WIN: Sportset van ONLY Play!

Het nieuwe jaar beginnen we massaal met goede voornemens en je bent zéker niet de enige die in 2017 vaker de sportschool in wil duiken. Makkelijker gezegd dan gedaan, dat weten wij ook wel, maar zeker niet onmogelijk. Plan de avonden (of ochtenden) aan het begin van de week 1 en spreek met jezelf af dat deze afspraak heilig is. Hier komt niets tussen!

Om jezelf extra te motiveren zijn wij groot voorstander van een spetterende sportoutfit. Want zeg nou zelf: als je outfit er zo tof uitziet, moet deze gezien worden toch? Om jullie hierbij een handje te helpen, hebben we een onwijs leuke win actie in samenwerking met ONLY Play opgezet.

only play

WIN: Sportoutfit van ONLY Play

ONLY kennen we waarschijnlijk bijna allemaal wel vanwege de leuke kleding, maar sinds kort kunnen we ook bij het merk terecht voor sportkleding. Precies zoals we van ze gewend zijn: leuk, hip en betaalbaar.

Kans maken op deze te leuke sportset van ONLY Play? Laat hieronder in de reacties weten wat jouw goede voornemen van 2017 is én geef je kledingmaat door. Succes! 

Uitslag

Deze winactie is afgelopen. Bedankt voor al jullie leuke en enthousiaste reacties met goede voornemens. De winnares van deze Only set is Kirsten Timmermans. Gefeliciteerd! Stuur een mail met je adres naar info@followfitgirls.com dan sturen we de prijs zsm jouw kant op.

Lees ook: Wat zegt je slaaphouding over jou?

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!
[activecampaign form=7]

 • Jantine schreef:

  Gezonder leven eb hard trainen om mijn eerste marathon uit te lopen.

 • Minder potjes en pakjes gebruiken om te koken, minder snoepen (nog niet goed gelukt) en goed lopen om eerst een halve marathon en dan een volledige te lopen. En eigenlijk ook nog om sneller te worden en dan nog een heleboel niet gezondheid/sport gerelateerde

 • Willemijn schreef:

  Net zo blijven sporten als het afgelopen jaar, zodat ik ook mijn eerste run in maart kan lopen. Twee tot vier keer per week vegetarisch eten. Minimaal drie nieuwe sporten in 2017 uitproberen. Mijn werkmail niet in het weekend bekijken en en echt op vakantie gaan.. Broekmaat: m. Truitje xs.

 • Fenneke schreef:

  Mijn goede voornemen voor 2017 is mijn vetpercentage verlagen en dit ga ik met de tips van followfitgirls.com waarmaken! 1× in de week krachttraining 1x in de week een lesje met spierversterkende oefeningen en 1x in de week cardio. Natuurlijk zou een hippe nieuwe sport outfit van Only Play mij hierbij heel goed helpen! Maat m

 • Mijn goede voornemens van 2017 zijn om net zo fanatiek met vollleybal bezig te zijn als afgelopen jaar en daarbij nog het schema van followfitgirls.com te volgen. Ben ook al bezig met meer op mijn voeding te letten, maar dit gebeurt met kleine stapjes. Bij het sporten komt een nieuwe outfit van Only Play zeker goed uit! Maat M

 • Tjeska schreef:

  Mijn goede voornemen van dit jaar is mentaal sterker worden wat betreft eten. Ik kan me een week uit het veld laten slaan als ik een of twee dagen ‘slecht’ eet. Dit is alleen maar zonden en totaal onnodig! Het gaan sporten zit over het algemeen wel goed, dus we gaat dit jaar vooral aan mijn inner me werken! :)

  Ik heb trouwens maat S van alles

 • Mijn sportieve doel voor komend jaar is vrij simpel: een halve marathon uitlopen. En dan het liefste die van Disneyland Parijs. Dit kan nog wel een uitdaging worden met alle sporten die ik leuk vind om te doen, dus er komen in mijn trainingsschema gewoon extra trainingen bij om dit doel te behalen. Verder wil ik actiever worden met het bijhouden van mijn blog. Mijn broekmaat is M, shirtjes S.

  • Mireille de Craene schreef:

   Ik ga 22 april de viking mud run doen in Gent. 13 km. Mijn doel is om hem blessure- vrij door te komen. Daarom ben ik al vanaf oktober aan het trainen.
   Mijn kledingmaat is S

 • Mijn goede voornemen en enige echte doel dit jaar is afstuderen! Volgende week begin ik en de afgelopen paar weken ben ik vooral bezig gewees met meer relaxen en genieten en minder ‘moeten’. Hierbij hoort o.a. genieten van mijn laatste studentenperiode en minder stressen. wat hopelijk resulteert in succesvol afstuderen, daarnaast heb ik ook plezier gevonden in sporten d.m.v. groepslessen. Zou 2017 mijn jaar worden? Ik denk en hoop het :-)
  Maat M.

 • Mijn goede voornemen is om me goede voornemens vol te houden! Meer sporten en gezonder eten.

 • Mijn motto voor 2017 is heb vertrouwen en oefening baart kunst. Falen is ook onderdeel van het proces, dus niet meteen opgeven! Kledingmaat S

 • Mijn voornemen: starten met krachttraining. In 2016 maakte ik van 3x per week sporten een routine. Het zou fantastisch zijn mocht ik kracht erbij kunnen voegen. Durfde de stap nooit aan vanwege ‘de mannen’. Gelukkig een lieve trainer die wil helpen!
  Bovenkledij: m
  Onderkledij: m/l

 • Willianne schreef:

  Mijn zwangerschapskilos’s er nu toch echt gaan proberen af te werken voor de zomer aankondigt . Mijn hardloop kleding is aan de kleine kant geworden, wat me tegenstaat om aan te trekken. Dus doe graag mee voor een nieuw begin met dit leuke set! Maat L

 • Madelon schreef:

  Weer actiever worden, vooral kracht opbouwen, dit heb ik de afgelopen jaren verloren door chronische ziekte. Ben begonnen met de Happy New You challenge. Het is zwaar en heb tussendoor wat meer rustdagen, maar ben blij dat ik weer wat beweeg! Bedankt voor het fijne schema. Dit jaar gaat het om sterker worden en stiekem hoop ik volgend jaar het hardlopen op te kunnen pakken. :) Mijn maat voor een shirt is M/L en een broek is L.

 • Malou van Vliet schreef:

  Mijn goede voornemen is 3 keer in de week sporten, waarvan 1 keer in de week in de sportschool en 2 keer in de week thuis met een workout video van Follow Fitgirls. Een toffe sportoutfit van ONLY Play zou hierbij zeker goed van pas komen. Verder wil ik dit jaar proberen niet zoveel vooruit te denken over school, werk, etc. Waardoor ik meer kan gaan genieten van het hier & nu.

 • Juliette schreef:

  Mijn goede voornemen is om het sporten weer op te gaan pakken om lekker te ontstressen na het werk. Ook wil ik graag de gezonde baksels weer gaan uitproberen om mijn eeuwige honger naar zoet te stillen :-)
  (Qua kleding heb ik maat L)

 • Kayleigh van Velden schreef:

  Ontzettend gaan genieten van mijn reis naar Nieuw Zeeland! Ik heb er superveel zin in maar vind het ook heel erg spannend zo in mijn eentje!

  Mijn maat is S

  Liefs Kayleigh

 • Merlissa schreef:

  Mijn voornemens voor 2017 zijn: mezelf discipline geven met het sporten en motivatie.
  Niet moeten sporten maar willen sporten dan gaat het makkelijker.
  Dus lekker blijven gymnastieken en judowen boodcampen en hardlopen.
  En mezelf kunnen motiveren voor thuis sporten. En dan met nog zn mooie prijs moet dat helemaal lukken

 • Judith schreef:

  Ik zou graag dit setje willen winnen doordat ik inmiddels 12 kilo kwijt ben en nu graag strakker in mijn vel wil komen te zitten. En met dit mooie setje dat extra steuntje in de rug te krijgen, want het is echt waar wat ze zeggen : de laatste loodjes wegen het zwaarst…
  Maatje S!

 • In 2017 wil ik -eindelijk- eens een km crawl kunnen zwemmen, wil ik 20km kunnen hardlopen met hetzelfde gemak van een 10km en zoek ik naar een manier om (meer) core-oefeningen te integreren in mijn planning welke het hardlopen zeker ten goede zullen komen. Life in progress, never give up!
  En als we toch even in een dipje zitten, FF lezen – dat helpt :-)! T-shirt: M – Broek: maat 40

 • Mijn goede voornemen idee mijn fitness weer oppakken. Dansen doe ik regelmatig maar het echte sporten schiet er de laatste tijd echt bij in. Hier gaat verandering in komen!

 • Jolien schreef:

  Een eerste voornemen voor 2017 is om het gewicht dat ik in 2016 verloren ben, ook zo te houden. Daarnaast wil ik als bewegingsdeskundige in opleiding graag mensen aanzetten, motiveren en helpen naar een gezonder en fitter leven!

 • Ondanks mijn trage schildklier wil ik dit jaar echt proberen wat kilo’s kwijt te raken, en dat zal geen makkie worden. Naast een paar keer per week naar de sportschool gaan wil ik vaker gaan hardlopen (en niet alleen bij heel mooir want dat is het bijna nooit in Nederland ;)). En moet ik naast gezond eten wat ik nu doe proberen hetveen en ander aan mijn voeding toch te veranderen.

 • Marlous schreef:

  Ik wil mijn gezonde balans tussen sport en voeding vasthouden (na het overwinnen van mijn eetstoornis) en wil/ga deze kennis/ervaring ook inzetten als ervaringsdeskundige om anderen hiermee te helpen.

 • Willeke schreef:

  Mijn zwangerschapskilo’s eraf sporten en weer zo strak worden als daarvoor (en ben terug naar gezonde voedingspatroon, toen ik zwanger was kon ik het snoepen gewoon niet laten). Gaat nu weer de goede kant op. Maar daardoor fijn om een nieuw setje te hebben: maat L.

 • Nienke Vermeulen schreef:

  De Nijmeegse 4 daagse lopen samen met een vriendin. Als we dit jaar wel ingeloot worden, we beginnen in ieder geval vast met trainen.
  En in het najaar wil ik graag m’n 1e halve marathon lopen.

 • Goede voornemens vind ik altijd een beetje onzin,. Je kan het hele jaar een beginnen met iets te verbeteren aan jezelf! Sporten deed ik al veel en gezond eten ook. Heb wel besloten om te proberen 8 uur per nacht te slapen, omdat ik te weinig sliep! Nu kwam het toevallig uit met oud en nieuw dat ik dat besloten heb. Dus toch stiekem een goed voornemen Maat m is mijn maar

 • Lekker doorgaan met mijn aangepaste gezonde levensstijl, blijven genieten van het leven en meer foto’s maken van ons jonge gezinnetje want wat gaat de tijd hard zeg.
  Maat L

 • Sandra schreef:

  Ik ben druk aan training voor obstacle runs. In mei gaan we opnieuw aan de slag met 13 km en 30+ obstakels. En zo verder met uiteindelijk het doel de Iron viking te lopen. 45 km en 100 obstakels, maar dat duurt nog even. We doen binnen en buiten trainingen en hier heb ik ook verschillende kleren voor. Mijn binnengarderobe bestaat alleen maar uit only playstation producten. Ik ben fan.

 • Mijn gezonde voornemen voor 2017… niet steeds automatisch alles op eten wat mijn zoontje laat staan!! En zijn heerlijke energie gebruiken om meer te bewegen.
  Maat: m/l

 • In het begin van het jaar stel ik nooit een doel voor mezelf, omdat ik daar niet echt het nut van inzag, je kunt met de juiste mind set elk moment beginnen met een gezonde levensstijl, meestal houden die new year revolutions bij mij toch niet heel lang stand . Maar nu was ik gemotiveerd sinds december voor te fitnessen, en ik ga nu ook 3-4 keer in de week. Ook mijn voeding pas ik daardoor automatisch aan, als ik heb gesport vind ik het zonde om er meteen weer aan te eten… Ik heb jullie schema’s van door de jaren heen bewaard en deze zijn voor mij echt een basis om mee te beginnen om er uiteindelijk mijn eigen draai aan te kunnen geven. Boek van Fajah Lourens helpt hierbij ook enorm. Ook probeer ik mezelf te blijven motiveren om te sporten door (misschien klinkt dit raar) steeds nieuwe kleding aan te schaffen. Echter is dit vaak niet heel goedkoop… Deze winactie is voor mij dan ook een schot in de roos! Fingers crossed:). Liefs, Linda

 • Oeps, vergeten mijn maat erbij te zeggen…. Maatje S!

 • Mijn goede voornemen is een compleet andere levensstijl aannemen, die van een fitgirl. Ik begin met de happy new you challenge en let good op wat ik eet. Ik zou zo graag die outfit willen heb zelf niet zoveel te besteden!

 • Sigrid schreef:

  Geen goede voornemens behalve dan misschien net zo blijven rocken in de sportschool als vorig jaar, gezellig samen en motiverend met mijn sportmaatje! :) maar m

 • Om dit jaar wel me goede voornemens vol te houden en waar te maken wat afgelopen jaar eindelijk niet gelukt is, actiever worden en doorgaan met mijn gezonde levenstijl.
  Mijn maat is S

  • Om dit jaar wel me goede voornemens vol te houden en waar te maken wat afgelopen jaar eigenlijk niet gelukt is, actiever worden en doorgaan met mijn gezonde levenstijl.
   Mijn maat is S

 • Nadat 2016 een jaar was met vooral op psychisch vlak aan mezelf werken, en ik daardoor (emotieeter) behoorlijk wat kilo’s aangekomen ben, ga ik ervoor dat 2017 het jaar wordt om ook lichamelijk weer lekker in m’n vel te komen. Wat motiveert beter dan een goed passende gave sportset :)

  • Nadat 2016 een jaar was met vooral op psychisch vlak aan mezelf werken, en ik daardoor (emotieeter) behoorlijk wat kilo’s aangekomen ben, ga ik ervoor dat 2017 het jaar wordt om ook lichamelijk weer lekker in m’n vel te komen. Wat motiveert beter dan een goed passende gave sportset :)
   Maat M

 • Nou, ik ben keihard aant trainen want ik ga 16 Juni trouwen en dan moet ik natuurlijk wel in m’n beste shape in m’n jurk verschijnen! Graag het setje in maat L, nu nog wel.. hopelijk deze zomer maat M :-)

 • Shirin schreef:

  Ondanks mijn biceps blessure toch dit jaar fitter en gezonder worden en me volledig inzetten voor mijn roeiteam om zo op alle afstanden te winnen. Maat L

 • Michelle schreef:

  Mijn goede voornemen is om minimaal 2 keer in de week te bodypump en en op mijn voeding te Letten. Hopelijk valt ik hierdoor wat kilo af en zit ik echt lekker in mijn vel.
  ik heb maat M.

 • Ik wil een rond reis gaan maken en daarbij allerlei sporten onderweg beoefenen zoals surfen een marathon lopen kiten mountinbike maar daarvoor moet ik eerst fit worden! Maar l

 • Danielle schreef:

  Doorgaan met sporten waar ik in september mee begonnen ben zodat ik me prettig voel in een bikini deze zomer. En mij verder ontwikkelen op mijn werk.
  Maar M

 • Samantha schreef:

  Ik wil dit jaar strakker in mn fel komen te zitten.. in juli ga ik de nijmeegse vierdaagse lopen en ik hoop daarnaast nog te kunnen hardlopen om een halve marathon dit jaar of volgend jaar te lopen

 • Daniëlle schreef:

  Ik zou graag 8 kilo afvallen, zodat ik op mijn ideale gewicht zit. Hiervoor ben ik begonnen met sporten, maar nog in een saai oud setje. Wat zou het tof zijn om te kunnen stralen in het mooie only play setje! Daarnaast heb ik mijn etenstijl aangepast met afgewogen avondeten en beter opletten door de dag heen! Wat zou het tof zijn als deze droom/ dit doel werkelijkheid wordt :)

 • Elsemiek van der kolk schreef:

  Mijn goede voornemens zijn: dat ik dit jaar echt aan mij zelf ga denken, en ga werken aan mijn lichaam hoe ik hem wil hebben #killerbody (hihi:p) na een niet zon heel makkelijk jaar en dat is het nu helaas nog steeds niet dan is sporten echt een beetje mijn uitlaad klep en vind ik het heerlijk om 4 x te gaan sporten en een leuke outfit kan dat uiteraard nog leuker maken! Legging maat S sportbh maat M en sportop/T-shirt maat S

 • Mijn goede voornemens zijn gezond eten, geld sparen en positief en gelukkig zijn! Deze kledingset zou perfect van pas komen op mijn nieuwe sportschool! Ik heb maatje M.

 • Nelleke schreef:

  Super gaaf setje! Ik zou heel graag willen winnen! Sport 4x per week en dit deed ik vorig jaar ook al. Echter val ik niets af, ook niet in combi met koolhydraat arm eten. Huisarts, diëtist, alternatieve arts, ze snappen niet waarom… Dus om het nog een beetje leuk te houden komt zon nieuw setje goed van pas!

 • Vroeger was ik een dik meisje, voelde me ongelukkig en verdrietig, kon geen leuke kleren kopen, was jaloers op andere meiden die dat wel konden. Mijn moeder voelde de pijn die ik mee droeg en was ook verdrietig. Op dit moment is het anders kan weer leuke kleren kopen, ben niet meer verdrietig, jaloezie is weg alleen zit wel iets in de weg wat ik graag weg wil hebben en dat wordt mijn doel voor 2017! Ga dit jaar op vakantie naar Rhodos en dan hoop ik als ik mijn bikini aan heb dat dit niet meer of minder zichtbaar is :) Ben er klaar voor!

 • Annemarijn schreef:

  Sportiever en gezonder worden zodat ik straks vanaf de lente op de racefiets naar werk kan fietsen (30km enkele reis). Ultieme doel: op de fiets naar mijn ouders! Een ritje van 90km. Om dit te behalen doe ik nu aan hardlopen en veel aan krachttraining. Een mooie outfit zou wel een stukje extra motivatie zijn :)! Ik heb maar ‘m.

 • Annemarijn schreef:

  Sportiever en gezonder worden zodat ik straks vanaf de lente op de racefiets naar werk kan fietsen (30km enkele reis). Ultieme doel: op de fiets naar mijn ouders! Een ritje van 90km. Om dit te behalen doe ik nu aan hardlopen en veel aan krachttraining. Een mooie outfit zou wel een stukje extra motivatie zijn :)! Ik heb maat m .

 • Oei zou leuk zijn voor na de zwangerschap op weer in zo mooi pakje te kunnen, is een stukje extra motivatie om er weer goed uit te zien in een mooie sportoutfit. :)

 • Momenteel ben ik hard bezig om uit een burn out te komen. Vorig jaar ben ik na 12 jaar gestopt met sporten omdat het me allemaal te veel werd. Als ik weer wat energie heb opgebouwd wil ik graag weer gaan sporten. Nieuwe start, nieuwe gedachtes, nieuwe energie, nieuwe motivatie. Wellicht met een nieuw outfit?!?!

 • Annemieke schreef:

  Mijn goede voornemen is om dit keer niet op te geven! Weg met die kilo’s en fit worden.
  Gezond eten en lekker veel buiten sporten.
  En vooral niet stoppen met sporten als het na de zomer weer donker en koud wordt. Juist dan vliegen de kilo’s er aan.
  Wat zou fijn zijn om deze zomer leuke kleding te kunnen dragen ipv verhullende kleding!

  Broek : L en shirt : M

 • Nathalie schreef:

  Gister begonnen met het maken van 12weken lang een nieuwe challange! Van water drinken tot koken zonder pakjes, eindelijk eens yoga te proberen en een fitness challenge. Naar 12 weken wil ik zeker verder gaan met nieuwe uitdagingen. Een setje sportkleding van Only zou super motiveren om nog eens vaker de sportschool in te gaan! Het bevestigd ook lekker bezig te zijn. Een een leuke actie.

 • Soraya schreef:

  Gezonder eten en nu eindelijk is eens door te zetten met sporten! En met een nieuwe outfit gaat dat zeker lukken!!! Maat L

 • Mijn goeie voornemen van 2017 is meer kracht opbouwen. Vorig jaar meegedaan met een obstacle run en daarin merkte ik dat ik niet genoeg kracht had dus dat wil ik dit jaar anders doen! Verder voor mezelf erg belangrijk: genoegen nemen met wat er is en komt. Heb nogal de neiging om het uiterste van mezelf te verwachten waardoor ik op mijn tenen ga lopen. Ik wil iedere dag leven naar waar ik zin en behoefte in heb, ook mbt sport en voeding. Ik moet zeggen dat dat me tot nu toe aardig lukt :)

 • Alexandra schreef:

  Ik kom een beetje uit een dipje in 2016. Niet alleen ikzelf maar ook mijn vriend had hier last van. Nu voel ik me weer sterk (mentaal vooral) en wil ook lichamelijk weer zo fit worden als ik was. Ik ben sportief maar de discipline in mijn sporten was ver te zoeken afgelopen jaar. Mijn voornemen(s) van dit jaar; meer bewust van de ‘zooi’ die ik mijn lijf stop (geraffineerde suikers, Toegevoegd zout etc, niet dieeten maar gezond leven), weer gedisciplineerd sporten en de rust en zachtheid die ik nu voor mezelf heb vasthouden. En hoe kan je jezelf beter motiveren dan met een nieuwe sportoutfit. Maatje s.

 • Marion schreef:

  Ik wil graag herstellen van mijn nu al een jarige blessure aan mijn knie. (Meniscus & Kruisband)
  Hiervoor wil ik mijn spiermassa weer gaan vergroten, veel gaan hardlopen en fitnessen.

  • Marion schreef:

   Ik wil graag herstellen van mijn nu al een jarige blessure aan mijn knie. (Meniscus & Kruisband)
   Hiervoor wil ik mijn spiermassa weer gaan vergroten, veel gaan hardlopen en fitnessen.
   Maat S

 • Daar kan ik kort en krachtig over zijn; superfit blijven tijdens mijn allereerste zwangerschap! Nog 6 maanden. Dit pakje lijkt mij heerlijk zitten met al dat stretch erin. Daar red ik het nog wel een tijdje in :)

 • Janne roelofs schreef:

  Mijn voornemens: Sporten via jullie sportschema ( bevalt erg goed! ) en gezonder eten. Ik heb met mezelf afgesproken om door de week niks te snoepen. Dit wil ik volhouden ook!

  X janne

 • Nadia mulder schreef:

  Als ik de sportset win wordt hij meteen lekker vies, want ik wil graag een keer een Viking run of Mudmasters meedoen! Daar wil ik keihard voor gaan trainen en deze mooie outfit helpt de motivatie nog verder omhoog!

 • Ilona van Weelden schreef:

  Mijn goede voornemen is om wat minder wijn te drinken, zodat ik mijn vetpercentage makkelijker kan verlagen!! Summer body’s are made in the winter

 • Mijn goede voornemen is; mijn moeder blijven te stimuleren met afvallen die moet dit ivm haar hart. Sporten vind ze totaal niet leuk en gezond eten of moeite doen voor haar eten heeft zij geen plezier in..
  verder voor mij geld dat ik door blijf sporten net zo als afgelopen jaar, en dat ik mijn alcohol gebruik verlaag en hierdoor beter resultaat krijg. En standaard stoppen met roken voor nog betere conditie

  Maar broek: l shirtje: m

 • Judith G schreef:

  Regelmatig naar de sportschool en gezonder eten (ook tijdens al mijn werkreizen) zodat ik in oktober straal op mijn bruiloft en in november me trots en op mijn gemak voel in bikini op mijn huwelijksreis in de tropen!
  Maat 38/M

 • Anita Roelfsema schreef:

  Geweldig leuk! Sporten en afvallen staat toch wel op nummer 1 maar wil ook meer tijd door brengen met familie en vrienden want dat is toch wel belangrijk! Maat L zou geweldig zijn

 • Kimberley schreef:

  Sporten in een supergave outfit is inderdaad 10x leuker mijn goede voornemens zijn om strakker en fitter te worden. En om eerst maar eens bij mijn voeding te beginnen. Ik volg jullie workouts van de happy New you challenge dus dat moet toch wel goedkomen denk ik mijn maat voor shirtje is S en voor broek ook S

 • Michelle schreef:

  Al jaren sport ik actief en leef ik gezond, het is natuurlijk de bedoeling om dit zo te houden maar dit heb ik niet als belangrijkste goede voornemen voor 2017. Ik wil in het nieuwe jaar een reis naar Australië gaan maken, iets wat ik al jaren roep en wat dit jaar dan echt werkelijkheid gaat worden spannend!!

 • Amanda van Aalsburg schreef:

  Hallo (mede-) FIT girls.

  Mijn goede voornemen voor dit jaar is om sterker te worden en bewuster om te gaan met voeding. Dankzij de vele tips, blogs en motivatie berichten en posts van Follow Fit Girls ben ik ervan overtuigd dit ook aan het eind van 2017 met succes te kunnen afronden! Met deze mooie Sportset van Only Play kan ik er hiernaast ook nog eens goed uitzien tijdens het sporten! ;- ) Een goed begin is het halve werk, toch?

  Groetjes!

  Amanda

 • Resinda Coenraads schreef:

  De 10km Ladies Run weer rennen en mijn persoonlijk record van 54 min verbreken, daarbij niet zo veel meer snoepen en Sonja Bakker dieet volgen zodat er wat kilootjes afgaan! (Maat s)

 • Loesje schreef:

  Goede voornemens? Ervoor zorgen dat ik zelfvertrouwen krijg en van mezelf ga houden. Kortom: ik wil gelukkig worden.

  Maten: legging maat M en shirt maat S
  (Mooi setje trouwens :))

 • Ankie van Balen schreef:

  Mijn goede voornemen voor dit jaaris gezonder leven; ben nu sinds 2 weken gestopt met roken, wil minder alcohol drinken, gezonder eten en zo veel mogelijk zonder potjes en pakjes koken, en lekker veel sporten. Om weer fit te worden en te blijven. Een nieuwe outfit zou zeker een goede motivatie zijn!

 • Goede voornemens wil ik het niet noemen, ik noem het liever doelen die ik ook echt wil bereiken! Ik wil graag balans vinden tussen gezond eten, meer bewegen en dit ook volhouden. Ik wil heel graag een halve marathon lopen in juni en hiervoor ben ik hard aan het trainen! Ook wil ik me energieker voelen en dat begint al aardig te lukken! Ik heb maat S liefs x

 • Mijn voornemen voor 2017 is om meer water te drinken (dus minder frisdrank. En in de winterstop van het voetballen bezig te zijn met de workouts die jullie gegeven hebben! Wellicht wil ik proberen om naast 2 avonden en een ochtend voetbal nog 1 of 2 dagen bezig te zijn met jullie workouts! En dit zou natuurlijk allemaal te gek zijn in die te winnen outfit! Duimen maar, voor mij maat S.

 • Selima schreef:

  Mijn goede voornemens zijn dat ik nu vanaf 1 januari gestopt ben met roken om fit te worden. Ik ben druk bezig met hardlopen om mijn conditie omhoog te halen voornamelijk voor de korfbal. Ook zou ik graag wat slanker willen zijn maar helaas lukt dat nog niet echt! Dit setje vind ik echt super gaaf dus ik waag een gokje.

 • Wachtend op een operatie maar daarna weer helemaal fit worden en in shape komen, die 10 extra kilo eraf!
  Wil zo graag een keer een mud run doen dus dat is mijn doel voor komend jaar. Misschien allemaal in 1x wat veel maar het gaat me lukken.
  Nu maat L maar hopelijk snel weer naar maat M

 • Mijn goede voornemens voor 2017 is om meer conditie op te bouwen. Veel sporten en heeel veel water te gaan drinken.. ik drink te weinig. Maar met sporten drink ik extra veel en daar ben ik erg blij mee.
  Daarom komt deze super mooie sport outfit super goed uit! In maatje L :)

 • Laura Karperien schreef:

  Samen met mijn moeder ben ik op dieet, ons goede voornemen! Samen zijn we al een aantal kilo’s kwijt en motiveren wij elkaar! Ons doel is om van onze suikerverslaving af te komen en dit lukt al aardig. We eten heel gezond en talen helemaal niet meer naar snoep, chocola, koek of andere ongezonde dingen. Ik sport er ook een aantal keren in de week erbij en dat zou helemaal geweldig zijn in dit mooie trainingssetje! De sportbroek die ik nu aan heb zit vast met veiligheidsspelden haha.. Maat M zou perfect zijn!!

 • Dianne schreef:

  Mijn goede voornemen; genieten van het leven en de dingen die je hebt. Sporten is hierbij een uitlaatklep voor de momenten dat alles even tegenzit. Maatje S.

 • Lianne Nijmeijer schreef:

  Sinds dit jaar ga ik twee keer per week naar de sportschool, ik wil fitter worden. Daarmee bedoel ik lekkerder in mijn fel zitten, en minder onzeker zijn. Ik denk dat een leuke sportoutfit hier al een stukje bij helpt. Maat s.

 • Marissa schreef:

  Mijn goede voornemen van 2017 is om 2x per week te gaan kickboksen bij de sportschool van Rico Verhoeven.
  Tot nu toe lukt dit en ik vind het superleuk!
  Het setje zou voor mij zeer goed van pas komen, mijn kledingmaat is S

 • Samen met m’n sportmaatje fit worden en onze doelen behalen voor de summer!!

 • Ik ga dit jaar gezonder proberen te leven. De snoeppot op werk dicht te laten en de sportschool vaker te bezoeken. Maar vooral meer genieten van het leven, 1 ding wat iedereen eigelijk meer zou moeten doen

  Als ik de broek zou winnen maat:m en shirtje ook m.

 • Samantha Veerbeek schreef:

  Jaaa heel erg leuk! Was al een tijdje ingeschreven bij de sportschool maar ging echt veel te weinig naar de sportschool. Nu eindelijk gemotiveerd om minimaal 3x per week te gaan en gezond te eten om weer happy te zijn met mn gewicht. een leuk sportsetje zou hier heel erg goed bij passen!

 • Janneke schreef:

  Een strakke buik en super fit wordt na 2 kindjes te hebben gekregen……maat m please

 • Marloes schreef:

  Mijn geluksmomentjes verhogen, dat kan zijn door een fijne boswandeling, flinke workout sessie maar ook door een avondje Netflix of een feestje. Balans vinden maar vooral ook geluk vinden én doorgeven. Als dat dan ook nog even stylish kan in een maatje M van deze mooie sportoutfit sta ik al 1-0 voor ;).

 • Door jaren veel medicijnen gebruikt te hebben, zijn er nogal wat kilootjes bijgekomen. Dat moet er af! Maar helaas toen kwam er een langdurige knieblessure en moest ik het korfballen tijdelijk stop zetten. Maar een half jaar sta ik weer op het veld. Helaas is het korfballen niet genoeg om mijn vetkwabjes weg te krijgen. Dus hup naar de sportschool, maar dat wordt nog een stuk leuker met deze sportoutfit! Dus duimen maar!

 • Kimberley schreef:

  Sinds twee jaar ben ik een fanatieke homeworkout-mom. Ik doe uitsluitend homeworkouts, blog tegenwoordig ook voor een fitmomcommunity en mijn doel voor 2017 is om andere moeders te motiveren en te helpen om een fit leven op te zetten naast het moederschap! Ben met hele leuke dingen bezig en een fijne outfit daarbij zou enorm fijn zijn!

 • Brechtje schreef:

  Mijn goede voornemen : a Healthy lifestyle
  Gezond eten en veel bewegen

 • Nadat ik in 2015 17 kilo was afgevallen, is dat er afgelopen jaar weer allemaal bijgekomen. Nieuw huis en nog veel meer van deze smoesjes waren hier de reden van. Nu ben ik weer begonnen met sporten, maar mijn motivatie moet af en toe nog van ver komen. Dit sportsetje winnen zou voor mij een duw in de goede richting zijn!! Ik zou graag een maatje L willen.

  Groetjes Kim

 • Judith schreef:

  Superleuk setje! Mijn goede voornemen is terug in shape komen na mijn zwangerschap. De kilo’s zijn er al af, nu mijn spierkracht nog terug krijgen en vooral ook mijn conditie! Dit setje zou natuurlijk wel erg motiverend werken :-) De kou buiten doet in ieder geval nog weinig voor mijn motivatie. Kledingmaat: S

 • Lisa Marie Verhue schreef:

  Mijn goed voornemen is om weer te lopen zoals ik vroeger deed. Mijn record was 10km in een uur. Door de zomer en de start van het academiejaar is het lopen wat vergeten, maar nu vlieg ik er weer in. Sinds september ga ik nu ook wekelijks naar de BBB les en ook dit wil ik blijven volhouden. Natuurlijk hangen ook de fitgirls schema’s in mijn kamer! Deze outfit zou ik dus zeker meermaals kunnen gebruiken. Dankjewel! Voorlopig heb ik dus aan mijn romp een laat smal en aan mijn bips een large

 • Toffe set!

  Mijn goede voornemen is bewuster naar mijn voeding kijken en mijn vet percentage terug brengen naar 20%. Daarnaast wil ik sterker worden zodat ik mijn werk nog jaren goed kan uitvoeren zonder lichamelijke klachten. Ik ben al op de goede weg maar nog niet waar ik zijn wil.:)

 • Stephanie schreef:

  Mijn goede voornemen voor dit jaar is 10 kilo afvallen. Dit wil ik doen door bewuster naar mijn voeding te kijken en meer te gaan sporten. Voor mijn studie heb ik zes jaar in Nederland gewoont en ben tijdens deze tijd ook veel gefietst. Nu werk ik sinds twee jaar weer in Duitsland en ga vaker met de auto. Ik wil dus mijn oude lichaam terug! Kledingmaat: L

 • Liza okken schreef:

  Elke week aanwezig bij de spinningles in de ochtend én meedoen aan de happy new you challenge van jullie; ik ben 2017 in ieder geval goed begonnen, nu nog doorzetten!
  Zo’n outfit zou super zijn! Maat xl (hopelijk volgend jaar 1 of 2 maten kleiner ;) l

 • Mijn goede voornemen voor 2017 is mijzelf accepteren zoals ik ben dat betekend dat ik geen negatieve dingen over mijzelf mag zeggen deze maand. Doe ik dat wel dan komt er 2 euro in een pot. Uiteindelijk hoop ik zo weinig mogelijk geld in de pot te hebben :-). Aangezien ik heel goed ben om negatief te denken over mijzelf en dit uit te spreken probeer ik daar nu invloed op uit te oefenen dmv een challenge en dat gaat tot nu toe heel erg goed :-). Je gaat je echt beter voelen door positiever te gaan denken en daarom wil ik deze tip graag met jullie delen!

 • Thalia schreef:

  Mijn goede voornemen is in 2017 dat ik gestopt ben met roken en dat ik heel graag strakker in m’n vel wil zitten. En dan is het fijne als je 3 x in de week sport om leuke sportkleding te dragen want daar wordt ik ook gelukkig van. Dus ik ga voor de leuke actie die jullie hebben!! Go!!!

 • Weer fit worden na een lange herstelperiode van twee operaties! En lekker weer trainen voor de Monterferland run 15km.

  Maatje S

 • Mijn voornemen is weer eens wat anders dan afvallen! Dit jaar wil ik na 30 kg gewichtsverlies mij meer in het krachthonk gaan begeven. Meer koolhydraten eten en keihard trainen voor mijn deelname aan mudmasters!!! Hier kan ik echt wel een goed motivatie setje voor gebruiken , maat xs

 • Gezonder en bewuster gaan leven en eten! Afgelopen jaar veel gesnoept, wat kg aangekomen en die moeten er weer af!
  Ik heb maat M

 • Jennifer Timmers schreef:

  Mijn goede voornemen voor 2017 is gelukkig zijn. 2016 was een rot jaar en het roer moest om. Lekker sporten en gezond eten! Alle vervelende dingen laten we samen achter ons en tijd voor een nieuwe start! ❤‍♀️ Kledingmaat M.

 • Mijn voornemen is eigenlijk dat ik niet aan voornemens wilde gaan doen, maar nu ik erover nadenk heb ik wel 1 goed voornemen: Goed zorgen voor mezelf!
  Ik ben namelijk erg veel afgevallen en wilde door middel van krachttraining aan gaan komen. Hier kan ik natuurlijk een nieuwe leuke sportkledingset wel bij gebruiken! Dit geeft mij altijd wat extra motivatie en ik zal een speciaal plekje in mijn kledingkast vrijmaken!

  Mijn maat: XS

  Ik hoop het zoooo!!!

 • Fabienne schreef:

  Mijn goede voornemen dit jaar is meer genieten van de kleine dingen en iets minder druk op mijzelf leggen.
  Fitness is mijn uitlaatklep, maar mijn sportieve voornemen van dit jaar is: tijdens mijn verjaardagsweekend de halve marathon in Disneyland Parijs met 2 vriendinnen uitlopen!
  Broekmaat M, shirtmaat S

 • Jorien schreef:

  Vorig jaar heb ik vooral kracht training gedaan. Mijn goede voornemen voor dit jaar is meer cardio trainen en aan meer hardloop evenementen meedoen. Nieuwe sportkleding is altijd een fijne motivatie om meer de sporten

  Liefs Jorien

  P.s. Maat S

 • Carmen van Thoor schreef:

  Mijn goede voornemen voor 2017 is om een paar kilo’tje af te vallen en dit ook vol te houden. Wanneer ik mijn gewenste kilo’tje kwijt ben is mijn goede voornemen vooral genieten van de leuke dingen in het leven en het doorzetten van mijn gezonde levensstijk.

  Mijn maat.
  Shirt: maat M
  Broek: Maat L
  Schoenen Maat 39

 • Mijn goede voornemens zijn: 4 kilo afvallen en een strak lichaam voor de zomer #doel #gemotiveerd #kommaarop :)

 • Mijn voornemen voor dit jaar is in de algemene zin van het woord:
  Weer gelukkig worden met mezelf en nieuwe ervaringen opdoen, out of the comfort zone!
  Zo heb ik er al een paar kunnen afstrepen: sushi eten, bij een onbekende Italiaan op vakantie me naar mijn hotel laten brengen achterop de scooter, nieuwe cursus (Aerial Silk), nieuwe studie tot groepslesdocent gaan volgen, en in mei ga ik voor het eerst alleen op reis naar Bali. Spannend maar wel goed voor me hoop ik.
  Verder wil ik gezonder en bewuster leven en meer uit mijn sport halen!

 • Marjolein schreef:

  Mijn goede voornemens voor dit jaar zijn er allemaal op gericht om wat gewicht te verliezen en een goede conditie te krijgen zodat ik deze zomer in Zuid Korea bergen kan gaan beklimmen, Ik ben twee jaar geleden al naar Zuid Korea geweest, maar heb door mijn slechte conditie niet zoveel kunnen doen als ik zou willen. Ik ben nu sinds september bezig met vaker naar de sportschool te gaan (minimaal drie keer per week) en gezonder te gaan koken en vaker te meal-preppen. Mijn maten zijn M / maat 40.

 • Kelly Dierick schreef:

  Nieuwe job, fitter worden dan ooit, meer boeken lezen en er compleet voor gaan op alle vlakken!! Het eerste zit hopelijk in de pipeline, het tweede daar werk ik al een maandje aan, ben sowieso een boekenwurm en de rest komt vanzelf. Zou supergraag gewichten rondzwieren in de sportschool in deze coole outfit!
  Mijn maat : 38 (s/m)

 • Daphne schreef:

  Minder snoepen, meer fruit eten en meer water drinken

 • Lonneke schreef:

  Wauw leuk! Sportief voornemen is de halve marathon van Tilburg uitbrengen! Woohoo

 • melissa schreef:

  Sportiever bezig zijn maar dan ook met dingen die ik leuk vind en niet omdat het ‘moet’ om af te vallen. ik zwem nu 2x per week en zodra het mooier weer wordt, ga ik weer lekker hardlopen met een lekker muziekje even ontspannen! ik heb broek maat m en top maat s. want sporten moet wel vol te houden zijn en dat is alleen zo als het leuk blijft.

 • Lizette de Hoo-Attema schreef:

  Super leuke actie! Ik volg het schema van happy new you en bij mijn workout zou een nieuwe broek goed van pas komen. Trouwens de workout filmpjes zijn fantastisch, verstand op nul en lekker meedoen. Echt super!! Mijn maat is een m

 • Ingrid Das schreef:

  Mijn voornemen is om 4 kilo af te vallen. In kleine stapjes. Ben al begonnen met het hello new you programma. En daarbij horen meer en fijne sportkleren. Zou ze heel erg kunnen gebruiken. Maat L.

 • Mijn goede voornemen is met een strakke buik (en billen ^^) naar Indonesië in augustus/september. Ben dit jaar al goed bezig met iedere week 3 keer sporten! maat m pretty please :)

 • Mijn goede voornemen voor 2017 is het sporten / hardlopen weer goed op te pakken! Ik merk dat ik in de maand december weinig tot niets aan sport heb gedaan, terwijl ik net zo goed bezig was. Omdat ik het zonde vind om hetgeen wat ik nu opgebouwd heb weer te verliezen, maar ook omdat ik het belangrijk vind om gezond bezig te zijn! Daarnaast wil ik proberen om me minder druk te maken over kleine dingen en dingen waar ik niets aan kan veranderen. Let it be. Op een gezond en relaxed 2017!

 • I want ONLY PLAY in my lovely outfit if i win! (Maat S)

 • Ditsie schreef:

  Mijn goede voornemen is 2 dagen in de week naar de sportschool en een keer in de week een stevige wandeling maken. Hiervoor kan ik de leuke kleding van Only Sport goed gebruiken in maat S!

 • Om een gezond balans tussen het sporten en leven vol te blijven houden.
  Om uit mijn depressie te komen vind ik fijne afleiding door te gaan sporten, maar op dat moment kwam mijn eetstoornis weer om de hoek kijken en viel ik daar weer in terug. Dus een gezonde balans en geen terugvallen, daar ga ik voor!
  (En gewoon 2018 halen, dat zou al héél mooi zijn!)

 • Kimmmmm schreef:

  Mijn goede voor emens: lekker blijven sporten (ik ben razend fanatiek!) en vooral doen wat ik leuk vind. Ik nam te weinig rust, keek te weinig naar mezelf en wat ik écht leuk vind en waar ik energie uit haal. Ik ga me voortaan meer richten op mezelf en mijn tijd en energie steken in wat ik écht leuk vind en wat mij drijft in het leven! Ik wil niet terug kijken op mijn leven en spijt krijgen van de dingen die ik heb gedaan of juist niet heb gedaan.

 • Suuuuper leuke winactie! Mijn huidige lievelingssportbroek is net kapot gegaan, dus dit zou een top vervanger zijn (maat S)!
  Mijn goede voornemen is vooral lekker in mijn vel zitten en zelfverzekerd zijn! We mogen allemaal wel wat trotser op onszelf zijn! Daarnaast ben ik sinds een paar maanden aan het hardlopen en wil ik in september mee doen aan de disneyrun (halve marathon) SPANNEND!
  Liefs.

 • Kan ik het een goed voornemen noemen? Ik weet het niet, maar een grote en belangrijke stap is het voor mij zeker wel. Ik heb te korte spieren in mijn benen, waardoor sporten pijnlijk is, nu heb ik al mijn moed bij elkaar geraapt om het sporten op te pakken en rustig aan mijn spieren op te rekken. Zodat ik normaal in het dagelijks leven ook vrijer ben ik het bewegen. Ik zou erg blij zijn met een mooie sportoutfit in maat XS, een heel leuk begin voor een lange weg.

  Spannend, ik ga duimen!
  Liefs,
  Kim

 • Liesbeth van bogaert schreef:

  Mijn goede voornemens voor 2017 zijn dat ik meer tijd ga doorbrengen met mijn vriendinnen ! En hoe kan dat beter zijn dan met een nieuwe outfit van only play samen naar de fitness gaan ik kijk er al naar uit !
  (Broek maat L en tshirt een M)

 • Dit jaar ren ik mijn eerste halve marathon en doe ik mee met de strong men. Daarnaast heeft een groot deel van mijn naaste omgeving besloten te trouwen en heb ik 4 bruiloften in korte tijd, dus ik wil goed fit zijn. Maar mijn allergrootste doel is: blij zijn met hoe fit ik al ben, hoe mijn lijf eruit ziet en weg met die onzekerheid en ‘het is nooit goed genoeg’. Genieten en leven!

 • Trouwen! Dus zo mooi mogelijk in de jurk! Maat M

 • Wat een onwijs leuke winactie, al helemaal omdat sporten natuurlijk superleuk is om te doen en nog eens heel gezond ;) Ik doe heel graag mee, wat zou het leuk zijn mocht ik winnen. Mijn voornemens: stoppen met nagelbijten (nou ja, het volhouden daarvan. Ik ben in december 2016 gestopt), iedere week het liefst minstens drie tot vier keer sporten, maar meer mag altijd. En deze zomer ga ik leren suppen dus mijn voornemen is dan ook dat ik lekker staand kan peddelen en kan genieten van de zon en alles. Mijn maat: M.

 • Mijn voornemen voor 2017 is mijn examenjaar halen! 5Havo geeft je veel stress, maar lekker veel sporten geeft wel meer rust. Daarnaast hoop ik een leuke opleiding te kunnen vinden, die bij mij past. :)
  mijn maat: xs

 • Renske schreef:

  Mijn goede voornemen voor 2017 is fit en fabulous in mijn trouwjurk te stralen in juni! Een mooi streven om op deze mooie dag mijzelf helemaal lekker in mijn vel te voelen. Deze fijne set(maat xs) zal het sporten heel veel leuker maken, zodat ik ook echt mijn doel kan bereiken!

 • .. omdat een sportsetje het enige is wat mij nog weerhoudt om te gaan sporten! na 3 maanden herstel <3

 • Gwennyn schreef:

  Het is niet echt een goed voornemen, maar mijn doel voor 2017 is blessurevrij worden en m’n lijf versterken om hopelijk ook blessurevrij te blijven. Sinds mijn eerste marathon vorig jaar kwakkel ik aan alle kanten en kan ik niet eens een paar km meer lopen. 2017 staatdus in het teken van herstel en genieten van alles wat wel lukt :-).
  Maat S/36. Leuke winactie!

 • Fieke Bloemen schreef:

  Ondanks dat ik zelf diëtiste ben, ben ik toch wat kilootjes te zwaar. Na 2.5 jaar solliciteren en doorzetten, heb ik eindelijk werk als diëtiste gekregen en wil ik graag het goede voorbeeld kunnen zijn voor mijn cliënten. Mijn goede voornemen is om mijn vetpercentage (en daarmee gewicht) te verlagen tot maximaal 20%. Hiervoor zou ik dit leuke sportsetje erg goed kunnen gebruiken! Mijn maat is L.

 • Heeee Fitguuurlls! Mijn goede voornemen is gewoonweg m’n oude voornemen door te zetten. Dit betekent 4 keer in week krachttraining aanvullend met wat cardio. En vanaf februari weer op m’n eten letten;) want zeg nou eerlijk, de wintermaanden zijn er ook een beetje om te bulken toch?;) ik geloof dat maatje M mij wel moet passen!

 • Marijke schreef:

  Sporten doe ik al jaren 4x in de week en daar ben ik heel tevreden mee. Toch wil ik nog wat strakker in mijn vel komen. Ik leg mijn focus daarom in 2017 op gezond en verantwoord eten. Met als motto: niet vullen maar voeden. Ik heb maat M :)

 • Serena schreef:

  Mijn goede voornemen voor het nieuwe jaar is om helemaal hersteld te zijn van mijn burn-out. Lekker doen wat ik wil en niets moeten. Tijd maken voor mezelf door o.a te sporten, boeken te lezen en uiteten met mijn man en vrienden. Vooralsnog lukt het al aardig 2017 word het jaar van ‘ a better me’!

 • Lotteeeuuh schreef:

  Hey Gurlsss,

  mijn goed voornemen voor dit jaar is om positiever te denken en meer te ontspannen & natuurlijk om te sporten. Eind mei doe ik voor het eerst mee aan een halve marathon. Hiervoor ben ik volop aan het trainen. Maar niet alleen mijn conditie moet top zijn, ik moet mentaal ook fit zijn. Omdat ik nu in mijn laatste jaar zit van het secundair onderwijs, heb ik enorm veel stress en ligt er een enorme druk op mij. Hierdoor ben ik vaak in een dipje. Maar vanaf dat ik ben beginnen trainen voor mijn halve marathon sta ik zoveel positiever in het leven. Een positieve outfit is altijd welkom (maar = Medium).

  Groetjes en veel x-jes,
  Lotte

 • Annabelle schreef:

  Mijn goede voornemen voor 2017 gaat onder het motto : Het is nooit te laat om te worden wat je had kunnen zijn.
  Ik wilde vroeger dolfijnentrainster worden en na een aantal stages in verschillende parken werd ik aangenomen als fulltime zeezoogdierentrainster.
  Ik was pas 21 op dat moment, ik was heel onzeker over mezelf en over mijn lichaam en de prestatiedruk en de stress werden mij te veel : na een jaar nam ik ontslag.

  We zijn 3 jaar verder. Ik sport 4 a 5 keer in de week, heb een stel mooie buikspieren gecreeerd en ik ben een stuk zelfverzekerder geworden door meer levenservaring op te doen in de voorbijgaande jaren.
  Ik wil mijn dromen weer oppakken, verder waar ik was, niet meer vluchten als het eng wordt! 2017 Will be my year!

 • Cynthia schreef:

  Ik wil dit jaar fit en gezond worden. Ik heb een online coach die mij traint en eet ook veel gezonder nu. Ik wil ook sterker worden (veel last van mijn rug en dit wil ik weg hebben) :)

 • Cynthia schreef:

  Ik wil dit jaar fit en gezond worden. Ik heb een online coach die mij traint en eet ook veel gezonder nu. Ik wil ook sterker worden (veel last van mijn rug en dit wil ik weg hebben) :)
  Maat S

 • Mijn goede voornemen is om dezelfde lijn door te zetten waarik in 2016 al aan was begonnen: namelijk 3x per week sporten en steeds de uitdaging voor mijzelf zoeken, zodat het sporten leuk blijft. Nu is daar in 2017 bijgekomen dat ik daarnaast meer wil letten op mijn voeding, zodat het sporten en de voeding goed op elkaar afgestemd zijn. Buiten de goede voornemens omtrent sporten en voeding om, heb ik mijzelf voorgenomen om werk te zoeken waar ik mij gelukkig bij voel en om – voor zover het kan – alleen maar met mensen om te gaan waar ik een goed gevoel aan over houd.
  (Maat 38/40, S)

 • linda van Deursen schreef:

  Door een knieblessure heb ik heel lang niet kunnen sporten. Dit jaar wil ik mijn knie sterker maken en wil ik weer gaan sporten.

 • sophie schreef:

  Ik heb meerdere doelen voor dit jaar.
  Vorig jaar heb ik een start gemaakt en daar ben ik heel blij mee, maar dit jaar ga ik nog 11 kilo afvallen!
  Ik ga dit jaar mijn eerste 10k lopen!
  En het allerbelangrijkste… Dit jaar ga ik lekkerder in mijn vel zitten. Dit doe ik door gezond en lekker te eten, te genieten van het sporten en door tevreden te zijn met mijzelf.
  Ik heb (nu nog) maat L

 • Noraly schreef:

  Mijn goede voornemen is op een vetpercentage van 25% te komen! Ik was afgelopen jaar al goed bezig, alleen rond kerst werd dat wat minder. Hopelijk kan ik de draad weer goed oppakken en knallen! Ik doe dit door 2 a 3 x per weer te fitnessen en 1x per week een groepsles als bodyattack of bodypump te volgen. Ook wil ik dit jaar heel graag meedoen aan de Mudmasters run of de Strong Viking run. Ik heb maat M!

 • M.j.h. schreef:

  Mijn goede voornemen is dit jaar meer genieten, minder snacken en meer slapen (dus eerder naar bed gaan). Maat S aub :)

 • Shanne schreef:

  Ik had al gereageerd, maar kwam weer op deze post terecht omdat ik net je voedingsschema heb gelezen! Mijn aller belangrijkste doel is weer ontspannen gaan eten.. Die term orthorexia kende ik allang voordat het nu zo’n trending topic is helaas. Inmiddels bijna 2 jaar aan het ”kwakkelen” om er vanaf te komen!
  Maar dit jaar moet het echt! Echt!

 • Selina schreef:

  Mijn voornemen voor dit jaar is om zoveel mogelijk krachttraining te doen om spiermassa aan te komen! Tot nu toe lukt het al aardig en train ik 4/5 keer per week. Omdat ik zoveel train is een extra training setje zeker handig! Ook ga ik in april de 1/4 marathon van Rotterdam lopen en wil ik proberen een snelle tijd te lopen! Mijn maat is S. :)

 • Mijn goede voornemen is om op gewicht te blijven! Ik heb na heel lang zwoegen een gezond gewicht (ik had ondergewicht) dmv krachttraining en aanpassen van mijn voeding. Nu er iets meer van mij is moet ik ook veel nieuwe kleren kopen. Maar héé, ik zit veeel beter in mijn vel nu ik ietsje meer weeg! Ik heb meer energie, mijn lichaam is blijer met me en ik voel me goed. Dus wat nou beter dan dit belonen met een nieuwe sportoutfit?! Dacht ik =D Mijn maat is S (of 36).

 • Oh, wat leuk! Ik ga ook een poging wagen :) Mijn doel voor 2017 is om toch echt eens het volle tien kilometer hardlooprondje met mijn vriend mee te kunnen rennen en dan niet met een ik-kan-dit-heus-wel-en-verberg-nu-dat-ik-kapot-ben-houding, maar een ik-kan-dit-heus-wel-houding. Daarvoor moet ik nog even door trainen, maarrrr de motivatie is er. Nu nog goede sportkleding!

 • Nathalie schreef:

  Meer plezier in sporten krijgen; het gaan ervaren als me-time en onderdeel van ontspanning van de dag! (Maten boven 36 onder 38)

 • Mijn goede voornemens voor dit jaar zijn: Afstuderen, oranje band jujitsu halen, eerder opstaan (6 uur) om meer tijd voor mezelf over te hebben, ofwel om te sporten ofwel om een relaxte ochtend te hebben. Beter om leren gaan met tegenslagen en vooral veel genieten van alle mooie leuke en gezellige dingen!
  Maat XS (36)

 • Sporten omdat ik het leuk vind en niet omdat het ‘moet’ vanuit mijn eetstoornis gezien :)

 • Ik wil dit jaar strenger letten op mijn allergie. Ik heb coeliakie en moet daarom goed letten op wat ik eet. Maar soms op feestje ben ik daar wat gemakkelijker in, wat resulteert tot ziek zijn. Mijn broekmaat is S en van T-shirt M.

 • Mijn goede voornemen is puur eten (geen pakjes, zakjes) en minderen met snoepen en suiker. En drie keer in de week een avond thuis sporten. Voel me er al veel fitter door en minder last van stress! Deze leuke kleding zou een nieuwe boost geven, want ik vind volhouden soms best lastig! Maten: broek M en shirtje XS.

 • Mijn goedevoornemer voor 2017 is naast 1x per week zwemmen en 1x per week fitness wil ik mijn 3x in de week wandelen en mijn 1x in de week thuis oefeningen weer oppakken en ook mijn rust momenten inlassen! Maar het belangrijkste voornemen hierbij is: (en ook bij andere dingen) meer kiezen voor mij en meer kiezen wat is belangrijk voor mij (i.p.v dat ik zelf steeds rekening met anderen houdt, dit vraagt niemand dit doe ik zelf)

 • Floortje schreef:

  Mijn goede voornemens? Lekker blijven sporten ! Ik heb afgelopen jaar te kampen gehad met hele nare sportblessures in mn heup en knie. Daardoor voelde ik me gevangen in mezelf en onrustig! Nu ik de draad weer kan oppakken voel ik me zo bevrijd! Ik train weer volop! 2x per week hardlopen, 3x bodypumpen en dan de hpoy new you challenge! Het gaat super! Maar ben nig altijd bang dat die blessures terugkomen. Mn oude sportkleding moet ik weg doen om die nare herinneringen aan de blessures te bannen. Ik kan dus wel een mooie nieuwe set gebruiken!! :-) Groetjes Floortje

  • Floortje schreef:

   Ps. In al mijn enthousiasme de maat vergeten door te geven! Maat S (of M)

 • Ik heb eigenlijk 1 goede voornemen dit jaar en dat is: gelukkig zijn!! Wanneer ik mij gelukkig voel sport ik automatisch veel en experimenteer ik met gezonde gerechten, natuurlijk zonder pakjes.
  Met deze leuke sportkleding kun je niet anders dan gelukkig zijn !:) dus wat zou dit helpen mijn goede voornemen te behalen.

  Mijn maat shirts is: M. En maat broek: L

  Groetjes Linda

 • Mijn goede voornemens voor dit jaar zijn na het bulken mijn vetpercentage weer verlagen en mijn conditie weer goed op te bouwen met racefietsen na alle krachttraining van het afgelopen half jaar! Ook wil ik allemaal nieuwe healthy recepten uitproberen dit jaar!

 • Meijke schreef:

  Superleuk!! Mijn goede voornemen is hardlopen weer op te pakken, zodat ik in de zomer voor de tweede keer kan meedoen aan 10k Maastrichts Mooiste!

 • Mijn goede voornemen voor dit jaar was om eens geen goede voornemens te hebben. Mij kennende houd ik me er namelijk toch niet aan en daar baal ik dan weer van. Dus weg met de negativiteit en bezig met het veranderen van mijn mindset en gewoontes! Want ik geloof dat dat de basis is van alles. Als je iets wilt veranderen of verbeteren zoals je vaak met goede voornemens wilt, zul je je mindset en gewoontes moeten aanpassen, zodat je ook op langere termijn je doelen kunt bereiken en volhouden. Voor mij betekent dit mijn sportschema van vijf dagen in de week volhouden en daarnaast gezonder gaan eten. Dat doe ik in kleine stapjes door eerst met een gezond ontbijt te beginnen. Daarna volgen lunch tussendoortjes en diner. Door dit langzaamaan te veranderen zal ik het beter volhouden.

  Kleding boven: XS
  Kleding onder: s

 • Suzanne schreef:

  Na veel ziek geweest te zijn, bloedonderzoeken af te gaan en nog maandelijks heen moet! Heb ik in oktober 2016 de motivatie gevonden om mijn leefstyl om te gooien! Ik ben begonnen aan een dieet en ben erbij gaan sporten! Mijn bloedarmoede blijf ik mee worstelen maar door het sporten voel ik mijzelf een stuk fitter en zit ik goed in m’n vel!
  Nu zou ik een nieuwe sportoutfit ter extra boost om er weer vol tegen aan te gaan de komende periode erg leuk vinden ondanks dat ik nog een aantal maanden aan de medicijnen zal moeten en maandelijks bloedonderzoeken krijg.
  Maat: M

 • Natasha schreef:

  Ik wil door blijven gaan met gezond eten. Dit doe ik al 2 jaar. Ik bak veel zelf. En ik wil Mijn planking record verbeteren. Het Staat nu op 4 minuten en 30 seconden.

 • Kirsten Timmermans schreef:

  Net zoals veel Nederlanders wilde ik vanaf 1 januari weer mijn gezonde en sportieve leven oppakken. Dus ik ben 2 januari naar de sportschool gegaan en de eerste stap gezet en heb me ingeschreven:) Eind februari ga ik weer 2 weken naar Oostenrijk om kinderen skiles te geven, niets is fijner om fit op de piste te staan en vol energie mijn enthousiasme over te brengen! Maat M

 • Carin fortuyn schreef:

  Als eerste wat doen jullie het toch leuk.
  Mijn goede voornemens zijn.
  Heb een proefles CST gedaan en wil nu elke week naar de sportschool gaan.

  Ik wil dit jaar ook me 2 herexamens en nog 1 module behalen voor mijn Mba..

  Ga zo door dames en leuk setje.

  Groetjes Carin

 • Deborah schreef:

  Mijn goede voornemen is 10 kilo afvallen voor april omdat ik in juli ga trouwen en mijn trouwjurk in april op maat wordt gemaakt. Ik ga al fanatiek naar de sport school en zo’n mooie outfit zou natuurlijk nog veel motiverender werken

  Greets Deborah

 • Ik wil komend jaar drie keer per week blijven sporten, ondanks de drukte met werk en t verbouwen van m’n net gekochte huis! En iets minder snoepen is voornemen twee.. Fit zijn, want dan voel ik me echt altijd zoooveel fijner!

Reageren

Your email address will not be published.