Vragenvuur Video met Marlou

Naar aanleiding van de rubriek Fitgirl Vragenvuur kregen we een hele hoop vragen binnen op de redactie. Super leuk en bedankt hiervoor! Dit bracht mij op het idee om een keer een ander soort video op te nemen dan een workout video die je van mij gewend bent. In deze video behandel ik de meest gestelde vragen.

Stiekem best spannend om een keer gewoon te kletsen voor de camera, ik moet hier nog een beetje aan wennen. Maar ik vond het wel leuk om deze persoonlijke vragen op deze manier te beantwoorden. Ik nam deze video gister op aan het einde van de dag en het werd opeens heel snel donker (zomer komt nu echt ten einde). Dat is de reden dat het beeld aan het einde van de video wat donkerder is, sorry hiervoor!

 

Laten jullie weten wat jullie van dit soort video’s vinden en hebben jullie nog meer vragen? Ik vind het super leuk om jullie reacties te lezen. Je kunt onder dit blog artikel een reactie achter laten of onder de video op Youtube.

Alvast bedankt!

Lees ook: ik ga het weer doen, een Helweek!

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.