Transformation Tuesday – Fitgirl Zwaniek: “Dankzij de Followfitgirl challenges hoort sporten nu bij mijn vaste routine”

Tijd voor een Transformation Tuesday! Want daar worden we blij van. Voor deze rubriek vragen we een fitgirl te vertellen over de transformatie die zij heeft ondergaan. Soms heeft de transformatie effect op het uiterlijk, zoals bij Laura het geval was, maar nog veel vaker heeft de transformatie betrekking op het gedrag of mindset die iemand heeft. Vandaag is Zwaniek aan het woord.

Transformation Tuesday: Fitgirl Zwaniek

Ik ben Zwaniek, 20 jaar en woon in het prachtige Overijssel.  Ik ken Followfitgirls al een paar jaar, zo ook de workouts. Sinds november 2016 heb ik een relatie met een jongen die aardig sportief is (5 à 6 dagen bezig met sport) en ze zeggen: daar waar je mee omgaat, word je mee besmet. 

transformation tuesday

Fitgirl & Fitboy!

Wanneer besloot je te starten met je fit journey?

Ik had al een keer eerder de Fitgirl Bikini Challenge geprobeerd, samen met mijn beste vriendin. Helaas kwamen we niet zo ver. Ik  besprak het met mijn vriend en hij vroeg waarom ik er niet gewoon weer opnieuw begon. Zo gezegd zo gedaan, medio september ben ik begonnen aan deze challenge.

Hoe ziet jouw fit journey eruit?

Ik heb de beginners versie gedaan, deze is 2x in de week, op de maandag en de donderdag. Ik probeerde dit zoveel mogelijk op vaste tijden te doen, al lukte het niet altijd i.v.m. werk. Verder met voeding heb ik zo min mogelijk ‘verkeerd’ eten te eten, dus weinig tot geen chips, chocolade en dat soort dingen.

Hoe houd je jezelf gemotiveerd?

De eerste 2 á 3 weken moest ik mezelf echt een beetje pushen. Puur op wilskracht. Het hielp wel dat mijn vriend ook zo sportief is. Later zat het zo in mijn routine dat ik er niet eens meer over nadacht en gewoon deed.

Wat is je grootste transformatie?

Ik heb vooral bereikt om sporten iets in mijn routine te krijgen. Sinds kort ga ik ook naar de sportschool om mezelf verder te ontwikkelen.

transformtation tuesday

Stay patient and trust your journey

Heb je tips voor andere meiden?

Zonder Followfitgirls en mijn vriend was ik nooit zo ver gekomen! Zoek iets wat écht bij je past en je motiveert.

“Stay patient and trust your journey” – Zwaniek

Verder aan tips heb ik nog:

  • Probeer zoveel mogelijk op vaste dagen en tijden te gaan sporten zodat het in je routine gaat zitten
  • Probeer zo min mogelijk ongezond te snacken, vooral als je wilt afvallen.
  • Heb vooral plezier in wat je doet! Dan gaat het vanzelf beter.

Are you next?!

Wil jij ook met jouw verhaal andere fitgirls motiveren? Stuur ons dan een mail. Of moet jij jouw transformatie nog ondergaan? Wellicht dat één van onze vele challenges bij jou past!

 

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!
[activecampaign form=7]

Reageren

Your email address will not be published.