Workout like Romee Strijd – Victoria’s Secret model

Ben jij ook zo benieuwd hoe de modellen van Victoria’s Secret trainen? Want ook voor alle Angels geldt: zo’n fantastisch lijf komt ze echt niet aanwaaien en ze trainen er keihard voor. Zo ook topmodel Romee Strijd. Wat ze allemaal doet? Heel veel! Laat je inspireren en workout like Romee!

Hollandse Victoria’s Secret Angels

In een eerdere blog vertelde ik je al dat ik enorm bewondering heb voor Doutzen Kroes. Sinds Doutzen haar Angel stokje heeft doorgegeven aan Romee Strijd, volg ik Romee op Instagram en YouTube (ze vlogt sinds kort, echt super leuk).

Ik vind het heel leuk om te zien wat voor workouts Romee allemaal doet en haal er ontzettend veel inspiratie uit!

workout like romee balletInspiratie voor m’n eigen trainingen vind ik genoeg want ik kan trainen wat ik wil, maar met mijn eigen genen en bouw krijg ik natuurlijk nooit het Angel body van Romee. We zijn allemaal uniek en je vergelijken met een ander is alleen maar frustrerend en heeft helemaal geen zin, toch?!

Workout like Romee

Voor haar Angel body brengt Romee heel wat uurtjes sportent door. Op haar Instagram account plaatst ze regelmatig foto’s en video’s die je heel leuk als inspiratie voor je eigen training kunt gebruiken. Kijk maar:

In de gym

https://www.instagram.com/p/BNJEqysAi2B/?taken-by=romeestrijd

In de sportschool doet Romee verschillende workouts om haar spieren mooi strak maar niet te bulky te maken. Tijdens haar workouts gebruikt ze verschillende apparaten en materialen zoals een bosu bal, dumbells en ropes. En trainen met ropes is echt heel zwaar, maar wel super goed voor je core en armen!

Hardlopen

https://www.instagram.com/p/BIxi2UMgjQ4/

Hardlopen is niet alleen goed voor je conditie, het makkelijke is dat Romee (en jij dus ook) het overal ter wereld kan doen. Het enige wat je echt nodig hebt is een paar hardloopschoenen.

Personal training

https://www.instagram.com/p/BMfxjmAF3Tk/

Zo zie je maar, ik ben niet de enige fan van personal training, ook Romee traint regelmatig met een personal trainer.

Boksen

https://www.instagram.com/p/BP7yBixgcfP/

Kick some ass! En nog een leuke tip van Romee:

“De enige verkeerde workout die je kunt doen is een workout overslaan.”

Train met een sportbuddy

https://www.instagram.com/p/BQEUM8-FLx0/

Samen trainen en zweten is een soort van gedeelte smart is halve smart, toch? En het is gewoon super gezellig en daarom traint Romee ook vaak samen met haar vriend Laurens.

HIIT workout

Voor VOQUE Nederland heeft Romee een korte workout samengesteld met jumpsquats, glutebridges en burpees. Hartstikke leuk om op vakantie (of in je achtertuin of slaapkamer) te doen.

En of dit allemaal nog niet genoeg volgt ze ook nog (groeps)lessen als ballet, yoga en pilates. Ik zeg: respect! Met alleen hard trainen komt ze er niet; ook voldoende rust en goede voeding (ze eet het liefst onbewerkte producten) zijn heel belangrijk.

Workout like Romee?

En, krijg je net als ik bij het zien van deze ‘workout like Romee‘ foto’s en video ook -tig van leuke ideeën om aan je eigen training toe te voegen? Ik zeker weten van YES!

Liefs, Lianne

Wil je lekker thuis aan de slag? Marlou en Rosa hebben een hele leuke Victoria’s Secret workout video gemaakt!

Foto’s/video’s: Instagram, Pinterest & VOQUE Nederland

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.