Video: Thigh Gap Workout

Vandaag staat er een Thigh Gap workout online! Voor degene onder ons waar nu niet direct een belletje gaat rinkelen.. Ik leg het je uit. We krijgen regelmatig vragen binnen op de redactie en zo kregen we ook een aantal vragen over de befaamde thigh gap. Een tijdje geleden las je hier heel veel over op internet. Het gaat om het stukje aan de bovenkant van je benen, oftewel je dijbenen. Veel meiden storen zich aan het feit dat dit tegen elkaar aankomt als ze met hun benen naast elkaar staan. Nu zijn er ook veel gephotoshopte foto’s van modellen waarop het lijkt alsof ze helemaal geen vet hebben op dit plekje maar dat is volgens mij haast onmogelijk. Bij mij zelf zit hier ook niet echt een grote opening maar het is ook niet zo dat mijn dijbenen tegen elkaar aan schuren.

We kregen hier vragen over omdat sommige meiden hier echt last van hebben. Zo hebben ze bijvoorbeeld last van hete feit dat hun broek op deze plek snel slijt doordat het steeds tegen elkaar aan schuurt. Dit bracht mij op het idee om speciaal voor deze probleemzone een workout samen te stellen! De video nam ik afgelopen maand op tijdens mijn vakantie op Curacao. Als ik dit nu zie heb ik echt zin om zo weer het vliegtuig in te stappen. Ben die wintertenen meer dan zat;) Maar van deze workout krijg je het wel warm, dat scheelt! Als je nog tijd en energie over hebt kun je hem ook in twee sets doen. Succes!

 

Meer workout video’s zien? Abonneer je hier op ons Youtube kanaal.

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

 • Myrthe schreef:

  Handige workout! Hoelang zou je dit moeten doen denk je voordat je echt resultaat ziet?

  PS: Thigh schrijf je zo… ;-)

  • Hoi Myrthe,

   Thanks! Dat kan ik helaas niet zo zeggen. Is per persoon verschillend en het is natuurlijk ook belangrijk dat je op je voeding let. Oh en bedankt voor de verbetering. Ik keek er al zo gek tegenaan ;)

 • Dankjewel!! Een dringende vraag: wat voor muziek hebben jullie gebruikt in dit filmpje?

  • Hoi Sanne,

   We hebben veel verschillende nummers gebruikt in deze video;) Als je precies wilt weten welke dan kun je het beste even Shazam erbij aanzetten;)

 • Sophie schreef:

  Top filmpje! Bedankt ga zeker wat oefeningen gebruiken. En dat dat zwarte hondje

 • Zouden jullie er bij willen zetten welke oefening het is en hoeveel keer jullie deze doen?

 • Jasmijn schreef:

  Leuk en handig! Ik werk nu heel veel.. Hebben jullie een tip wat voor makkelijk gerechten ik mee kan nemen? Liefs

Reageren

Your email address will not be published.