Video: Cardio & Strength workout

Heb je niet veel tijd maar wel zin om even het zweet lekker los te hebben? Dan is deze cardio & strength workout perfect voor jou (en je trainingsmaatje)! Deze workout is onderdeel van de Smoothie Bootie Challenge en staat in week 3 en 4 op het programma op de vrijdag. Het enige wat je nodig hebt is een fitnessmatje en een goede dosis energie. Oh, en een flesje water voor tussen de circuits door. In totaal gaan we drie sets doen en in de eerste set leg ik alle oefeningen even rustig uit. Daarna knallen we lekker door met dus een korte drinkpauze.

Heb je je nog niet opgegeven voor de Smoothie Bootie Challenge? No problem! Je kunt elk moment beginnen en de challenge duurt in totaal 6 weken. Wat houdt het in? We hebben een complete e-guide voor je gemaakt met schema’s (voor beginners en gevorderden), een challenge calendar waarop je kunt bij houden hoe ver je bent, healthy smoothie recepten en nog VEEL meer!

Klik hier om onze uitgebreide Challenge Guide aan te schaffen voor slechts € 4,95. Dit is jouw handleiding voor deze challenge en hier vind je naast alle schema’s en uitleg healthy smoothie recepten, extra tips van de Fitgirls en nog véél meer.

challenge smoothie

 

 

Abonneer je ook op ons Youtube kanaal voor meer workout video’s! Uiteraard zijn we heel benieuwd wat je van de workout vond. Laat je even een reactie achter?:)

Ontvang healthy recepten & workouts in je inbox!

* verplicht

Reageren

Your email address will not be published.

Ontvang Marlou’s Beste Billen
workout video voor thuis!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Lees vorig bericht:
side plank
Video: Nieuwe buikspieren workout!

Vandaag deel ik weer een nieuwe buikspieren workout video met jullie! Ik heb deze video samen met Rosa opgenomen voor...

Sluiten