Video workout: Buikspieren

Tijdens mijn vakantie op Ibiza nam ik een aantal workout video’s op en vandaag deel ik de laatste met jullie! Het is een korte, maar krachtige buikspieren workout. Je hebt geen tools nodig, alleen een matje is wel prettig en natuurlijk wat water om tussendoor te drinken. Deze workout is ideaal als extra toevoeging aan een andere workout, als je nog even lekker je abs wilt trainen. Heb je weinig tijd maar wil je nog wel even een snelle workout? Dan is deze video ook perfect! Ik hou zelf heel veel van buikspieren workouts en vind bijna alle spierpijn vervelend, behalve die in mijn buik. Hoe lekker is het dat je de volgende dag, elke keer als je lacht, wordt herinnert aan je goede workout van de dag ervoor? I love it!

Doe je mee?

Voor meer workout video’s, check ons Youtube kanaal en laat me ook even weten wat je van deze video vond door hieronder een reactie achter te laten :)

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
zelf cruesli maken
Recept: Zelf cruesli maken

Gisteravond keek ik even als een echte vrouw door de kastjes, wat moet ik nog halen? Wat hebben we nog?...

Sluiten