Video: Buikspieren workout – challenge week 1 & 2

YES! De Smoothie Bootie Challenge gaat van start. Heb jij de Challenge Guide al aangeschaft? Dit is jouw handleiding voor deze challenge en we delen hierin nog super veel extra tips én onze favoriete smoothie recepten. Je vindt hierin ook de printbare schema’s zodat je kunt bij houden hoe ver je bent. In totaal gaan we 6 weken trainen voor strakke billen, benen en buik.

Circuit training week 1 & 2

Vandaag delen we de eerste circuit training van deze challenge. Dit is de workout voor week 1 en 2 op de maandag (extended version). We doen in totaal 3 sets en de eerste set legt Marlou alle oefeningen uitgebreid uit. Na de uitleg gaat de tijd in en is het tijd voor jou om in actie te komen! De tweede en derde set slaan we de uitleg over en moet je dus direct meedoen. Let’s go!

Abonneer je ook op Marlou’s Youtube kanaal voor meer workout video’s! Uiteraard zijn we heel benieuwd wat je van de workout vond. Laat je even een reactie achter?:)

challenge smoothie

Ontvang healthy recepten & workouts in je inbox!

* verplicht
 • Meiden, wat een super workout!
  Erg leuk dat je ‘met jullie’ mee kan sporten op muziek. Dit motiveert zo veel meer dan alleen een schema.

  Geen spijt van dat ik de gidsen heb gekocht, ook al staan de volledige workouts op youtube. T’is jullie gegund! Keep up the good work :D

  • Hi Laura,

   Super om te horen! En de Guide is natuurlijk meer dan alleen de oefeningen;) Met de Challenge Calendar kun je precies bij houden hoe ver je bent en stel dat je op vakantie gaat met slechte wifi, dan kun je de schema’s alsnog mee nemen:) Sowieso merken we dat het nogal verschilt per persoon. De één traint liever met een video en de ander zet liever zijn/haar eigen muziek op en doet het vanaf papier. Ook workout-smaken verschillen zullen we maar zeggen:) Maar super dat je zo blij bent met de aanvullende video’s.

   Heb heb je al één van onze heerlijke smoothie recepten gemaakt uit de guide?

 • Leuke workout! Ik doe met veel enthousiasme mee!
  Ik heb alleen de gidsen nog niet binnen en wel betaald. Hoe lang duurt dit gemiddeld?

Reageren

Your email address will not be published.

Ontvang Marlou’s Beste Billen
workout video voor thuis!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Lees vorig bericht:
weekplanning
Weekplanning – Agenda van een fitgirl

Hoe deel je je week zo in dat je kan sporten, werken en nog tijd heb voor sociale dingen? In...

Sluiten