Workout of the day: Sally!

Soms heb je van die dagen dat je eigenlijk wil trainen, maar je er gewoon de tijd niet voor kunt vinden. Op zulke dagen vind ik het fijn om terug te kunnen vallen op korte, maar heel intensieve workouts. Met andere woorden, in vijf minuten helemaal kapot gaan. Ik ben erachter gekomen dat squats en kettlebells hiervoor een succesformule zijn. Vandaag deel ik een WODje met jullie dat je zeker weten spaghettibenen zal bezorgen!

Kennen jullie Sally al? Nee? Hoog tijd om kennis te maken. De naam doet vermoeden dat Sally een lief meisje is, maar schijn bedriegt. Sally is meedogenloos… wat heb je nodig? Eigenlijk alleen een kettlebell of ander gewicht en het nummer ‘Flower’ van Moby. Of je speelt gewoon onderstaand filmpje af. Kijk je mee? Of nog liever: doe je gelijk mee?

Wat zijn jullie favoriete workouts op dagen dat je niet veel tijd hebt? Laat het me weten in een reactie hieronder!

Liefs, Ursula

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!
[activecampaign form=7]

 • Kep eens een bell op mijn teen laten vallen. Gebroken dus. 6 weken gips!

  • Ursula schreef:

   Hey Suus,

   O no! Kan me voorstellen dat dat zeer doet. Ik heb laatst een halterschijf op mijn teen laten vallen, maar die was gelukkig niet gebroken. Is het nu wel weer over?

   X ursula

Reageren

Your email address will not be published.