Eetdagboek Lianne: What I eat in a day

Zelf vind ik het altijd superleuk om in de eetdagboekjes van mijn college Followfitgirl-bloggers te kijken. Tja, dan is het natuurlijk wel zo fair dat ik ook laat zien wat ik zoal op een dag eet. Kijk en lees je mee? Dit is What I eat in a day op een doordeweekse dag.

Ondernemende bloggers

Laats heb ik je uitgebreid een person update over mijn herstel van anorexia gegeven. Hierin vertelde ik je onder andere dat in dit proces het me ontzettend geholpen heeft om mijn dromen en doelen op te schrijven. En het leuke is dat ik een paar van deze dromen en doelen nu omzet in mijn eigen onderneming. Ja echt, ik ben het bedrijf Lilly and the City – virtual assistant & blogger gestart. Hoe leuk is dat?! ondernemersHet ondernemerschap lijkt bijna wel een virus onder de bloggers van Followfitgirls. Queen of meal preppen Bianca is het bedrijf  Eezzie.nl gestart en ik werk nu als freelance virtual assistant en blogger. Ik ben benieuwd of er nog meer Followfitgirls besmet worden met dit ondernemende virus. Wat denk jij?

What I eat in a day: mijn eetdagboek

Een van de voordelen dat ik niet meer voor een baas werk is dat ik nu mijn eigen werktijden kan indelen. En niet alleen de tijden dat ik werk, maar ook de momenten dat ik pauze neem, ga trainen of spontaan besluit om gezellig met een vriendin te gaan lunchen in de stad. Maar dat zie je zo wel terug in dit eetdagboekje…

Ontbijt: Ik begin de dag met twee wafels met een dot kwark en vers fruit. Bianca maakt altijd zelf wafels, maar omdat ik geen wafelijzer heb vind ik deze kant-en-klare wafels ideaal. Ze bevatten namelijk extra proteïne (daar word ik al fanatiek sporter altijd blij van), zijn vrij van toegevoegde suikers en ik vind ze gewoon superlekker.what i eat in a day ontbijt

Post workout snack: Na het trainen heb ik best trek en omdat ik straks een lunchdate heb, heb ik een bakje met protein balls en een paar mini eiwitreepjes in mijn sporttas meegenomen.  O ja, kun je je nog herinneren dat ik een tijd terug geen chocolade lustte? Ik weet niet wat er gebeurd is, maar je smaak kan blijkbaar echt veranderen. Zo nu en dan een stukje chocola vind ik heerlijk!

post workout snack

Lunch: Een van de voordelen van je eigen bedrijf runnen is dat je je eigen werktijden kunt indelen. Vanmiddag neem ik een extra lange lunchpauze en ga ik gezellig met een vriendinnetje lunchen. Ik eet een tosti met geitenkaas, pesto en zongedroogde tomaatjes. lunch

Middag snack: Eenmaal thuis kruip ik weer achter mijn laptop om een recept voor een healthy mangotaart uit te werken. Ondertussen eet ik een bakje kefir met noten en frambozen.what i eat in a day snack

Avondeten: Nu het lente is krijg ik steeds meer zin in lekkere frisse salades. Vanavond eet ik een van mijn favoriet salades: rode bieten met geitenkaas, noten en kikkererwten. Hij is superlekker en easy to make; een ideale combi als je het mij vraagt. 

Avond snack : Voordat ik ga slapen eet ik nog een bakje yoghurt met appel en kaneel.

Drinken: op een dag drink ik ongeveer 2 liter water, 2 koppen koffie, 4 glazen groene thee en 2 glazen cola light.

Wat ik nog wel even wil zeggen is dat wat ik eet natuurlijk niet wil zeggen dat jij ook zo ‘moet’ eten. Zie het als inspiratie, niet meer en niet minder. Als jij, net als ik, struggles met eten hebt dan raad ik je aan om advies te vragen aan bijvoorbeeld een diëtiste.

Wat eet jij zoal op een dag?

Nu je in mijn eetdagboek hebt gekeken, ben ik ook wel heel benieuwd wat jij zoal op een dag eet. Laat het me weten in een reactie hieronder, superleuk! En als je nog meer dingen wilt weten over mijn herstelproces of andere vragen hebt; just ask!

Liefs Lianne

Wil jij vlees vaker vervangen voor vleesvervangers? Dit zijn Berber’s favoriete vegan vleesvervangers! vleesvervangers? 

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
recept mangotaart
Recept: healthy mangotaart

Ziet deze mangotaart er niet onweerstaanbaar lekker uit? Het is niet mijn eigen creatie hoor, het is een van de...

Sluiten