Tips om de gezonde draad weer op te pakken

Het einde van de zomer nadert. En nu is de verleiding groot, heel groot om eens uitgebreid te gaan vertellen hoe stom, naar en vervelend dit is. Want we moeten weer heel wat maanden wachten voordat die zonnige periode vol terrasjes en vakantie vieren in eigen land weer aanbreekt en echt ontzettend leuk is dat niet.

Rust, Reinheid en Regelmaat

Toch voelt het einde van de zomer voor mij ook altijd weer een beetje als een frisse, nieuwe start. De barbecues, etentjes buiten de deur en ijsjes van de afgelopen tijd zijn niet op een (of twee, of drie) handen te tellen en nee, daar heb ik absoluut geen spijt van. Maar tijd om weer een ander ritme op te pakken is het wel. Met iets minder alcohol en iets meer groen voedsel bijvoorbeeld.

tips gezond

Maar hé we weten allemaal denk ik wel dat iets willen en iets daadwerkelijk doen nogal verschillen van elkaar en omdat we toch echt graag een gedragsverandering willen zien, heb ik een aantal tips. Niet te streng zijn voor jezelf (want dat werk averechts, geloof mij maar), maar ook zeker niet te lief. En meer handige trucjes om jezelf weer fris en fruitig op de rails te krijgen zodat we straks allemaal he-le-maal klaar zijn voor het najaar. Lees hier: 5 X Rust, Reinheid en Regelmaat.

Gezonde voeding krijgt vaak de stempel duur. Onterecht! Met deze tips kun jij namelijk gezond leven met weinig geld.

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.