Video: Bali buikspieren workout

Zin in een buikspieren workout? Komt dat even goed uit! Misschien had je het al gezien in mijn eerste Bali vlog, tijdens mijn vakantie heb ik ook workout video’s opgenomen! Ik moet eerlijk zeggen dat het echt heavy was want het was zo’n 35 graden en af en toe zelfs met een gevoelstemperatuur van 45 graden! Dat kunnen we ons momenteel echt niet voorstellen want het kwik komt hier inmiddels regelmatig onder het nulpunt.

Het was lekker zweten dus! Ik trap deze Bali workout series af met een heerlijke buikspieren workout die tijdens ons verblijf in Seminyak opnam. Het enige dat je nodig hebt is een fitness (yoga) matje. Deze paste helaas niet meer in mijn koffer maar gelukkig bood een strandstoel kussen uitkomst;-)

Tijdens mijn vakanties op Curacao en Ibiza nam ik ook video’s (bekijk deze workout video’s) op zonder matje en dat zorgde af en toe wel voor een pijnlijk staartbotje. Daar heb ik dit keer dus een stokje voor gestoken!

De buikspieren workout

In deze workout heb ik een aantal oefeningen verwerkt die jullie wellicht al kennen uit mijn andere video’s. Ook zitten er wat nieuwe oefeningen in. In principe draait het in deze buikspieren workout allemaal om de abs maar stiekem zitten er ook een paar jump squats in. Kunnen de billen ook nog even branden en hebben de buikspieren even rust.

Het is een korte, maar krachtige training. Ik ben benieuwd of jij net zo gaat zweten als ik. Ik vermoed het niet, tenzij je deze workout in een sauna gaat uitvoeren. Maar ik weet zeker dat je buikspieren lekker aan het werk worden gezet en dat je morgen, als je moet lachen of niezen, weer even aan mij denkt;-)

ABONNEER JE OOK OP MIJN YOUTUBE KANAAL VOOR MEER VIDEO’S! 

Bekijk ook mijn buikspieren en armen workout! 

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.