Mijn Beste Benen & Billen workout

Kunnen jouw billen wel wat extra aandacht gebruiken? En dan doel ik op training.. Ik merk dat de billen en benen bij veel meiden toch een probleemgebied is. Eerlijk is eerlijk.. Ook bij mij is dit het gedeelte waar ik mijn best voor moet doen om dit strak te houden. Als mijn vriend me een tik op mijn billen geeft terwijl ik in mijn bikini broekje langsloop dan voel ik toch die onzekerheid. Iets met natriltijd… Deze term heeft mijn vriend volgens mij er zelf eens in gegooid. Nou, je begrijpt wat er dan gebeurt met mij.

Weg met die onzekerheid. Work that ass!

Speciaal voor iedereen die ook graag wat strakkere billen en benen deel ik mijn Beste Billen workout met je! De video duurt slechts 17 minuten en kun je gewoon vanuit huis doen.

Laat hieronder je gegevens achter en ga direct aan de slag. Vergeet niet om na het invullen van je gegevens deze te bevestigen in je mailbox. Op deze manier kan ik je ook op de hoogte houden van nieuwe workout video’s!

[mc4wp_form id=”29253″]

MELD JE OOK AAN VOOR ONZE BESLOTEN FACEBOOK GROEP. HIER DEEL IK NOG MEER WORKOUTS EN GEEF IK LIVE TRAININGEN!

billen workout

 

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!
[activecampaign form=7]

 • willemijn schreef:

  Leuk en duidelijk. Tevens zeer motiverend, ga het morgen proberen!

  • Thanks voor je reactie en super leuk dat je mee gaat doen :) Succes!
   Liefs Marlou

 • Ashley schreef:

  Leuke Workout! Hij is goed vol te houden en de tijd vliegt voorbij

 • In mijn studio van 12m2 in Parijs is het moeilijk om echt actief bezig te gaan omdat het zo krap is, maar deze oefeningen kan ik precies uitvoeren tussen mijn badkamer en bed, haha!

  Heerlijke work-out! Vooral in de eerste helft voelde ik mijn billen heel goed met de oefeningen waarbij je op je knieën en handen zit en je benen omhoog brengt!

  Ben begonnen met de jumping jacks, hipraises en burpees van de march challenge, toen deze heerlijke billenworkout, aangevuld met schuine buikspier oefeningen en een uptempo sit-up met een flesje water als gewichtje om helemaal omhoog te komen.

  • Goed bezig Eline! Super om te horen dat je deze workout hebt gecombineerd met de oefeningen van de March Madness Challenge :)

 • Mezelf in 17 minuten heerlijk in het zweet gewerkt! Ben alleen benieuwd hoe vaak ik het moet doen wil ik resultaat zien. Is dat elke dag?
  Thanks voor de fantastische video!!

  • Hi Mayella,

   Leuk dat je mee hebt gedaan met mijn benen & billen workout! Je vraag wanneer je resultaat gaat zien is voor mij zo lastig te beantwoorden. Dat hangt natuurlijk ook af van wat je er verder nog bij doet en wat je eetpatroon is. Maar als je deze training zo’n 3 keer per week minimaal een maand volhoudt denk ik dat je zult merken dat je benen / billen strakker worden. Ik zou zeggen: probeer het uit en laat het me weten ;)

   Liefs Marlou

 • Gisteren begonnen met deze billen work-out gecombineerd met de march madness challence. Ik moet zeggen dat ik het behoorlijk voel dus dat is een goed teken. Ik probeer deze combi 5 dagen p.w. met wat crosstraining erbij (2x p.w) om zo hopelijk in de toekomst ook een fitgirl te worden, of naja iets in die richting, want er is genoeg werk aan de winkel. Op naar de -34 kilo!!!!!!! Mocht iemand nog tips of ideeën hebben hoor ik ze graag.

  • Hi Malou,

   Dat je het goed voelt is zeker een goed teken. In combinatie met de challenge en crosstraining ben je zeker goed op weg om een Fitgirl te worden. You go girl! Naast goed sporten is het ook belangrijk om op je voeding te letten wanneer je wilt afvallen. Meer tips hiervoor lees je o.a. in dit artikel: http://www.followfitgirls.com/het-belang-van-voeding-voor-een-strakker-lichaam/

   En verder zou ik zeggen: hou de site in de gaten want we hebben natuurlijk dagelijks interessante artikelen met tips & fitspiration :)

   Liefs Marlou

 • Ik heb even een vraagje. Ik heb van mijzelf namelijk best een behoorlijke kont en ik wil eigenlijk niet dat die nog groter wordt. Als ik mijn billen nu intensief ga trainen, leidt dit dan alleen maar tot strakkere billen? Of wordt mijn kont nu nog dikker, door de spieren die eronder zitten?

  • Hoi M.

   Als je je billen intensief gaat trainen zal je kont kleiner worden. Als je later meer gaat trainen bestaat er wel een kans op spiergroei, maar dit is ook afhankelijk van je voeding. Als je een zogeheten negatieve voedingsbalans hebt (je eet minder dan je verbrandt) zal je kont blijven krimpen. Ga je echter meer eten, en met name meer eiwitten, zul je spiergroei krijgen. Dan kun je dus inderdaad een grotere (maar wel strakkere) kont krijgen.

   Liefs Marlou

 • Nathalie schreef:

  Eindelijk een goede en duidelijk uitleg en mooie benen en billen te krijgen! Ga er vanavond gelijk mee beginnen!

 • Superleuke work-out! Ga vanmiddag kijken of ze de kettlebell nog bij de Action hebben, en er dan gelijk mee beginnen. Mag ik vragen van welk merk je sport legging is?

 • Ik voelde mijn onderbenen inderdaad ook goed, haha :p
  Ben erg benieuwd naar de resultaten & wil ook werken aan wat ik naar binnen werk aan snacks (:

  Bedankt voor de tips! Het is nog net te doen in mijn kamer, haha (:

 • Hey
  Ik kan jullie filmpje niet meer bekijken, want ik woon niet in juiste land. Ik woon in België, maar ik heb hem al eens gedaan. Hoe komt dit dat ik het nu niet meer kan zien?

  Grtjs Lise

  • Hoi Lise,

   We zien inderdaad dat de video in bepaalde landen is geblokkeerd. We gaan hem er zsm opnieuw opzetten!

   Groetjes Marlou

 • patricia schreef:

  Hoi ik wilde de work-out doen, maar hij doet het niet meer. Hij zegt dat het filmpje om auteursrechten geblokt is. Enig idee waardoor dit komt?