WIN: Denon Fitness Headphone

Wat is er fijner dan sporten met muziek? Hardlopen lijkt een stuk beter te gaan met lekkere beats in je oor alleen is het soms zo’n gedoe met die oortjes en het snoertje. En een dikke koptelefoon is zo warm en dat wil je niet want het sporten zelf zorgt er al voor dat je het zweet goed los hebt. De draadloze fitness headphones van Denon zijn dé oplossing!

Klinisch onderzoek heeft aangetoond dat het luisteren naar muziek tijdens het sporten de prestaties met wel 20% kan verhogen. Denon is ervan overtuigd dat de draadloze Exercise Freak-hoofdtelefoons je tot nóg grotere verrichtingen kunnen zetten, omdat er geen snoeren in de weg zitten. In iedere willekeurige sportschool zie je de gebruikelijke ergernissen met hoofdtelefoons – kabels die verstrikt raken in gewichten of sportapparatuur, ongewenste geluidseffecten veroorzaken tijdens het rennen, en ronduit overal in de weg zitten.

Deze headphones zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en wij mogen er 5 weggeven! Benieuwd naar deze sporty musthave? Bekijk hieronder de video.

Doe mee en WIN!

Om kans te maken op een Denon headphone vragen we je om hieronder een reactie achter te laten waarin je laat weten welke muziek jij het liefst luistert tijdens het sporten en wie weet loop jij straks te shinen met zo’n stoere draadloze koptelefoon!

DEZE WINACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN EN DE WINNAARS HEBBEN BERICHT GEHAD VIA DE MAIL!

 

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

 • Janique schreef:

  Krijg een melding met de woorden ‘ win koptelefoon’ en meteen dit artikel gelezen. Heeeel graag! Zowel voor in de sportschool als tijdens mijn hardlooptrainingen. Ik vervloek mijn huidige oordopjes elke keer weer, desperatly in need for new ones!

 • Ik luister tijdens het lange afstand wandelen het meest naar klassiek, Radio of podcasten. En omdat ik altijd loop te vechten met het touwtje van mijn leesbril, de keycord met de stemplelkaart en nog de draadjes van mijn oortelefoontje lijkt me dit heel wat beter.

 • Jeffrey Goijers schreef:

  Ben dan wel geen girl, maar sport graag met muziek op m’n oren :-) Ik luister tijdens het hardlopen bij voorkeur naar de afspeelllijst “RUNNING” op Spotify. Laatste tijd neem ik mijn oortjes vaak niet omdat ik het teveel gedoe vind om het kabeltje goed weg te werken. Ga er vanuit dat het met de kwaliteit van deze Denon oortjes wel goed zit, want heb voor op reis een NC Hoofdtelefoon van Denon en die is van super kwaliteit.

 • Inge ter Horst schreef:

  Ooooh wat een gave oortjes! Ik ren het liefst met Adèle, Anouk of Kate Bush. En met Denon natuurlijk, want die staat voor kwaliteit garant. Leuke actie waar ik graag warm voor loop….

 • Marina Boudewijn schreef:

  Ik lees net in een artikel dat mijn beroep (marketing) een van de 10 beroepen is waar mensen van aankomen. Ik geloof dat wel. Het kan vrij stressvol zijn en het vraagt vaak de nodige overuren. Hierdoor verandert het eetpatroon en vaak in negatieve zin. Sporten is daarom belangrijk. Helaas is het me nog niet gelukt op goede oortjes te vinden. Ze vallen na drie bewegingen standaard uit mijn oren! Super irritant. Hierdoor ben ik verplicht te luisteren naar de muziek die gedraaid wordt in de sportschool, of zonder muziek te gaan hardlopen. Het werkt demotiverend. Mocht ik deze oortjes winnen, wat ik super fijn zou vinden aangezien ik alleen maar goede ervaringen heb met denon en de nodige kilo’s kwijt wil raken, dan zou ik deze muziek er mee luisteren: eagles, jason mraz, passenger (tijdens fitness) en avicii en Tiësto tijdens het hardlopen!

 • Heel gevarieerd van Ramstein naar Jack Johnson tot klassiek.

 • Lieke b schreef:

  Jaaaa dit zou heerlijk zijn voor m’n hardloop trainingen ! Het liefst luister ik r en b . Daar loop ik echt het fijnst op

 • Sandra schreef:

  Leuke actie! Ik luister het liefst Top40, maar door mijn vriend inmiddels behoorlijk breed georiënteerd. De oortjes wil ik eigenlijk liever aan mijn zusje geven die super goed is begonnen met hardlopen & afvallen! Die houdt overigens van muziek met behoorlijk wat beats erin..

 • Wat een mooie hoofdtelefoon. Maar ja, ben dan ook Denon fan. Als ik hem win zou ik hem cadeau doen aan mijn vrouw. Zij is aan het trainen voor de lady’s run. Met goede muziek loop je lekkerder en met deze hoofdtelefoon ga je ook sneller door de opvallende kleur. Ik gun haar ook een Denon sound met heerlijke up tempo zuid-Amerikaanse muziek.

 • Ik ren tegenwoordig (zo’n 3x per week) al een hele tijd zonder muziek door inderdaad alle frustraties die bij andere oortjes/koptelefoons komen kijken. Ik kan heel erg genieten van in stilte rennen en alle geluiden van zowel de stad als de natuur om mij heen te horen. Maar af en toe heb ik behoefte aan een lekker up tempo liedje wat mij helpt om nog net even door te zetten. Ik luister dan graag naar een goed trance nummer of harde rock muziek, iets wat in ieder geval iets in mij wakker maakt en nieuwe energie geeft om nog net wat harder of langer door te gaan. Ik ben in ieder geval heel benieuwd naar deze oortjes!

 • Bonita schreef:

  Wat een top uitvinding! Ik luister het liefst naar nummers met power, house en techno het meest. Tijdens mijn cooling down wat rustiger muziek uit de top 40.

 • Kirsten Verhallen schreef:

  Stromae, top muziek om mee te sporten!

 • Sabrina kooke schreef:

  Tijdens het hardlopen luister ik graag naar lil kleine vanwege de lekkere beats of naar een mix van allerlei up tempo nummers.

 • Michelle van Wijk schreef:

  Jaaa! Dat zou zó fijn zijn; ben momenteel hard aan het trainen voor de halve marathon van Amsterdam en luister tijdens mijn runs het liefste naar up tempo deep house. Mijn favoriet is ‘pushing on’ van Oliver Dollar; wanneer je er net doorheen zit word je verteld dat je door moet pushen en ren je er zo nog een paar kilometer bij ;-)

 • Carla Kooke schreef:

  Tijdens het sporten luister ik graag naar Adele

 • Britt Timmerman schreef:

  Dit is ideaal, niet meer de uitvallende oordopjes omdat je met je handen per ongeluk door het snoer trekt, niet meer last van de bungelende snoeren.. In 1 woord TOP. Ik luister het liefste naar de afspeellijst running op spotify tijdens het hardlopen. Kortom deze oordopjes zijn voor mij weggelegd!

 • Barbara debbruin schreef:

  Ik luister graag naar hardstyle dan train ik harder hahaha

 • Belinda van der Wal schreef:

  Yes Please! Ik ben beginnend hardloopster, met Evy, dus gebruik altijd een headphone. Nu nog de muziek van Evy, en haar aanmoediging, maar straks op een stevige beat van bijvoorbeeld Hardwell. Het hardlopen gaat vast heel goed met deze geweldige headphone. ;-)

 • Miriam schreef:

  Momenteel sport ik zonder muziek, omdat ik me altijd meer irriteer aan de draadjes van de oordopjes, dan de hoeveelheid plezier en energie ik van de muziek krijg. Echt jammer, want het is zo fijn om een lekkere workout remix op te zetten! I’ll keep my fingers crossed .. :)

 • Laureen schreef:

  Wauw dit zou helemaal super zijn. Na mijn examens ga ik weer beginnen met hardlopen, erg veel zin in!
  Met nieuwe oortjes die fijn zitten, kan ik er weer tegen aan. Heb namelijk altijd last dat me oortjes uitvallen.
  Muziek die ik vaak luister zijn liedjes met een harde beat, bass en snelle tekst. Niet een soort muziek.

  liefs Laureen

 • Ik vind het super fijn om met muziek te hardlopen, daarmee kom ik echt in een trans waardoor ik lekker door kan lopen! Het liefst dan met lekkere swingende reggaeton beats. Alleen het is altijd gekloot en gedoe met oordopjes en snoertjes en daarom zou dit echt perfect zijn!

 • Win actie draadloze oordopjes

  Tijdens het sporten luister ik altijd fijn hardcore/raw om alles uit me sport te halen! Het keiharde echte werk.
  Tijdens het trainen van me billen zet ik altijd reaggeton op hier train ik me billen erg goed op! (Extra motivatie) haha.

 • Ik luister tijdens het hardlopen meestal naar skyradio running hits… Totdat m’n oortjes weer eens uit m’n oren vallen… Nog altijd geen oortjes gevonden die echt goed blijven zitten tijdens het hardlopen, Hoop dat deze eindelijk de gene zijn die ik zoek!

 • Eibert schreef:

  Ik luister naar van alles door elkaar: rustige en snelle nummers wisselen elkaar af en zo zit mijn training ook in elkaar.

 • Manuela schreef:

  Tijdens het hardlopen is het eerste liedje dat ik luister altijd don’t look Back van Kensington met de tekst ‘can’t stop running’ . Dat liedje motiveert mij om door te gaan na de eerste kilometer. Met deze headphone is dat nog fijner luisteren!

 • Danielle schreef:

  Zoveel mogelijk nummers die tijdens de Grit strenght lessen van Les Mills ook worden gedraaid. Zo denk ik tijdens de (killing) Grit aan al die mooie uitzichten tijdens het hardlopen. #Go!

 • Debbie schreef:

  Heerlijk tijdens het fietsen in de sportschool, wat ik veel moet doen vanwege knie issues. Laatste tijd is Rihanna, ANTI favoriet.

 • Wat een onzettende leuke actie! Ik probeer weer mee te doen! :) Tijdens het hardlopen, en gewoon sporten in de sportschool, luister ik het liefst naar wat up-tempo nummers. Dat is dan happy hardcore of hardstyle. Maar de foute muziek van Q music vind ik ook erg leuk! :) Ik moet sowieso met muziek op rennen, anders heb ik er echt geen motivatie voor! Deze draadloze oordoppen zouden perfect zijn hiervoor!!

 • Suzanne Verwoert schreef:

  Wauw wat een toffe winactie! Ik luister het liefst naar lekkere house, remixjes en hardstyle, Helaas ben ik nu al een tijdje gestopt met muziek luisteren tijdens het hardlopen en mijn avondjes in de gym, omdat ik constant liep te stoeien met mijn oortjes! Best jammer, want ik krijg juist ontzettende power van muziek. Het zou fantastisch zijn om met deze uurtjes mijn workouts te upgraden naar een maximum energielevel! :)

 • Miranda schreef:

  Normaal loop ik op happy hardcore, het liefst net iets te snel zodat ik word uitgedaagd harder te lopen. De fysio raadde aan om een tempo aan te houden van 170bpm, dus ben ik op zoek gegaan naar een playlist op Spotify..de longen uit mijn lijf gelopen op “Running to rock 170-190BPM”. Helaas blijven de oordopjes die ik pas geleden heb aangeschaft niet goed achter mijn oren zitten :-( misschien bieden de Denon headphones uitkomst!

 • shannon de bruijn schreef:

  Wat een leuke actie!
  Ik luister het liefst cardiomuziek, beetje up tempo & moombhaton
  Lekker knallen in de sportschool!

 • Annemieke schreef:

  Wat een ontzettend gave winactie! Tijdens een hardloop of wandel sessie luister ik vooral naar muziek met een fijne beat, zoals Martin Garrix, Hardwell, Armin van Buuren maar ook rock, zoals Muse. Met deze oortjes zal ik geen last meer hebben van de draadjes die constant mee bewegen waardoor m’n oortjes uitvallen! Erg vervelend als ik zulke fijne muziek aan het luisteren ben tijdens m’n workout ! Deze oortjes bieden echt een uitkomst ;)

 • Wauw super gaaf! Ik zou ze aan mijn vriend kado geven, hij heeft een stressvolle baan, en het sporten schiet er nog wel eens bij in (als hij dan ook nog die oordoppen uit de knoop moet halen is het helemaal gedaan met de motivatie). Hij word compleet releaxed van hardstyle muziek (vraag me niet hoe?!) wat hij dan soms ook draait tijdens het sporten in huis. Dus het zou voor mij daarvoor ook een uitkomst zijn, dan kan ik zen worden van mijn eigen muziekjes!

 • Ik heb 1 juni als startdatum om in de toekomst ook een fitgirl te worden en hoe leuk als ik dit mag winnen voor een motiverende start. Ik heb 3 dagen geleden voor het eerst hardgelopen en de spierpijn is nu bijna weg haha. Maargoed je moet ergens beginnen.. ik luister naar verschillende muziek maar vaak iets met een lekker tempo.

 • Wat een ontzettend gave winactie! Deze oordoppen zouden echt een uitkomst zijn! Burpees zijn toch niet zo lekker uit te voeren met je telefoon in je sport bh gepropt omdat je perse een snoertje aan moet sluiten Heb altijd ruzie met dat ding! Tijdens mijn workout luister ik het liefst naar muziek waar ik vrolijk van wordt en waar ik zin van krijg om te dansen (ook al doe ik geen dans workout) Dus meestal de fun workout lijst van Spotify. Als ik vrolijk ben heb ik het gevoel dat ik de hele wereld aankan! Op het moment is de nieuwe Justin Timberlake Can’t stop this feeling favoriet! Heerlijk nummer!

 • Lianne schreef:

  Oh wat ideaal! Dit zou zo’n goede uitkomst zijn.. ik sport het liefste met dance muziek, omdat dit het energie geeft :D

 • Jessie schreef:

  Ik luister meestal naar punkrock als ik aan het knallen ben; goeie beat, ideaal om je tempo op aan te passen en om lekker even niet te hoeven nadenken. Dat maakt sporten echt honderd keer fijner. Als ik rustiger aan het sporten ben, zoals hardlopen, luister ik meestal naar audioboeken. Op die manier is het echt veel makkelijker vol te houden, want je wilt natuurlijk weten hoe het boek afloopt :D. De grootste irritatiefactor is dan ook als je je oortjes er per ongeluk uittrekt, dan mis je meteen een deel van je verhaal…

 • Deze koptelefoon zou me nog meer stimuleren om te gaan hardlopen. Ik luister altijd latin muziek tijdens het hardlopen

 • Nicole schreef:

  Toevallig net een mountainbike gekocht. Ik ga trainen om volgend jaar voor het goede doel te gaan fietsen. Ik kan niet zonder muziek, ik vind het heel erg fijn om met muziek te trainen. Ik heb een top 100 op mijn telefoon en luister anders naar heel veel verschillende artiesten op Spotify. Jullie zouden mij super blij maken als ik dit win.

 • Zo’n leuke actie kan ik wel gebruiken. Ik ben sinds kort weer begonnen met sporten nadat ik al meer als 1,5 jaar rond loop met de klachten van hielspoor. Ik moet nog steeds rustig aan doen, maar met oude happy hardcore kan ik stiekem net dat kleine beetje extra gas geven. En David Guetta doet het ook niet verkeerd bij de rustigere oefeningen. Bovendien is Bang Bang van Ariana Grande etc ook niet verkeerd, hierbij moet ik opletten niet te veel mee te acteren met het liedje!

 • Kimberley schreef:

  Ik luister heel graag naar Kygo of een fijne Dancelijst op Spotify. Tijdens het hardlopen werkt dat heerlijk opzwepend en geeft muziek mij veel energie, terwijl de mevrouw van de trainingsapp mij tussendoor vertelt hoever ik ben. Ik ga in juli bevallen van de tweede en wil daarna weer heerlijk mijn trainingsschema oppakken. Ik heb alleen nog geen fijne oordopjes gevonden. Deze oordopjes zouden mijn training compleet maken.

 • Wat een leuke actie!!
  Ik heb op spotify een heerlijke ‘sportlijst’ gevonden die ik graag beluister. Maar op het moment dat ik er even door heen zit qua afstand, doe ik gelijk ‘Eye of the Tiger’ erop en dan knal ik door! Heeerlijk!

 • Mehrell de Boer schreef:

  Een goede dance track waar je lekker hard op kunt gaan of een andere harde beat! Vooraf het hardlopen al opzetten om mezelf te motiveren :D

 • Evy helpt mij nog steeds dus helaas niet de beste muziek haha maar zodra ik “alleen” ga hardlopen dan lekker met een eigen Playlist.

 • Marischa schreef:

  Deze actie kan niet op een beter moment komen! Laat ik nu net op zoek zijn naar een koptelefoon/oordopjes die niet afvalt/uitvallen!!! Deze klinken positief en ik zou ze dan ook zeer graag testen met de full colour podcast van DJ La Fuente!

 • Shanne schreef:

  Klinkt misschien heel cliche.. maar de muziek die ik nog vaak luister tijdens het hardlopen is de spotify lijst die 1 van jullie een keer op de site geplaatst heeft. Ik kan het bericht zo 1, 2, 3 niet meer vinden, maar er staat hele fijne muziek op!
  Wel moet ik toegeven dat ik niet vaak met muziek loop. Dit omdat ik dus geen koptelefoon heb, wel oortjes, maar die blijven nooit lekker zitten. Een fenomeen wat veel meiden wel herkennen denk ik!
  Waarom ik deze specifiek heeeeeel graag zou willen winnen, is omdat wij thuis dus een stereo hebben van Denon. ”Wie heeft de bass zo hard gezet?” is een vraag die vaak gesteld wordt als we muziek draaien, maar de bass staat vrijwel altijd laag. De kwaliteit van dit product is gewoon super goed!

 • Kelly Aspers schreef:

  Een lekkere running playlist van Spotify!

 • Leen Standaert schreef:

  Zo graag zou ik dit winnen. Nog nooit iets gewonnen en dit zou echt zeer aangenaam zijn. Ik heb reeds 2 maand een fitnessabonnement nadat ik een half jaar niet meer kon fitnessen door omstandigheden. De fitness is super maar de muziek staat niet luid genoeg. Zelf maak ik een playlist op youtube met de meest motiverende muziek van beyoncé tot calvin haris enzoverder ook playlisten op youtube zelf bij “fitness” categorie zijn geweldig. Tijdens het lopen is het verschrikkelijk met oortjes die overal heen bengelen en waar je telkens je iphone, ipod of andere muziekaparatuur moet meesleuren. Met deze oortjes zou het geweldig zijn en het zou me nog meer motiveren. Dus het zou echt geweldig zijn moest ik deze kunnen winnen. Vele fitnessgroetjes

 • Christa schreef:

  Ja, leuk! Ik luister tijdens het hardlopen het loefst naar u2 of dire straits :), lijkt mij heerlijk hardlopen zonder draadjes.

 • Kelly van der Heijden schreef:

  Heerlijk om met muziek te rennen! Ik heb een afspeellijst op spotify, maar gebruik ook graag de radio-app. Hier fingers-crossed, zou hem heel graag willen winnen.

 • Dominique schreef:

  Wauw wauw wauw! Wat zou dit een uitkomst zijn! Zes dagen in de week sport ik twee keer op een dag: cardio én kracht. Altijd, écht altijd heb ik ruzie met mijn oortjes. Of ze zitten in de knoop of ze zitten in de weg of ze vallen uit tijdens de kettlebelswing.. Pfff genoeg redenen waarom alle oortjes door deze ideale denon fitness headphones vervangen moéten worden. Ik ben echt helemaal weg van het liedje one dance van drake, dit liedje kan ik echt non-stop aanzetten en lekker op knallen tijdens een pittige workout. Fingers croshed..

 • Patrick Haring schreef:

  Ik dan wel geen fitgirl maar wel een fitboy maar kan evengoed de oortjes heel goed gebruiken voor het hardlopen en het fietsen. Ik heb geen goede oortjes dus moet nu helaas zonder, ze vallen er gewoon weer uit. :( dus dit zou echt top zijn :) :) Het liefst luister in naar lekkere stevige opzwepende muziek tijdens het sporten.

 • Danielle schreef:

  ik doe aan dansen, jazz, en ben verder graag met muziek bezig. muziek is dus een must als ik ga sporten, met name omdat ik er meer energie van lijk te krijgen. ik luister muziek aangepast op wat ik ga doen, bij rennen is het meestal iets met een redelijk snel en regelmatig tempo. ik zou heel graag deze oortjes willen hebben.

 • Dat zou echt super fijn en leuk zijn! Zelf luister ik altijd tijdens het hardlopen graag naar de nummers van classical music for running :-)

 • Ik kan echt niet hardlopen zonder dat ik muziek aan heb! Ik heb daarom een speciale afspeellijst voor het hardlopen gemaakt. Daar vind je echt vanalles, van ballets tot aan dance. Ik ren nu met een koptelefoon, maar wil zooo graag oordopjes.

 • Ooh wat zou dat perfect zijn. Ik ga regelmatig hardlopen in de avond zodra de kinderen in bed liggen of overdag en dan moet ik ze tijdelijk alleen achter laten. Nu zou ik en heerlijke popmuziek kunnen blijven luisteren en zonder gedoe op kunnen nemen als de kinderen me nodig hebben. Dat geld overigens ook voor als we naar de fitness gaan voor krachttraining. Ik zou dat wel een heel gerustellende gedachte vinden

 • Mooi! Die zou ik graag winnen! Ik luister graag naar Coldplay of naar Saybia tijdens het hardlopen. Maar ook de running- playlists van spotify is leuk om te luisteren!

 • Teichmann Virginie schreef:

  Een swing hits, of het nu jaren ’70 ’80 ’90 ’00..zo lang er goede beat en meezinger is ben ik blij.. Blijkbaak zing ik wel af en toe eens mee, wel vals maar “who cares”?

  Mijn dochter nemen telkens mijn oortjes, dus moet ik telkens om nieuwe.

 • Jasmijn schreef:

  Sporten met muziek is zo veel fijner dan zonder, alleen zit ik altijd met het probleem dat de oortjes niet blijven zitten.. Zo vervelend. Ik luister het liefst hele vrolijke muziek en/of hardstyle, daar krijg ik zo veel energie van dat het alleen maar beter gaat! Met zowel hardlopen als in de sportschool zouden deze oortjes super van pas komen!!

 • Angela schreef:

  Toevallig vandaag op zoek naar nieuwe oortjes voor het luisteren van de muziek tijdens het hardlopen. Maar nog niks geschiktst gevonden. Tot ik dit artikel las en het filmpje bekeek. Ik wist niet dat ze ook zonder snoertjes te verkrijgen waren! Ideaal! Luister vaak naar running hits met een lekkere beat. Dat houd de snelheid en het doorzettingsvermogen er goed in! Het motiveert om lekker door te lopen op momenten dat ik het even zat ben maar toch door wil!

 • Caroline Kussé schreef:

  Oh die oortjes zouden wel van pas komen! Ik luister tijdens het sporten vooral naar klassieke film- of gamemuziek: zo’n epische, heel motiverende muziek waar ik helemaal in meegesleept word. Maar het gedoe met oortjes stoort inderdaad: de oortjes blijven niet zitten, vallen uit, kabeltje zwiept heen en weer of is te kort… Grr, frustrerend ;)

 • Soraya schreef:

  Ik luister meestal naar dance muziek tijdens het hardlopen, maar soms ook wel hardstyle dan ren ik lekker door! Tot nu toe heb ik nog geen perfecte headset gevonden, dus ik ben reuzebenieuwd!!!

 • Ah men ik ben altijd zo jaloers op mensen met muziek tijdens het sporten. De oortjes die ik altijd heb blijven nooit zitten. Deze zou helemaal top zijn. Lekker housemuziekje op en knallen! Door de snelle muziek verleg ik elke keer m’n grenzen ;)

 • Frustraties over oortjes hier genoeg, past niet, dan weer stuk, gevecht met snoer.
  Net weer nieuw paar gehaald maar zitten totaal niet fijn. Mijn oren verdienen beter om tijdens mijn cardio de mooie afspeellijst van Anouk te horen.

 • Ik ben gek op “relaxmuziek” maar als ik sporten dan ga ik uit die relaxmodus en is het gas erop met hardstyle! Maar die oordoppen zitten altijd ellendig, dus goede oortjes maken mijn training helemaal top.

 • Lonneke schreef:

  Lijkt me super handig! Andere oortjes zijn altijd een gevecht!! :(… vaak luister ik hardstyle om flink te knallen!! :D

 • Fedra Deneut schreef:

  Wat zou ik deze graag winnen! Gewone oortjes zitten inderdaad vaak slecht en vallen meestal uit…
  Ik luister graag naar Beyoné en zowat alles van Queen.

 • Maaike schreef:

  Top 40 muziek! Heerlijk aangezien de sportschool meestal erg oude liedjes draaien.

 • emy Theunissen schreef:

  Meestal loop ik zonder muziek, maar nu aan het trainen voor een marathon en tijdens die lange afstanden is het toch wel relaxt, want zelf gaan zingen levert alleen maar herhaling van 1 à 2 zinnen op wat vrij irritant is :P
  Maar top40 met flinke beat of een fijn lijstje van spotify. :)

 • Ik luister altijd maar de NL top 40 van die dag. Heerlijk en ik kan alle liedjes meezingen tot groot plezier van de kids! Wanneer ik ff wil “knallen” zet ik een nummer op uit de playlist van m’n zoon (mix tussen hard rock en hard core). Ik heb jele kleine oren en heb al verschillende headphones geprobeerd. Of ze vallen uit of ze doen pijn :-( Deze zouden zeer welkom zijn, top kleurtje ook!

 • Marijke schreef:

  Wat leuk! Ik ren het liefst op ‘superheroes’ van The Script, omdat dat me helpt verder te gaan! Ik zit wel altijd in de knoop met die rotsnoertjes. Hopeloos. Dit zou een uitkomst zijn!

 • Marie-Ange Arends schreef:

  Goede avond. Ik luister het liefst naar up tempo nummers. Beetje rock vind ik ook fijn. Iets waar een goede bas in zit waardoor ik mij lekker kan uitleven. Heerlijk! Krijg nu alweer zin om te gaan. Groetjes van Marie-Ange

 • Sandra schreef:

  Beetje old school misschien maar de mixen van Ben Liebrand zorgen ervoor dat de tijd vliegt!

 • Juliette schreef:

  Ik luister naar muziek die het beste past bij mijn workout, als ik ga boxen lekkere power beats, maar bij het hardlopen in de ochtend toch echt wel rustgevende muziek met een lichte beat. Het lijkt me echt super handig , headphones zonder die stomme kabel! Hoe tof zou het zijn als ik die mag showen aan mn vriendinnen ! Lets hope for the best and may the best win!

 • Dorien schreef:

  Dat zou tof zijn om deze oordopjes te winnen! Mijn lievelingsmuziek tijdens het sporten: guilty pleasures! :-)

 • Francisca schreef:

  Ik zou ze heel graag willen proberen. Heb inmiddels al 3 versleten met draad….
  Ik luister tijdens het hardlopen naar de top 40 van NL of iets van trance.

 • Laura Swinkels schreef:

  Ik ben vorige week aan jullie bikini chalange begonnen. Dan kun je wel n lekkere beat in je oren gebruiken om gas te geven!! Top 40 doet t altijd goed :)

 • Ik ben benieuwd of Alter Bridg, Missy Elliot, Muse, Above and Beyond en Tabatha workout songs, ook goed klinken door deze oordopjes. Hoewel ik toch ook wel in de waan leef mee te kunnen zingen tijdens het hardlopen of een knalvolle sportschool. Lang leve playback en blijven oefenen =D.

 • Saskia schreef:

  Faithless. Haha. Maar dat kan eigenlijk niet meer. Mumford and sons en Rihanna lopen ook lekker. Het enige wat niet lekker loopt zijn m’n oordopjes. Die vallen uit. Daar kan ik me aardig mee vermaken en m’n gedachten mee verzetten. Maar wie weet verzetten mijn gedachten zich nog beter met goede oordopjes en tips voor veranderende muziek met een beat. Succes met de keuze!

 • Angela schreef:

  Wauw! Dit lijkt me een super oplossing, wat een leuke actie! Tijdens jullie workouts knalt bij mij een workout playlist van spotify uit de speakers en tijdens het hardlopen een running playlist. Een ideale uitkomst zulke playlisten, maar met een Denon headphone natuurlijk veel beter te luisteren waardoor ik lekker kan knallen!

 • Angela schreef:

  Deze oortjes zijn echt wat voor mij, ren tegenwoordig zonder muziek omdat ik snoertjes zo lastig vind.. Dan zit het snoertje in de weg, dan vallen de oortjes weer uit. Dit zou dus ideaal zijn. Het liefst luister ik naar lekkere running playlist van Spotify

 • Marloes schreef:

  Tijdens het hardlopen koppel ik mijn spotify aan runkeeper. Zodat hij de muziek aanpast op mijn rentempo. Ideaal! Zo heb je altijd lekkere upbeat muziek en ontdek je leuke nummers om op te sporten. Het enige wat ik nog mis zijm draadloze oortjes. Want ik trek nog wel eens mijn oortjes eruit door rondzwaaiende armen.

 • wow wat een reacties al
  maar tijdens de fitness en het hardlopen haalt muziek me door ieder dal
  ik luister naar spotify tijdens het rennen maak ik gebruik van hun running app
  ik krijg dan muziek op de pace waarin ik loop dat helpt bij iedere stap
  tijdens de fitness luister ik naar wat ruigere en hardere muziek
  muziek met een beat waardoor ik er alles uit kan halen fysiek
  agressie of teleurstelling omzetten in kracht en power
  met muziek schud ik het dan zo uit mijn figuurlijke mouwen
  op dit moment met koptelefoon in de winter lekker warm op die oren
  maar vanochtend bleek het al wat zweet te veroorzaken en begonnen ze een beetje te smoren
  dus deze draadloze headset zou echt ideaal zijn tijdens het rennen en het trainen
  dan worden ze vanzelf sterker die benen

 • Erica Broekman schreef:

  Ik luister tijdens het sporten het liefst naar Jason Mraz, Pharell Williams, C2C en Twentyone pilots :)

  Groetjes,
  Erica

 • Nynke Catherine schreef:

  Vind het heerlijk om met muziek op te sporten, maar helaas blijven mijn huidige oortjes niet goed zitten. Deze oortjes van Denon lijken wel goed te blijven zitten, dus zouden de ideale uitkomst zijn. Scheelt ook weer met het in de knoop zitten met snoertjes.
  Het liefst luister ik naar countrymuziek, maar zo af en toe een pop nummer vind ik ook niet ververvelend.

  Wat zou het gaaf zijn om deze actie te winnen en weer meer te gaan sporten als ik klaar ben met het schrijven van mijn scriptie!

 • Pieter Vink schreef:

  Naar wat ik luister hangt van mijn humeur af. Van scheurende gitaren van o.a. Rammstein en S.O.A.D. tot opzwepende beats van The Prodigy en Faithless en de zonnige reagea van Bob Marley en Beef. Met die oortjes van Denon gaat het hardlopen zeker wel lukken

 • Hardlopen en krachttrainingen zijn echt veel beter vol te houden met een lekkere beat op de achtergrond! Ik luister naar veel verschillende muziek, maar vind het vooral fijn als er een lekkere beat inzit. Bijvoorbeeld ‘I took a pill in ibiza’ van Mike Posner. Soms vind ik het ook fijn om hard te lopen op hardstyle muziek.
  Met deze Denon headset zou dit allemaal veel makkelijker kunnen. Het zou voor mij een goede motivatie zijn om door te gaan met hardlopen en fitness. Want juist door zulke kleine dingetjes als een snoertje die je maar weer ergens kwijt moet zien te raken, haak ik wel eens af…
  En als tip: Don’t let me down – The Chainsmokers (Hardwell en Sephyx Remix)

 • Wat een mooie headphone!
  Ik luister graag naar up-tempo rock via spotify, zoals: Greenday, The Offspring, Papa roach, Me first and the gimme gimmes.
  Groetjes!

 • Janneke schreef:

  Wauw! Dit is wel een hele vette win actie! 90% van de sporters zie je met muziek in de oren.. Wie wil deze nou niet?! Zo’n setje van Denon brengt de muziek kwaliteit zeker omhoog. Rennen zonder muziek is geen optie, maar dat trekkende koortje in je oren is wel super irritant, dus kom maar op met die gele knallers! Weet zeker dat me work out remix met oa Bingo Players, Martin Garrix en Sick Individuals een stuk beter klinkt via deze Denon oortjes!

 • Jullie zijn gaaf! Het liefste luister ik uptempo songs, zoals nu die van sia, cheap thrills: ‘hit the dancefloor, hit the dancefloor ayaaaaaay’ :)

 • Mercedes jacobs schreef:

  Ik luister het liefste early hardcore, frenchcore en happy hardcore .. Maar tijdens krachttraining vind ik het heel erg fijn om “hiphop” en vrolijke liedjes te luisteren .. Wie het zingt maakt me niet zo uit als het maar lekker klinkt

 • Waauuww de ideale oplossing! Dat gedoe altijd met die draadjes ;-) ik luister altijd naar mijn deezer afspeellijst fitness zodat ik lekker kan rennen op een goede beat! De juiste muziek geeft je die extra motivatie nog iets verder te gaan.

 • julia empel-stamate schreef:

  Ik luister graag naar Gotta Feeling – The Black Eyed Peas; Clocks – Coldplay,Born To Run – Bruce Springsteen,Heavy Cross – Gossip

 • Maakt me niet uit. Zet de hele playlist op shuffle.

 • Zamira schreef:

  Wat een super actie. Ik ben het helemaal eens met het stukje over de muziek en je motivatie. Ik merk aan mijzelf dat ik muziek echt nodig heb om door te gaan tijdens het sporten. Zowel tijdens binnen als buiten sporten luister ik graag naar muziek. Vooral radio met een fijne beat of een goede remix doet mij goed. Deze oordopjes zouden voor mij dan ook een echte uitkomst zijn.

 • Pieter Akkerman schreef:

  Welke muziek tijdens het sporten? Dat is een duidelijk verhaal: Een running speellijst met Kraak&Smaak, OPIUO, Parov Stelar en Bart&Baker. Dikke 20% meer prestatie!

 • Jaaa die oortjes zijn echt wat voor mij! Ik luister tijdens de hardlooptrainingen altijd naar de running playlist op spotify en dat zou nóg fijner zijn als mijn oortjes er niet steeds uit vliegen!

 • Eindelijk goeie oortjes die niet uit mijn oren vallen. Weg met die Apple oortjes…
  Mijn favoriete muziek is Porter Robinson en Odesza. Ik hou van EDM en electronic music, kan je lekker goed op rennen.

  xx x

 • Jenna Göbel schreef:

  Ik train nog maar net voor het hardlopen en ik heb al snel in de gaten dat muziek een impact heeft op mijn prestaties. Echter, heb ik nog geen oordopjes gevonden die in mijn oren blijven zitten! Ik wil ze dan ook graag winnen, zodat ik voortaan niet meer hoeft te ergeren aan oortjes die uitvallen of irriteren als ik naar Dance/Trance/Hardstyle luister.

  Dankjewel voor jullie gave winactie!

  Groetjes, Jenna

 • Manon Marivoet schreef:

  Ik kies altijd een work-out playlist op spotify! Veel afwisseling en steeds goede muziek!
  Ik sukkel elke keer opnieuw met mijn headphones en deze oortjes zien er ideaal uit.
  Groetjes Manon

 • Jantine schreef:

  Tijdens de lange duurlopen luister ik graag luisterboeken en bij de andere trainingen van alles wat als de muziek maar het goede tempo heeft.

 • Chananja schreef:

  Oee, ik ben dol op hardlopen en vooral met de fijnste muziek, muziek waar je nog meer energie van krijg! Dit lijkt mij een ideale koptelefoon, dit maakt het hardlopen nog leuker!

 • Angelique schreef:

  Jaaa die moet ik hebben *heart* altijd die irritante draadjes tijdens het sporten…
  Ik doe aan krachttraining en dus ben ik constant verschillende bewegingen aan het maken/ houding aan het veranderen waarbij draadjes dan niet echt werken en dus was ik gestopt met muziek luisteren tijdens het sporten.. Maar ik zou dol graag weer wat hardere stylen ( raw, hardstyle, hardcore ) in mijn oren willen hebben tijdens het sporten, heerlijk ! *Duimt heel hard*

 • Oké, dit is een beetje een guilty pleasure. Maar ik heb altijd mika op, tijdens het hardlopen. Inmiddels is het ook gewoon een gewoonte geworden, maar zodra ik een nummer van mika hoor, krijg ik energie.

 • Ik luister het liefst naar hardcore remixen uit 2009-2013. Mooie deuntjes op een hard up tempo. Je blijft lekker doorlopen en af en toe mee zingen. Heerlijk! Soms wel grappig als je met je handen danst en iemand denkt dat je zwaait, haha.

 • Wat n super chille oordoppen!
  Ik loop nu met een koptelefoon, heerlijk geluid maar inderdaad superwarm :(
  Beste muziek om bij te lopen: rock of metal. Loop ik 2x zo hard op dan op happy pop-nummers (heb ik proefondervindelijk getest!)

 • Marije schreef:

  Wat een stoere oordopjes!! En super handig dat er geen draad meer is… Ik luisterde vaak trance / top 40 muziek als ik ging sporten.. maar laatste tijd sport ik zonder muziek ; (
  Ik zat te vaak in de knoei met het draad van m’n oordopjes / koptelefoon , en vind het niet zo lekker zitten om het draad onder m’n shirt te laten lopen…. deze draadloze oordoojes zouden ideaal zijn tijdens het hardlopen / in de sportschool en tijdens het paardrijden… dus hopen maar !!!

 • Maartje de Jong schreef:

  Ik word dus helemaal gek van mijn oordopjes tijdens het sporten ze zitten totaal niet prettig en ze vallen er steeds uit. En dan zit ik ook nog wel eens vast met mijn handen tussen het snoertje. Ik vind het heerlijk om een afspeellijst van Spotify aan te zetten met heerlijke work-out muziek lekker op tempo zodat ik gemotiveerd raak door de muziek en vaak net even over mijn grenzen heen kan! Heerlijk! Ik kan niet meer zonder muziek sporten.

 • Dit zou echt perfect zijn! Ik steel “leen” nu elke keer de oortjes van mn vader, omdat mn apple oortje gewoon niet lekker zitten… Zo balen en ik vind zonde om zoveel geld uit te geven en vervolgens blijven ze niet zitten… Wat ik het liefst luister tijdens het sporten? Sowieso uptempo nummers, met een heerlijke beat anders om ik niet vooruit zo heerlijk om te hardlopen met lekkere muziek in! Loveee it xoxo

 • Ik luister tijdens het hardlopen het liefst gewoon de muziek die ik op dat moment het leukst vindt en die ik ook thuis luister. Nu is dat de muziek van Douwe Bob. Nogal voorspelbaar misschien, maar ik heb zijn muziek helemaal ontdekt! Ik ben aan het trainen voor de halve marathon, dus ik ben nu steeds langere afstanden aan het lopen (heb deze week voor het eerst 19km gelopen, yesss!), en dan heb ik ook wel echt behoefte aan muziek, omdat ik het anders saai vind worden. ‘Feel like flying’ van Racoon blijft ook een favorietje, echt een perfect hardloopnummer!

 • Dit zou ik echt heel goed kunnen gebruiken. Tijdens het sporten luister ik liedjes van Queen B, maar ook uptempo nummers zodat ik extra gemotiveerd raak. Ik hoop dat ik zometeen tijdens het sporten en op mijn sportopleiding kan pronken met deze oortjes. Jezelf helemaal focussen en even afsluiten van de buitenwereld.

  Daarnaast wil ik even vermelden dat ik elke morgen begin met een kop koffie en de teksten van jullie doorlezen. Baal gewoon als ik alle teksten al gelezen heb.

 • Karlijn schreef:

  Ik luister tijdens het sporten het liefste hardere muziekstijlen. De beat en bass geeft me altijd net dat extra stukje kracht. Helaas vallen de in ear headphones snel uit, omdat je ze niet klem kan zetten. En met mijn 5 dagen sporten schema, komen ze zeker van pas!

 • Hendrika schreef:

  Voor het sporten heb ik een hele playlist gemaakt in Spotify.
  Heel typisch heet deze workout, haha. Het is een playlist van 4 uur lang. Dus ik kan lekker mijn gang gaan en door de shuffle spelt ie iedere keer een andere volgorde af.
  Ik hou van lekker up beat nummers, dit zijn mijn favorieten:
  – Lift me up – Headhunterz
  – For a better day (DubVision Remix) – Avicii
  – Magnets (A-track Remix) – Disclosure
  – Killler (Re-rub) – Patrolla vs. Adamski
  – Hey – Fais
  – Your Love (Mike Delinquent Radio Remix) – Nicole Scherzinger
  – No money – Galantis
  – Freak – R3hab
  – I’m in control – AlunaGeorge
  – Blame (Jacob Plant remix) – Calvin Harris
  – In my room – Yellow Claw
  – Boom – Major Lazer
  – Trendstter (Lucian Remix) – Black Coast
  – Wasted on you – Louis Futon
  Wie weet motiveer ik nu ook anderen, met mijn muziek :)

 • piroska baars schreef:

  Ik knal rennend de weg op met echte house en dance muziek. Niet alleen in het hardlopen, maar ook in de sportschool kunnen Calvin Harris en Hardwell er iedere keer weer voor zorgen dat ik dat laatste setje squat afmaak. Iets met meer energie krijgen door muziek…

 • Anaïs Bogaert schreef:

  Oooooh ik ben al een tijd op zoek naar de perfecte headphones en deze lijken perfect! Ik sport in de gym het liefst met hardcore / metalcore zodat de adrenaline door mijn lijf stroomt en ik mijn energie extra kwijt kan. Als ik een home workout doe speel ik altijd een hitlijst af met de meest recente populaire muziek want daar word ik lekker vrolijk van en ook dit geeft me de kracht om door te zetten !

 • Via Instagram zie ik deze winactie voorbij komen. Vaak laat ik dit aan me voorbij gaan, want goh hoe groot is de kans nou dat ik win? Dit keer doe ik een poging want deze oortjes zou ik HEEL graag willen winnen. Momenteel woon ik in Sydney, waar hardlopen 1 groot plezier is met sublieme uitzichten, maar die snoertjes van m’n oortjes tegen m’n arm, over m’n rug zorgen voor nog een mini stukje inperfectie. Hopelijk win ik deze oortjes en kan ik meer genieten van de uitzichten, het hardlopen en natuurlijk de muziek. Welke muziek? Eigenlijk alles zolang het maar tempo heeft. 1 van m’n favorieten momenteel Toxic in de mix van Lenny Bertoldo!

 • Sophie Volkerink schreef:

  Heel graag!! Heb mij gisteren ingeschreven bij de sportschool en gelijk mijn eerste fitness oefeningen gedaan.
  Ik luister graag naar vanalles door elkaar. Van Adèle tot 2unlimited tot Ilse de Lange en alles daartussen in. Dus ik kan ze erg goed gebruiken om mijn doelen nog sneller te halen :-)

 • Linde Hagedoorn schreef:

  Hmm ik ben een ramp in het opnoemen van liedjes haha.
  Hardlopen lukt helaas nog niet na meerdere knieoperaties nu wel weer aan het opbouwen om elke dag een rondje te wandelen heerlijk door de bossen! Hoe fijn is het dan met muziek! Lijkt mij iig heel lekker. Dan ga ik wel gewoon simpel voor de top 40 of de top 2000 dat is toch echt wel mn favoriet! Ohja in de sportschool met de fysio zal ook zeer handig zijn! Kan ik lekker naar mijn eigen muziek luisteren in plaats van al dat geboem hahah

  Duimen!!

 • Marleen Schlomer schreef:

  He Fitgirls!
  Wat supertof dat jullie deze fitness headphones weggeven.
  Ik ben een half jaar op stage geweest in Australië waar ik verliefd ben geworden op hardlopen, dit heb ik sinds dat ik terug ben nog niet weer opgepakt omdat ik weer druk ben gaan handballen. Maar nu komt de zomer eraan en wil ik weer dagelijks een ochtendrun doen zoals ik dagelijks langs de kust in Sydney deed een half jaar lang. Deze headphones zouden een super bijkomstigheid zijn want wat is hardlopen nu zonder muziek :)

  Ik luister naar allerlei verschillende muziek bij het sporten, vaak wel up tempo muziek zoals Avicii, Martin Garrix, Afrojack en andere uptempo toppers uit de top40.

  Superenthousiast over deze Denon Fitness Headphones!!

  Liefs, Marleen

 • Dit zou zo welkom zijn! Ik stuntel geregeld met de draadjes van de oortjes. Net 6 weken uit de running geweest ivm een blessure en nu langzaamaan weer oppakken.. Ik luister het liefst naar top 40, en dan stiekem een beetje meezingen, als mijn ademhaling dit toelaat… Fingers crossed!

 • Lenneke schreef:

  Wow, die zien er geweldig uit! Kleur is ook erg gaaf! Lijkt me echt geweldig om deze te winnen, elke keer met een koptelefoon of oortjes te lopen hanesen is gewoon niet fijn. Kan nooit meteen met m’n workout beginnen.

  Ik luister naar heel veel verschillende soorten muziek terwijl ik sport, maar het liefst naar country; lekker naar een verhaaltje luisteren tijdens het sporten, heerlijk! En dat moet draadloos helemaal goed komen.

 • Hellen Simens schreef:

  Deze oortjes lijken me super handig! Ben altijd aan het knooien met die draden van de oordoppen tijdens het hardlopen.
  Ik zet altijd een playlist op van Spotify! Heerlijk!

 • Cariña schreef:

  Ah tof! Zou goed van pas komen, er is niks irritanter en demotiverender dan oortjes die steeds uit gaan omdat het snoertje strak staat. Uhu ik spreek uit ervaring. Het liefst luister ik naar een remix van Kontor altijd via spotify, bevat vaak een leuke mix van de wat bekendere nummers! Fingers crossed! Liefs

 • Sharon schreef:

  Wauw, wat zou ik deze graag willen winnen! Dit geeft mijzelf weer motivatie om ook naar de Marikenloop te blijven hardlopen en ook naar mijn tegenslagen te blijven fitnessen. Eindelijk geeeeen draden meer!

 • Nathalie de Boer schreef:

  Ik hoef alleen maar te zeggen naar welke muziek ik luister?? En dan maak ik kans op deze tegeke koptelefoon?!

  Nou ik luister eigenlijk altijd Beyoncé.. Via spotify en dan een random afspeellijst.. Heerlijk om op hard te lopen..

  How run the world? girls!

 • Rosanne schreef:

  Ik wil graag winnen omdat ik net met de fitgirl challenge gestart ben en dat het proberen van deze headphones een goede motivatie zou zijn om het sporten niet op te geven :)

 • Rosanne schreef:

  Oh vergeten te zeggen welke muziek ik luister, ik luister het liefst hard rock of iets dergelijks. Lekker helemaal alles vergeten en focussen op de muziek en de workout

 • Bettine schreef:

  Wauw, wat een tof ding! Sinds ik aan het trainen ben voor de Dam tot Dam loop luister ik altijd de CD ‘We Like it Here’ van Snarky Puppy. Niet zo bekend, maar zoooo lekker voor tijdens het rennen :)

 • Myrthe schreef:

  Muziek waar een lekkere beat opzit zodat er tempo in het sporten zit. Dat verdomde kabeltje van mijn oordopjes heeft ervoor gezorgd dat mijn telefoon tot drie keer toe bijna te pletter is gevallen tijdens het crosstrainen. Dus deze oordopjes zouden perfect zijn voor mij!

 • Hoi Follow Fitgirls!
  Tijdens sporten luister ik het liefst naar motiverende en knallende muziek! Ik krijg daar energie van om nog dat extra zetje te geven! Ik heb zelf een playlist gemaakt voor tijdens het rennen/trainen met o.a.: Calvin Harris- pray to god, Zara Larsson en MNEK- never forget you, Kane- rain down on me, Paloma Faith ft sigma- changing en Maclemore en Ryan lewis- can’t stop me now! Het trainen gaat natuurlijk nog beter wanneer je niet steeds aan je oortjes hoeft te frutsen, dus graag!!

 • Mirthe schreef:

  Na mijn reis van 3 maanden door Zuid-oost Azië, heb ik samen met een vriendin besloten ons hardlopen naar een next level te brengen door ons in te schrijven voor de halve marathon in Eindhoven 9 oktober 2016! Afgelopen 2 weken zijn we begonnen met de eerste stappen te zetten richting die 22 km. Dit viel niet mee na 3 maanden niet sporten… Maar we zetten door en zijn vast beraden dit doel te behalen en met een big smile over de finish te komen!
  We rennen beide met normale oortjes, maar deze vallen nog wel eens uit onder het hardlopen. Ik ben daarom opzoek gegaan naar een alternatief en kwam toevallig jullie actie tegen via jullie facebook pagina!
  We rennen beide met erge uiteenlopende muziek van One Republic tot Afrojack. De muziek moet ons nog meer energie geven en ons dat extra beetje pushen, waardoor we net die laatste kilometer met een heerlijk gevoel uitlopen. We vullen dan ook onze afspeellijsten aan met motiverende muziek, zodat we die 22 km gaan knallen!

 • Mirthe schreef:

  Na 3 maanden reizen door Zuid-oost Azië, heb ik besloten het hardlopen naar een next level te brengen door mij in te schrijven voor de halve marathon in Eindhoven op 9 oktober 2016. Deze week ben ik begonnen met trainen, maar dit valt niet mee na 3 maanden nauwelijks sporten. Muziek helpt mij dan heel erg in mijn motivatie om die laatste kilometers met een goed gevoel uit te lopen.
  Mijn oortjes vallen nog wel eens uit tijdens het hardlopen en dit is niet prettig wanneer je net in het juiste rimte zit. Ik was opzoek naar een alternatief en toen kwam ik jullie actie tegen kwam op jullie facebook pagina. Ik luister naar uiteenlopende muziek van One republic tot Afrojack. Het is belangrijk dat de muziek mij nog meer energie geeft en me de boost geeft om het uiterste in me zelf naar boven te halen! Mijn afspeellijst word met de dag groter om zo een fantastische halve marathon te gaan rennen.

 • Ik zou dit heel graag winnen, het lijkt me zo handig! Ik luister tijdens het lopen graag naar uptempo muziek, liefst met een goede beat onder, zweept je lichaamsritme gelijk een beetje meer op! Maar ik wissel het ook graag eens af met rustigere muziek à la Ed Sheeran bijvoorbeeld, leuke meezingers tijdens het rennen of fietsen! :)

 • Basically alles met een beat! Lekker een beetje swingende, moderne muziek. zodat ik gemotiveerd blijf en de tijd voorbij vliegt :D Helemaal bij cardio, dan heb ik niet door dat de tijd langzaam gaat XD

 • Renske schreef:

  Jaaa die zou ik heel graag willen! De snoer van mijn huidige oordopjes zit mij vaak in de weg. Of hij hangt in mijn gezicht of hij zakt te ver in mijn shirt waardoor mijn oordopjes weer uitvallen. Tijdens het hardlopen luister ik vaak naar reggae of naar dance muziek, deze hebben allebei een fijne beat waarop je kan dansen. Reggae zorgt er ook voor dat ik ontspan waardoor het hardlopen beter gaat!!

 • Na jaren dan toch eindelijk de oplossing voor het in de knoop zitten van mn oortjes haha.

  Tijdens het sporten luister ik vaak hardstyle want dat vind ik lekker oppeppend.

  De oortjes lijken me ook ideaal als je samen traint. Allebei een oortje en dan dezelfde muziek voor hetzelfde ritme bij duotraining. Leuk om te proberen!

 • Hoe fijn is deze win actie!! Dit zou echt een ultieme motivatie kunnen zijn voor het rennen van een halve marathon. Helaas train ik alleen, en kan ik dus wel wat muziek als Armin van Buuren gebruiken!

 • Rien Verbeek schreef:

  Veel progressieve rock en metal via mijn AH-C120MA dopjes. Blijven alleen met hardlopen niet altijd lekker zitten. Met de halve marathon van Zwolle voor de boeg is goed geluid dat ook nog blijft zitten een must.

 • Van Ub 40 tot heerlijke up-tempo top 40 muziek maar vooral ook muziek waarbij ik een soort vakantie gevoel bij krijg. Hierdoor loop ik fijner en zit ik ergens ver weg. Over mijn haat liefde relatie met mijn oordopjes kan ik heel duidelijk zijn…..door mijn sport b.h. gewikkeld uit mijn oor springend maar hierdoor blijven zij we hangen richting oor. En vaak mijn oordopjes rubbertje verliezend omdat ik dan iets te fanatiek het oortje pak of weer achter iets blijf hangen. Maar hoe dan ook muziek hoort erbij. Zonder muziek loop ik niet

 • Nicoline schreef:

  Als ik de oefeningen van FollowFitGirls in mijn sportschool doe heb ik altijd muziek in m’n oren… maar ben dan vaak nog drukker met die onhandige dopjes en draadjes dan met m’n buik- of bilspieren
  Luister dan liedjes als Cheap trills, Wake me up, Runaway en I took a pill in Ibiza.

 • Oeh die kan ik goed gebruiken! Elke dag weer ruzie met m’n kabeltjes als ik in de sportschool sta.. Dan weer m’n telefoon in m’n zak, dan weer in m’n shirtje.. Maar zonder m’n hardcore in m’n oortjes mis ik net dat beetje extra motivatie.

 • Oeh die kan ik goed gebruiken! Elke dag weer ruzie met m’n kabeltjes als ik in de sportschool sta.. Dan weer m’n telefoon in m’n zak, dan weer in m’n shirtje.. Maar zonder m’n hardcore in m’n oortjes mis ik net

 • Jennifer schreef:

  Wat een leuke winactie!

  Tijdens het sporten luister ik graag naar alles wat lekker up beat en motiverend is. :) Spotify heeft daar lijsten vol van dus dat komt altijd helemaal goed!

 • Monique schreef:

  Dat zou echt heeeel handig zijn met hardlopen en in de sportschool!
  Hardlopen doe ik het liefst op lekkere rockmuziek zoals The Sore Losers of The Black Keys maar tussendoor komen er ook nummers op met een lekkere beat van Dimitri Vegas & Like Mike en Axwell.
  Sporten in de sportschool doe ik het liefst met de chille muziek van Selah Sue en Typhoon.
  Een erg gevarieerde muzieksmaak, maar wat afwisseling is altijd goed toch ;) Zowel met sporten als met muziek

 • Mirthe schreef:

  Na 3 maanden reizen door Zuid-Oost Azië, heb ik besloten het hardlopen naar een next level te brengen door mij in te schrijven voor de halve marathon van Eindhoven op 9-10-2016! Afgelopen week ben ik begonnen met trainen, maar dit viel niet mee na 3 maanden nauwelijks sporten. Lekkere muziek motiveert mij om die laatste kilometers met een goed gevoel uit te rennen.
  Mijn oortjes vallen nog wel eens uit tijdens het hardlopen… Niet prettig wanneer je net in het juiste ritme zit. Ik was opzoek naar een alternatief, toen ik jullie super toffe actie tegen kwam op jullie Facebookpagina.
  Ik luister naar uiteenlopende muziek, van One Republic tot Avicii en OMI tot Disclosure. Voor mij is het belangrijk dat de muziek me nog meer energie geeft en me een boost geeft om het uiterste in mezelf naar boven te halen.
  Mijn afspeellijst wordt met de dag groter om zo een fantastische halve marathon te gaan rennen!

 • Toinon schreef:

  Ik luister altijd naar pop- en rapmuziek omdat dit mij helpt om verder te blijven sporten en niet op te geven. Na het sporten heb ik dan een goed gevoel en wil ik verder blijven luisteren naar de muziek

 • Isabel schreef:

  Ik luister vaak stevige metalcore met veel geschreeuw en harde beats. Dat geeft me de beste drive, net alsof ik tijdens een concert flink sta te moshen in een pit met de zweetdruppels op m’n lichaam. En snoertjes zijn inderdaad een hell m’n koptelefoon na een week naar de hell door het sporten :(

 • Amber Boeije schreef:

  Ik luister graag naar muziek als ik aan het hardlopen ben. Meestal loop ik toch wel een uurtje dus dan is het fijn om een lekkere volle playlist te hebben. Het meeste is gewoon de recente pop muziek, maar ik zoek ook wel eens oude nummers op puur omdat ze zo’n lekkere beat hebben waardoor ik nog harder ga rennen! Ik heb nu wel muziek headphones maar deze vallen om de tien minuten uit omdat ik aan het rennen ben. Deze winactie geeft me meteen alweer kriebels om vanmiddag te gaan rennen! (Als het weer het toelaat)

 • Marrit schreef:

  Die lijken me ideaal voor het hardlopen en fitness! Kan tegenwoordig niet meer zonder muziek tijdens het sporten. Het liefst ren ik op een lekkere beat van Martin Garrix of popmuziek. Het geeft me echt een boost. Alleen hef geklungel altijd met het snoertje van mijn oortjes… Deze oortjes lijken me perfect!

 • Krachttraining thuus die ik met de radio aan maar hardlopen doe ik zonder muziek omdat de draden altijdvin de weg zitten en ik dat verschrikkelijk vind met lopen. Dit zou een uitkomst zijn. Heel graag dus.

 • Kayleigh schreef:

  Ik heb een speciale afspeellijst voor tijdens het sporten. Favoriet op dit moment is Chandelier van Sia, met dit liedje ga ik helemaal los! Daarnaast loop ik graag hard op mixjes van DJ’s. Zo is Adagio for square van Workels echt een aanrader! Groetjes Kayleigh

 • Hey FollowFitGirls,
  Wat een goeie actie van jullie! Ik hou van muziek en ik ren bijna dagelijks!
  Het lijkt me heerlijk om zonder snoertjes te rennen EN dat je oortjes dan ook nog goed blijven zitten!
  Ik zou graag willen winnen, omdat hardlopen zonder muziek voor mij echt not done is (en ik stiekem altijd lichte irritatie heb vanwege mn snoertjes!;)). Ik denk dat ik hiermee nog beter kan presteren tijdens het sporten en uiteindelijk mijn doel (streefgewicht -3kg) nog sneller/ beter/ fijner kan behalen, binnen mijn gestelde termijn van 6 weken! Hopelijk heb ik geluk!! Zou echt super tof zijn :)!

 • Gave actie! Mijn favo muziek zijn de nummers die Les Mills gebruikt bij de Bodypump. De oude tracklists gebruik ik om zelf mee te sporten! Lekker opzwepend en toch veel afwisseling!

 • Superleuk!! Voor mijn dochter, want zij is heel hard aan het afstuderen wat ze combineert met veel werken en dan schiet het hardlopen en fitnessen er wel eens bij in. Ik weet zeker dat met deze headphones ze wat extra motivatie krijgt voor alles waar ze mee bezig is! Welke muziek ze luistert? geen idee ;)

 • Trienke schreef:

  Die lijken mij wel handig! Verlies die van mij elke keer! Ik luister met het hardlopen het liefs naar trance. kan daar lekker op lopen!
  Succes met de winactie!

 • Jaaa wat zou dit een uitkomst zijn…laatst in de bossen plat op m’n …. gegaan omdat het snoertje weer strak trok en daardoor uit m’n oor viel…daar mee bezig zijn en over takken rennen is niet zo’n goede combi!

 • Janneke schreef:

  Wat een leuke actie. Ik loop tegenwoordig zonder muziek, gewoon omdat die draden altijd in de weg zitten en ruis veroorzaken als ze tegen mijn kleding bungelen. Plus ik wil niet asociaal zijn door mijn muziek over de luidsprekers van mijn telefoon te laten gaan, zelfs al ben ik alleen in het bos.
  Wat ik luister hangt af van mijn stemming, soms klassiek, soms salsa, soms deephouse en dance.

 • Marloes schreef:

  10 km hardloopsessies en bodyfit in de sportschool is 10x meer vermoeiend zonder goede muziek! Ik probeer te luisteren naar de vogels om me heen en te genieten van ‘de stilte’, maar na 10 minuten wil ik gewoon weer muziek! Wil ik Megan Trainor en Kensington horen want dan loop ik letterlijk 2 km harder per uur. Het hele gedoe met zo’n band om je arm en een snoer die je dan maar probeert vast te knopen aan je sportbeha zodat het niet alle kanten opvliegt (waarna vervolgens het snoer tussen je oor en je sportbeha weer te kort is en je regelmatig het oordopje uit je oor rukt) is echt terror!
  Ik zou hemels blij zijn met zo’n headset!!!

 • Lijkt me ideal voor tijdens het sporten! Ik luister het liefst Upbeat EDM (Electronic Dance Music). Deze muziek geeft mij altijd nét dat extra doorzettingsvermogen om tijdens mijn workout het doel te bereiken! :)

 • Kamelia schreef:

  Voordat ik moet beginnen met hardlopen, is het al een geklungel om de oortjes uit de knoop te halen. Tijdens het hardlopen is het al helemaal een ramp. Telkens weer een oortje die eruit valt. Nieuwe zouden dus goed van pas komen!

  Ik luister het liefst naar house of techno liedjes, omdat ik mezelf graag tot het uiterste push. Telkens als ik ga hardlopen, probeer ik mijn vorige records te verbreken. Dat lukt erg goed met house of techno. Nu alleen nog de juiste Denon headphones and I’m good to go!

 • Michelle Baardemans schreef:

  Ik ben al een tijd bezig met hardlopen en bouw het steeds een beetje op. Als doel heb ik om mee te doen aan een marathon. Maar zonder muziek is dit een stuk zwaarder. Ik luister onder het hardlopen muziek waarbij de beat gelijk loopt met mijn passen. Deze oortjes zonder snoertjes zal ideaal zijn, zo wordt ik minder afgeleid door springende snoertjes en kan ik me helemaal richten op het lopen

 • Vanessa Drykoningen schreef:

  Wow, dit zou geweldig zijn! Het kleurtje past zelfs bij mijn sportoutfit!
  Ik luister nu nooit muziek omdat de kabeltjes me altijd in de weg zitten!
  Maar ik heb al een hele lijst met snelle nummers klaar staan, op die manier ga ik mij nog meer kunnen geven in de fitness! #fingerscrossed

 • Anniek schreef:

  Ik zou ze heel graag willen winnen! Het liefst luister ik de running playlist op spotify omdat deze zich aanpast aan je looptempo en je dan wat gemotiveerder wordt om door te lopen.

 • Jeroen schreef:

  Zou geweldig zijn mijn eigen beats te kunnen beluisteren tijdens het sporten!
  Ben een echte remix fan, kan van allerlei artiesten zijn!
  Hopelijk wordt ik verlost van de slechte muzieksmaak van mijn sportschool en
  mag ik genieten van mijn eigen muziek!
  ps: Denon is echt mijn merk en geel mijn kleur! Ik zeg; wij zijn de perfecte match!

 • Alette schreef:

  Op welke muziek ik ren/squat/lunge/rek/spagaat/fiets/gewichten-in-de-lucht-“gooi”/plank hangt compleet af van de mood waarin ik me bevind. Voor mij is sporten niet alleen een manier van fit worden, maar ook een manier waarop ik me even buiten mijn drukke leventje kan zetten en rust in mijn hoofd krijg. De hele bekende nummers zijn van Kensington, Adele, James Bay, Jack Garratt, Jim Croce (waar helaas te weinig mensen nog naar luisteren), Aretha Franklin, Etta James, Stevie Wonder en soms stiekem naar de Spice Girls (my little secret, want niemand heeft het door). De radio gaat zo nu en dan ook aan en omdat ik een synchroonzwemster ben ik hart en nieren zet ik vaak het ploegnummer (het nummer waar de uitvoering op wordt gezwommen) aan om het te memoriseren: TWEE SPORTIEVE VLIEGEN IN 1 KLAP! Hoe tof zou het zijn dit door te kunnen zetten met de Denon Fitness Headphone.
  Veel liefs, Alette

 • Soraya van Everdingen schreef:

  Ahhh wat zou ik graag deze oortjes winnen zeg! Tijdens het hardlopen luister ik het liefst naar hardstyle of iets met pit erin. Ik vind het heerlijk om te luisteren naar nummers met tempo, omdat ik dan vaak op dit ritme mee ren. Goede muziek motiveert mij echt om door te rennen of net een tikkeltje sneller te gaan, dus kom maar op met die Denon fitness headfone :)

 • Jaaaa! Deze wil ik wel winnen. Ik heb altijd ruzie met de oortjes, of ze vallen eruit, of ik kom met mijn handen langs het snoer waardoor de oortjes er weer uit vallen. Dus sporten met muziek Geeft momenteel wat frustratie. Terwijl een goede beat zo lekker kan motiveren tijdens het sporten.

 • Danielle Meeuws schreef:

  Ik luister het liefste freestyle tijdens mijn trainingen. Vooral met hardlopen is deze muziek erg fijn zodat ik op het tempo kan lopen en de muziek helpt mij er dan echt mee om door te gaan! Tijdens het fietsen naar mijn werk luister ik meestal wat rustigere muziek van Kygo vaak met zijn leuke vrolijke deuntjes. Ik kan de Denon Fitness Headphone goed gebruiken dus!

 • Sien Staelens schreef:

  Ik zag deze wedstrijd en dacht: JAAAAA!!! Hardlopen met muziek is zo zalig, ik zou niet zonder kunnen. In het algemeen is sporten met muziek zo veel aangenamer en stimulerender!
  Ik luister meestal naar heel leuke, vrolijke muziek, zoals Kygo/ Mike Posner/ David Guetta/ … Alles wat kan stimuleren, klinkt super in de oren tijdens het lopen!

  De Denon Fitness Headphone zou ik dus supergoed kunnen gebruiken (zeker omdat ik vandaag de dag vaak nog sukkel met het wegsteken van smartphone ed om te lopen .. ;) )

  Sportgroetjes!

 • Ik mag niet hardlopen met mijn heupprothese maar ik wandel wel veel en dan met muziek van sky of spotfy met Marco Borsato. Daar word ik erg rustig van en geniet er zeker van. Dus die oortjes zouden heel goed van pas komen.

 • Laura de Nijs schreef:

  Wauw dit zou echt een uitkomst zijn! Gisteren nog zat ik met m’n oortjes vast in het roeiapparaat in de sportschool, en tijdens het hardlopen heb ik al wel 100x perongeluk m’n oortjes uit m’n oren getrokken.
  Tijdens de run luister ik naar de playlist van Nike op Spotify of naar heerlijke hardstyle mixen om lekker op tempo door te blijven lopen.

 • Esther schreef:

  Als ik met muziek hardloop ga ik meestal voor lekkere bekende muziek met een goede beat (en dan meestal van die teksten waar je spontaan van gaat meezingen, heeeeel klein beetje beschamend altijd haha). Ik moet bekennen dat ik meestal zonder muziek loop, deels omdat het soms wel lekker rustig is maar vooral omdat het ZO ONGELOOFLIJK IRRITANT is om van die oortjes te hebben die non-stop uit je oren vallen. Wie weet zouden deze daar verandering in brengen! :D

 • Iris Marianne schreef:

  Muziek met een lekkere beat erin vind ik het aller fijnst tijdens mijn hardloopsessies. Ik luister mijn Spotify list ‘Run Run Run’ met liedjes als ‘Work this body’ van WALK THE MOON, welke een lekker vrolijk liedje is waar ik graag mee begin. En ‘Heartbeat Loud’ van Andy C is één van m’n favorieten als ik wat motivatie nodig heb en geeft me een lekkere boost om die laatste kilometer nog te rennen! Maar ook tijdens fietsen naar school of stage doe ik graag met muziek op, dan vooral Top 40. Tijdens studeren luister ik eigenlijk altijd naar klassieke muziek, van Ludovico Einaudi tot Choping en Yann Tiersen, heerlijk!

 • Marielle Scholma schreef:

  Zou de oortjes heel graag willen winnen. Ik sport graag met muziek maar heb altijd ruzie met mijn oortjes die altijd na drie en een halve stap uit mijn oren lijken te vallen. Met deze oortjes zou het een stuk makkelijker zijn om te sporten met een goede beat eronder. Ik luister altijd vanalles onder het sporten maar het liefst geen langzame nummers, want mijn benen gaan automatisch over op een langzamer tempo hihi. Ga ook weer meedoen aan jullie bikini challenge heb er nu al zin in!

 • Stephanie schreef:

  Het liefste luister ik lekkere uptempo nummers tijdens het sporten. Zo houd ik mijn oefeningen een stuk langer voor, en daarnaast zijn ze nog een stuk leuker ook!

 • Oh deze zou zo goed van pas komen tijdens het lopen.
  Ik luister liefst naar een running playlist van Spotify.
  Elke keer weer nieuwe en andere muziek op een leuk tempo

 • Karlijn schreef:

  Het liefste luister ik naar energieke muziek, zoals Pop, Electric en House! :)

 • Mirjam schreef:

  Het eerste liedje dat ik luister is ‘Runnin’ – Beyonce’. Ik vind het wel toepasselijk tijdens het hardlopen dat ik dan ‘running, running, running’ hoor hahaha. Daarna laat ik de muziek op mijn telefoon op shuffle, maar de laatste paar dagen luister ik vaak naar Ariana Grande’s nieuwe album Dangerous Woman en het geeft me echt een kick om door te gaan rennen. Het zou me echt zo fijn lijken om deze draadloze hoofdtelefoon van Denon te winnen. Dit is gewoon ideaal voor het sporten aangezien ik weleens aan het kloten ben met mijn oordopjes :/

 • Ingeborg schreef:

  Ik ben pas sinds een aantal maanden begonnen met hardlopen, en waar ik in het begin het allemaal maar zwaar vond en er tegenop zag kijk ik er nu juist naar uit. Motiverende muziek helpt daar ontzettend bij. Zelf luister ik het liefst naar de Fitness of Running lijsten tijdens het hardlopen. Goed hard zetten en gaan! Deze mooie headphones zouden mij nog veel meer motiveren!

 • dounia schreef:

  Ik luister het liefst naar ‘dance/ house remixjes’ van top 40 nummers dus heerlijke uptempo muziek en tegelijkertijd lekker meezingen op de muziek ( zolang ik het volhoud en niet naar adem loop te snakken ;) )

 • Eigenlijk luister ik standaard de dirty house remixen van vato gonzales, festival remixen van Armin van Buuren, Hardwell of Martin Garrix.
  Maar sinds een tijdje vind ik het ook wel lekker om gewoon lekker te luisteren naar Beyoncé (lemonade) en Rihanna (Anti).
  Stuk voor stuk geven ze me energie en vind ik ze heerlijk om naar te luisteren.

 • Tijdens mijn wekelijkse hardlooprondje luister ik het liefste naar de top 40 pop lijst op spotify. Alleen kom ik niet verder dan de eerste 3 liedjes, doordat mn oordopjes na 10 minuten al uitglijden door het zweten. Ik zou graag eindelijk een goede kwaliteit oordopjes willen gebruiken, die mij helpen bij een sneller pr!

 • Niets zo fijn als ’s morgens vroeg door de polder hardlopen: de geur van de bomen, dauw op het gras, iedereen nog in volle rust, behalve ik. Wakker worden in de natuur met op de achtergrond een heerlijke beat die je tot leven brengt en je over de paden laat zweven. Een beat die nog beter klinkt uit de oordopjes van Denon!

 • M.j.h. schreef:

  Ooh deze lijken me heel erg handig! Ik sport het liefst op opswepende muziek zodat ik de energie krijg om er vol voor te gaan!

 • Petra Anna schreef:

  Eminem!! Hij heeft zo’n fijne beat in al zijn nummers, dat ik lekker steady ren en tempo maak! Love it..

 • Las het op instagram ik zou ze heel graag willen! Ik hou erg van hardlopen, het probleem is altijd dat ik mijn telefoon nergens kan laten en ik me irriteer aan het snoertje van de oordopjes! Tijdens het hardlopen zet ik meestal een afspeellijst van spotify op die me motiveerd!

 • sophieh schreef:

  Tijdens het hardlopen zet ik meestal de ‘RUNNING” playlist van spotify op. Soms ook mijn eigen pleylist met lekkere (foute) R&B songs uit de nineties.
  Helaas vallen mijn oortjes wel eens uit tijdens het lopen, dus deze mooie denon zou zeeer welkom zijn!!

 • Jorien schreef:

  Als ik rustig wandel dan luister ik naar Jack Johnson. Maar als ik het tempo met lopen of fitnessen er goed in moet hebben, luister ik naar hardcore. Hop hop hop, doorgaan!!

  Ik zou deze headphone onwijs goed kunnen gebruiken, aangezien ik nu aan het einde van mn reis zit en ik behoorlijk ben aangekomen. Zodra ik over 2.5 week weer thuis ben moet ik flink aan het werk! Gezond eten en veel bewegen! Gelukkig is het zomer zodra ik in NL terug ben, dus lekker veel buiten bewegen!
  Hopelijk kan dat straks met deze geweldige headphone

 • Tijdens het hardlopen luister ik het liefste de Workout Remix via spotify.
  Ik heb altijd ruzie met het snoertje van mijn oortjes tijdens het hardlopen, dus dit zou geweldig zijn!

 • Sander schreef:

  Keihard knallen met The Prodigy of The Bloody Beetroots ! Dan kom je wel vooruit. ..

 • Helena Francis schreef:

  Wauw! Zo herkenbaar! Vooral wanneer er weer eens een oordopje uit m’n oor valt of wanneer je met de kabel ergens aan blijft haken..Zo is mijn huidige goede Sennheiser oordopjes ook kapot gegaan. Het lijkt mij echt geweldig om in de sportschool of daarbuiten te mogen shinen met deze prachtige Denon koptelefoon! Ik draag nu soms die van manlief, maar daar zit helemaaaaaaal geen bass in en dat vind ik jammer want de bass is juist dat wat mij zoveel in mijn ritme houdt en motiveert!

  Vooral het album en muziek van Major Lazer doet het bij mij erg goed! Ik vind dat zo’n geweldige muziek het maakt mij ook helemaal blij en gemotiveerd! Verder mag ik ook graag naar EDM en hardstyle luisteren haha, en dat luister ik dan via de Spotify playlists. Ideaal allemaal dat het zo kan vooral draadloos ;):)

 • Monique schreef:

  Omdat ik de show wil stelen met deze banaankleurige toppers! Behalve dat ze er te gek uit zien, wil ik het plezier van draadloze oordopjes heel graag proberen! Ik heb net weer nieuwe hardloopschoenen gekocht, dus op naar 2000 nieuwe kilometers renplezier! Dat zou geweldig zijn met deze leukerds in mijn oren! Ik ben benieuwd!

 • Zonder muziek lukt het me niet om lange afstanden te rennen want ik moet iets van afleiding hebben. Ik luister het liefst naar mijn afspeellijst van die maand die vooral bestaat uit flinke beats en heerlijke pop. Zou heel tof zijn om deze te winnen!!

 • GEWELDIG! Wat een top uitvinding van Denon! Hierdoor heb ik ineens zin om lekker ver te gaan hardlopen!
  Ik luister tijdens mijn trainingen het liefst naar klassieke muziek.

 • Annelies schreef:

  Ik ben net weer begonnen met hardlopen en ik luister graag onderweg naar Tori Kelly en Cheryl (Cole); Girlpower!

 • Chantal schreef:

  Wat een leuke actie! Sindskort ben ik begonnen met 5 keer per week sporten. Het liefst luister ik dan hiphop met echte powerbeats, Jay-Z is een van mijn favorieten. Geeft me energie en zo wordt sporten nooit saai!

 • Rachelle schreef:

  Mijn persoonlijke sportmuziek voorkeur gaat uit naar de dance, gevarieerd van Chris Liebling tijdens een fietstochtje naar Nosferatu tijdens het hardlopen. Hoe harder de beat, hoe harder we knallen toch?
  En als die oordopjes hiermee nu ook niet steeds uit je oren vallen, kunnen we alleen maar harder gaan ;-).

 • Annette schreef:

  Tijden het sporten luister ik het liefste hardstyle. Die beat vol erin en lekker kunnen knallen tijdens het sporten. Vooral op het moment dat ik denk dat ik niet meer kan en mn energie op is, gooi ik muziek aan met een flinke beat en een goed tempo zodat ik er toch nog even vol tegenaan kan. Deze headphone van Denon zou hierbij erg goed van pas komen.

 • Elsemiek schreef:

  Ik luister naar top 40 muziek en als ik echt met power bezig ga toch wel voor de body attack nummers, met lekker veel pit!
  Ik sport graag met muziek en dan gaat de tijd sneller als je cardio doet en dat vind ik heerlijk.

 • Marleen Schlomer schreef:

  Hey Fitgirls,
  Op de valreep toch nog even proberen. De laatste weken wordt het met hardlopen toch wel steeds vervelender dat die draden van de oordoppen elke keer uit mijn oren gaan en in het rond vliegen. Deze DenonFitnessHeadphone zou daar echt een goede oplossing voor zijn. Ik luister graag naar uptempo spaanstalige muziek onder het sporten, dat krijgt mij helemaal in zomerse outdoorsport mood :)

 • Kristel schreef:

  Hoi fitgirls!
  De muziek waarop ik losga? Powervrouwen pop’. Denk aan Ariana Grande (Into you), Beyoncé (Formation, Bootylicious)(, Jennifer Lopez (Ain’t yo mama) en Meghan Trainor (‘Me Too’),.voor wat extra kick ass girl power!! Met fijne muziek en een draadloze headphone staat niks een goede workout meer in de weg ;-)

 • Wat een super leuke winactie! Zelf luister ik echt heel veel verschillende soorten muziek. Tijdens het sporten luister Ik meestal liedjes met een goede beat, geen rustige songs want dat motiveerd mij minder goed. Als ik cardio doe kijk ik meestal vlogs of jawel de lamas, haha! Maar omdat ik dan mijn telefoon op het cardio toestel moet zetten, en mijn oortjes dan voor mij uitslingeren heb ik meerdere keren gehad dat mijn telefoon viel omdat ik weer is bleef hangen in de draad. Draadloze oortjes zouden voor mij dus perfect zijn!!

 • Hanneke Kersjes schreef:

  De lekker beats van de top 40 maken mijn rondjes en oefeningen thuis, want daar zotten die rot draadjes me ook altijd in de weg, een stuk makkelijker!!! Zou erg leuk zijn als ik de gelukkige ben!

 • De lekker beats van de top 40 maken mijn rondjes een stuk leuker! En makkelijker! Kan niet zonder!! En met deze oortjes kan ik m’n oefeningen ook wat makkelijker doen, want ook daar zotten die snoertjes altijd in de weg!! Zou erg leuk zijn als ik daar straks mee rond mag rennen!

 • Charita schreef:

  Ooh wat zou het geweldig zijn om deze te winnen, helemaal omdat mijn oordopjes het net hebben begeven. Waardoor ik nu helemaal geen muziek meer kan luisteren tijdens het hardlopen of sporten Het liefst luister ik naar Chris Brown als ik aan het sporten ben, van die heerlijke dance nummertjes, heerlijk ! Ook de afspeellijst la Vida Loca en Channel X op spotify worden bij mij blauw gedraaid.

 • Techno/Trance/DJ, met een heerlijke beat die kilo’s er af jagen! Er moeten er in totaal 20 af en de eerste 1,5 is er af! Zou mij super helpen om fitter op Mysteryland te staan dit jaar en volgend jaar schaamteloos op het strand liggen! Good luck everyone!

 • Marloes schreef:

  Ik heb zelf een spotify lijst samengesteld voor het hardlopen met remixes van liedjes die ik graag luister. Zoals thinking about it van Nathan Goshes (KVR remix) en wild things van Allesia Cara (Nukid remix). Muziek sleept me er altijd doorheen, zo fijn!!

 • Oh wauw helemaal te gek voor mijn uptempo beats tijdens het sporten! Nooit meer in de weg zittende snoertjes!

 • Zoë van der Kuil schreef:

  Oh wat een super actie! Ik heb altijd mijn ipod mee met sporten maar elke keer ben ik weer 5min bezig om die oortjes uit elkaar te halen haha .. Ik probeer altijd weer leuke remixen op te zoeken wua moombahton, house of zelfs hardstyle om lekker mn workout door te knallen!!

 • Pam Wieggers schreef:

  Uptenpo muziek uit de top 40 is altijd fijn .
  Maar ik ook leuk vindt is om op knetterfoute hits te lopen, waarbij ik moet oppassen dat ik dit niet hardop mee ga blèren (denk aan Captain Jack of Jan Smit, ja echt waar). En voor de eindsprint altijd Unstoppable van Afrojack! Wat zou het toch geweldig zijn om lekker te kunnen lopen/meezingen zonder dat je muziek steeds wegvalt om dat je perongeluk je oortje er weer uit hebt getrokken!

 • Wat een gave oortjes! Die zou ik ontzettend graag winnen. Zoals jullie zelf al schrijven, die ellendige kabel. Wat dacht je van tijdens het die van je core oefeningen, sit ups waarbij steeds je oortjes uitvallen.
  Ik luister vaak naar up-tempo muziek, kan vanalles zijn. Tijdens het lopen vind ik het juist fijn om naar muziek te luisteren die wet meer inhoudelijk is, lekker weg dwalen met je gedachten en voordat je het weet ben je al klaar met je ronde!

 • Wauw ! Gave oortjes ! & inderdaad ideaal voor het sporten. Ik luister het liefst naar Hardstyle tijdens het sporten in de sportschool & het hardlopen buiten. Met hardstyle krijg ik meer energie en mijn hoofd schakelt de ‘ik kan niet meer’ gedachte uit, ik sport en loop mee op de beat van de muziek en dat geeft zo’n energie! Wat is er dan beter dan een gigantisch goede beat in je oren zonder die snoertjes

 • Draadloze oortjes, die zou ik graag eens proberen. Er is al eens een telefoon gesneuveld doordat ik achter de draad van m’n oortjes bleef hangen en daardoor m’n telefoon uit de zak van m’n jasje vloog….oeps.
  ik luister tijdens het sporten vaak naar vanalles, maar meestal top 40 muziek en zolang er maar een lekkere beat/ritme in zit.

 • Hannah schreef:

  Yess, pleassseeee!! In de sportschool altijd m’n eigen muziekje op; van hiphop & r&b tot house en pop ! Zo vervelend als je oordopjes weer uitvallen of het snoer weer ergens aan blijft vasthangen en je oor half uit rekt.. altijd weer een uitdaging haha!

 • Marianne schreef:

  Ik luister het liefst naar m’n playlist van de leukste festivalhitjes die ik door de jaren heen heb verzameld! Zo krijg ik en goede energie om lekker te sporten en meteen fijne herinneringen van de feestjes die ik heb bezocht. Twee vliegen in een klap!

Reageren

Your email address will not be published.