Workout: Vet verbranden & cardio

Vet verbranden en sterker worden, dat is waar deze workout goed voor is! De training duurt een half uur en ik zorg ervoor dat alle belangrijke spiergroepen aan bod komen. Naast oefeningen waarbij we gericht bepaalde spieren trainen zitten er ook een aantal cardio oefeningen in zodat je het zweet ook goed los krijgt. Wil je graag een strakke buik? Ik heb bewust wat extra oefeningen voor de buikspieren aan deze workout toegevoegd. Doe je mee?

Wat heb je nodig voor deze full body workout?

Alleen een yoga mat en een gewicht. Dit kan een dumbbell of kettlebell zijn. Ik gebruik een kettlebell van 8 kg. Heb je dit niet in huis? Dan kan je bijvoorbeeld flesjes water pakken of zonder doen.

kettlebell

ABONNEER JE OOK OP MIJN YOUTUBE KANAAL!

Laat je me weten wat je van deze workout vond? En heb jij nog bepaalde wensen voor een (workout) video? Laat het me weten, dan ga ik ermee aan de slag!

Volg je mij al op Instagram? @marlouvolkerink

Lees ook: Mijn tips voor een snellere stofwisseling en deze blog over het verliezen van heupvet.

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

  • […] Crossfit is een circuittraining waar je super fit van wordt en dit kun je goed gebruiken tijdens je obstacle run. Deze sport is afwisselend en intensief en op elk niveau te beoefenen. Ook deze sport is weer een combinatie van conditie en kracht. Je hebt kracht in je bovenlichaam nodig om jezelf op te kunnen trekken en in je onderlichaam om te springen over muurtjes en helpen bij het rennen.  Is de gym of bootcamp niks voor jou? Dan kun je ook thuis trainen, bijvoorbeeld deze workout van Marlou is perfect om aan je conditie te werken! […]

Reageren

Your email address will not be published.