Video: Nieuwe buikspieren workout!

Vandaag deel ik weer een nieuwe buikspieren workout video met jullie! Ik heb deze video samen met Rosa opgenomen voor de Smoothie Bootie Challenge. Deze circuit training staat in week 3 en 4 op het programma en hierbij doen we voornamelijk buikspier oefeningen aangevuld met wat billen en benen oefeningen. In de eerste set leg ik alle oefeningen even rustig uit en daarna knallen we in één keer door. Tussen de drie sets door heb je even waterpauze. Is de Smoothie Bootie Challenge nieuw voor jou? Dan zal ik even kort uitleggen wat het inhoudt. We hebben een challenge samengesteld die in totaal zes weken duurt. Je kunt elk moment beginnen en de oefeningen kun je gewoon vanuit huis doen. We hebben een uitgebreide e-guide gemaakt waarin je naast alle schema’s (zowel voor beginners als gevorderden) ook heerlijke healthy smoothie recepten vindt, extra tips van de fitgirls en nog véél meer. Klik hier om de Challenge guide te downloaden en mocht je dat allang hebben gedaan… Dan zou ik zeggen: héél veel succes met deze workout!

Tip: abonneer je ook op ons Youtube kanaal voor nog meer (workout) video’s! Hier vind je ook de video’s voor week 1 & 2 van deze challenge.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Stressincontinentie
Help, ik pies in mijn broek! Eerste hulp bij stressincontinentie

Stressincontinentie...Dat ik graag taboe-onderwerpen aansnijd is misschien niet nieuw voor je. Eerder schreef ik namelijk over hoe vaak ik mijn...

Sluiten