Squat challenge – Doe je mee?

Het is tijd voor een squat challenge meiden! Deze challenge is anders dan je van me gewend bent. Dit keer geen heel schema maar een challenge met video die slechts tien minuten duurt. Maar dan heb je ook wat.. Brandende billen en benen!

10 Minuten Squat Challenge

Deze squat challenge nam ik op in Bali en ik was eigenlijk van plan om vijf minuten te gaan squatten. Camera aan en gaan! De timer van mijn telefoon stond ingesteld op vijf minuten en op een gegeven moment vond ik die vijf minuten wel erg lang duren. Wat bleek? Mijn wekker was allang afgegaan maar doordat het geluid super zacht stond hoorde ik het niet. Stond ik zomaar tien minuten te squatten! En nu daag ik jou dus uit om je billen en benen ook even lekker aan het werk te zetten. Doe je mee met mijn Squat Challenge?

Om deze challenge lekker uitdagend te houden doen we verschillende squats. We starten met de plie squat waarbij we de benen wat wijder zetten dan de heupen en je voeten wijzen naar buiten toe.

ABONNEER JE OOK OP MIJN YOUTUBE KANAAL: MARLOU VOLKERINK

Billen en benen trainen

Heb je na deze squat workout de smaak te pakken gekregen? We hebben nog meer workouts voor billen en benen. Zo maakte ik samen met Rosa een billen en benen workout die je gewoon vanuit huis kunt doen en als je een compleet schema wilt dan daag ik je uit om mee te doen aan onze Smoothie Bootie Challenge!

KLIK HIER VOOR MEER BILLEN & BENEN WORKOUTS

smoothie guide

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.