3 X Tips van Jet van Nieuwkerk

Als ik het vrolijke gezicht van Jet van Nieuwkerk in een magazine of op tv zie, verschijnt er gelijk een big smile op mijn gezicht. Ze heeft gewoon ‘iets’ waar ik ontzettend blij van word. Schrijft Jet nu ook nog een boek met 100 tips voor een happy & healthy leven; lucky me!

Een happy & healthy leven

Een happy en healty leven, dat wil toch iedereen? Het is precies de balans waar ik (met vallen en opstaan) naar op zoek ben. Conclusie: het boek van Jet wil ik dolgraag hebben. Uit mijn drukke planning bleek de boekenwinkel op het station van Groningen dé plek te zijn waar ik 3 tellen de tijd had om het boek te kopen. De conducteur stond al klaar om de deuren te sluiten, maar mijn missie was geslaagd: de trein naar Zwolle halen én met het boek van Jet in mijn tas. Joepie!

De tips van Jet

Mijn gevlieg was niet voor niets, het was het meer dan 100% waard. De 100 tips van Jet voor een happy & healthy leven zijn niet te streng én al helemaal niet saai. Daarnaast deelt ze ook 30 super makkelijke recepten met je. Jet vind het vast niet erg dat ik, voordat je het boek via haar website bestelt, 3 tips met je deel. Toch Jet?

Tips van Jet

Tip 1

Maak een speellijst zo lang als je wilt gaan hardlopen of wandelen. Stel: je gaat een halfuur bewegen, dan heb je ongeveer acht à negen nummers nodig. Ververs elke keer als je gaat sporten drie nummers. Houd jezelf voor dat het afluisteren van de onwijs leuke speellijst het enige is dat je hoeft te doen. Klaar.

Tip 2

Las een alles-mag-dag in. Dat betekent dat je je nergens druk over maakt. Is er file? Ach alles mag, no worries. Vraagt een collega je om hulp terwijl je het druk hebt? Hup, alles mag, dus dat doe je gewoon. Zin in een zak spekjes of chocoladetaart? Ja hoor, alles mag. Je zult zien dat je er na vijf spekkies of een punt genoeg van hebt. Want alles mag, en dan is het opeens een stuk minder interessant. Spreek dit niet elke dag met jezelf af, dan is het niet meer leuk.

Tip 3

Spice de boel op. Kom maar door met die rode pepers, chiliflakes en wasabi. Goed voor je stoelgang en stofwisseling. Capsaïcine is een stofje dat in veel pittig eten zit en dat zorgt ervoor dat je sneller je eten verbrandt. Lijkt mij geen slecht nieuws.

tips van jet

Bestellen (of lenen)?

Nu had ik tig meer tips met je kunnen delen. En niet te vergeten, een van de makkelijke (en lekkere) recepten. Dus heb je ‘zin’ in meer? Dan zit er niks anders op: bestel het boek via de website van Jet bij Bol.com of kom het boek bij me lenen (graag wel in ruil voor een ander leuk boek).

PS. Wil je het boek van me lenen inruil voor een leuk (en lekker) boek uit jouw kast? Mail me dan je ruilaanbod. Ik ben benieuwd!

Lees ook: Benieuwd naar de nieuwe sportkleding van Marlou en Anouk? Bekijk hun aanwinsten in deze shoplog.

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
plank challenge
30 Dagen plank challenge! Doe je mee?

Nieuw jaar, nieuwe maand en nieuwe voornemens! Doe mee aan onze plank challenge en je gaat die buikspieren zeker voelen. Wat...

Sluiten