Fit fashion: 8 x pretty in a sweater

Niet alleen van sporten word ik helemaal happy, ook van alles wat met interieur, beauty én fashion te maken heeft maakt mijn hart een sprongetje van geluk. Dat sport én fashion nu gecombineerd zijn in de fit fashion trend vind ik als fitgirl super leuk. Vooral al die sweaters in de meest vrolijke kleuren met of zonder statement tekst, I love it! 8 x pretty in a sweater: shop je mee?

Fit fashion trend

Niet alleen de winkels hangen vol met sporty broeken, hoodies en vrolijke sweaters, zo ziet de inhoud van mijn kledingkast er ook uit. Het leuke van deze trend vind ik dat je het zowel lekker nonchalant met een paar sneakers kunt dragen en super vrouwelijk combineert met een blazer en een paar hakken. Ideaal voor elke gelegenheid en het zit nog super comfi ook. Toch zijn het vooral de sweaters waar ik helemaal weg van ben. Laatst wonnen mijn zus en ik met onderstaande foto 250 euro bij de Sandwich Store in Groningen en dan mag jij 3 maal raden wat ik er van gekocht heb….

sweater lianne

Met deze foto wonnen m’n zus en ik 250 euro!

8 x pretty in a sweater

1. CITY SWEATER HAPPY

sweater happy

Lichtgrijze trui met groene tekst | 49,95

2. JDYTORI EMBROIDERY

sweater rood

Rode trui met tekst | 19,95 

3. CITY SWEATER OUI

sweater zwart

Zwarte trui met witte tekst | 49,95

4. JDYTORI EMBROIDERY

sweater jdy

Lichtgrijze trui | 19,95

5. TWINTIP MUSTARD

sweater geel

Gele trui met gekleurde patches | 24,95

6. MINKPINK SECOUND BASE

sweater groen

Groene trui met v-hals | 49,95

7. HILFIGER DENIM

sweater blauw

Donkerblauwe trui met vrolijke opdruk | 79,95

8. MISS SELFRIDGE MON CHERI

sweater wit

Witte trui met rode tekst | 34,95 

Hangt jouw kledingkast ook vol met sporty outfits?

Nu je weet waar mijn kledingkast vol mee hang, ben ik heel benieuwd of er in jouw kast ook zoveel sporty outfits hangen? Als je nog leuke sweater-adresjes weet zijn die natuurlijk ook van harte welkom!

Liefs Lianne

Doe jij al mee aan de #Happydeherfstdoor challenge? De challenge bestaat uit workouts én er is extra aandacht mindfulness en motivatie. Doe je mee?

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.