Vegan Junkfood Bar: De vegan hotspot in Amsterdam die je niet mag missen!

Ken jij de Vegan Junkfood Bar al? Zoals je al eerder in mijn blogs hebt kunnen lezen eet ik vegetarisch. Ook de veganistische keuken vind ik erg interessant! Naast koken en zelf nieuwe recepten uit proberen laat ik erg graag voor me koken. Ook bezoek ik regelmatig een vega(nistisch) restaurant. Wanneer ik zelf veganistisch kook, maak ik vaak een gerecht met veel groeten. Dat is natuurlijk heel goed maar soms heb je gewoon trek in een snack! Om ook aan deze behoefte te voldoen kun je in Amsterdam veganistisch eten en snacken tegelijk. Afgelopen week ging ik gezellig een hapje eten met een vriendin in Amsterdam. We brachten een bezoekje aan de Vegan JunkFood Bar in de Pijp in Amsterdam.

Vegan Junkfood Bar

Op dit moment zijn er twee locaties in Amsterdam waar ze deze 100% veganistische burgers en snacks serveren en je kunt hier zeven dagen per week terecht voor lunch en diner. De twee locaties hebben allebei een verschillende menukaart maar wat in beide restaurants hetzelfde is dat alles wat zij serveren 100% plantaardig en dus veganistisch is.

Vegan Junkfood Bar

Het menu

Het menu van de Vegan Junkfood Bar aan het Marie Heinekenplein bestaat uit een aantal salades, verschillende burgers en een aantal specials. Naast je plantaardige burger kun je frietjes bestellen of wat kleine snacks.
Wij kozen beiden voor een burger met als sidedish zoete aardappel frietjes en truffel mayonaise. De burger die ik nam heet de Daddy Mc Chik’n en proefde ook echt naar kip! De burger werd geserveerd op een heerlijk broodje met kaas, sla, tomaat, rode ui, augurk en mayonaise.

Vegan Junkfood Bar

Al trek gekregen? Ik heb heerlijk gegeten en kan dit restaurant dus absoluut aan je aanraden! Ook was de bediening erg aardig en vertelde je graag over alle mogelijkheden. Een allergie of dieetwens is hier dan ook geen enkel probleem.

Eet jij ook vega(nistisch)? En heb je eventueel tips voor een goed restaurant? Laat dan een reactie achter!

Wil je zelf een vegan maaltijd op tafel zetten? Wat dacht je van vegan pizza?

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

  • Bianca schreef:

    Op Adam CS zit aan de achterkant bij het water De Burgerij. Niet compleet vegetarisch maar ze hebben wel wat verschillende opties. De Falafel burger is echt om je vingers bij op te eten. Ook echt een aanrader. Leuke tent, vriendelijk personeel en mooi uitzicht als je een tafel bij het raam weet te bemachtigen. Kom er heel graag

Reageren

Your email address will not be published.