Staand werken met Upstaa + Winactie!

Zou staand werken iets voor mij kunnen zijn? De laatste tijd heb ik steeds vaker buikpijn. De hoge broekenmode draagt daar in mijn geval zeker aan bij. Maar ook zit ik veel vaker dan vroeger úren achter elkaar. In rustige werkperiodes vind ik het niet moeilijk om mijn werkplek te verlaten om bijvoorbeeld een rondje te wandelen door de binnenstad van Utrecht. De laatste tijd heb ik het echter zo retedruk gehad dat ik die tijd maar moeilijk voor mezelf vrij kon maken. Het gevolg: soms uren achter elkaar vastgekluisterd zitten achter mijn bureau. Te typen als een malle. Ik merk soms zelfs dat ik vergeet om naar het toilet te gaan, totdat mijn blaas om hulp roept. Nou ja, dat dat niet gezond is, lijkt me wel duidelijk.

“Maar ik sport toch veel?”

Ik heb een paar van Ellen’s eerdere tips opgevolgd. Zo fiets ik richting Amstel om vanaf daar de trein naar Utrecht te pakken. Dat is 7,5 km heen en 7,5 km terug vanaf Amsterdam west, waar ik woon. Er zijn wel stations dichterbij waar de trein naar Utrecht ook stopt, maar dan fiets ik korter. Ook plan ik mijn trainingen goed, waardoor ik toch wel minimaal 4 of 5 keer per week blijf sporten. Beweging genoeg, zou je kunnen denken. Toch wordt dit voor een deel teniet gedaan door mijn lange zitsessies. Niet te lang zitten is belangrijker dan intensief sporten, stellen wetenschappers. Zitten wordt zelfs het nieuwe roken genoemd.

Tip: Gebruik alternatief meubilair

Er is nog een tip van Ellen die ik tot op heden nog niet geprobeerd had: maak gebruik van alternatief meubilair. Dit lijkt mij ook voor mij de beste oplossing om te voorkomen dat ik uren achter elkaar zit. Want hoewel het nog steeds super gezond is om een rondje te wandelen in de pauze, weet ik dus ook dat het in sommige werkperiodes gewoon niet haalbaar is. Door staand te werken, ben ik dus geen extra tijd kwijt.

Staand werken

Staand werken met Upstaa

Ik stuitte op de Upstaa: een mooie houten design standaard voor op je bestaande bureau. Sinds twee weken heb ik de Upstaa thuis staan. Ik merkte dat ik thuis nog eerder geneigd was om op te staan (er zijn tenslotte geen collega’s waarmee je een praatje kan maken). En so far? Geen buikpijn! Ik moet nog wel een beetje uitkijken dat ik nu niet opeens te lang achter elkaar ga staan, maar dat ik zitten en staand werken afwissel.

Voordelen van staand werken

Behalve dat ik geen buikpijn heb, zijn er nog meer voordelen die ik heb ondervonden:

 • Geen afterlunchdip meer. Of in ieder geval heb ik er minder last van als ik sta te werken dan wanneer ik zit. Meer energie dus!
 • Ik kan me beter concentreren. Dit schijnt te komen doordat de doorbloeding van het lichaam beter is en er dus meer zuurstof naar je hersenen gaat.
 • Niet het belangrijkste maar toch lekker: ik verbrand meer calorieën als ik sta dan wanneer ik zit. Afwisselend staan en zitten zorgt ervoor dat je hart ongeveer 10 keer zoveel bloed door je lichaam pompt in vergelijking met enkel zitten. Afhankelijk van je gewicht, verbrand je per uur zo’n 50 calorieën extra per uur. 3-4 uur staand werken kan dus zo’n 150-200 calorieën extra verbranden. Daarbij is je stofwisseling ook nog eens hoger.
Staand werken

Het ontwerp is heel eenvoudig. Je zet de Upstaa zó in elkaar.

Win een Upstaa

Wil je zelf deze voordelen ervaren? De Upstaa is verkrijgbaar verschillende kleuren. Ze zijn verstelbaar qua hoogtes dus voor iedereen geschikt. Een Upstaa kost €149,95. Maar nóg leuker is om er één te winnen! Ik mag namelijk een Upstaa weggeven. Zo doe je mee met deze winactie:

 • Laat een bericht achter onder dit blog.  Vertel ons welke Upstaa (kleur en formaat) je graag zou willen winnen. Deze informatie is te vinden via de webshop van Upstaa.
 • Volg Upstaa en FollowFitgirls op Instagram.
 • Extra kans maken? Volg dan ook Marlou en Ana op instagram.

De actie loopt gedurende de hele novembermaand. Op 5 december maakt Sinterklaas de winnaar bekend.

De winnaar: Daan

Via instatories maakte we de winnaar bekend. Daarin was te zien dat we alle deelnemers in een pot hadden gedaan en daar uiteindelijk één winnaar uit getrokken hebben. De winnaar is: Daan. Gefeliciteerd Daan! We brengen je in contact met Upstaa.

 

Bedankt voor alle super enthousiaste reacties!

X Ana

Zit je in tijdnood? Dan is deze linzensalade van Sofie misschien ook wel wat voor jou!

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

 • Ideaal voor thuis of op locatie, makkelijk op te bergen of mee te nemen. Wit / Maat XL

 • Dora de Vrij schreef:

  Ik zit thuis veel achter mijn laptop voor werk en studie. Bij mijn laatste werkgever had ik een stabureau, echt ideaal.
  De Upstaa lijkt me superhandig, die kan weer netjes opgeborgen worden. Ik ga voor de berken. In de ‘gewone’ maat.

 • Super gaaf! Ook ik heb een kantoorpand, waarin ik zoveel mogelijk koffie probeer te halen om even van de stoel af te komen.
  Heerlijk lijkt het me om zo af en toe tussendoor staand te kunnen werken
  Upstaa Berken XL vind ik erg mooi

 • Hanneke schreef:

  Ik zou voor de Upstaa Zwart gaan. Ideaal voor het werk maar ook voor mijn studie!

 • Amy Kramer schreef:

  Na het schoolleven en nu het fulltime werken leven gaat beginnen merk ik dat ik heel vaak last van mijn rug heb door de hele dag zitten en het te druk hebben om een rondje te wandelen. Ik zou hier graag verandering in brengen, hiermee is het beter voor jezelf en is het gezonden omdat je actiever bezig bent. Ik zou super graag de upstaa wit xl willen winnen omdat ik die erg mooi vind! P.s ik volg iedereen op instagram!

 • Sophie schreef:

  Wauw, wat een mooi maar bovendien goed product. Omdat zitten inderdaad het nieuwe roken is, slecht voor je lichaam maar ook voor je brein zoals je schrijft, proberen we zoveel mogelijk te wandelen tussen het zittende werk als onderzoeker door. In het ziekenhuis waar wij promotie-onderzoek doen, zijn worden sta-bureaus niet vergoed, maar dit zou een waardevolle oplossing zijn – kunnen we de komende jaren rouleren met z’n vieren. Upstaa XL (want; plek voor koffie) geel zou ons vrolijk maken :)

 • Rixt Kappenburg schreef:

  Handig! Ik zit enorm veel achter de computer dus zeker handig. Een mooie zwarte XL zal goed op m’n werkplek staan!

 • Een mooie rode upstaa lijkt me een uitkomst met al mijn RSI klachten door al t werken achter de laptop. De baas wilt niet aan staande bureaus, terwijl dat voor mij de oplossing zou zijn voor al mijn klachten. Ik ben klaar om met Een Upstaa te gaan werken.

 • Met een fulltime baan achter de pc is dit zeker een goede optie! Stukken beter dan de pakken papier onder het scherm :)

  Berken XL!

 • Martine schreef:

  Ik ben net een paar maandjes gestopt met roken. Zou mooi zijn als ik, met mijn kantoorbaan, met een Upstaa ook van de andere slechte gewoonte af kom. Kleur maakt mij niet uit, formaat graag een XL.

 • Christel schreef:

  Vaak last van Mn buik door het lange zitten achter de computer. In t weekend wanneer je veel actiever bent en niet zoveel zit geen last van. Daarom lijkt t erg fijn om de opstaan te winnen. Staan werken maakt actiever en minder klachten! Ik vind de witte in de normale afmetingen mooi!!

 • Mariëlle schreef:

  Door nek/rugklachten zou ik graag voor mijn fulltime baan op kantoor een Upstaa winnen. De berken XL vind ik erg mooi!

 • Brigitta schreef:

  Wat handig! Ik zou dolgraag de Upstaa Berken XL winnen. Ga jullie allevier nu volgen Insta dus…

 • Anique schreef:

  Wat een uitkomst! Ik zit momenteel met een hernia thuis.. en je raadt het al, ik heb een zittend beroep, wat dus ook de boosdoener is. Op dit moment kan ik helemaal niet zitten door de pijn, dus ook vanuit huis kan ik niks doen.
  Over een maand word ik geopereerd, dus tijdens mijn herstel zou het al super zijn als ik gebruik kan maken van de Upstaa!
  En keuzes keuzes.. sowieso de XL, want wat troepjes en koffie op de onderste plank en hij staat al snel vol. En qua interieur is wit of zwart helemaal goed!
  Leuke actie!!

 • Mylene van Willigen schreef:

  Ik zou heel erg graag de berken XL willen winnen, deze is supergaaf en ik hoop dat deze ook mijn rugklachten verminderd!

 • Arianne schreef:

  Ik zou voor de XL variant kiezen in de kleur berken voor een lichte natuurlijk look.

 • Danique schreef:

  Wat een uitvinding! Het zitten achter een computer vind ik maar niks.. ik ga steeds in een ‘verkeerde’ houding zitten wat voor mijn blessur eigenlijk helemaal niet oke is! En wat heerlijk om te kunnen staan, daar wordt je vast minder vermoeid van.
  Ik maak graag een kans op de XL variant in de kleur berken of wit.

 • Stephanie schreef:

  Ooh, het verhaal in dit blog ken ik helaas als geen ander. Hele dagen zitten op kantoor met aan het eind van de dag een lui gevoel, last van de rug, zere buik, maar ook gedurende de dag doorlopend tintelingen in de benen. Het liefst ga ik ieder uur 10 minuten lopen om èn te bewegen èn meer rust in mijn geest te krijgen, maar helaas zo werkt het niet. Ik sport ruim voldoende, circa 5 uur per week, maar merk dat ik toch last heb van het zittende werk. Het zou voor mij daarom een ideale oplossing zijn die Upstaa , dan kan ik hopelijk eindelijk genieten van mijn kantoorbaan en heb ik hopelijk stukken minder last van mijn rug! Nu maar duimen !

 • Kirsten schreef:

  De Upstaa zwart! Toevallig zei ik een week geleden nog tegen mijn vriend: in ons nieuwe huis straks wil ik graag de mogelijkheid hebben om wat meer staand achter mijn computer te werken. Dus deze actie heeft een perfecte timing.

 • Arlette schreef:

  Ik zou de Upstaa Wit (normaal) graag in huis willen verwelkomen!

 • Lara Veenhof schreef:

  Oh wat ideaal! Dit zou enorm fijn zijn om zo mijn werk houding regelmatig aan te kunnen passen. Ik ga voor de witte versie!

 • Marian B schreef:

  De Upstaa zwart is erg mooi. Ik heb inderdaad klachten van het zittend werken. Wat zou het top zijn om dit te mogen winnen, mijn lijf zegt alvast dankjewel ;-) Alleen geen IG… wel gedeeld met G+.

 • Carola schreef:

  Wat een mooi modern artikel! Het is een hele frisse verschijning op de altijd zo saaie werkplekken/bureaus. Het leek me een Scandinavisch topdesign te zijn, ook vanwege de naam, maar nu zag ik op de website van Upstaa dat het in een klein plaatsje nét boven Amsterdam wordt gemaakt. Een compliment is wat mij betreft op zijn plaats! Ik stond altijd lekker achter mijn schildersezel, maar nu ik gebruik maak van andere materialen (tekeninkt en klein formaat papier) moet mijn werk liggen, met het gevolg dat ik lang achtereen zit. De Upstaa zou het mogelijk maken weer mijn vertrouwde staande werkhouding op te pakken. Ik zou graag meedoen voor de zwarte XL uitvoering. Ik heb geen social media, maar ik ben geabonneerd op de nieuwsbrief.

 • m chen schreef:

  Win-win situatie tijdens het werken of gewoon achter de laptop al aan mijn gezondheid werken, scheelt weer in de fitnesstijd!

 • Echt een handige vinding! Ik zit vaak uren achter elkaar aan stukken te werken, wil wel staand werken, maar wil geen ander bureau (dit is met veel liefde voor mij gemaakt). Dus ik maak heel graag kans op Upstaa berken.

 • Wauw, wat een toffe winactie. Ik doe graag mee voor de kleur wit! Ik voel me vaak ook moe als ik de hele tijd zittend achter de laptop heb gewerkt, dit is een goed idee! :) En het staat ook stylish, ook heel belangrijk, hihi! ;) Ik ben benieuwd! Fijne dag!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 • Maaike tH schreef:

  Wat een gaaf product zeg! Ik doe graag mee, omdat ik nog naar school ga en ontzettend veel achter de computer werk. Ik vond de Upstaa Rood erg mooi!

 • Femmy Troost schreef:

  De upstaa zwart zou ik graag winnen nu ik naast mijn werk als oefentherapeut Cesar bezig ben met een master. Voor deze master werk ik veel met de laptop. In mijn werk ‘hamer’ ik op een goede werkhouding en variatie in houding. Thuis zou ik zelf ook meer kunnen variëren doormidden van de upstaa. Deze is compact en daarmee bruikbaar voor thuis waar een sta-bureau niet past.

 • lottie schreef:

  Wat een super leuke, originele en gezonde winactie!
  Ik zou graag: Upstaa Rood, willen winnen!

 • Upstaa Wit XL, voor mijzelf maar ook voor mijn man ideaal om aan te werken, twee vliegen in één klap!

 • Liesbeth schreef:

  Ik hou heel erg van in beweging zijn. Op mijn werkdagen zit ik vaak uren achter m’n bureau en daar word ik niet heel blij van! Wel van mijn werk maar niet van het zitten. Ik ga regelmatig op m’n spinningfiets zitten werken maar dat is verre van ideaal!! Dus een upstaa lijkt me een geweldige oplossing!
  Ik zou dan graag de witte xl winnen

 • sharon schreef:

  Wat een leuke winactie! Doordat ik nog een lange tijd moet studeren is dit een ideale uitvinding voor mij! Zo kan ik lekker staand werken in plaats van zittend.

  Als ik zou winnen zou ik graag de zwarte krijgen ;)

 • Cindy Pater schreef:

  Lijkt mij een geweldige aanwinst voor mijn werkplek en dat het gezond is, is een enorm bijkomend voordeel. Ik ga dan ook voor de Upstaa Wit XL variant.

 • Echt heel vet!! Ik heb jullie allemaal gevolgd op mijn IG (running_stephanie) en ik zou gaan voor de Upstaa Berken (de gewone, niet de xl).

 • Ik doe graag mee voor de Upstaa Zwart XL, super handig die extra brede plank voor mijn kopje koffie of thee!

 • Anniek schreef:

  Hoi fitgirls,

  Wat goed dat jullie hier aandacht aan besteden. Ik ben momenteel bezig met mijn afstudeeronderzoek, waarin we mbo-studenten laten staan (ipv zitten) tijdens de lessen. Eigenlijk heel erg tegenstrijdig dat ik tijdens het lezen van alle artikelen en het uitwerken van de data juist heel veel zit… Ik zou daarom heel goed een witte Upstaa kunnen gebruiken (normaal, niet XL).

  Liefs, Anniek

 • Myrthe schreef:

  Wat een verantwoorde en vooral leuke actie!
  Ik zou graag kans maken op de Upstaa zwart in de maat XL.
  Ik zit best wel veel (oké; echt veel). Ik spendeer aardig wat uurtjes achter de computer op een dag, dus als ik één gewoonte zou veranderen (nl voortaan staand computeren) zou dat echt een grote verbetering geven in mijn lifestyle!
  Ik heb geen Instagram, maar ik volg jullie al een tijdje op Bloglovin’ (meermyr) en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved.

 • Erika panjer schreef:

  Wauww dit zou handig zijn ik zou er blij.mee zijn
  Een.gele in maat xl zou leuk zijn

 • Oh super zeg. De Upstaa zwart lijkt me echt heel gaaf

 • Wat een gaaf product! Ik geef het eerlijk toe, als student zit ik eigenlijk de hele dag achter mijn laptop, thuis en in de college zaal. En zodra ik dan thuis kom moet ik voor mijn werk ook weer achter de computer. Ik ben pas 22 kilo afgevallen en de Upstaa berken XL zou mooi zijn om nog wat meer gezondere aanpassingen aan te brengen in mijn toch best drukke leven. En hopelijk werkt staand werken ook tegen mijn rugpijn :)

  Liefs Janne

 • Anneliese de Waal schreef:

  Lijk me ideaal, ik doe graag mee voor de Upstaa Zwart , ik ben erg benieuwd :)
  Ik waag graag een kans.

  Groetjes Anneliese

 • WoW dat lijkt me super handig!! VAak ga ik onopgemerkt toch wat onderuit zitten en denk dat dit een goede oplossing is!
  De witte normale vind ik heel mooi!
  Leuke actie!

 • Nienke schreef:

  De Upstaa Wit XL zou perfect zijn voor mijn nieuwe werkplek. Een nieuw begin qua carrière en fitheid is de beste combinatie die ik nu kan gebruiken :-)

 • Patricia Bouthisma schreef:

  Ik zou graag de Upsta willen winnen in formaat XL en in het geel. Wat een super manier om variatie aan te brengen in de manier van werken. Lijkt me super handig om niet zo stijf te worden omdat ik anders langere tijd stilzit achter de computer

 • Noortje Dorscheidt schreef:

  Als arts in opleiding de hele dag zitten is natuurlijk het ultiem verkeerde voorbeeld.. helaas wel de situatie nu ik onderzoek doe. Heb de office-workout al geintroduceerd bij mijn collega’s (ze doen vrolijk mee iedere middag 10 min bodyweight oefeningen :D) maar de (berken) Upstaa zou wel een súper aanvulling zijn!!

 • anne van leeuwen schreef:

  De Upstaa Wit XL vind ik erg mooi, en natuurlijk super handig! Zou mij heel goed helpen onder mijn verpleegkundige studie, en wie weet verlicht het ook nog eens mijn rugpijn! Ik duim mee sinterklaas! ;)

 • Ik zou graag de witte variant winnen. Ik denk dat deze mij goed kan gaan helpen bij het afstuderen. Ik heb vaak de concentratie en de energie niet om mij goed te focussen op het maken van mijn scriptie, maar als ik sta zou dat een heel ander verhaal kunnen worden. Lijkt mij het proberen waard :)

 • Yvonne schreef:

  Super leuk en functioneel! Dit zal ik een heel leuk verjaardagcadeautje vinden ^^! Ik ben vormgever en zit dus ook het grootste gedeelte van de dag via m’n laptop te werken, zittend helaas. Voor school heb ik onlangs onderzoek moeten doen tussen het staan en zittend werken en het bleek inderdaad dat de afwisseling super gezond is! De witte lijkt mij leuk (kleinste maat) Liefs xx

 • Dit is ideaal! Mijn voorkeur gaat uit naar zwart XL.

 • Sanne Christine Krings schreef:

  Grappig, ook een aantal kinderen bij mij in de klas hebben de voorkeur om staand te werken en ik begrijp dat goed……ook ik kan me dan gek genoeg beter concentreren. Dus ik laat ze lekker zo werken. Thuis zou ik het ook superfijn vinden en mocht ik dan een kleur mogen kiezen dan zou ik gaan voor de witte !

 • Ja dit is precies wat ik nodig heb! Ik werk als marketeer bij een startup en zit te veel. Ik volg op dit moment de happy herfst challenge en om aan de aantal stappen te komen, maak ik al extra rondjes Haha. Dit zou een super afwisseling zijn voor al het zitten (en mijn collega’s jaloers maken). Ik zou gaan voor rood – past goed bij onze huisstijl!

 • Linda van der Werff schreef:

  Wat een geweldige oplossing! Als ik (te lang) zit wordt mijn knie stijf,, en de ontsteking en pijn erger. Staand werken is dan ook echt de ideale oplossing zodat de doorbloeding goed blijft. Ik ben heel benieuwd wat dit op de lange termijn met mijn knie doet. Ik zou dan ook heel graag een Upstaa Berken XL willen winnen. Ik volg jullie vanaf nu allemaal :D

 • anica aarts schreef:

  ik doe graag mee,
  maar niet voor me eigen maar voor mijn zus.
  met 2 opgroeiende kinderen is ze weer aan het studeren en heeft ze ondertussen haar eigen bedrijf opgestart.
  elke dag slikt ze zware pijnstillers om de pijn in haar rug onder controle te houden.
  Met deze geweldige prijs is dat al een stuk minder.

  voor haar wil ik graag de zwarte XL variant

 • Ymkje B. schreef:

  Wat een eenvoudige en mooie oplossing om staand te kunnen werken zo’n Upstaa, daar zou ik natuurlijk heel graag gebruik van kunnen maken!

 • De XL in berken lijkt me geweldig. Ik zit de hele dag achter de computer voor mijn promotieonderzoek, dus de optie om staand te werken zou me heel goed uitkomen.

 • Kimberley schreef:

  Ik zou het liefst de UPSTA XL in het wit willen winnen.
  Niet alleen voor mijzelf. Ik werk ’s avonds nog veel voor school. En merk dat ik dan echt moet lopen, omdat ik gespannen benen krijg. Dus het staand werken lijkt mij ideaal.

  Ik zal deze ook een keer meenemen naar mijn klas, omdat ik ook heel benieuwd ben of dit werkt voor kinderen die niet stil kunnen zitten en graag staand werken. Ik werk in het speciaal onderwijs, dus wellicht zou dit DE oplossing zijn voor die kinderen.

  Maar daarna gaat hij echt mee naar huis want dit lijkt mij echt ideaal!

 • Jolanda Pranger schreef:

  De witte XL zou fantastisch zijn voor op kantoor maar ook voor een dag thuiswerken.
  Ik probeer al steeds meer te lopen (10.000 stappen) maar dit helptnog meer bij een meer actieve dag. Als ik lees dat het helpt voor meer energie en geen after lunch dip houd ik me helemaal aanbevolen!

 • Stefanie schreef:

  Prachtig design en wat een verademing op de dag moet dit zijn! Bamboo of berken in het standaard “normaal” formaat zou een te gek Sint cadeau zijn :)

 • Joëlle schreef:

  WOW!! Helemaal te gek de Upstaa! Deze zou zeker uitkomst bieden als ik straks na mijn herstel weer aan de slag ga! Ben nl 2x geopereerd aan hernia’s dit jaar (eind maart en eind september) en heel belangrijk, er zitten er nog twee (kleintjes) dus het is van belang dat ik afwisselend staand en zittend werk doe als ik in januari weer aan de slag ga! De Upstaa in de naturel uitvoering in maat XL zou geweldig zijn om te winnen!

  • Joëlle schreef:

   Aanvulling: zou te gek zijn de berken uitvoering te winnen!

 • Als psycholoog zit ik (helaas) gedurende mijn hele werkdag. Hoe geweldig zou het zijn als ik dankzij de zwarte XL Upstaa na ieder gesprek staand mijn rapportages kan maken. Lijkt me heerlijk!

 • Valerie schreef:

  Dit is echt de ultieme oplossing! Mijn probleem is dat ik dagelijks werk (9u+ zit) bij klanten. Hierdoor kan ik niet een sta/zitbureau aanschaffen omdat ik iedere dag ergens anders zit. Als ik thuis kom moet ik weer studeren (deeltijd studie) waardoor ik wéér zit. Dit zal mijn dag zo veranderen aangezien ik dan meer beweging krijg. Heel graag winnen dus!

  • Valerie schreef:

   Upsta Zwart/Bamboo/ notenhout XL zijn mijn toppers!

 • Liesbeth schreef:

  Dat is gaaaafff! Ik doe heel graag mee voor de Upstaa wit XL!

 • Upstaa Berken XL zou ik graag willen winnen! Ik werk nu veel achter een bureau voor mijn studie en merk dat ik af en toe gewoon moet wisselen van houding. Ik zou heel graag een Upstaa willen proberen!

 • Mariette schreef:

  Voor mijn werk zit ik veel aan mijn bureau. Op kantoor zijn inmiddels een aantal hoog/laag bureaus neergezet om staand te kunnen werken maar ik werk voornamelijk thuis en daar heb ik dat niet. Hetzij dus erg fijn zijn om de Upstaa op mijn werkplek thuis in te kunnen zetten. Dat zorgt dat ik minder last heb van mijn rug.

 • Daniëlle schreef:

  Ziet er gaaf uit! Upstaa zwart XL zou ik wel willen winnen :)

 • Jessie schreef:

  Mijn vriend heeft helaas een heel holle onderrug, waardoor hij bijna altijd last van z’n rug heeft. Fysiotherapie heeft geen effect en verder is er niet echt iets aan te doen aangezien dat gewoon “is hoe zijn rug is”. Voor zijn studie zit hij altijd hele dagen achter de computer en op die dagen is de pijn altijd op z’n ergst. Een stabureau past jammer genoeg niet in ons studiootje van 28m2. Helaas zijn mijn massagetechnieken dramatisch en kan ik net als de fysio niets voor hem betekenen… Maar. Tot nu toe hebben we altijd geprobeerd de symptomen te bestrijden. Met de upstaa kunnen we misschien eindelijk de oorzaak aanpakken! Dit zou dus echt een uitkomst zijn. Als ik de upstaa zou winnen zou m’n voorkeur uitgaan naar wit/xl maar eerlijk gezegd maakt het me echt totaal niet uit hij hij eruit ziet, ik zou blij zijn met alles :). Supervette winactie! En fingers crossed…

 • Leuke actie! Graag een witte, zo geef ik meteen een goed voorbeeld aan de kinderen

 • Cindy Geskens schreef:

  (✿◠‿◠)
  L= Like like like !!!
  ♡= ♡nwijs mooie prijs.
  V= Volg Upstaa, FollowFitgirls, Marlou en Ana op instagram.
  E= Echt iets voor mij.
  <3
  I= Ik zou héél graag de Upstaa Berken XL winnen.
  T= Tuurlijk wil ik graag winnen.
  •*´¨`*•.¸¸.•*´`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

 • Lysette schreef:

  Zou graag de upstaa in het zwart XL winnen. Zit nu de hele dag op kantoor en dat rondje lopen in de pauze dat er vaak bij inschiet komt me erg bekend voor! s Avonds ga ik thuis vaak ook nog vrolijk verder met werken, en dus zitten! Dus deze upstaa zou ideaal zijn! Gave actie!

 • Joanne schreef:

  Dit zou geweldig zijn! Net een nieuw huisje. Waar ik ook van plan ben veel thuis te studeren en ik werk ook vanuit huis. Het zou super zijn als ik dit wat actiever kan doen. Op kantoor hebben we wel een fiets, en stabureau’s. Maar op mijn studie en in de openbare bibliotheken niet, en ik thuis ook (nog) niet. Zou voor mij de ideale uitkomt bieden om lekker in mijn nieuwe huisje te (blijven) werken!

  • Joanne schreef:

   Dit zou geweldig zijn! Net een nieuw huisje. Waar ik ook van plan ben veel thuis te studeren en ik werk ook vanuit huis. Het zou super zijn als ik dit wat actiever kan doen. Op kantoor hebben we wel een fiets, en stabureau’s. Maar op mijn studie en in de openbare bibliotheken niet, en ik thuis ook (nog) niet. Zou voor mij de ideale uitkomt bieden om lekker in mijn nieuwe huisje te (blijven) werken!
   Aanvulling: De Upsta wit past het beste bij mijn nieuwe interieur! :)

 • Oeeeh dit is wel tot nu toe een van de winacties die echt voor mij toepasbaar is! Als marketing/event manager bij bbb health boutique, kan ik namelijk overal werken (we hebben geen office). Het is onwijs fijn dat ik zoveel vrijheid heb! Maar het enige nadeel is wel dat je verkeerde houdingen gaat aannemen. Tijdens mijn werkzaamheden achter mijn laptop probeer ik wel staand en zittend af te wisselen. Maar omdat ik zoveel achter mijn laptop zit zijn mijn schouders verkrampt (verkeerde houdingen). Op dit moment doe ik veel aan yoga om mijn verkeerde houding te compenseren… De Upstaa zou wel een mooie toevoeging/oplossing zijn om mijn houding gedurende mijn werk te verbeteren. Plus de Upstaa Berken zou perfect staan in mijn net nieuwe huisje aan de Oudegracht in Utrecht! Dus fingers crossed want dit is wel een erg mooi Sinter/Kerst cadeau! Liefs, en veel liefde voor jullie – ex- followfitgirl Anna <3

Reageren

Your email address will not be published.