Video: uitleg & oefeningen February Fitgirl Challenge

Heb jij je al aangemeld voor de February Fitgirl Challenge of ben je dit van plan om te gaan doen? Goed bezig! In deze video leggen Marlou en Rosa uit hoe het werkt en laten we de oefeningen zien. Print jouw schema hier en deel jouw foto met #followfitgirls op onze Facebook pagina of op Instagram.

Meld je hier aan voor de February Fitgirl Challenge en wil je geen één video van Followfitgirls missen? Abonneer je op ons Youtube kanaal! 

Print hier jouw challenge schema!

1. Regular version

FEBRUARY FITGIRL CHALLENGE

 

2. Advanced version

FITGIRL CHALLENGE ADVANCED

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

  • Supertof dat jullie dit doen! Hebben jullie al van mensen gehoord dat het werkt? Ik wil super graag een van de challenges doen (regular of advanced) maar ben altijd bang dat, al kijk ik de filmpjes die het uitleggen, dat ik de oefeningen fout doe waardoor het niet zal werken! Ik heb namelijk vaker challenges gedaan en had altijd het gevoel dat ik het helemaal verkeerd deed, en dat werkte altijd zo demotiverend, helaas..

    veel succes! x

    • Hi FL,

      Bedankt voor je reactie. De Challenges zijn nog maar net een week geleden begonnen en sommigen stappen ook later in. We hebben nog geen berichten binnen waarin mensen lieten weten of het werkt. Dit is ook niet helemaal het idee achter de challenge. Natuurlijk werkt het goed om je spieren te trainen, vooral als je de advanced versie doet. Maar het is ook bedoeld om mensen te motiveren om sportoefeningen in hun dagelijkse routine te brengen. Vooral in de februari maand vinden mensen het vaak verleidelijk om na het eten op de bank te ploffen maar als je elke dag even wat oefeningen doet zul je na een tijdje merken dat je je fitter voelt en een meer voldaan gevoel hebt aan het einde van de dag. We hebben inderdaad een video gemaakt waarin we uitleggen hoe je de oefeningen moet uitvoeren zodat je hier even naar kunt kijken als je twijfelt. Je kunt jezelf ook opnemen en dit terug kijken om te zien of het er goed uit ziet. Bij twijfel mag je ons natuurlijk ook altijd mailen! info@followfitgirls.com. Succes!!!

Reageren

Your email address will not be published.