Vlog Marlou #1: Moet ik jullie iets vertellen?

Een nieuw jaar betekent nieuwe uitdagingen en doelstellingen! In deze blogpost kon je al een aantal van mijn doelstellingen voor 2018 lezen. Daarnaast wilde ik de uitdaging aangaan om ‘gewone’ vlogs te gaan maken. Ik maakte natuurlijk al veel video’s voor mijn Youtube kanaal. Zo is de kans groot dat je al eens hebt meegedaan met een workout video. Ook maakte ik video’s over mijn andere passies: mode en interieur. Maar een vlog waarin ik echt een kijkje in mijn leven gaf heb ik nog niet eerder gedaan. Behalve op vakantie, maar dat is natuurlijk ook niet het gewone leven.

Vlog Marlou #1

In deze eerste vlog laat ik jullie een aantal van mijn vintage interieur vondsten zien, neem ik jullie mee naar mijn nieuwe sportschool én moet ik jullie iets vertellen..?

Bedankt voor het kijken! Abonneer je ook op mijn Youtube kanaal om geen een video meer te missen en klik hier voor meer info over de Happy New You Challenge.

PS. Mijn nieuwe sportschool zit in Groningen. Ben je benieuwd en lijkt het je leuk om een keer een proefles te doen? Laat het me weten in een reactie of stuur een mail naar info@followfitgirls.com

Ontvang healthy recepten & workouts in je inbox!

* verplicht

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
iceman workshop
Een ijsbad nemen? Ik deed de Iceman Workshop

Onlangs heb ik de Iceman workshop gedaan. Je hebt het de laatste tijd vaker voorbij zien komen: het ijsbad. Dat...

Sluiten