Video: Full Body Workout

Als je regelmatig workout video’s van mij kijkt is het je misschien opgevallen.. Ik heb de naam van mijn Youtube kanaal veranderd van Followfitgirls naar Marlou Volkerink. De reden is dat ik mijn kanaal graag persoonlijker wil maken. Naast Followfitgirls.com heb ik Followfashion.com en ook voor dit platform maak ik regelmatig video’s. Nu leek het me handig dat al mijn video’s vanaf nu gewoon op één kanaal komen te staan.

Naast workout video’s zul je op mijn eigen kanaal ook andere video’s vinden de komende tijd. Ik ga ook tips delen, vragen beantwoorden, vlogs maken en nog veel meer. Ik heb er super veel zin in om meer video content voor jullie te maken en ben natuurlijk heel benieuwd of jullie nog leuke ideeën hebben voor video’s. Zo ja, laat het me zeker even weten in een reactie hieronder of op mijn Youtube kanaal (vergeet je ook niet te abonneren!).

Full body workout

Deze week nam ik weer een korte workout video op voor het hele lichaam. Deze full body workout is perfect voor als je weinig tijd hebt! Ik heb een circuit samengesteld van 10 minuten waarbij je je hele lichaam traint. Heb je wel meer tijd? Doe dan in totaal 3 sets van dit circuit!

Je kunt deze workout video natuurlijk ook combineren met een andere video zodat je toch een langere workout hebt en bijvoorbeeld nog een specifieke spiergroep erbij traint.

Wat heb je nodig?

Je hebt alleen een yoga matje nodig en voor de squats eventueel een dumbbell of een kettlebell (ik gebruik 8 kg). Maar zonder kan ook! Veel plezier en laat je even weten wat je van deze workout vond?

Volg mij ook op Instagram: @marlouvolkerink

 

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.