • Ik zou hem heel graag willen winnen.. dan kan ik mn oude skibroek toch aan!!. want dit gaat me lukken met die te gekke hoelahoep!!

 • Priscilla schreef:

  Lijkt me super om tussen mijn werk door bezig te zijn met sporten! Heb vaak 2 uurtjes vrij tussendoor en het zou geweldig zijn om met deze hoepel aan mijn lichaam te werken!

 • Heb eens heel stoer, de sporthoepel met massage knoppen gekocht, voor een beter effect. Wat was dat pijnlijk….. Blijven proberen, omdat ik dacht ik er aan zou wennen, maar helaas, het martel gevoel bleef. Dus ik wil heel graag revancheren met de enige echte, juiste sporthoepel van Sportbay en aan de slag met m’n core!

 • Wat leuk zeg! Ik zou deze hoepel heel graag willen winnen, omdat ik een paar weken ben begonnen met hardlopen. Nu was dit al een hele uitdaging voor mij, maar nu het wat kouder wordt merk ik dat ik het soms moeilijk vind om naar buiten te gaan om een rondje te hardlopen. Ik zou het jammer vinden als het sporten bij mij weer in het slop zou raken, daarom is deze hoepel ideaal! Zodat ik ook lekker binnen kan sporten deze winter :)

 • Heb hier al heel veel over gelezen en ben super benieuwd naar de effecten! Dus ik doe zeker mee aan deze winactie!

 • Wauw, superleuk! Momenteel gaat het fysiek en mentaal allemaal wat minder en thuis sporten is dan ideaal! Daarnaast lijkt de sporthoepel me een hele leuke workout, en om die te winnen als arme student zou natuurlijk top zijn!

 • Marjolein schreef:

  Ontzettend gaaf, liep al een tijdje te zoeken naar een goede sporthoepel en deze lijkt me helemaal perfect! Ben erg benieuwd hoe een workout met de hoepel gaat bevallen en zou het graag eens willen proberen. Ben het afgelopen jaar veel meer aandacht en tijd aan het sporten en gezond leven gaan besteden en ben nu toe aan een leuke nieuwe uitdaging, de sporthoepel lijkt me daarom helemaal geweldig en daarom doe ik graag mee aan deze winactie! Spannend!

 • Larissa schreef:

  Hmm.. Waarom ik er eentje zou willen winnen? Gewoon, omdat het kan. Haha. En het is leuk, goed voor de buik en heupen en goed voor je balans…. do i need say more? :)

 • Nathalie schreef:

  Hoi hoi,

  Ten eerste wil ik zeggen dat ik vind dat iedereen zo’n fijne hoolahoop gun! Iedereen kan hem gebruiken misschien omdat ze willen beginnen met fit zijn of om na een tegenslag weer eindelijk verder te gaan met gezond leven en op een leuke manier te sporten!

  Voor mij geldt de tweede optie! Door wat persoonlijke omstandigheden dit jaar heb ik een mega yoyo gevecht gehad met mezelf! Nu kan ik eindelijk zeggen dat ik sinds 2 maanden een goede balans heb gevonden tussen sporten en gezond levens, maar ook cheaten! Ik weet van een vriendin van mij dat zo’n hoolahoop echt super fijn is en ze raadde me het ook echt aan! Naast dat het me heel leuk lijkt om deze hoolahoop te winnen is het voor mij ook weer een duwtje in de rug richting my ultimate goal en dat is om blij te zijn met het lichaam dat ik heb!

  Dikke kus,
  Nathalie

 • Omdat ik graag mijn buik nét een beetje strakker wil trainen! (en ik ‘gewone’ buikspieroefeningen niet zo uitdagend vind).
  En natuurlijk omdat het makkelijk is in gebruik, weinig tijd & ruimte nodig :)

  Let’s hope so!

 • Door mijn angststoornis, die zich uit in pleinvrees, is het haast niet mogelijk naar de sportschool te gaan daarom zou thuis sporten perfect zijn !

 • Margaux schreef:

  Ik heb al zoveel gehoord over sporten met een hool a hoop! Het zou wonderen doen voor je heupen, taille en dat zijn nu net mijn probleemzones! Ik kan echter nergens zo’n hool a hoop vinden in de winkels dus hopelijk heb ik hier meer geluk!

  Toffe actie zeg!

  x

 • Zwaniek schreef:

  Aaaaah, dit vind ik heel leuk!! Ik had m al een paar keer voorbij zien komen en wil m echt heel graag hebben, heb al de verschillende challenges gedaan van jullie. En deze lijkt me helemaal perfect om er nog bij te komen ^^ ik was vroeger echt dol op hoepelen. Was ook een van de betere in de klas. En een beetje nostalgie in combinatie met sporten.. wat wil je nog meer! Ik hoop echt te winnen, het zou super zijn! :)

 • Hoewel ik het zelf ook leuk zou vinden om er 1 te hebben, zou ik er nog liever 1 voor mijn zusje winnen. Ze mailde me laatst toevallig over deze hoepel, of ik dacht dat het iets zou zijn (ik ben fysiotherapeut, vandaar de vraag om advies). Ze moet behoorlijk wat afvallen en ze is nu zo goed op weg met gezond eten en weer beginnen met sporten, dit zou haar nog meer stimuleren!

 • Ik ben altijd een fanatiek sporter geweest, paardrijden, fitness, hardlopen, you name it. Helaas heb ik sinds januari last van rugklachten en is er scoliose bij mij geconstateerd. Hierdoor kan ik niet meer zo fanatiek sporten als eerst. Ik vind het erg vervelend aangezien de wil er nog wel is alleen mijn lichaam verzet zich. Nu had ik gelezen dat hoelahoepen je rug soepel en sterk maakt. Daarom zou ik de sporthoepel willen winnen, zodat ik het sporten weer op kan bouwen en mijn rug sterker kan maken en vanuit daar steeds stapje voor stapje weer fanatieker met sport bezig te kunnen gaan!

 • Laurence Miserez schreef:

  Tijdens de week zit ik op kamers in Wilrijk. Mijn kamer heeft een extreem krakende vloer. Jumping jacks zal ik uit respect voor mijn onderbuur achterwege laten, maar hoelahoepen moet prima lukken!

 • Kelly Klijs schreef:

  Ik heb me zojuist aangemeld voor de nieuwsbrief! Ik zou super graag een sporthoepel willen omdat dit weer mijn extra toevoeging zal zijn aan mijn thuis workouts! Ik doe een paar keer in de week crossfit maar krijg me daarnaast niet zo ver om buiten huis nog iets te doen en dan is een sporthoepel ideaal! Ik deed vroeger op de wii ook hoepelen maar dat is natuurlijk alleen de beweging dus ben benieuwd hoe het zal gaan met een echte zoals vroeger!!

 • Jorien schreef:

  Ik ga volgend jaar trouwen en voordat het zo ver is moeten er eerst een paar kilo’s af! Ik ben begonnen met het bbg programma van Kayls Itsines en ik denk dat een hoepel daar een mooie aanvulling op is:-)

 • Ik wil hem heeeeel graag winnen, omdat ik na mijn Gastric bijpass operatie wel wat slappe huis heb overgehouden en wil die graag weer strak werken.

 • Dit zou helemaal geweldig zijn! Ik ben ziek geweest tijdens mijn zwangerschap en heb lang niet kunnen sporten. Nu mag ik weer en is dit een welkome aanvulling op het trainen van mijn core!

 • Nicole schreef:

  Dit zou heel leuk zijn! Ik ben altijd in voor nieuwe uitdagingen! Loop al een tijdje met het idee om er een aan te schaffen, maar winnen zou nog leuker zijn. Ik ben dol op sporten en ben hier ook 6dagen in de week mee bezig. Dit is een leuke workout voor thuis als ik niet zoveel tijd heb. En wat soepeler worden in de rug en heupen is geen verkeerde bijkomstigheid!

 • Angela schreef:

  Waaaahh super gaaf !!! Dan kan ik het mijn moeder leren en zou ik haar ein-de-lijk van de bank af kunnen krijgen! Ze durft namelijk niet naar de sportschool.. Dit zou echt een super leuke motiverende workout voor haar zijn, die gewoon thuis kan!

 • Ik zou heeeeel graag de hoelahoep willen winnen !! Ben sinds januarie dit jaar begonnen met het verbeteren van mijn leefstijl, dit lijkt me een super leuke workout. Vroeger vond ik het super leuk om te hoelahoepen Fingers crosed xx

 • Michèle schreef:

  Wat zou ik blij zijn als ik deze hoepel win!!
  Ben sinds kort aan het sporten geslagen en het smaakt naar meer!! Ik ben ook steeds op zoek naar leuke sporten, die anders zijn dan de sporten die iedereen kent. Hoepelen is er zo eentje!! Als kind werd ik instant gelukkig van de hoepel, ik kon er echt uren mee spelen. Nu ik wat ouder ben, oefent de hoepel nog altijd een aantrekkingskracht op me uit. Ik zou er echt elke dag weer uren plezier mee beleven en ik zou weer happy kunnen worden van mijn lichaam.
  Daarom zou ik dus graag deze hoepel winnen, zodat elke workout me weer doet terugdenken aan men kindertijd!

 • Stephanie Kroon schreef:

  Wauw wat super gaaf! Heb veel positieve verhalen erover gehoord en ik zou hem zelf wel heel graag willen uitproberen. Juist omdat ik het vet rond mn buik moeilijk weg krijg. Misschien lukt t hiermee wel!

 • Een workout die je aan spelen doet denken? Hoelahoepen was m”n favoriet!
  Eindelijk eentje die ik zou kunnen volhouden! :D

 • Super gaaf!!
  Vroeger was ik als klein meisje al enorm fanatiek met de hoepel. Ik ben benieuwd of ik het ook met deze grote kan!
  Sinds 2 jaar ben ik gestopt met dansen en doe ik nu geen sport meer omdat het voor mij te veel tijd kost om naar de sport toe te gaan en daar te sporten. Deze hoepel is voor mij dus ideaal om lekker thuis te sporten.
  Leuk cadeautje rond de feestdagen!!

 • Jeugdsentiment! En nog een goede workout voor je buikspieren en conditie ook… I love it!!! Geweldige variatie naast de squats & lunges die je ook zo lekker tijdens een half uurtje GTST kan doen… Of in combinatie?!? Ik en mijn coordinatiegevoel gaan graag de uitdaging aan!!!

 • Nicoline schreef:

  Voor de laatste 5 kilo en het strakker maken van mijn lijf. Zou gaaf zijn.

 • Ik heb hoepelen altijd heel leuk gevonden. Zou graag deze eens proberen

 • Leuk! Sinds september heb ik mijn luxe ‘ik woon nog thuis’-leventje in Nederland omgeruild voor een avontuur waarbij ik voor een half jaar op mijzelf in Antwerpen woon. Daardoor heb ik mijn wekelijkse danslessen moeten beëindigen en begin ik nu langzaam uit te dijen door mijn “beginners en voor één persoon”-kookkunsten. Dat is NIET de bedoeling! Aangezien een sportschool abonnement niet in mijn budget past (ik loop namelijk full time stage, maar krijg geen vergoeding..) lijkt dit mij een ideale oplossing om gewoon thuis in mijn kamer aan de slag te kunnen. En uh… sporten terwijl je Netflix kijkt. Goals!

 • Evelien schreef:

  Ik zou er graag een willen winnen. Niet alleen voor mezelf maar ook voor de turnsters die ik les geef. Ik leuke bezigheid om tussendoor als krachtoefening erbij te doen!!

 • Ik ben na een zware blessure waardoor ik 2 jaar op krukken heb gelopen en na uit een depressie te zijn geklommen 36 kilo afgevallen.
  Het is heerlijk om weer zoals vroeger bezig te zijn met sporten, bewegen en ik kan eindelijk gewoon weer jong zijn en genieten.
  Toch vind ik het erg moeilijk om mijn balans te vinden en ben snel uitgekeken op iets. Ik moet uitdaging hebben en dit…. Dit is een uitdaging, maar dan wel een heeeeeeele leuke en fantastische!
  Ik zou deze zo graag winnen, een hele leuke actie!
  Liefs x.

 • Ik zou deze actie heel graag willen willen omdat ik jaren lang, iedere dag sportte maar ik sinds een studie die ik begonnen ben, nog amper tijd heb om te bewegen. Als ik ’s nachts nog hard aan het bikkelen ben, wil ik soms wat actiefs tussendoor doen maar om dan nog buiten te gaan hardlopen, is niet helemaal verantwoord. Het zou dan ideaal zijn om dan even mijn hoepel te pakken en even helemaal los te gaan het hoepelen en daar even nieuwe energie en kracht uit haal, om verder te gaan. Als ik er zo aan denk, verheug ik me er nu al op!

 • Nadine schreef:

  Vanwege mijn patello femoraal pijnsyndroom sport ik niet in een sportschool, ik kan niet meedoen aan groepslessen en mezelf in m’m eentje naar de fitnesszaal sleuren terwijl ik daar ook maar 4 oefeningen kan doen (op een speciale manier) is niet motiverend.. Nu heb ik laatst bij de Bart Smit een hoelahoep gekocht, alleen was dit een miskoop.. de hoepel heeft géén enkel gewicht en het heeft niet het beloofde effect van een goede sporthoepel. Ik hoop deze hoepel te kunnen gebruiken op mijn kamer om mezelf toch te motiveren, helemaal mooi om dat te combineren met de ‘1-serie-per-dag’ regel die ik mezelf heb opgelegd zodat die tijd toch nog nuttig besteed wordt :)..

 • Kitti Schlösser schreef:

  Hoi sportieve fit girls!
  Mijn huisgenootje bracht me op de hoogte van jullie ‘WIN’ actie. Ik heb het er al maanden over dat ik misschien wel slank ben maar ik ook heel graag gespierd wil zijn. Gezond gespierd! Het is net dat puntje op de i dat ik met jullie sporthoepel zou willen bereiken. Plus ik wordt super vrolijk van het ‘hulla hupen’, zeg je dat zo haha?! Kortom ik zou dolgelukkig zijn als ik de sporthoepel win! Veel liefs

 • Sinds iets meer dan een half jaar heb ik het sporten ontdekt and I love it!! Ik blijf alleen problemen houden met mijn buik en rug. Daar gebeurt in mijn ogen nog niet veel mee. En ik wil alles aanpakken om die spiergroepen extra te trainen. En als dat kan door bijv tijdens inderdaad GTST te kijken op de koude winterdagen, count me in!!!

  Ik zou dus enorm blij worden van zo een hoepel, en ben echt heeeell erg benieuwd of het voor mij ook fijn werkt en de gewenste resultaten geeft.

 • Rebecca schreef:

  Als kind lukte het me nooit om te hoepelen. Nu heb ik sinds van de zomer een level 1 hoepel via Sportbay gekocht en na wat oefenen lukte het me vrij snel om te hoepelen. Nu kan ik ook beide kanten op hoepelen en het is super leuk om te doen. Het voelt niet als sport, maar als leuk bezig zijn, net als een kind.

  Nu ben ik wel toe aan een stapje hoger en ik zou het dan ook super vinden om deze mooie level 2 hoepel te winnen, om zo nog effectiever op een leuke ontspannen manier bezig te zijn!

 • Hoela-hoela-hoela Hop Hop Hop! Ik krijg gelijk zin om te hoepelen! Ik heb vorig jaar een hoepelcursus gevolgd (ja, echt waar haha!) en dat was zó leuk! Nu ik deze blog lees, krijg ik er gelijk weer zin in :-) Hoepelen is voor elke leeftijd, dus dat ik al 30 ben maakt dan echt niet uit. Het is ontzettend leuk om te doen en je kan er zoveel mee. Van een half uurtje hoepelen ga je dus ook gewoon echt zweten! Ik lees net dat deze HoelaHoep van SportBay perfect is voor geoefende hoepelaars die met een zware maar zachte hoepel willen oefenen. Op mijn lijf geschreven dus! Ik ga nu duimen :-)

  xoxo Ellen

 • Lianne schreef:

  Hi meiden!
  Wat een super leuke actie van jullie! Ken jullie pas net maar vind jullie nu al super leuk om te volgen! Ik heb al veel gehoord over de fitnesshoelahoep/sporthoepel. Zou het graag zelf uitproberen, aangezien ik sporten moeilijk kan combineren met mijn studie en op de vereniging hangen haha. Samen met mijn huisgenootje ben ik wel vaak oefeningen aan het doen in de woonkamer. Een hoelahoep zou het nog zoveel leuker maken om samen te bewegen! OMI met Hula Hoop op maximaal volume!!

 • Iedereen is altijd zo enthousiast over hoelahoepen, dat ik het zelf heel graag wil uitproberen, alleen een goede hoepel vinden vind ik lastig, deze zou fantastisch zijn!

 • Ik ben nu hard bezig voor mn tentamens deze week en maandag begint gelijk mn nieuwe blok weer. Die periode heb ik voor extra vakken gekozen en ik zie daarom extra veel stilzitten achter mn bureau in de toekomst. Die hoepel zou mega praktisch zijn om tijdens de studie uurtjes toch nog wat aan beweging te kunnen doen!

 • Nicole schreef:

  Die zou ik wel willen winnen! Vroeger altijd al een hoolahoop gewild,mijn vader heeft er toen zelf een voor mij gemaakt. Maar nooit echt een goeie gehad. Heb er eens een kinderwedstrijd mee gedaan op vakantie.
  Ook heb ik veel last van mijn rug soort zware tillen op het werk. Dus zou graag mijn rug daarmee willen versoepelen.
  Groetjes Nicole

 • Yessssssss!!!!! Te gekke winactie!! Ik leen hem nu momenteel van mijn vriendin die in verwachting is, maar daar moet ik dus straks afscheid van nemen… Hopelijk win ik en dan heb ik mijn eigen hoelahoop!!!!

 • Ik vind buikspieren de minst leuke spiergroep om te trainen met de gewone oefeningen, hoelahoepen lijkt me een leuke manier om toch mijn buikje wat strakker te trainen! dit kan thuis mooi tussen schoolwerk en de sportschool gedaan worden! Ik ben er klaar voor!!

 • Sabrina schreef:

  Waarom ik de hoelahoep zou willen winnen? Omdat ik me dan nog sneller naar een strak fit lijf kan sporten. Buiten de 2x boksen en 1x pt per week lijkt me dit de perfecte workout voor thuis en in de sportschool. Zo is dat “perfecte lijf” nog sneller in zicht.

 • Ik wil heel graag winnen omdat ik 2 jaar geleden 15 kg ben afgevallen, inmiddels weer wat aangekomen. Deze kilo’s wil ik supergraag wegwerken met hoelahoepen, het lijkt me een goede aanvulling op 3x per week handballen, paardrijden en hardlopen. xxx

 • Malonne schreef:

  Wat een prachtige hoelahoep! Voor mij is helaas een abonnement op de sportschool te duur doordat ik werkeloos ben. Maar dit zou de perfecte manier zijn om de laatste kilo’s eraf te krijgen en weer helemaal fit te worden. Ik wil niet alleen fit in de zomer zijn maar deze winter word mijn winter!

 • Ik zou deze heel graag willen winnen omdat ik er al eentje heb, maar die is nog iets te zwaar (oefening baart kunst en het doet al minder pijn als eerst) maar om af te kunnen wisselen zou dit heel fijn zijn! Ook omdat het mij motivatie geeft om weer wat af te vallen. Woon net een half jaar samen/voor het eerst uit huis en dat is te zien hihi. Dus daarom.

 • Wegens hoofdpijn klachten kan ik niet altijd naar de sportschool toe en is hardlopen ook geen goed idee. Daarom zou ik heeel graag winnen zodat ik dit thuis kan doen naast jullie challenges om zo toch weer een beetje fit te worden! :)

 • Moniek schreef:

  Door een spatader behandeling mag ik voorlopig niet hardlopen en mocht ik de hoelahoep winnen dan zou ik thuis lekker aan de slag kunnen met fit worden en blijven!

 • Wat een super leuke actie!
  Ik vond hoepelen vroeger al geweldig. Mijn zoon en dochter hebben er ieder al 1. Nu ik nog. Het lijkt mij super leuk om samen met mijn kinderen te kunnen hoepelen. Dan hebben ze een echte coole mama zeiden mijn kinderen!

 • Marije schreef:

  Zodat ik naast de krachttraining in de sportschool, nu ook lekker thuis aan de slag kan! Buiten dat is het een super goeie oefening voor mijn core, want daar kan nog wel wat aan verbeterd worden.

 • Ohw deze hoepel zou mij heel erg goed kunnen helpen bij het herstellen/verbeteren van mijn evenwichtsstoornis! Had er een aantal weken geleden al naar gezocht, maar gezien de torenhoge zorgkosten is een goede hoelahoep toch te duur, waardoor ik nu met een ‘gewone’ hoelahoep zit die nauwelijks omhoog te houden is en natuurlijk dus ook helemaal niet helpt. Zou er heel blij en ontzettend dankbaar voor zijn!! :)

 • De sportschool is voor mij helaas niet naast de deur, daardoor heb ik minder tijd om te sporten en ook minder motivatie… Door deze hoepel kan ik tenminste wat leuke work-outs thuis doen! :)

 • Natascha schreef:

  Wil er graag 1 winnen!!Ben bezig met afvallen en al bijna 10 kilo kwijt, maar door het velen werken niet altijd tijd om naar de sportschool te gaan, dus dit zou ideaal voor thuis zijn. Muziekje op en lekker hoelahoepen

 • Ik zou deze hoepel heel erg graag willen winnen omdat hij me perfect lijkt. Ik heb er al veel over gehoord. Ik ging altijd naar de sportschool, maar aangezien ik een student ben die alles zelf moet betalen heb ik hier geen geld meer voor. Dit lijkt me een perfecte manier om toch n buikspieren te kunnen gaan trainen. Dit is bij mij een groot probleem gebied waar ik al veel aan heb proberen te doen. Ik denk dat die hoepel een perfecte uitkomst is voor mij!

 • Chantal Tromper schreef:

  Ik zou heeel graag de hoepel willen winnen om van mijn zwangerschapskilo’s af te komen. Ik ben namelijk 3 maanden geleden bevallen van ons kleine prinsesje! Je hebt niet zoveel tijd meer voor jezelf en dus ook niet om paar keer in de week naar de sportschool te gaan, dus dit zou ideaal zijn om paar minuten per dag te doen.

 • Lauret schreef:

  Ik zou het heel leuk vinden om deze te winnen, aangezien ik dan een keer op een andere manier sportieve oefeningen kan doen. Dit zorgt voor de afwisseling waar ik juist naar op zoek ben :)

 • Cheryl schreef:

  Vroeger als kind was ik al super gek op hoelahoopen! Momenteel mag ik door en pijnsyndroom aan beide knieën niet naar de sportschool en dit zou een perfecte oplossing zijn voor thuis.

 • Ellanie schreef:

  Wat een te gekke actie! Ik ben nu ongeveer 2 maanden geleden begonnen om intensief te gaan trainen. ik train nu minimaal 3 keer per week in de sportschool. mijn doel is echt om er mooi slank afgetraind er uit te komen zien. En dat gaat hopelijk zeker lukken met deze hoelahoep!!! spannend!!!

 • Giulia schreef:

  Precies zoals jullie zeggen, lijkt me hoelahoepen ideaal voor als ik na een lange dag college geen puf meer heb om mezelf naar de sportschool te slepen: gewoon even heerlijk wat calorietjes verbranden voor de televisie en dat nog op een leuke manier ook!

 • Lang geleden dat ik gehoolahoopt heb. (30 jaar?)
  Vond het altijd leuk om te doen.
  Misschien is het nu nog wel belangrijker dat ik het doe… want heb wat vetjes op mijn heupen… Die zouden met dagelijks hoolahoopen wel verdwijnen.
  Dus ik zou graag winnen… om slank de feestdagen in te gaan!

 • Ik zou dit heel graag willen winnen! Ben afgelopen zomer 8,5 kg afgevallen en dit valt overal wel goed te zien behalve op mijn buik zo’n hoepel zou misschien wel is de ideale oplossing kunnen zijn!

 • Chantal schreef:

  Gave actie! Rosa heeft me laatst aangeraden om een hoepel als deze aan te schaffen. Elke dag een half uurtje hoepelen tijdens GTST lijkt me de perfecte manier om zo m’n buikspieren weer klaar te stomen voor de winter. Summer bodies are made in the winter right ;)

 • Lijkt me echt super om te doen! Ik lees de laatste tijd vaak jullie nieuwe artikelen en blijf dit ook zeker doen. Dit geeft mij zo’n goede motivatie om door te gaan met het sporten! Naast de sportschool wil ik thuis ook graag wat work-outs kunnen doen, en daar zou deze sporthoepel een hele leuke en goede toevoeging bij zijn.

 • Jessica schreef:

  Tof, ik zou er graag eentje winnen omdat ik graag zelf wil kijken of het echt zo goed werkt. Sinds de verhuizing heb ik nog geen leuke sportschool kunnen vinden en van alleen maar hardlopen krijg je niet zo’n sexy figuur, dus laat maar komen!

 • als je plotseling niet meer kunt sporten is dat heel raar en de conditie is heel snel weg dus de sporthoelahoep zou weer een goed begin zijn

 • Marielle schreef:

  Graag zou ik deze hoepel willen winnen omdat ik echter met de doelgroep agressie clienten werk en als ik klaar ben met werken dat ik blij ben dat ik thuis ben.. Echter zou ik graag wel conditie willen blijven behouden en aan mijn lichaam willen werken aangezien ik bezig ben met afvallen. Door thuis te hoepelen kan ik tevens ook even genieten van mijn vriend terwijl ik bezig ben met hoepelen. Ook dat zou de voordeel zijn aangezien ik onregelmatig werk.

 • Ohhh een hoepel, die zou ik graag willen! Een paar jaar terug heb ik het hoepelen als sport ontdekt, als kind heb ik het nooit gekund. Ik was onhandig en schaamde me daarvoor dus durfde niet te oefenen op het schoolplein. Op de sportschool hadden ze een hoepel staan en als bijna-dertiger heb ik me erg toen in vast gebeten. Het lukte en ik kreeg de smaak te pakken, zelfs variaties als lopen, of staand op een Bosu bal lukten ineens. Toen ik stopte bij de sportschool ben ik het hoepelen vergeten, zonde want na twee zwangerschappen is mijn buik en zwakke plek… En ook als ruiter is het goed om je core te trainen, het maakt dat je veel beter en onafhankelijker op je paard kunt zitten. En als laatste goede reden, ik vind het gewoon zoooo leuk om te doen!

 • Shanne schreef:

  Ik heb er vroeger altijd de lol van ingezien! Hoepels met glitter/water en in de gekste kleuren. Nu studeer ik sport management en in mijn eerste jaar konden we in een praktijkonderdeel ook hoepelen. Kwam ik er dus achter dat ik het helemaal ben verleerd…:( Dit zou weer een leuke motivatie zijn om die heupen weer te wiegen!! DANSEN MAAAAR

 • Babette schreef:

  Wauw lijkt me super leuk om te doen! Ben ik toch nog sportief bezig als ik GTST ga kijken! Lijkt me het proberen waard.

 • Marike schreef:

  Omdat ik fan van jullie ben, en ik van fun hou! En graag fit wil zijn en blijven! Als moeder van twee kids die 3,5 dag werkt, lijkt me dit een goede afwisseling, juist voor je core/ buik. Goed voor mijn zelfbeeld als ik nog net even wat fitter en sterker kan worden!
  Succes voor jullie! En hou de positiviteit vast!

 • marinka schreef:

  Om na een zware periode van revalidatie weer lekker in ‘shape’ te komen

 • marijksels schreef:

  Wat ontzettend leuk meiden!
  Het doet me denken aan mn jeugd, lekker me de hoelahoep. En ’t zou me ontzettend leuk lijken om zo spelenderwijs aan mn figuur te werken… NICE!!!

 • Wat een leuk artikel + actie fitgirls!
  Ik zou deze hoelahoep heel graag winnen, omdat mijn huidige hoelahoep helemaal versleten is..
  Het is een super lekkere work-out, en ik heb er een serieus getrainde buik van gekregen (i.c.m. andere oefeningen natuurlijk!). Leuk dat jullie hier aandacht aan besteden, het is namelijk perfect om te doen na een lekkere run, of inderdaad voor de tv als je weinig tijd hebt om weg te gaan. Fingers crossed!

 • Ja! Altijd al willen hoelahoepen en het dan ook echt kunnen. Nu er een mini-me rond loopt is het puzzelen om tijd te vinden voor een work-out. Dus korte – én leuke – work-outs werken het beste. En met een sporthoepel zou dat helemaal te gek zijn! #fingerscrossed

 • Superleuk! Ik heb de laatste tijd niet veel motivatie om in die koude regen te gaan hardlopen. Hoepelen klinkt heel leuk en ik kan het mooi in m’n warme huis doen :)

 • Esther schreef:

  Ik zou deze graag willen winnen, omdat het soms erg moeilijk qua werk is, om te sporten.
  Mijn man werkt in 3 ploegen en ik zelf onregelmatig in de zorg. Met daarnaast de zorg voor 2 kindjes van 1 en 3, kom je er soms niet aan toe om weg te gaan om te sporten. Dus deze hoepel zou ideaal voor mij zijn, om thuis oefeningen te doen!

 • Deze hoelahoep is AWSOME, ik heb de nummer 1 en kan al lekker hoepelen voor de tv. Maar is zou heel graag naar niveau 2 willen. :D WhoopWhoop

 • Mama van twee kleintjes en een man die met regelmaat voor werk op reis is.. Ik heb dus wel rondingen, maar de verkeerde ;) alle gekkigheid op een stokje, zo’n hoepel lijkt me wel heel gaaf om mee aan de gang te gaan thuis, zeker als mijn avonden toch al zo lang zijn!

 • Geordi schreef:

  Hey dames,
  Ik zou ‘m graag winnen maar dan niet voor mezelf. Ik zou de hoepel graag winnen voor mijn vriendin en dat heeft meerdere redenen. Nummer 1 is dat ze afgelopen tijd al 10 kilo is afgevallen en daar ben ik erg trots op. Ten Tweede loopt ze altijd te zeuren als we onze buikspieren gaan trainen omdat ze dat zo saai vind.. En ook omdat ze hoelahoepen gewoon heel erg leuk vindt! Ze loopt al weken te zoeken naar een leuke en goede, deze had ze al gevonden maar omdat we pas zijn gaan samenwonen hebben we nog niet echt ruimte om ons geld aan zoiets uit te geven.. Daarom zou het dus super zijn als ze deze zou krijgen!

 • Hopelijk ik die jhoelahoep voor mij,
  Want ik ben echt een blij ei!
  Adhd van voet tot toet,
  En altijd goede moed
  Misschien kan ik het er een beetje uit swingen, en ben dan rustiger met andere dingen!sta al te oefenen zonder hoelang hoep, misschien staat hij zo wel op me stoep!

 • Sportief .. check
  Uitdagingen zoekend .. check
  iets nieuws willen ontdekken .. check
  het kunnen delen met mijn vriendinnen.. check

  omdat het leuk is om te sporten iets nieuws te ontdekken er helemaal voor gaan en ook nog leuke resultaten..
  bovendien hoelahoepen.. spelenderwijs je core verbeteren! je core is zo belangrijk voor alles wat je eromheen doet! ja ik heb een kansje gewaagd en me ingeschreven voor de nieuwsbrieven. Nu is het afwachten

 • Een paar jaar geleden ben ik 30kg afgevallen puur door voeding. Ik heb er niet bij gesport. Ik blijf goed op gewicht maar merk dat m’n lijf gezonder kan. Ben goed bezig met gezonde voeding.. Maar het kan beter als ik ook zou sporten. Dit lijkt me echt super leuk om te proberen. Het is laagdrempelig (aangezien ik nooit echt gesport heb en al vanalles heb geprobeerd maar nooit vol kan houden en doorzetten), je hoeft niet de deur uit, het kan gewoon thuis (geen enkel excuus meer) en ten alle tijden (handig met mijn onregelmatige diensten), EN het is ook nog eens effectief :D Hopelijk is ’t wel HET sport voor mij om mijn doel te bereiken “een gezonder leven te leiden”! Ik duim!!

 • Zoë vd veeken schreef:

  Wauw!! Zo’n hoepel wil ik echt al super lang! Zou de perfecte uitkomst zijn voor mij! Fulltime baan, HBO studie, huishouden en in het weekend nog een extra baan achter de bar!! Need I say more?! OHJA!! Nog een super goed argument, dat baantje achter de bar zorgt voor de nodige drankjes en dat zorgt voor de nodige beweging!! Dus ja, die hoepel kan ik dubbel en dwars gebruiken

 • Pieternel schreef:

  Oké, gisteren mij direct ingeschreven voor het nieuwsbrief. Daarna geprobeerd om een originele argument te schrijven waarom ik het zou moet winnen. Eerlijk? Ik kom niet op een originele argument om te schrijven, ik wil hem gewoon heel graag winnen. Na lange tijd heb ik nu eindelijk de stap genomen om serieus aan mijzelf te werken (afvallen, lichaam terug in het balans brengen, weer sporten etc.) en het enige 2 dingen dat mij ergert op dit moment is dat ik (nog) niet sterk genoeg ben voor buik en rug oefeningen tijdens bootcampen en dat ik een behoorlijk buikvet heb. Ik denk dat hoelahoepen hierbij mij zeker kan helpen om het proces te versnellen, door dagelijks paar minuten te hoelahoepen. Nu is het voor mij kwestie van *crossed fingers* :)

 • Dansen is echt mijn ding. Met deze gave nieuwe fitnesstool wil ik meer swing geven aan mijn core workouts.
  Duimen dat ik hem win of course ^_^!

  <3

 • Ellen de Wit schreef:

  Onlangs bevallen van ons eerste kindje, een prachtige dochter! Hoe leuk om weer in shape te komen dmv te hoelahoepen!! :-D Het is even geleden, dus kan ik gelijk goed oefenen om het natuurlijk straks ook onze dochter te kunnen leren! Liefs Ellen

 • Aaah leuk, echt jeugdsentiment! Ben tegenwoordig fanatiek aan het fitnessen en net begonnen met de BBG van Kayla Itsines. Maar af en toe heb ik geen zin om naar de sportschool te gaan en daarvoor zou hoelahoepen de perfecte uitkomst zijn! Lekker tijdens GTST een half uurtje hoelahoepen, toch lekker ontspanning, maar toch aan het sporten, ideale combi!

 • Anita H. schreef:

  Dit lijkt mij een enorm effectieve en bovendien ook nog leuke manier om een fitter, gezonder en strakker lichaam te krijgen. Lijkt me alleen best lastig om dit ding in de lucht te houden. Maar goed, oefening baart vast kunst.

 • Vroeger als klein meisje wel eens geprobeerd en tegenwoordig is iedereen er weer laaiend enthousiast over . Lijkt me een goede afwisseling tussen mijn ‘reguliere’ workouts door en kom ik ook nog eens toe aan televisie kijken :)

 • Larissa schreef:

  NOSTALGIE TEN TOP! Wat geweldig dat jullie zo’n originele prijs weggeven. Een product uit de oude doos, maar dan he-le-maal 2015. Heb gelezen wat je er allemaal mee kunt doen en ik ben echt super enthousiast. Je kan ‘m meenemen op vakantie, in je tuin, in de woonkamer… Het lijkt me een hele leuke manier van sporten. Niet zo saai op de loopband, dat houd ik zelf persoonlijk niet langer vol dan drie minuten, dan slaat de verveling toe. Het feit dat je er ook een DVD bij kunt kopen is nóg beter! Ik kan jullie garanderen, als ik deze hoepel mocht winnen beland ie niet ergens achterin een schuur, ook niet na 3 weken of 3 maanden! Ik wil hoepelend het leven door vanaf nu. Kom maar op meiden.

  Aint no room in my circle like a hula-hoop is bitch. -Tyga

 • Dieuwertje schreef:

  Ik zou deze hoepel heeeeeeel graag willen winnen. Ik wil heel graag wat doen aan mijn eet en leefgewoontes, maar weet helaas niet zo goed hoe ik moet beginnen. Dit zou een hele goede eerste stap zijn naar verandering. Wat ook erg mooi is dat ik hem kan delen met mijn moeder die helaas hetzelfde probleem heeft..

 • Reinhilde schreef:

  Momenteel ben ik bezig aan een strak sportschema, om toch enkele kilootjes kwijt te geraken tegen eind december. Dan ga ik kerst en oudjaar doorbrengen op het strand in Thailand! Het spreekt voor zich dat de foto’s zoveel leuker gaan zijn met een plat buikje en een strak lijf. Daarom zou de hoelahoep een ideaal item zijn om me daarop te kunnen voorbereiden. En als ik hem win, neem ik een foto al hoelahoepend met m’n schattig nichtje, die een pro is in hoelahoep!

 • Oh god, dat is lang geleden, hoelahoepen!
  Aangezien ik lichtelijke sportschool vrees heb maar wel heel graag sport is dit wel de ideale uitkomst. Hoop dat ik er eentje win, krijg ik mijn losse en soepele heupen van vroeger misschien weer terug!

 • Ik ben al een hele tijd op zoek naar een nieuwe sport die bij me past zodat ik weer wat actiever ben, maar heb tot nu toe nog niks gevonden wat ik écht leuk vind. Ik heb al meer gelezen over hoelahoepen en ben hier wel in geïnteresseerd!

 • Daphne schreef:

  Een hele leuke sportieve andere manier van sporten! Ik kwam het laatst tegen en was meteen over de streep, nog kleine twijfel om hem te halen. Ben naast m’n hockey ook bezig met jullie Challenger. Nu kan ik hem zelfs winnen! Super! Leuke actie en ik doe zeker mee! Met stille hoop dat ik hem win :)

 • Hoepelen, inderdaad mijn favoriete buitenspeelgoed van vroeger! Superleuk dat dit nu ook een hype is in de fitwereld, hier zou ik heel graag aan mee willen doen! De challenges gaan goed alleen bij de buik is het resultaat nog niet zo geweldig te zien, dus als dit met hoepelen zou lukken is dit natuurlijk helemaal toppie. ;-)
  Kijken of het hoepelgevoel van vroeger nog weer boven kan komen!

 • Het lijkt me heerlijk om weer een passie van vroeger uit te kunnen voeren en dat ik er dan ook nog mee train dat is helemaal Wow! Balsporten waren nooit echt mn ding op school, maar hoepelen kon ik toch wel als één van de beste. Lijkt me een leuke uitdaging zo mn core ook te trainen :D.

 • Sanne van Tuijl schreef:

  Wauw! Dit is echt perfect voor deze winter! Kan ik heerlijk thuis door blijven sporten en op een leuke manier mijn buik en rug trainen. Ik was vroeger al dol op hoelahoepen, maar denk dat ik er wel weer even in moet komen ;)

 • Als kind zijnde altijd al een ‘hoepelmeisje’ geweest!!
  Nu, jaren later en 2 kinderen rijker, is het sporten door rug- en bekkenklachten een tijd op een heel laag pitje gezet..
  Het is tijd om weer een ‘fitgirl’ te worden! xX

 • JA! Vanwege mijn fulltime baan neem ik weinig tijd om te sporten. Ideaal dus om het ’s avond te combineren met een programma op tv!

 • Wendy W schreef:

  Omdat ik al langer wil hoelahoepen en ik nog steeds niet er aan toe ben gekomen om er 1 te kopen! ;) #hoepelendhetnieuwejaarin

 • Elisabeth schreef:

  Lieve followfitgirls,

  Ik lees graag jullie interessante posts en doe vaak aan jullie challenges mee. Gewoon, puur omdat ik weet dat ik dit samen doe met al jullie andere diehard-fans.
  Ik zag deze winactie in dikke koeienletters op mijn beeldscherm verschijnen en ik was meteen laaiend enthousiast. En weet je waarom? Omdat ik vroeger een tijdje in het circus heb gewerkt. Ik danste en draaide de sterren van alle hoepels. Om mijn middel, nek en zelfs om mijn kleine pink. Mijn kleine zusje daarentegen maakte mijn hoepels altijd stuk. Ze wist niet wat ze met dit object aanmoest. Ze gebruikte het liever als schakel voor een aanhangwagentje.
  Deze hoepel vind ik er veel sterker uitzien dan al mijn voorgaande (kapotte) hoepels. Bovendien heeft het profiel een mooi design.
  Ik hoop dat ik de kans krijg om deze mooie hoepel te winnen, zodat ik weer volop kan oefenen met het draaien en dansen. Natuurlijk zonder dat ik er bang voor hoef te zijn dat mijn zusje de hoepel ruïneert. Al is ze daar nu wel een beetje te oud voor ;-)

 • Jaaaaaa ik wil!!!
  Vorig jaar rond deze tijd had ik voor mezelf het lichaam bereikt waar ik tevreden en blij mee was. Toen kwam december, mijn verjaardag en een vakantie en weg was het lichaam en de motivatie.
  Ik Sport wel nog steeds maar hoe t was is niet meer terug gekomen. Wellicht met een verandering van workout dat het weer lukt!!
  Ik ga hard hopen!!

 • Myrthe schreef:

  De laatste maanden ben ik ongemerkt toch een aantal kilootjes aangekomen…alleen sportschool werkt helaas niet om het er weer af te krijgen…
  Momenteel ben ik bezig met een schema (ook qua eten) en hoop ik met de hoepel een extra steuntje in de rug te krijgen… Bovendien gelijk letterijk een versterking voor mijn rug! Ik doe mee!

 • Wat een leuke actie! Vanaf februari ga ik 5,5 maand reizen in Australië en Azië en hiervoor word ik graag bikini-proof! Ben daarom onlangs begonnen met een low-carb dieet, maar mijn buik en heupen blijven mijn ‘zwakke plek’. Gericht deze zones trainen zou dus perfect zijn! Heb afgelopen weken zoveel goede verhalen hierover gehoord, dat ik het heel graag zelf wil ervaren :)

 • Cecile schreef:

  Aahh dit zou fantastisch wezen! Ik heb tegenwoordig zulke gekke werktijden, dat het lastig is om voor mijn werk, tussendoor of na mijn werk naar de sportschool te gaan. Vaak niet vroeg of tot laat open en tussendoor is het ook krap! Zou ideaal zijn om een hoepel thuis te hebben, zodat ik hem kan pakken op momenten dat ik even tijd heb! Zo zou ik aan meer sportuurtjes kunnen komen!

 • Denise schreef:

  Door een blessure aan mijn been, kan ik niet hardlopen, een groot stuk wandelen of iets anders wat belastend is voor mijn been. Omdat de sportschool helaas te duur is voor mij als student en ik dus toch alvast wil werken aan een goed figuurtje voor de zomer, zou ik graag een sport hoelahoep willen (:
  Misschien word ik dan weer net als vroeger de hoelahoep koningin van de school!

 • Omdat ik jullie al een hele tijd volg en mee doe aan de maandelijkse challenges en eindelijke begonnen ben met hardlopen, maar ik nog steeds een lange weg te gaan heb en daarbij zal de fitness hoepel mij enorm helpen.

 • Leonie schreef:

  Een hoepel zou fantastisch zijn, mijn probleemzone is echt mijn buik! Het lijkt me geweldig om deze hoepel te winnen en mijn probleemzone aan te pakken!

 • Maartje schreef:

  Ik zou het gewoon super leuk vinden om te winnen! Weer een nieuwe motivatie voor m’n nieuwe workout schema waar ik vorige maand mee begonnen ben!

 • Mayke B schreef:

  Jaaa cool! Omdat ik vroeger geen glitterhoepel had

 • Omdat ik niet meer zo als eerst 4 keer in de week kan gaan hardlopen en ik kan ook niet meer trainen voor badminton. Dit merk je meteen en zou er graag wat aan doen waarmee je niet zo zwaar belast.
  En natuurlijk omdat ik er vroeger echt helemaal niks van kon en ik daar graag verandering in wil brengen ;)

 • Jullie inspiriren mij en door jullie ben ik net begonnen met echt goed bewegen en afvallen. Ik zou het geweldig vinden om ook deze hoelahoep uitdaging aan te gaan. En er nog meer motivatie uit te halen.

 • Marita schreef:

  Ik ben totaal geen sportfreak of gezondheidstype, maar door jullie site probeer ik er wel steeds meer op te letten.
  Jullie tips, informatie en workouts zijn erg duidelijk en fijn. Sinds een week of 8 ben ik enkel door gezonder te eten (minder suiker en weinig aardappelen/pasta/brood) en iets meer te bewegen al 4 kg afgevallen.
  Ik zou dit graag vol willen houden en het liefst nog 4 kg kwijt raken.

  Waarom ik de hoepel graag zou willen? Nou zie hierboven en ik doe nu vaak hula hoopen op de Wii. Zó goed voor je buikspieren! Dit moet echter wel altijd met gordijnen dicht, want anders denken de buren dat ik 1 of andere debiel ben! Het ziet er zonder hoelahoop namelijk écht niet uit! :) ;) :D

 • Vroeger nooit kunnen hoepelen.. opgegeven.. maaar een hoepel met resultaat?! Dat wil ik ook! En het gaat me lukken deze keer! Nu nog winnen, waarom moet ik winnen? Omdat ik geen quitter wil zijn.

 • Oohn wat een herinnering aan mijn jeugdjaren <3
  Met de feestdagen in het verschiet is het wel handig om af en toe tijdens het studeren mijn eens te amuseren met de hoepel ;)

 • Omdat ik 20 jaar te zwaar ben geweest en door veel sporten en anders eten eindelijk een keer in de richting van een normaal gewicht kom, voor het eerst ooit. Zelfs al win ik niet, ben apetrots!

 • Andrea schreef:

  Dit lijkt me echt geweldig! Ik vind het belangrijk om sportief bezig te zijn, maar het is vaak nogal lastig om mezelf ertoe te zetten. Sport in de vorm van spel maakt al het verschil! Daarnaast is het al langere tijd mijn streven om enkele kilo’s af te vallen, wat met de hoepel workout toch zeker moet lukken! Ik was als klein meisje geen ster in hoelahoep, en dat zat me toen wel dwars haha. Ik zou zo een hoepel super gaaf vinden om op een leuke manier lekker sportief bezig te kunnen zijn, dat strakke buikje te kweken wat al jaren mijn streven is en eindelijke toch die hoelahoep skills verkrijgen! ;)

 • Nu schud ik mijn heupen alleen nog in een club op goede muziek, maar ik kan niet wachten om thuis te hoepelen mét als resultaat getrainde buikspieren!!

 • Jaaaaaaa super leuk! Leuk voor de afwisseling, zie me al staan in de woonkamer!!

 • Wat ontzettend leuk dat jullie 3 hoelahoeps weggeven!! Ik probeer lekker gezond te leven en hou enorm van sporten. Ik doe voornamelijk aan hardlopen dus voor de afwisseling zou zo’n hoelahoep te gek zijn. Een keer wat anders!! :)
  XXX

 • Dit zou ik echt heel graag willen winnen!! Ik heb een tijd geleden zo’n geweldige glitter hoepel gekocht, maar deze was inderdaad niet echt meer te verantwoorden op mijn leeftijd en ook was hij niet in mijn maat. Deze sporthoepel zou geweldig zijn om binnen te kunnen sporten, aangezien ik deze maand ga verhuizen heb ik ook eindelijk eens plek om binnen te hoelahoepen en daar zou deze mij direct bij kunnen helpen!
  Xoxo

 • sophie schreef:

  Ik wil heel graag afvallen en sterker en gezonder worden. Op dit moment voel ik mij nog niet zeker genoeg om naar de sportschool te gaan of om te sporten in het bijzijn van anderen. Met zo’n mooie sporthoepel kan ik thuis in mijn eigen tempo, op mijn eigen moment trainen. Ik denk dat dit mij, naast veel lol en een beter ichaam, ook veel zelfvertrouwen en kracht kan geven. Ik wil heel graag aan de slag!!!!

 • Nooit gedacht dat je met een hoepel een echte workout kunt doen! Benieuwd of ik het nog net zo goed kan als vroeger… maar dan met extra oefeningen erbij ;)

 • Ik zou erg graag de sporthoepel willen winnen voor mijn moeder. Op dit moment is zij aan een nieuwe opleiding begonnen en steekt daar ontzettend veel tijd in. Hierdoor heeft ze geen tijd meer om naar de sportschool of hardloopclub te gaan. Mijn vader en ik hebben al verschillende stimuleringsacties geprobeerd maar ze vind het allemaal te veel tijd kosten. Door deze sporthoepel kan ik het sporten een beetje naar haar toehalen zodat ze toch nog tijd heeft om iets voor haarzelf te doen en even lekker ontspannen te sporten.

 • Wauw, dit komt precies op het goede moment! Gister is mijn sporthoepel verhuisd :( Mijn huisgenootje is namelijk naar een ander huisje gegaan en heeft de sporthoepel die ik uren per maand van haar leende uiteraard meegenomen. Hoe chill zou het zijn om nu een eigen te hebben?! :D

 • Een sterke core is belangrijk voor bij mijn verschillende andere trainingen. Op een leuke manier aan een sterke core werken, flexibiliteit en fun… wat een heerlijke elementen heeft deze sporthoepel! Ik zie het helemaal zitten. Lekker voor de TV en gaan maar!

 • Nog erg zoekende naar een goede en effectieve manier van sporten die ik kan volhouden! Wie weet is dit de oplossing.

 • Michelle schreef:

  Dit zou perfect zijn na een drukke werkdag en wanneer er geen tijd is om naar de sportschool te gaan! GTST kijken en tegelijk een workout doen.

 • Yvonne schreef:

  Al jaren bezig met gezond leven/eten en sporten. Alleen mijn ‘love handles’ blijven maar zitten! De hoepel zou echt perfect zijn om deze kwijt te raken.

 • Ik zou heel graag een sporthoepel willen winnen.
  Ik sport haast niet ivm een heupoperaties en te weinig tijd. Met zo’n sporthoepel hoef ik de deur niet uit om ergens heen te gaan, (wat weer extra tijd kost. ) maar kan ik in de tussendoor kwartiertjes wat gaan doen aan beweging.

  Ik duim voor mezelf!!! Want ik zou zo graag een keer slank de zomer in willen

 • al een tijdje opzoek naar een goede sporthoepel, alleen zijn er zoveel dat je niet meer weet welke de beste is.
  het zou leuk zijn om een sporthoepel te winnen, heb ik weer een nieuwe sport uitdaging

 • Michelle schreef:

  Hee ,
  Het lijkt mij ook erg leuk om die hoela hoop te winnen aangezien ik sinds ik aan het studeren ben en lange dagen maak ik niet veel tijd meer heb om uitgebreid te sporten. Wel fiets ik al voortaan naar school om fit te blijven en de hoela hoop zou ook goed kunnen helpen ! Om toch even na school wat ontspanning en sport te doen wat niet al teveel tijd in beslag neemt het lijkt me super leuk

 • Aaaaaaah PICK ME PICK ME!! Ik ben al lang op zoek naar de ideale hoepel! Net weer in de sportschool staan zwoegen en zwaaien maar ik zou dit graag gewoon thuis willen kunnen doen op ieder moment van de dag! Wat een fantastische work out en zoooo leuk om te doen! Ik voel me dan altijd weer een heerlijk kind die zo blij is als ze haar allereerste hoepel ooit krijgt en alle kanten op swingt op de nieuwste single van Britney Spears!!!

 • Heleen schreef:

  Om die muffintops te killen! Hardlopen helpt er helaas niet tegen, dus ik zou er naast graag gaan hoelahoepen!

 • Ik zou deze hoepel graag willen winnen om mijn work-outs extra pit te geven!

 • Grietje schreef:

  Leuk! Altijd al opzoek geweest naar een leuke en effectieve manier om gericht af te vallen!

 • Maayke schreef:

  Leuke actie! Let’s hula hoop those hips! Past perfect is m’n nieuwe workout schema :)

 • Ik zou heel graag de hoelahoep willen winnen. Ik heb een half jaartje hoopdance gedaan en de effecten van hoelahoepen zijn echt fantastisch. Ik word er vrolijk van, leer doorzetten en het geeft resultaat op de vorm van mijn lichaam en in wat ik allemaal kan met een hoepel. Wat je kan met een hoelahoep is grenzeloos, i love it!!

 • Rebecca snoek schreef:

  Dat zou super gaaf zijn een hoelahoep winnen! Jeugdsentiment.

 • Vanavond weer eens een fit/weegtest gedaan en conclusie. 0,5 kg in spiermassa aangekomen maar verder niet afgevallen, dus conclusie is dat ik op kracht moet blijven trainen maar ook 1 a 2 keer cardio er bij moet doen. Ik vindt het alleen niets zo’n half uur op een loopband of fiets, maar laat ik nu net dit voorbij zien komen. Dit is toch de prima combi? Evt beetje cardio maar vooral dit voor de fun/extra erbij doen. Hartslag toch omhoog, en niet saai eentonige activiteit.

 • Super leuk! Ik wil die zwembandjes er best af hoelahoepen ….

 • Samen hoepelen met m’n zus is toch veel leuker dan alleen, zij heeft al 1 en ik geen! =(

 • Annabella schreef:

  Al jaren ben ik ontevreden over hoe ik eruit zie en ondanks dat ik absoluut niet on sportief ben blijf ik toch die lovehandles en zwembandjes houden. Aangezien ik momenteel nog in Australië zit moet ik het met de minimale middelen doen maar heb besloten als ik terug ben in NL eens en voor altijd af te rekenen met dit lichaam en daar zou deze hoepel heel erg goed mee kunnen helpen. Vaak heb ik ook last van mijn rug dus als die ook wat soepeler word zou dat alleen maar een heel erg groot pluspunt zijn!:)

 • Carla Velzeboer schreef:

  Waarom ik hem graag zou willen winnen is omdat ik nu ruim 5 weken terug geopereerd ben aan mijn knie.. En daardoor serieus niets kan.. Ik woon in the middle of nowhere. Dus naar de sportschool lopen zit er niet in.. En met Hoelahoepen kan je rustig mee beginnen en in je eigen huis..
  De prognose is dat ik voorlopig niet zonder hulp m’n huis uit kom.. Dus ja please de hoelahoep is perfect voor mij

 • Hoi!! Wat ontzettend leuk die hoelahoeps! De reden dat ik graag 1 van de hoepels wil winnen is omdat ik eigenlijk heel weinig tijd heb o’m echt naar een sportschool te gaan voor een volledige workout. Ik loop geregeld hard maar mis net dat beetje extra om m’n abs

  • Oeps te snel op “Plaats reactie ” geklikt.

   Om mijn abs dus verder te ontwikkelen. Daarom lijkt de hoepels mij een ontzettend leuke uitdaging die ik gewoon tussendoor kan doen.
   Een groorganisatie pluspunt is ook dat het je spijsvertering bevorderd!

   Liefs,
   Laura!

 • Cheryl schreef:

  Lieve Fitgirls,

  WAAROM IK DE HOEPEL WIL WINNEN?
  Nou daar zijn eigenlijk twee redenen voor. Ten eerste moet ik om medische redenen (hypermobiliteit) mijn rug versterken. De hoepel is daar natuurlijk perfect voor!

  Reden 2: Ik ga trouwen in september en ik zou zo graag een mooie slanke taille + heupen willen hebben!! Ik ben al heel goed bezig met mijn voeding, maar dit zou een mooi extraatje zijn om dit nog mooier te maken, zodat ik echt kan SHINEN op deze mooie dag!!

  Liefs, Cheryl

 • Door operatie kan ik op moment niet zwaar trainen en mijn buik blijft mijn probleemzone, misschien dat het door de hoepel eindelijk lukt om van mijn buik af te komen!

 • Graag zou ik de hoelahoep winnen. Heb al tijden last van mijn rug en met behulp van de hoepel is dat hopelijk verleden tijd! Ook omdat ik dan op een goede manier mijn buikspieren kan trainen zonder mijn rug verkeerd te belasten.

 • Het zou echt super zijn als ik dit mag winnen ! Ik zit namelijk zelf niet meer op een sport, omdat ik het te druk had met school..
  Hoelahoepen is daarom een super alternatief om te doen omdat ik het gewoon thuis kan doen. Het zou voor mij geweldig zijn om te winnen omdat ik zelf niet veel workouts kan doen omdat ik hypermobiel ben. Na bijvoorbeeld ‘krachttraining’ krijg ik ontzettende pijn in mijn schouders waardoor ik de workouts nooit lang volhoud.
  Daarom is hoelahoepen de perfecte manier om toch te kunnen sporten!

 • Heey,
  Sinds kort ben ik weer erg op mijn voeding aan het letten en aan het sporten aangezien er weer wat kilo’tjes bij waren gekomen. Hoepelen zou geweldig zijn voor mij aangezien ik erg bezig ben met mijn buik trainen, helaas gaat het niet zo snel als dat ik zou willen. De hoepel zou hier erg bij kunnen helpen! Ik zou het super tof vinden :)

 • Karlijn schreef:

  Mijn vriendin heeft er ook één en ik leen hem altijd als ik bij haar ben! Het is zo leuk om te doen, en tegelijkertijd is het dus ook goed voor je! Dus lijkt mij super leuk om hem ook te winnen, dan kunnen we samen hoelahoepen, hahaha! ;)

 • Danjela schreef:

  Heel graag zou ik deze sport hoepel willen winnen! Waarom? Omdat ik sinds ik ben gaan samenwonen een aantal kilo ben aangekomen en doordat ik met de auto naar het werk moet, ook niet daarmee aan mijn sporten kom. Daarnaast ben ik nu minder gaan werken om weer een opleiding te kunnen gaan doen, dus om geld te besparen op een sport zou ik graag willen uitproberen met deze hoepel of ik kan afvallen en daarnaast ook jeugdherinneringen kan ophalen door te hoepelen! Vroeger als kind heel veel gehoepeld en het lijkt me ook erg leuk om dat weer te gaan doen, maar nu met een sportieve gedachte erachter!

 • Super graag! Als 18 jarig meisje heb ik al 2 jaar overgewicht en helaas is hier niks aan te doen qua diëten. Het enige wat helpt is sporten zodat ik minder pijn heb, en hiervoor zou deze hoepel echt top zijn!

 • Hey Followfitgirls!

  Als klein meisje hoepelde ik veel met mijn voeten, haha. Dat was toen een soort van uitdaging. En ook mijn knieën en hals liet ik soms mee doen. Ik was verzot op hoelahoepen en draaide zelfs de toenmalige hit/single van de kleine Tonya plat. “Hoelahoepen” heette dit zalige nummer, als jullie benieuwd zijn : (https://www.youtube.com/watch?v=Tc7U4-HknGs).
  Helaas is deze bezigheid een beetje naar de achtergrond verdwenen naarmate ik ouder werd, jammer eigenlijk, want waarom zou dit soort plezier afhankelijk zijn van leeftijd? Nu zag ik jullie winactie en ik zit hier echt met een lach op mijn gezicht, omdat het geniaal is dat deze hype terugkomt. Ik zou dan ook heel graag meedoen aan de winactie die jullie voorstellen!
  Tenslotte ben je zo oud als je je voelt, of niet? ;)
  Liefs, Jozefien

 • Monique schreef:

  Ik zou deze graag winnen zodat ik vaker dan kan sporten en in shape kan komen en blijven. Op die manier kan ik ook aan mijn kleine dochtertje leren dat je goed voor jezelf moet zorgen en dat sporten leuk is.

 • Sharon schreef:

  Waarom ik dit wil winnen ? Vorige jaar met hockey door me rug ben gegaan en mij werd verteld dat dit kan helpen. En natuurlijk om de laatste paar kilo kwijt te raken. Het lijkt mij ook leuk om dit samen te doen met mijn moeder, die 20 kilo is afgevallen in 9 maanden tijd. Ze wilt er nog 4 dus kunenn we samen dit gaan doen !!

 • Die zou ik graag winnen! Ik ga in januari trouwen en wil er op mijn trouwdag uiteraard fantastisch uitzien, dus ik ben al lekker aan het trainen. Aan de slag gaan met de sporthoepel kan me nog een extra zetje geven naar een geweldige conditie, zodat ik heel de nacht door kan feesten!

 • Ik was vroeger echt een hoepelkoningin…….. altijd hoepelen: op straat met vriendinnetjes (wie kon het het langste volhouden!?), thuis op de Wii (met Wii-sport) en in de tuin… Ik vond altijd de hoepels waar water in zat het fijnst hoepelen hahah! Zou dat hoepelen wel voort willen zetten, alleen dan nu als een soort sport haha! Maar dat kan natuurlijk alleen als ik deze ga winnen, dus laten we het hopen! X

 • Een hoepel wat vroeger mijn favoriet bij het buiten spelen en bij de gymles. Op een gegeven moment kon ik zelfs met 4 hoepels tegelijk aan de slag. Het is jeugdsentiment en een work out tegelijk! Door mijn drukke studie met lange dagen met stage heb ik nauwelijks tijd om naar de sportschool te gaan, terwijl ik echt gemotiveerd ben om te sporten. Dit zou de ideale oplossing zijn voor dit lastige dilemma, en kan ik zelf weer deelnemen aan de gezonde lifestyle die ik ook aan mijn patiënten aanbeveel!

 • Ik zou heel graag een hoepel winnen. Ik vond hoepelen vroeger altijd al leuk maar tegenwoordig zijn de verkrijgbare hoepels vooral op kinderen gericht. Een sporthoepel zou daarom ideaal zijn! Ik ben erg druk met studeren en heb daarom niet altijd tijd over om zoveel te sporten als ik wil, als ik thuis kan hoepelen ben ik daarom al een stuk verder op weg!

 • Wat een super leuk idee! Dat ze die nog niet bij de sportschool hebben liggen;) Ik zou hem graag willen winnen. Omdat het nu steeds sneller donker wordt en ik overdag gewoon werk, vind ik daarna weinig energie om nog actief in de sportschool bezig te gaan. Dit is de ideale oplossing!

 • waarom ik graag aan de slag wilt met de fitness hoelahoep? Ik ben nu een half jaar bezig met fanatiek bezig met krachttraining en ik ben nu bijna 10 kilo kwijt. Maar de laatste paar weken zit ik een beetje vast in dezelfde routine en daarom ben ik nu bezig met het uitproberen van nieuwe oefeningen en trainingsvormen, maar ik heb nog niet echt iets gevonden. Ik denk dat ik door deze fitness hoelahoep weer een beetje leven in mijn workouts te blazen. En hoelahoepen was vroeger een van mijn favoriete bezigheden haha en ik ben ook wel een beetje benieuwd of ik het nog steeds zo lang kan volhouden.

 • Jinte Nijveld schreef:

  Ja Ja Ja, ik ben zoo blij met deze blog!!
  Ik houd ontzettend veel van hoelahoepen en deed het vroeger, toen ik klein was, met zoveel plezier.
  Ik had vroeger altijd zo’n hoelahoep die heel snel stuk ging, omdat hij vrij goedkoop was. Ik heb er altijd zoveel plezier van gehad en ben de hoelahoep na het verhuizen kwijt geraakt. Ik zag ongeveer 2 jaar geleden een foto met precies deze hoelahoep en heb toen gelezen hoe handig deze is. Ik was het hoelahoepen eigenlijk een beetje vergeten, maar nadat ik die foto had gezien wilde ik heel graag weer een hoelahoep kopen. Het is er echter nooit van gekomen, maar nu ik weer precies dezelfde hoelahoep zie doet het mij weer zo aan vroeger denken. Het lijkt me super leuk om deze hoelahoep te winnen en er weer veel gebruik van te maken!
  Liefs,
  Jinte Nijveld

 • Super gaaf!! Ik ben me nu een tijdje van jullie site bewust en ik vind het echt helemaal leuk! Ik heb heel vaak gezegd dat ik meer wil sporten enz enz, maar ben er nooit goed aan begonnen. Tot ik jullie site tegen kwam. Ik ben meteen met 2 challenges tegelijk begonnen, en ik houd het nog vol ook! Nu het winter wordt (en ik diep van binnen nog steeds een luie kant heb) wil ik graag wat meer oefeningen voor binnen. Ik heb al een springtouw gekocht, maar ik zou het leuk vinden om iets te hebben waar ik mijn loslopende konijn niet mee tegen zn hoofd sla. Hoepelen lijkt me helemaal perfect aangezien ik ondertussen ook tv kan kijken lees ik net!

 • Kayleigh schreef:

  Dit jaar na 2 jaar weer begonnen met dansen en daarbij ook als student een bestuursjaar bij de dansvereniging erbij genomen. Hierdoor ben ik heel veel uren per week aan het dansen maar vergeet ik echt om conditie en mijn figuur te trainen naast alle leuke dingen. Tijdens het tandenpoetsen in de ochtend snel even losgaan met deze sporthoepel op het liedje hula hoop van omi. Zo zal ik iedere dag fris en fruitig starten vol met colleges en vele dansjes. Ik ga nu heel hard duimen en maar veel hula hoop zingen in de hoop dat het geluk brengt!

 • Wauw, Een hoelahoep, die heb ik nog niet. Vroeger vond ik het super leuk om te doen en nu wissel ik af en toe af met een springtouw, maar ik vind met name mijn heupen en buik toch echt van die punten op mijn lichaam waar ik om kan janken, ik hoop met de hoelahoep er een mooiere taille van te krijgen en natuurlijk een goede afwisseling op mijn al bestaande sportroutine.

 • Wat een leuke winactie.
  Graag zou ik de hoepel willen winnen. Ben wel benieuwd of het net zo goed lukt als een aantal jaartjes geleden toen ik nog een klein meisje was en het helemaal fantastisch vond om te hoepelen. Dat je er dan nu ook nog de spiertjes mee kan trainen is natuurlijk een leuke bijkomstigheid… :)

 • Iris Veenhuizen schreef:

  Hoepelen is gewoonweg fan-tas-tisch leuk, punt.
  Want wat is er nou leuker dan hoelahoepend en lachend actief bezig te zijn?!

 • Waarom ik graag zou willen winnen? Ik ben in 2013 aan mijn rug geopereerd en hierdoor ben 1,5 jaar onactief geweest, dwz geen sport, Dat wil dus ook zeggen dat ik een paar kilo’s ben bijgekomen…Ik ben vanaf de grote vakantie volop aan het revalideren en aan het sporten en sinds enkele maanden mag ik ook terug lopen. Ik heb echt de kracht en moed een deel op jullie website gevonden… ik train en loop als maar vaker en gebruik jullie challenges ook om mijn spieren te verstevigen. ! Mijn doel is dus ook om aftevallen zeker 5 kilo maar hoe meer hoe beter ! Dus alle tips, hulp, en toebehoren is welkom dus de hoelahoep komt zeker ook van pas !

  Xxxx
  Lotte uit België

 • Esmée schreef:

  Ooh wat gaaf! Heb al vaak erover gehoord en het leek mij heel gaaf om zelf ook te gaan hoepelen ;)
  Heb besluiten om helemaal gezond te gaan leven en wil nu ook veel meer gaan sporten.
  Deze hoepel lijkt mij daarom super!
  Vroeger als klein meisje was ik ook helemaal gek van hoepelen!

  xx

 • Zo te zien wil iedereen deze wel winnen. Ik ook graag. Voor de laatste kilo’s en heupspekjes die er nog af moeten

 • Wat een leuke winactie! Eindelijk is die knop eens omgegaan bij mij, natuurlijk soms nog wel moeilijke momentjes, maar gelukkig helpt jullie platform mij door deze momentjes heen. Genoeg inspiratie! De sporthoepel staat nog steeds op mijn wish-list, ideaal te combineren met een momentje me-time met een lekker serie voor de tv. Ik ga duimen!

 • Judith van Velden schreef:

  I need this sooooo bad! Ik merk dat ik de laatste tijd erg tegen dilemma’s aanloop als pizza’s vs strakke buikspieren, een biertje drinken vs een rondje hardlopen en dat ik sporten in de regen is relateer aan mijn ergste nachtmerrie.. Maar dit lijkt me onwijs leuk om lekker midden in de woonkamer met muziek op standje vol te gaan doen!

 • Omdat ik blij wordt van hoelahoepen! Nog steeds geen goede hoelahoep gevonden (ze zijn te licht, of vallen uit elkaar :S), dus laat ik maar eens een gokje wagen!

Reageren

Your email address will not be published.