Video: Benen en billen workout – Challenge wk 1 & 2

Het is alweer tijd voor de tweede workout van de Smoothie Bootie Challenge: een benen en billen workout! Klik hier voor meer info én om je aan te melden hiervoor:) In deze video laat ik samen met Rosa alle oefeningen zien voor de woensdag. Let op: in de eerste set leg ik alle oefeningen nog uitgebreid uit en daarna gaat de tijd lopen. Je kunt dus even rustig kijken hoe je de oefening god uitvoert. In de tweede en derde set gaan we direct door dus moet je goed opletten en direct mee doen. Succes!

Abonneer je ook op Marlou’s Youtube kanaal voor meer workout video’s! Uiteraard zijn we heel benieuwd wat je van de workout vond. Laat je even een reactie achter?:)

Nog niet aangemeld voor deze challenge?

Klik hier om onze uitgebreide Challenge Guide aan te schaffen. Dit is jouw handleiding voor deze challenge en hier vind je naast alle schema’s en uitleg healthy smoothie recepten, extra tips van de Fitgirls en nog véél meer. Meld je ook aan via Facebook om up to date te blijven!

challenge smoothie

Ontvang healthy recepten & workouts in je inbox!

* verplicht

Reageren

Your email address will not be published.

Ontvang Marlou’s Beste Billen
workout video voor thuis!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Lees vorig bericht:
workout like romee
Workout like Romee Strijd – Victoria’s Secret model

Ben jij ook zo benieuwd hoe de modellen van Victoria’s Secret trainen? Want ook voor alle Angels geldt: zo’n fantastisch...

Sluiten